29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak (ne)ovlivnit volby?

S blížícím se termínem každých voleb se politici usilovně snaží vytahovat na světlo kostlivce ze skříní svých konkurentů. Vše podle hesla: „Když voliče nepřesvědčíme, jak jsme dobří, tak ho přesvědčme o tom, jak jsou jiní špatní.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 18.9.2021 19:23

Inu, ambicióznost se v případě Bobo nesnoubí ani s chytrostí, natož moudrostí.

P. Hatina 18.9.2021 1:29

No a o tom to je. I když vezmeme do úvahy tu koromršku v závěru, je prakticky vyloučené, aby do voleb dosáhla předešlých max výšek (řekněme kolem 10 000 nakažených denně, natož pak tedy přeplněné nemocnice). A to tedy díky stále udržovaným opatřením - od poměrně vysokého počtu naočkovaných, přes stálé nošení respirátorů v místech setkávání...

Tudíž toho se bát politici ve vládě nemusí..

Ale čeho by se měli bát (tedy z důvodů těch voleb), jsou mediální prohlášení jejich vlastních expertů, kteří už ted straší lidi, jak to tu zase "v případě potřeby" pozavírají. A stačí jedno takové prohlášení pár dní před volbama a Babiš to může zabalit..

S. Sedlák 18.9.2021 5:23

Hlavně by neměly pouštět naživo toho motýla, protože je na tom pomalu jak Biden. Jeho "opět jsme best in covid" může skousnout jen bezmozek - jeho příznivec a obdivovatel.

S. Sedlák 18.9.2021 5:29

fuj - neměli

R. Langer 18.9.2021 6:05

Hm, a nebo to znamená, že ostatní jsou na tom ještě hůř. A z obsahu jejich projevů tvrdím, že B je správně. ;-D

S. Sedlák 18.9.2021 7:55

Spíš to bude tím, že na tom nejste moc dobře, pokud jste ochoten pominout všechny ty lumpárny.

O tom, že by ostaní na tom byli hůř nemůže být ani řeči. I kdybychom jeji lumpárny násobili deseti, s tím ganerem krok nesrovnají.

V. Církva 18.9.2021 14:10

Tož, jestli je Biden pomatený tak vy naprosto. Lumpárny k politice patří tak jak černoch k Afroameričanovi. Tolerovat bychom je měli co nejmíň, ale netolerovat by znamenalo zastřelit 10 procent spoluobčanů ne-li 100. Tvrdit že teprve Babiš je ten nejhorší gauner po éře zlatokopeckých 90tek, Kalousků, Dalíků, Vaňkové, Bohmů, Grosů..... může jen trdlo. A je to celkem hysterie, že se MichPrDi vzpamatují až u Babiše, když už je vytunelováno.

S. Sedlák 18.9.2021 19:04

Hm, tak ti vaši jmenovaní kradli celou dobu od revoluce a mají pár milionů a Babiš si přišel na desítky miliard. Dokonce máte drzost druhé titulovat trdlo, vy trdlo hloupé s rozhledem žížaly.

Jistě, že jste Babišův zastánce. Ti chytřejší už dávno utekli nebo kradou s ním jako Faltýnek.