16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Je Sobotka nudný, nebo houževnatý?

Bohuslav Sobotka, tak dlouho a často líčený jako mdlý politik, prokázal, že tichá voda břehy mele a důsledně za pomoci Milana Chovance a jeho týmu definitivně ovládl ČSSD.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Olbert 19.3.2015 13:38

Každý chvilku tahá pilku...

Stejně tak tento "kariérní politik."

V životě nikde nepracoval, na byt si našetřil z cestovného,jako ministr financí - typisch socan = zadlužování i při hospodářském růstu,radil mu a i nyní socan Špidla, pod heslem "Zdroje jsou."

Prostě je mi ta celá polit. sebranka u zádele..., ale co jste si tam zvolili, to tam máte.

P. Papež 19.3.2015 12:56

"Superpolitilog"

"Superodborník politolog" opět otáčí kormidlem? Před měsícem nesnášel Sobotku a vyzdvihoval Babiše, teď leze do řiti

"pilnému mokrému hadru". Opravdu Jelínek má pevné a zásadové postoje. Kam vítr, tam plášť. A tohle stvoření získává velký prostor v médiích. Hrůza.

R. Tichý 19.3.2015 11:26

Sobotka je houževnatý

Ovšem vy smyslu ohebný jako guma. A zrovna takové má charisma.

Ovšem nejtragičtější na tom je, že ze socanů je nejpřijatelnější a drží je někde u středu (v realitě naší politiky). S Haškem je to do komunistického leva, s Dientsbierem je to do zeleného leva.

V. Kain 19.3.2015 12:57

Re: Sobotka je houževnatý

Sobotka je houževnatý v jedné jediné věci a tou je udržet se v sedle.Jinak propadák náramný.Jako ministr financí neštěstí.Oni vůbec politici kteří tam sedí již několik volebních období jsou v podstatě nezničitelní.Kdyby např.politik ve Velké Británii provedl desetinu toho co Sobotka,tak politikem už dávno není.

J. Boleslav 19.3.2015 9:54

Sobotka je nudný

Jelínek blbý. :-)

H. Míčková 19.3.2015 11:47

Re: Sobotka je nudný

přesně tak ..  jen dodám ,Sobotka je příšerně  nudný,když mluví tak jede jako kafemlejnek . Aby získal voličské hlasy  žádná zásada u něho, ani u

všech okolo, neexistuje.No a     Jelínek   tomuto člověku fandí ,, tak je  totálně blbý... :-) :-)

V. Pokorný 19.3.2015 9:00

PředsedaČSSD

pan Sobotka vede podle mého názoru partaj, které možná velí, podobnou cestou jako šla ODS. Tudíž téměř k nevolitelnosti. A myslím si, na rozdíl od pana Jelínka, že i v příštích volbách( a je jedno v jakých) dostane od velké části svých voličů nakládačku. A zaslouženě. Protože tak, jak se vedení socialistů chová např.k situaci na Ukrajině, postoji k průjezdu americké vojenské kolony, stavu EU, plnění volebních slibů( ono neplnění partaj nazývá kompromisem, či rozumným řešením, směšné) se jí, hlavně u starších voličů, kteří mají jisté životní zkušenosti, nemusí vyplatit. I když socialisté se snaží všelijak v těchto postojích lavírovat obtížně uspějí, zvlášť když mají ve svém byru takové postavy.

R. Tichý 19.3.2015 11:28

Re: PředsedaČSSD

A všichni ti zklamaní voliči zvolí KSČM, nebo možná zelené (to jsou taky komunisté). Nebo snad někoho jiného? Možná ti nejstarší z leknutí zvolí Lidovce.

P. Jansky 19.3.2015 8:54

vas obdiv k sobotkovi nesdilim

a o jeho postaveni a i celkovem stavu cssd nejvice vypovida to ze mu zada kryje chovanec..

V. Němec 19.3.2015 8:45

Pořád Sobotka

lepší než celé plejády před ním!

F. Doušek 19.3.2015 6:50

S Chvancem bych se nechlubil.

Je to podrazák a špína chlap.

P. Lenc 19.3.2015 8:37

Re: S Chvancem bych se nechlubil.

Jenom Chovanec?

H. Lukešová 19.3.2015 1:21

Naštěstí u socanů

nevyhrál Diensbierům proud, neolevicový, multikulti politkorektnický podporující imigraci a islamizaci. V ČSSD se ještě povede boj o duši strany, když to shledám kolem a kolem, tak je Sobotka ideální lídr, v rámci možného. ČSSD by si měla udržet pozici klasické levicové strany starého typu a nenechat se ovládnout multikulti politkorektnickými neolevičáky. Pro levičáka starého (klasického) typu nejsou vlajka, vlast a národ sprostá slova, pro neolevičáka ano, neolevičák opovrhuje vlastí, opovrhuje židovsko-křesťanskými hodnotami a podporuje imigraci a islamizaci Evropy.

http://ibnwarraq.ivcrn.cz/2015/02/13/co-se-stalo-s-moderni-levici/

http://ibnwarraq.ivcrn.cz/2015/03/05/slunecka-sedmitecna-a-co-s-nimi/

J. Boleslav 19.3.2015 9:59

Re: Naštěstí u socanů

Hlavně je dobře, že nevyhrál podrazák a lhář Hašek, který si teď chce lehat pod kola amerických konvojů. Doufejme, že tak skutečně učiní a amíci ho přehlédnou. Ten má pro svoje swiňárny ideální rodinný původ, jak zde už po několikáté píšu. Děda nacistický konfident, otec bolševický.

H. Lukešová 19.3.2015 17:11

Re: Naštěstí u socanů

Tak až tak, to jsem nevěděla, že má Hašek až takový původ...