25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Je to samo sebou?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 13.4.2009 12:15

Re: Mám strach, že tedla článek povede sosany jen k tomu, že budou vytahovat neodůvodněná obvinění ODS....

Bacha, nomene, ty už to s tou vijágrou tak přeháníš, že už vidíš modře i červenou karkulku!!!8-o

http://zdravi.idnes.cz/vedlejsi-ucinky-viagry-modre-videni-a-abnormalni-ejakulace-pay-/vase-telo.asp?c=A081203_123533_vase-telo_bad

adler 13.4.2009 12:00

CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

pokud vim, tak pravice mela ted 3 roky kontrolu nad policii a casti justice a presto nevidim, ze by snad az na Svobodu se Snopokovou, kteri sli brucet za vlady CSSD, byl nekdo za neco vyseuvedeneho odsouzen..za ODS kvetla spravedlnost a natolik poklesla korupce, ze uz ani do budoucna nehrozi, ze by se snad neco vysetrilo nebo nekoho odsoudili...vsichni jsou ocividne nevinni a zijeme v perfektnim pravnim state..

Osobne doufam, ze Cunek zustane predsedou lidovcu, na kandidatku priberou Wolfa a ja zas budu mit koho volit. >-:-D:-D:-D:-D

yorik 13.4.2009 12:27

Re: CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

Jó, mít tak v rukou justici a nebo policejní stanici........... 

Minutus 13.4.2009 12:28

Re: CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

R^R^R^ Jasně a logicky řečeno. Doufejmě, že po volbách pár lidí zase bručet půjde, nebo je už policie zcela paralyzována?

yorik 13.4.2009 12:42

Re: CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

To by to musel vzít do paže Miloš Zeman - Čistá ruka. Jediný premiér, který nechal zavřít vlastního ministra financí, což je svétové unikum. Na to se nezmohl ani Petr Vok z Rožmberka. 

Minutus 13.4.2009 22:15

Re: CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

Komu čest, tomu čest. MZ má více primátů. Asi je také jeden z mála, kteří dokázali z vrcholu moci odejít v poklidu z vlastního rozhodnutí do důchodu, aniž byli nad hrobem.

-F 13.4.2009 13:43

Re: CR za vlady ODS kristalove cistou studankou

Adlere, netěžte se. Nervozita ba panika u Paroubka, Ratha a Zaorálka a jejich podržtažků  není pro nic za nic. To usílí, které vyvinuli na odvolání Vesecké a Langera mělo pro ně existenční význam. Langer vyházel jejich komplice z ministerstva a od policie a oni nemohou brzdit vyšetřeování socanských šibalů a ani už nemají možnost získávat informace. Oni ví, že těch jejich šibalství je tolik, že už je to začíná ohrožovat. A navíc i jejich bývalý předseda vlády je obviněn švýcarskou justicí za privatizaci MOU. A přišlo se na to jako na vedlejší produkt při výšetřování nadnároní společnosti někde na Kypru. ČT tuto zprávu vysílala jenom 1x. Takže, to co u nás zametli socialisté pod koberec, vyšetřili švýcaři. Proto tak rychle a bez rozpravyschválili novelu tiskového zákona. Býží mlýny je semelou i když na něho nevěří.;-P;-D

Madoff 13.4.2009 11:58

jeden za 18

Petr Cermak, Dyba Telecom, Kozeny, bratri Helbigove - Ruml, lehke topne oleje, Knizni velkoobchod, Mackovo spropitne za obchod Erste - Ceska sporitelna, Srejber, Sinha, Bacs a Pepa z Hong Kongu, svycarske konto, Kocarnik a mala domu do Ceske Pojistovny, IPB, Barak Alon a KB, az po najimani vrahu funkcionari  ODS

Těrazky Topol 13.4.2009 11:14

Milý pisálku

Většinu těchto pseudoafér vytvořila nám spřátelená media.Skutková podstata chyběla.Svoboda Snopoková provedli to co se dělá dodnes a co provedla spousta firem-převedli aktiva na nový subjekt,mateřské  firmě ponechali pasiva.(co je dovoleno Bohovi-nám,není dovoleno volovi-ČSSD.Altner-nenažraný advokát-požádali jsme ho ať jim zatopí-měl naši podporu-nevyšlo to,soudy ještě nesoudily podle našich not.Teď jsme to doladili a socani nás svrhli.Ale budem bojovat jako o život-pan Olšer a stovky dalších nám neziištně pomáhají.Co je aféra-rozhodujeme my.Důležité je tím lidi masírovat do vyčerpání,až si řeknou,že to musí být opravdu hrozná strana.Já,Dalík a ostatní soukmenovci můžeme všechno-korumpovat,vydírat poslance,ovlivňovat zbytek nezávislých novinářů atd.Jsme přece ODS-jak nám tu někteří nadávají-Organizace drzých spratků-nevadí-Mirek Dušín byl jen jeden,rozhodující je výsledek.

