19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Je český premiér moudrý muž?

V nechutném divadle kolem jmenování ministra zdravotnictví všechno nasvědčuje tomu, že premiér sleduje úplně jiné cíle, než je skutečné řešení problémů českého zdravotnictví nebo alespoň uklidnění situace v tomto resortu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KARTÁČ Josef 5.11.2005 22:32

MEZI SLEPÝMI- J E D N O O K Ý -KRÁLEM.....

 A TĚCH SLEPÝCH A H ¨LUCHÝCH  J E  - A FURT A VŠUDE--------
Nika 5.11.2005 1:43

ad Prošek, JAB

Jsem tedy dost zděšena diskusními příspěvky pana Proška. Pane JABe vás zmiňuje, zřejmě se znáte, myslím že máte poněkud realističtější pohled na českou politiku, pokuste se mu to vysvětlit. Zvlášť vaše zkušenost s grosstapem bude asi zajímavá. Jinak pokud měla americká armáda obdobné informace o Iráku, tak už se ničemu nedivím...
Steve Prosek 5.11.2005 2:01

Re: ad Prošek, JAB

Niko - proboha to neni o nazorech - to je o pochopeni strategie socdem a jejiho premiera. A absolutnim diletanstvi ODS za vedeni pana profesora - ze je Desko jedna korupce za druhou je dane. Tak jako smyslim ja mysli i jini - kdyby si ODS neodstrelila kolotuka, mohla spat do voleb! Takto jednaji jen a jen strategisti diletanti .... majili vubec nejakou strategii :o)))
Milena 5.11.2005 2:44

Re: Re: ad Prošek, JAB

Můžete, milý Steve, předložit jediný důkaz o tom, že ODS si odstřelila Koloťuka? Koloťuk se totiž odstřelil zcela sám. Jak ho měla ODS uchránit před jeho hloupými  historkami, kterými nás častoval?  Nebylo by to od opoziční strany divné chování, kdyby trvala na tom, že Koloťuk po tom všem, co předvedl, musí na svém postu zůstat?
 
Plácáte samé nesmysly.
Nika 5.11.2005 13:20

Re: Re: ad Prošek, JAB

Ano,jde o celé směřování, Paroubkovy pazákony, likvidační pro nezávislé české podnikatele a vytvářející korupční prostředí, jsou odhlasovávány s komunisty, tichá koalice funguje už teď. Policie je totálně ovládnuta socansko-estebáckými kádry , které jakémukoliv postihu socanských předáků zabrání. Volební pat na obzoru = nic se nezmění, dokud se nezmění systém voleb, kde budou voleni přímo zodpovědní politici, obdobně jako do senátu. Jinak totální hniloba bude pokračovat, vzdělaná mládež pokud může odchází do zahraničí, atd atd
Tom 5.11.2005 1:19

Draha pani Varadinkova

zbytecne mrhate virtualnim inkoustem, Steve se Vam zde pouze snazi uprimne a  polopaticky objasnit procze ten parnik ODS nabira fatalni spiralu do temnych hlubin. Chapu ze tomu neverite kdyz muzika porad tak pekne hraje, ale podivejte se na preferenace a pote zkuste hbite najit zachranou vestu, pokud na Vas tedy nejaka jaksi zbyde...:-))
Jo 4.11.2005 20:42

volební plány ČSSD 2002 v troskách

když aktivista J.P. musel vyhodit Doc. Emmerovou a instalovat s tolika obtížemi Ratha, rozplizlou to politicky bytost. Ale aspoň že je tak užvaněný jako J.P.
náhodný čtenář 4.11.2005 20:00

premiér

To je legrace ,jak Paroubek věří tomu,že volby vyhraje ČSSD. Měl by s  celou svoji zlodějskou svitou shánět nějaký úkryt,až se na ně provalí všechny skandály před volbama. 
Jaroslav 4.11.2005 19:52

Paroubek

To člověk žasne kolik hlupáku se zastává tlučhuby a primitiva Paroubka.Jak může být moudrý,když je to člověk psychopat. Patří na léčení i s Rathem.
Pobavený pravicový volič 4.11.2005 22:59

Re: Paroubek

A je také s podivem, kolik hlupáků drží na Topolánka, Langera, Dostálovou, Nečase a Tlustého. Na nich není pravicové nic, než touha chlamstat z veřejných prostředků.
Marta 4.11.2005 19:40

Paroubek

Pani Varadinková,už dlouho jsem nečetla tak dobrý a pravdivý článek.Moc děkuji.
Pozorovatel 4.11.2005 16:25

Autorce !

