19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Korbélyi 1.5.2011 8:25

VV a političtí dinosauři.

Můj osobní dojem z působení VV je krajně rozpačitý. Jak p. Bárta a tak p. John krásně mluvili a o to méně dělali. Jaký počin proti korupci udělal pan Jon za 3/4 roku? Vyměnil policejního prezidenta a naboural služební auto. Pan Bárta nejdříve zastavil vše a pak začal opět povolovat. Nehledě k tomu, že i t.č. opozičním politikům by byla krajně nepříjemná možnost nezávislého sledování bezpečnostní agenturou. Vaše favoritka ČSSD má ve skříní nejméně tolik kostlivců jako ostatní dinosauři. Možná i toto je důvod všeobecné nechuti parlamentních stran k VV. Takže ČSSD není neobratná, prostě se taky bojí ABL.

Jinak řečeno, téměř každý občan ČR krade a korumpuje dle svých možností a těm co mohou ukrást více pak nadává a závidí.

M. Bílý 1.5.2011 15:00

S poslední větou Vašeho příspěvku, pane Korbélyii (08:25) a ...

... zvláště pak s jejím závěrem vřele souhlasím. Snad bych jen dodal, že si nechtějí připustit, že kradou. Flákání v práci nebo neoprávněné pobírání dávek a pod. neberou jako krádež. Celkově pak u všech je to daleko větší suma, než si nakradou (mnohdy "nakradou", protože ze svého) ti nenávidění bohatí. - - Poznámka: jsem penzista s průměrným důchodem, ne zazobanec, aby nedošlo k omylu.

J. Kanioková 1.5.2011 17:07

Zdravím, ta poslední věta předchozího příspěvku

 je veskrze pravdivá. A mrzí mě, že většina lidí to nevnímá..

J. Kos 1.5.2011 21:00

Re: VV a političtí dinosauři.

Cílem je velká koalice ODS s ČSSD a nějaké drobky ještě zůstanou. Je nutné, aby se kostlivci ze skříní spojili. Nejlépe na věčné časy a nikdo nám do toho nebude šťourat !

J. Stejskal 1.5.2011 0:03

Jen pro upřesnění.

Správně je Kníže Schwarzenberg. Není kníže v úvozovkách a na konci má "g". Autor patrně infantilně ulpívá na všeobecně neoblíbené postavě Trautenberk. Ten je opravdu s "k".

Jinak začátek článku je pravdivý. Společně si našli nepřítele, protože začali mít obavy. Dál už ty fabulace s ČSSD jsou spíše hloupé. Kdo by chtěl Radkovi vrátit MV, toho bych si vyfotografoval.

Nicméně ta parta z VV je skutečně strašná. Jediný, kdo to má opravdu srovnané velice dobře, je ten pan Bárta. Řekl bych, že jeho fatální chyba byla obklopit se amarcordovým seskupením postadolescentních blondýn a exotů jako jsou pánové John, Skokan a ekonomický genius Babák. Jo a ještě ten starosta, co chtěl vyhláškou ve svém městě zakázat kouření i doma a člověk, který ze sebe stačil za tu dobu ze sebe udělat hlupáka hned dvakrát. Pan Hummer. Ne Huml, Hummerem jezdí a zachraňuje padlé anděly. Jak říkal můj kamarád: "Sem přijít Fellini, tak to koupí celé!"

J. Stejskal 1.5.2011 0:05

Re: Jen pro upřesnění.

Jo a ještě jsem v tom seskupení zapomněl na pana Škárku s jeho bojovým psem. S tím jsem se i setkal. Jak říkáme, mohl by z mindráků postavit rodinný domek.

Z. Trunecek 30.4.2011 18:51

VV si ubližují samy, na to nikoho nepotřebují

Kauzou "s tím ja sedět nebudu" se VVčka předvedla. Tohle se dá odpustit dětem v mateřské škole, ale už druhák v základní škole je příliš dospělý, než aby takovéto nejapnosti dělal.

J. Stejskal 30.4.2011 23:50

Re: VV si ubližují samy, na to nikoho nepotřebují

Já bych vedle té čúzy už taky nechtěl sedět.

J. Kanioková 1.5.2011 17:12

Jejda, a vy jste vždycky dobrovolně seděl vedle někoho,

 s kým se neslučovaly vaše názory? I přátele si vybíráme podle toho, jak se nám s nimi dobře "pokecá". Takže jako pravičák bych nikdy nemohla sedět vedle levičáka, asi bychom se často dostali do konfliktu, což nemá cenu. O tom, že bych nemohla komunikovat s tím, kdo proti mě či mé skupině cosi provedl, o tom už ani nemluvím, to je naprosto jisté.

O. Kurz 30.4.2011 9:23

"..ti kteří vedou ČR 20 let do záhuby.."

Pane autore, nebylo by záhodno napsat , kdo to knkrétně je? Nebo nemají tito netvorové žádná jména? Vede-li někdo 20 let cíleně do záhuby celou zemi, měl by být odhalen, nemyslíte? Obávám se ale, že vy se snámi o vaše tajemství nepodělíte a to už z toho jednoduchého důvodu. že to celé, je jeden velký nesmysl. Já vám ale povím, co nás do záhuby vede.  Je to náše rovnostářství, které je využíváno a zneužíváno populisty všeho druhu a které je vysvětlitelné pouze nějakou patologickou závistí. To je věc, proti které nutno bojovat více, než proti čekoli jinému. Po čtařicetiletém vymývání mozků je nutné lidem neustále vysvětlovat, že nějaká rovnost mezi lidmi je jen chiméra, ke které se lze upínat,  leda tak,  v alkoholickém opojení.

J. Kanioková 30.4.2011 13:32

:))))

P. Novotný 30.4.2011 15:12

Re: :))))

Nechápu o jakém rovnostářství tady mluvíte, naopak je mi jasné o kom autor mluvil ve svém článku jsou to stranické aparáta ODS a ČSSD. Naopak nechápu proč si myslí, že by se měla ČSSD spojit s veverkama. Proč by to dělala když tady už dávno úspěšně hrajou habaďůru společně s ODS. Tou habaďůrou myslím zatraceně drahý a stupidní divadlo.

J. Šimek 30.4.2011 9:14

Blábol, zdánlivě přesvědčivý, ale blábol.

Základní premisy vládnutí ČSSD zůstávají a VV na ně má nulový vliv - zdroje jsou, dluhy se neplatí a vládnout budeme klidně s marťany.

J. Kanioková 30.4.2011 13:31

.. i s komunisty..

J. Hlubiňák 30.4.2011 6:28

Co s tím

může obyčejný občan dělat?  Vaše úvaha je naprosto přesná, ale já mohu jen nečinně přihlížet a přát si, aby byly nové volby a mohl jsem VV dát svůj hlas.

P. Skřivan 30.4.2011 3:27

Řekl bych, že VV,

si mohou koupit leda los: kdo má los, má naději. :-))) Po tom, co předvedli, tak nejspíš půjdou za SZ.

P. Brodský 30.4.2011 1:29

Naprosto přesné popsání situace.

Jenomže vedoucí představitelé ČSSD místo rozbití zhoubné koalice dráždí voliče úplně zbytečnými prohlášeními o tom, že dovolí komunistům, aby pro návrhy ČSSD hlasovali.

P. Brodský 30.4.2011 1:33

Re: Naprosto přesné popsání situace.

Komunisté budou podporovat stejně jenom to, co se jim bude hodit. Např. Klause v rozhodujících situacích komunisté podpoří, i kdyby jim Sobotka se Zaorálkem vlezli až do tenkého střeva.