29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 7.6.2010 16:35

Za nějaký měsíc se zeptám listonošky,

jestli náhodou nezvedli Zemanovi důchod. Za ten svůj předem dohodnutý zdravý politický instinkt, který ubral socdemákům pět volebních procent, by si to od trojkoaličníků určitě zasloužil. Zvlášť když se mu nepodařilo protlačit do Sněmovny a na stará léta si tak trochu vylepšit životní standard. Aspoň by trochu pookřál a začal lépe rezonovat, jak říká autor článku.

B. Brousková 7.6.2010 9:56

Prohraná arbitráž?

Když Vovka Železný po ředitelském puči odstřihl majitele Novy od vysílání a tím znehodnotil jeho investované peníze, rozhodl kdosi , že do toho vládě nic není , že jde o "spor dvou soukromých subjektů" .Z nějakého důvodu ignoroval nesporný fakt, že tím Vovka  a spol. znehodnotili investici majitele Novy. Představa , že si to ten majitel nechá líbit je tak naivní, že tomu jistě ani on sam nevěřil. Prostě jen sázel na to, že následky případné prohrané arbitráže zaplatí daňoví poplatníci a ne spolek tajtrdlíků, který k té Vovkově zlodějně dal požehnání. A tak se i stalo. A dodnes  následky té vlastní lumpárny mlátí po hlavě, kde koho, Špidlu nevyjímaje. Zloděj křičí chyťte zloděje.

S. Vaněček Šauerová 7.6.2010 1:34

S Topolánkem by spadla hluboko pod 20% ??

Opravdu, pane Žantovský ? Máte po ruce nějaký relevantní průzkum ? Nebo že byste si ho dělat sám, vlastními silami ? Škoda, že jste s ním čtenáře neseznámil ... :-) P.S.: V čl. je ale evidentních nesmyslů celá řada, škoda slov ... :-)

R. John 7.6.2010 2:10

Co říkáte , jestli o tom víte,

jak byla rozmetána částečně  voj.policie ? Kvůli nevýhodnému nákupu  osobních aut. Asi o 18 milionů předražený nákup.  Ten co na to upozornil se jmenoval jako Vy, křestní jméno Martin, byl od voj.policie vyhozen , nejen on. Všichni, co o tom nevýhodném nákupu věděli a nedrželi "krok". "Dobré" co ? Je o tom velký článek v EURU z minulého týdne. Odborník se diví, laik žasne, co je ještě "normální". Jinak Vás zdravím paní S.Š.

S. Vaněček Šauerová 7.6.2010 2:43

Zahambeně přiznávám, že o tom nevím nic.

Věnovala jsem se teď panu Bártovi a byznys-partaji ABL, co to říkám, Věcem veřejným. Navíc, do Eura se podívat nemohu, nemám příštup k papírovým médiím. Díky ale za informaci (zkusím si k tomu něco dohledat jinde) a též Vás zdravím.