Je zajímavé sledovat,jak autorka článku přesně ví co všechno si Paroubek myslí,na co se koho ptal atd.Ale není to náhodou tak,že tato dáma -jsouce jiného smýšlení si prostě přeje,aby Paroubek dělal a myslel jako o na ?
Lord 4.11.2005 20:45

Re: Autorce !

SOUHLAS s "Pozorovatelem" - No ovšem, Jedině to co si myslí její miláček narcis a ona - JE JEDINÁ PRAVDA, běda tomu, kdo si to na 100 % nemyslí, tomu to vysvětlíme !!! Už dlouho čtu NP a někteří autoři i komentátoři jsou čitelní už u svého jména, ale ti z modrého kurníku jsou většinou nesmiřitelní fanatici, rozhodně ne demokraté, kteří by připustili, že kritizovaný by měl i nějaká pozitiva, ty mají jedině oni a jejich modla Klaus a jeho kámoši např. tahle milena, huhu, bidlo, jakl ...., z nich jde strach.
Bubik 4.11.2005 22:21

Re: Re: Autorce !

Ale ano Lorde, pochopitelně, že má papa Roubek pozitiva. Umí se zorientovat v nastalé situaci, umí si vybrat poradce, umí najít schopnou mediální agenturu, ví jak zahrát na city svým voličům, ví, co lidé chtějí a co nechtějí slyšet. Má ovšem jednoduchou úlohu - uslyšíte raději, že se bude lidem rozdávat, nebo že se lidé musí uskrovnit? Pro mne, jako člověka staršího, který za pár let asi umře je Paroubkova metoda rozhodně lepší perspektivou, než Topolánkova. Sice mám daně jako kráva, ale zase nebudu muset šetřit a asi umřu dřív, než se tahle republika položí. Je to ovšem běh na krátkou trať - pro moje děti, které budou ten půjčený přesbilion jednou bankám splácet včetně úroků, jeho metoda moc dobrá není. Jenže většinu voličů nezajímá, co bude až oni nebudou. A je jim jedno, zda se v té době jejich dospělé děti budou nebo nebudou mít dobře. Paroubek tohle moc dobře ví a koná podle toho - step by step - teď jsou před námi volby 2006 a pak se uvidí.....
X.Y: 4.11.2005 16:24

jenom Paroubek?

A druhá z cest k moci nad druhými je být v pravičácké straně. Nebo je to obráceně?
huhu 4.11.2005 16:48

Re: jenom Paroubek?

pravicová strana si nenárokuje nařizovat druhým "správný" způsob života ani nehodlá páchat na druhých "dobro".
huhu 4.11.2005 15:13

Paroubek je především mocichtivý ctižádostivec

a ví, že jedna z cest k moci nad jinými, je být v levičácké straně. Levicové ideologie (vč. nacionálního socialismu) dávají teoretická zdůvodnění proč ovládat jiné, plést se jim do života. A to je libido mnoha psychopatů, Stalinem a Hitlerem počínaje a našimi čelnými socany konče.
trinity 4.11.2005 14:43

http://blog.lide.cz/bloger.r

http://blog.lide.cz/bloger.r
Pepa Zdepa 4.11.2005 13:31

Na otázku v titulku

neumím bez vulgarit odpovědět.
Plně se ztotožňuji s poslední větou článku: doufám, že my, voličové, nejsme blbí, a že si konečně zvolíme někoho, kdo nám alespoň trochu zlepší životní podmínky a nebude jenom mlít hubou s ručičkama dozadu.
eva 4.11.2005 13:48