jirka.s. 13.4.2009 12:07

Re: Milý pisálku

"...a tak sme tich bolševikou bili " , viď magore ???;-P

13.zip (193 kB)

Těrazky Topol 13.4.2009 12:35

Re: Milý pisálku

Proč nadáváš předsedovi ODS?Ty si náš človek.Do května budem predsedou vlády,potom sa opýtám u armády a budem duostojníkom a keď ne,tak budem na valachách drevo píliť.

Martin 13.4.2009 10:53

paměť?

Že by lidé měli selektivní paměť? Nebo snad tak podléhají kampani ČSSD? Já nepříklad nevím, o co tato vláda ODS byla zkorumpovanější než ty předchozí. Že ČSSD měla celkem víc skandálů než ODS opravdu musí být jasné každému, kdo umí počítat. Byla to právě vláda Miloše Zemana, která vyházela z bezpečnostních složek všechny schopné lidi a nahradila je normalizačními kádry. Byly to vlády ČSSD, za kterých došlo k absolutní politizaci veřejnoprávních médií. A konkrétné Paroubkova vláda prováděla až nechutný tlak na novináře a vyhrožovala jim tiskovým zákonem a žalobami. Zvláštním fenoménem je také to, že slovo arogantní si většina lidí spojí s ODS, ale byl to socialistický Paroubek, který s vážnou tváří promloval o tom, že prý má pověření od Boha k tomu, aby byl premiérem ČR - něco víc arogantního mne snad ani nenapadá. A pak se tady často napadá způsob, jakým vláda ODS prosazovala zákony (a že je nekonzultovala s ČSSD) - Ale vypadá to, že si už nikdo nevzpomíná na to, jak Paroubek tlačil všechny zákony proti všem s KSČM (a dokonce ty zákony tlačil i proti vůli svých koaličních partnerů) - Jak řekl Paroubek: Dobré zákony bude schvalovat klidně i s Marťany  (dobré zákony = zákony, které Paroubek považuje za dobré)... A takhle by šlo pokračovat.

Petrkol 13.4.2009 11:45

Re: paměť?

blahoslavení chudí duchem, ale co říct o modrých přiblblech. Ti nejenže jsou  rozumu mdlého, ale i duše zlé a krkavčí.

jirka.s. 13.4.2009 12:00

Re: "...ale co říct o modrých přiblblech.."

Že ty, intelektuální velikáne, vidíš modře už i červenou Karkulku??? Tož bacha na tu vijágru, už to s ní evidentně přeháníš !;-D

http://zdravi.idnes.cz/vedlejsi-ucinky-viagry-modre-videni-a-abnormalni-ejakulace-pay-/vase-telo.asp?c=A081203_123533_vase-telo_bad

karel 13.4.2009 10:32

Něco pozitivního a budeme mít radost všichni nejen o velikonocích

Rozvoj společnosti slušných lidí, změnit lstivé mesiášství a nastolit řízenou reprodukci po celé zemi, podporovat nízkouhlíkovou ekonomiku!!! Jaderné elelktrárny,náhrada ropy a plynu neemisní elektřinou, rozvoj sladkovodních zdrojů,....................! Úkoly se najdou, cíle také!

jirka.s. 13.4.2009 10:44

Re: Něco pozitivního a budeme mít radost všichni nejen o velikonocích

A ty úkoly a cíle samozřejmě vytyčil XXXV. oranžgutánský sjezd, že ???Teď už jenom najít těch pár pitomců, co by začali makat, viď, maříku ? ;-P

jirka.s. 13.4.2009 10:27

Pane Olšere !!!

A co takhle bambergský kufřík??? Ten se vám už do časového rozpětí nevešel ??? ;-)

mu1 13.4.2009 10:32

Re: Pane Olšere !!!

Egonek Lánský, minisr zahraničí, tak odporný, že jeho jméno nevyslovím, Bašta...............

jirka.s. 13.4.2009 10:40

Re: Pane Olšere !!!

Máte pravdu! Ono není v podstatě v lidských silách jenom vyjmenovat ty sosácké aférky! ;-)

R.J. 13.4.2009 10:47

Re: Pane Olšere !!!

