25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Novák 11.7.2010 15:22

Pane redaktor

Oni jsou novodobý Julius Verne, taky mu něco co předpovídal vyšlo. Máte pravdu jestli si pravice udrží střední třídu. Zatím má střední třída vymyté mozky ( prominou, že používám výroků SOC: DEM ) a obrovské štěstí, že volby se konají na podzim.a ne na jaře, tam jim to již naplno dojde , že největší zátěž bude na nich a nebylo by to dobré obzvláště pro ODS. Vzpomenou si na prázdnou a plnou igelitku páně předsedovu a šílený pokřik ČSSD -ŘECKO.

Oni viděj dál co bude za 4 roky, tak to teda gratuluju oni optimisto.

J. Láníček 10.7.2010 10:58

Vláda bude určitě dobrá !

Je to tam samý milionář, a boháči, jak se hojně zdůrazňuje, nebudou mít potřebu krást (v malém), hlavně však budou nejlépe rozumět chudákům, kterým budou utahovat ty jejich opasky. Protože každý z těch boháčů  ještě dobře pamatuje, jak byl sám kdysi chudákem a bude mít patřičné uznání a dělat  bude vše pro to, aby i ostatní se stali co nejdřív milionáři. Milionářů totiž nebude nikdy dost.  A Radek John má prý připravený návrh, aby prvního půl roku po zvolení byli poslanci nastěhováni do panelákových bytů s umakartovým jádrem a pobírali gáži ve výši 15 tisíc čistého. Také nebudou mít  k dispozici osobní vůz a do práce budou dojíždět městskou hromadnou dopravou. To nebude žádný problém, to už dělají Véčkaři i teď (za nějaký měsíc se podíváme, jestli jim to vydrželo). To vše kvůli tomu, aby si naši volení zástupci mohli udělat obrázek, o kolik mají ty opasky chudákům utáhnout, aby neztratili nic ze svého dosavadního vysokého životního standardu (samozřejmě ti poslanci, alias milionáři) !

J. Kanioková 10.7.2010 13:05

Re: Vláda bude určitě dobrá !

Bože můj, Jaroušku, z vás ta závist přímo kape

J. Láníček 10.7.2010 14:55

Před chvílí začala úplně stříkat !

Ale to důvěrné Jaroušku mi hodně zalichotilo, jen škoda, že mi tak rodiče nedali.  A nejspíš byste se hodně divila, nemám nejmenší potřebu někomu něco závidět. Mám tolik, že mi nedělá problém pomoci tam, kde je to nejvíc potřeba ! Někdo chudákům z kapes bezohledně tahá, já se snažím dle možností přispět, kapišto ! Je to akorát o věci názoru a životních postojů !  U některých se to holt nemění ani s nárůstem majetku.   

J. Matuška 11.7.2010 18:44

Re: Před chvílí začala úplně stříkat !

Jedno volné pracovní místo pro 32letého s nízkou kvalifikací /vyučen prodavačem, ŘP B/ by nebylo? Ne pro mě. Já jsem v důchodu...

J. Láníček 11.7.2010 20:37

Pane, trefil jste dobře,

ale pomoct najít práci není dnes jednoduché. Ale myslím, že na mě v dobrém vzpomíná dost lidí. dělal jsem totiž 8 roků vedoucího odboru zprostředkování zaměstnání a poradenství na jistém úřadě práce, a pomohl jsem hodně lidem. Řidičák béčko je dnes dost málo, chce to aspoň céčko plus přívěs nebo návěs a profesní průkaz. S béčkem a nízkou kvalifikací bych to viděl tak na rozvážení pečiva, cukrovinek

J. Láníček 11.7.2010 20:40

Pardon, vnučka mi to odklikla -

nebo skladníka (udělat si řidičák na vysokozdvižný vozík). Ale rozšíření řidičáku na céčko a obzvlášť na déčko (autobus), stojí hrůzu peněz !