Re: Na otázku v titulku

Ano,my volici nejsme hloupi,ale velmi,velmi zavistivi a proto za ppridani par stovek se zase bude volit p.Paroubek,ktery zacal predvolebni kamppan preve ptroskach pridavat,protoze moc dobre vi jake voloce ma a na ktere se muze zpolehnout.Ona ani Ods neni nic moc,ale je to pprece jenom vetsi nadeje nez CSSD,ale to volicum CSSD nevymluvite,protoze ti vidi jenom kus toho hozeneho zvance a skutky,slova CSSD je prachmolo zajimaji.Stale krici jak ODS kradla,ale jak uz 8 let kradou oni to nevidi,neslysi a v posledni dobe se to temito zpravami jenom hemzi a co  se stane ?Paroubek v preferencich nadale dotahuje ODS.Takze vlado krat jeste vic a volby mas urcite vyhrane.
huhu 4.11.2005 15:14

Re: Re: Na otázku v titulku

každé stádo potřebuje do čela berana. A mezi voliči je těch do stáda dost.
Pobavený pravicový volič 4.11.2005 22:55

Re: Re: Re: Na otázku v titulku

Huhu,
ani si neuvědomujete, jak jste si tímhle výrokem nakálel do vlastního hnízda!
 
Buééé...!
RAM 4.11.2005 23:25

Re: Re: Re: Na otázku v titulku

be-be-me-me....
franta 4.11.2005 12:08

Článek paní Varadínkové

je jako obvykle jen stranickou agistkou a nemá smysl se k němu vyjadřovat. Zaujaly mě ale dvě skutečnosti, vyplývající z komentářů modrého kurníku. Lidově se tomu říká "ode zdi ke zdi".
1) Na jedné straně se už předem nadává budoucím voličům do tupého stáda (to kdyby nevyhrála ODS) a na straně druhé se apeluje na inteligenci voliče (z toho tupého stáda!) s nadějí že zvolí tu správnou stranu (myšleno ODS). Ale voliči jsou k dispozici jen v jediném provedení. A pokud mi někdo bude nadávat do tupců a pod., pak ho asi volit nebudu.
2) Prezidentu Havlovi se vyčítá jeho známá věta "Nejsme jako oni". Z toho by se dalo logicky odvodit, že jsme tehdy asi měli "být jako oni", a někteří z nás, hlavně tedy šmoulové, se o to ("být jako oni") snaží dodnes. Nic proti tomu, je-li to jejich přání. Ale zkuste jim někdy skutečně říci, že jsou jako komunisti. A oni jsou ! 
PetrP 4.11.2005 13:25

Re: Článek paní Varadínkové

Váš příspěvek je jako obvykle jen stranickou agistkou a nemá smysl se k němu vyjadřovat.
jonáš 4.11.2005 23:35

No prosim,

nic proti Gustovi, ale proč se k němu teda vyjadřujete?
Ivo 4.11.2005 12:02

POLITIKA: Je český premiér moudrý muž?

panove, pani, divky - kaslete na uhodzene uvahy jako je autorcin clanek. autorka vas jen tak zkousi mlacenim prazdne slamy. jdete radeji na prochazku barevnym parkem, lesem a podzimnim sumem vetru v holych vetvich, jejich hlas je vyznamnejsi nez autorcin.
pan Raht s eprece jevi jako pysny muz (kdovi jestli ta jesitnost neladi prave premierovi),
pan rath neumi pocitat,
pan rath mozna vi co je PR, ale je otazka, zda by se dokazal uzivit jen vlastnimi schopnostmi jako doktor, takoveho nafuku byhc nenechal ani delat v sadrovne
 
robertson 4.11.2005 11:44

samozrejme!

Jak rekl Jirka v rozhovoru pro R1: "... protoze samozrejme, kdyz jsem premier, tak si tu a tam i o sobe myslim, ze jsem moudry..." Takze je to snad jasny, ne? ;)
Béda 4.11.2005 10:42

Plán rozvratu rezortu

zdravotnictví již Dr. Rath zveřejnil. Postačí pouze ta část o růstu lékařů v nemocnicích o 10 procent ročně.
To za pět let znamená (zaokrouhleně):
(1,10) na pátou = růst na 160 %
Avšak za 10 let to znamená již:
(1,10) na desátou = růst na 260 %
Aby se to dalo ufinancovat ze státního rozpočtu, tak by těmito tempy musel růst i zároveń HDP, a to určitě neporoste. Nebo to sebrat jiným.
Béda 4.11.2005 10:44

sorry

... ta část o růstu platů lékařů...