16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kolman 23.5.2011 13:38

MALÝ "DYZGRÉTNÍ" DOTAZ.

Kolik miliard Korun českých se podařilo panu Bártovi "zachránit" před prošustrováním (rozuměj - vyvedením na účty "kmotrů") při stavbě dálnic / železničního koridoru?

Kolik PROKÁZANÝCH nezasloužených peněz pro pány Bártu, Johna a stranu VV se podařilo dokázat kritikům této strany a pánů Bárty a Johna.

      Pokud bude úspora výrazně vyšší (miliardy versus miliony) nežli výdaj na účty VV, p. Bárty a p. Johna, pak se není o čem bavit a je jenom škoda, že jsou jim házeny klacky pod nohy.

      P.S. - Nejsem zarputilým příznivcem této strany, ale ani se nehodlám nechat stádně manipulovat t.zv. "medii". Validních informací, na nichž bych mohl posoudit vlastním mozkem, co je a co není vinou VV je žalostně málo. Zato nicneříkající špíny jsou lity kbelíky plnými proudy.

P. Jirka 23.5.2011 20:46

Re: MALÝ "DYZGRÉTNÍ" DOTAZ.

Na první otázku je celkem jednoduchá odpověď. Mohu Vás ubezpečit, ze pan Bárta zatím "nezachránil" ani jeden jediný haléř. Pokud někdo najěkou "záchranu" resp. úsporu dovozuje z nabídkových cen dodavatelů, tak neví o čem mluví a nebo ví a pak prokazatelně lže. O tom, zda se něco ušetřilo se uvidí, až se ty stavby postaví nebo ještě lépe až uplynou záruční lhůty.

Takže jednu neznámou do rovnice už máte.... a myslím, že odpověď na celou otázku taky.

K. Janyška 23.5.2011 9:43

Ano, vadilo, a mělo proč ... Dto,

V. Václav 23.5.2011 9:05

Panu Konrádovi

 Vážený pane, až na to, že s největší pravděpodobností nokdo z nás nezná pravou podstatu morálního bahna a špíny, která se nazývá Česká politika, si myslím, že máte asi hodně pravdy. Chtěl bych jenom malou poznámku Nevyznám se pořádně v Johnovi, asi tak ahko každý, který je mimo. Ale dávají mu psí hlavu za to, že poradil panu Michálkovi, aby, než půjde na policii, pořídil si sám nahrávky, aby měl důkazy, protože měl zkušenosti, jak policie se skutečnými důkazy zachází, viz akce Čunek a mnoho dalších.

Ti, kterých se to týká, jsou samozřejmě velice rozhořčeni nad "praktikami " pana Johna. Kdyby měli sami čistý štít, tak by jim to enmohlo vadit, když chce někdo skutečně odkrýr špínu a korupční skandál. No a vidíte, pan Drobil, místo aby vypadl z politiky, nebo byl dokonce potrestán, je dále na výsluní ODS a dále špiní již hodně zašiněný štít šeské politiky.

K. Janyška 23.5.2011 9:45

Re: Panu Konrádovi

Jděte do háje s tou špínou a bahnem, Vy špindíro a bahníku... Dzp.

J. Tolman 23.5.2011 10:38

Re: Panu Konrádovi

Pane Václave, napsal jste to přesně. Souhlas.