28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak čeští politici poníženě uspokojují ego německého vůdce

Vzpomínáte si na dnes již legendární vysvětlování političky Kateřiny Jacques, co to je biomasa? Několik týdnů se jím bavila celá země. Anebo na slavný výrok bývalého ministra Martina Kocourka o milionech „odkloněných“ před jeho vlastní manželkou?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 12.1.2016 0:52

No jo,

snad někdo nečeká, že naši politikové budou bránit zájmy státu, vlasti, národa, občanů? A eurohujerští socani tuplem?

Ti přece vždy a všude brání především zájmy vlastní, zájmy rodných stran a zájmy těch, kdož si je platí a za špagátky zezadu tahají. No a když se tyhle zájmy neshodují se zájmy státu, vlasti, národa, občanů, mají holt stát, vlast, národ i občané smůlu.

Takže mailová diskuze státního ouředníka a premiéra o tom, jak nejlépe diplomaticky řečeno hladit po srsti německou kancléřku je v tomto kontextu zcela pochopitelná.

J. Mrázek 11.1.2016 19:30

Bělobrádek a Sobotka nás klidně prodají

Budou za to mít prebendy v parlamentu EU a navíc Bělobrádek ASI ZAJIŠTĚNÝ DOŽIVOTNĚ NEZRUŠITELNÝ DIPLOMATICKÝ PAS USA .... Proč jinak by to dělali ? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fico-je-chlap-a-Sobotka-slaboch-a-zbabelec-ktery-nas-proda-Berlinu-A-pomatenec-Dienstbier-Ptali-jsme-se-na-slovenske-odmitnuti-uprchliku-a-toto-nam-rekli-Babis-Belobradek-Filip-ci-Okamura-416675

11.1.2016 21:55

pozdě

hradní hovado nás už prodalo rusákům.

J. Farda 11.1.2016 22:52

Re: Bělobrádek a Sobotka nás klidně prodají

Jděte do Pihele nejčernější, Vy čitájnik proruských PL! Já od roku ́89 NIKDY nevolil jinak než tzv. doprava, ale v současné době jsem za tuto vládu se Sobotkou rád. A esli se Vám zdejší současno, Vy za všech okolností držkující čecháčku nelíbí, pakujte rovnou k RasPutinovi, ten Vám dá na Sibiři nažrat zaslouženého obroku! Koneckonců tam Vy slouho nejspíš patříte .... http://echo24.cz/a/wwuGs/kreml-nadeloval-rusti-urednici-dostali-putinovu-knihu

J. Václavíková 11.1.2016 23:57

Re: Bělobrádek a Sobotka nás klidně prodají

Naprostý souhlas!

J. Jurax 12.1.2016 0:59

Re: Bělobrádek a Sobotka nás klidně prodají

No, zajímavé je, že u některých neváhám říci hňupů vybudí každá ať již oprávněná nebo neoprávněná či pošetilá kritika současné vlády a postupu západních států nepotlačitelné nutkání k nazvání kritizujícího putinomilem, ruským řiťolezem a tak podobně a různě, aniž by tito hňupové řekli něco ad rem. Prostě Rudé právo neblahé paměti s opačným znaménkem

J. Farda 12.1.2016 10:23

Re: Bělobrádek a Sobotka nás klidně prodají

Neváhejte! :-)))

L. Novák 11.1.2016 13:29

Sobotka je osel, který se naučil živit politikou parazitů

A dělá všechno pro to, aby v politice vydržel až do důchodu...

Čekat od něj uživatelskou gramotnost v IT není na místě.

K. Janyška 11.1.2016 14:33

Re: Sobotka je osel, který se naučil živit politikou parazitů

Politika je řemeslo. Volí ho tak tam je. Nikoho lepšího nemají... Dzp.