To bylo dobré , ten Bamberg, jeden magor s kufrem co našel na smeťáku a celá socanská vláda "lítala" jak on pískal. Kluci socanský se tak tím tancem unavili, že se pak museli rekreovat v hambinci. Tam potom v tom bordelu načerpávali v náručí komsomolek z Ukrajiny další "sílu" pro jistě spravedlivý boj proti kapitalistickému zlořádu. Kavan se ještě musel  navíc mazat Alpou, aby se vzpamatoval.

O´Hafra 13.4.2009 12:08

Re: Pane Olšere !!!

A co ředitel Zeměkoule Kato-Kavan a jeho prachy ve služebním sejfu, co jeho náměstci na úrovni gangsterů?

ijn 13.4.2009 10:16

Co tohle přijel Peres a máme Fischera, co umí manipulovat s číslovkama

Jednou růst a pak pokles! Kdyý hutnictví má pokles o-48%r/r v I.Q 08/09! To lze očekávat v HDP -15% a co dokázal ČSÚ?

Z krize vede jediná cesta: věrohodné zjištění příčin krize, přijetí opatření, které podobný vývéj nedovolí, potrestání viníků+zabavení majetku!!!

Jiné řešení přinese voj.konflikt až po  III.WW  (sv.války), ohrozí životy miliard lidí na celé planetě Země, mohou být použity jaderné zbraně, enzimatické prostředky, biologické prostředky a další zvěrstva z laboratoří, které dostávají "zajímavé úkoly"!!!

Ochraně míru by měla být věnována věrohodná a skutečná pozornost, ne mesiášské výzvy OBAMY, když první předpoklad cesty z krize nebyl ani započat (kromě Madoffa)!

Čeká nás hodně práce a úkol je jasný s pořadí: Viníci krize a jejich majetek, Mír a jeho upevnění. Ekonomika: ochrana sladkovodních zdrojů+rozvoj nízkouhlíkové ekonomiky =Jaderné elektrárny, náhrada plynu a ropy = elektřinou, doprava  individuální = elektroautomobily, hromadná=kolejová, souhrn mnoha úkolů k rozvoji společnosti slušných lidí a odpovědných občanů! To je třeba Břéťo pěstovat i u Tvých souvěrců, ne jenom hamižnost a manipulaci!!! Trochu vyšší proncip a máme se dobře = většina slušných!!!!

jirka.s. 13.4.2009 10:30

Re: Co tohle přijel Peres a máme Fischera, co umí manipulovat s číslovkama

Jo, a u Anděla vykolejila dvacítka !!!;-P

karel 13.4.2009 10:33

Re: Co tohle přijel Peres a máme Fischera, co umí manipulovat s číslovkama

a Woods je až šestý!

R.J. 13.4.2009 10:50

Re: Co tohle přijel Peres a máme Fischera, co umí manipulovat s číslovkama

Hergot, tohle heslo nemám v pokynech, tak mám se obléci do milicionářského a jít již na Staromák?;-D

Kamil 13.4.2009 9:23

No to je tedy analýza

Soc.  demokraté  mají spostu skandálů to je jistě pravda. Zdá se však,  že hloupější článek o tomto tématu  ani napsán být nemohl. On snad pan autor jim chtěl pomoci nebo co. 

Palivec 13.4.2009 9:00

Oni kradli také.

Olšere, není to ubohé žvástání , že oni kradli také. Lidé volili ODS protože slibovala vyšetření korupčních skandálů. Co udělala? Langer po nástupu do funkce zlikvidoval vyšetřovatele který ho stíhal, zlikvidoval  Kubiceho a finanční policii, protože by vypluly skandály typu LTO a mnoho "neposkvrněných"  členů ODS by "bručelo".S každým uvedeným "případem" by šlo polemizovat, ale protože máte selektivní paměť je to naprosto zbytečné. Jste pouze jedním z modrých propagandistů a tak vám ponechám to ubožácké "oni kradli také". Blahoslavení ..........

milan007 13.4.2009 10:04

Re: Oni kradli také.

Není to žvástání. Je to důkaz , že socani jsou tak hloupí, že ani krást tak , aby se na to nepřišlo neumějí :-D:-D

vládík 13.4.2009 10:26

Re: Oni kradli také.

Vy jste volič ODS?  Pokud ano, kritizujte. Pokud ne, co je vám do toho co slibovala svým voličům. Vám neslibovala tím pádem nic.

jirka.s. 13.4.2009 10:38

Re: Oni kradli také.

No, von má, grobián, maligně přebujelé sociální cítění, ten má starost i o mravenečka, co se vydal přes dé jedničku!!!;-)