L. Zemek 11.1.2016 12:32

Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

Premiéru Sobotkovi by měla být ze strany BIS okamžitě zrušena a odebrána bezpečnostní prověrka. Svým jednáním a nedodržením elementárních bezpečnostních pravidel pro el.komunikaci ve funkci premiéra vlády jen ukázal svoji nezodpovědnost a naprostou nezralost pro výkon této odpovědné politické funkce. Zachoval se jako nezodpovědný puberťák. Měsíce se ve všech médiích přetřásá problém neudělení bezpečnostní prověrky kancléři presidenta panu Mynářovi. Přitom z hlediska bezpečnostního rizika státu je funkce předsedy vlády pana Sobotky mnohem rizikovější než funkce pana Mynáře. To už pomíjím tu skutečnost, že pan Sobotka, jako premiér, byl určitě svými bezpečnostními poradci seznámen s pravidly bezpečné komunikace v současném kyberprostoru. Leč, komu není (vzájemné) rady, tomu není (vzájemné) pomoci. Evidentně má všechna pravidla bezpečnosti elektronické komunikace tzv. "na háku" a dává všem svým voličům jasný signál, že má "na háku" i důvěru svých voličů.

Co s takovým předsedou vlády? Příště nevolit ani jeho, ani "soudruhy" z ČSSD.

M. Valenta 11.1.2016 12:53

Re: Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

Takže, příště volit třeba Velebu nebo jiného podruha z té Zemanovi prorusácké bandy a podotýkám, že jsem Soc.Dem. nikdy nevolil a ani to nemám v úmyslu.

M. Prokop 11.1.2016 16:01

Re: Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

Vy neznáte nikoho jiného než Dluhoslava, Velebu nebo Zemana?

Výběr je o dost širší.

L. Novák 11.1.2016 18:01

Re: Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

No právě. To je ten kámen úrazu. Škromach, Hašek, a všichni ti ostatní... :-P

J. Kavalír 11.1.2016 13:02

Re: Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

Obávám se, že Sobotkovi není co odebrat, protože ji nikdy nepotřeboval a ani neměl.

V. Kain 11.1.2016 19:08

Re: Odebrat Sobotkovi bezpečnostní prověrku.

Právě proto aby se udrželi na svých postech plánují valorizaci důchodů na rok voleb do parlamentu.Státní zaměstnance korumpují navyšováním platů a je jim slíbena pravidelná valorice.Koho asi budou byrokraté volit? Koho budou volit důchodci když jim smrknou 300 stovky?A to má ministr financí tu drzost říkat něco dobrém hospodaření?Pryč s tou levicovou partou.

J. Mrázek 11.1.2016 19:33

S celou EU levicovou partou ...?

EU začíná tam , kde ČR skončila . Mc Cartismus v evropském hávu bude následovat, když se dáme ...

11.1.2016 20:26

Re: S celou EU levicovou partou ...?

Ano, EU se co do hovadského levičáctví, které tento kontinent ruinuje, s ČR dost překrývá. A když se dáme, tak bude následovat stalinismus. Evropská komise by McCartyho potřebovala jako koza drbání.

J. Urban 11.1.2016 11:24

Hlas rozumu - ale kdo ho vyslyší?

http://www.novinky.cz/komentare/391425-komentar-kolin-palach-a-gauneri-vaclav-klaus-ml.html

P. Dvořák 11.1.2016 13:37

Re: Hlas rozumu - ale kdo ho vyslyší?

V.K. mladšího čtu pravidelně každé pondělí. Ten člověk vidí mnohem dál, než všichni evropští papaláši dohromady.

Nakonec ty výlevy Lukáše Jelínka jsou občas k mání i zde. Je to pravá ruka šílenců, kteří řídí jednak sousední stát, ale nejen sousední stát.

B. Rameš 11.1.2016 10:56

Nemohu souhlasit

Sice jsem dotyčné maily nečetl, nerad se přehrabuji v exkrementech, nota bene kradených, ale nic tak děsného podle komentářů nevidím. Tak se politika dělá - směrem nahoru se drbe, směrem dolů šlape. Pan Sobotka alespoň kvóty, na rozdíl od jiných, odmítl. Ostatně, každému soudnému člověku (dokonce i většině politiků) muselo být jasné, že to prostě nebude fungovat a jde jen o politické gesto. Řekl bych, že pan Sobotka u paní Merkel moc vysoko v řebříčku oblíbenců nebude, což mu v zásadě chválím.

Ś. Svobodová 11.1.2016 12:10

Re: Nemohu souhlasit

Pan S. kvóty odmítnul, přesto nám byly přiděleny a pan S. sklapnul. Pan Fico nezklapnul, obrátil se na soud a jasně řekl, že žádné migranty nepřijme, ani dobrovolně, ani kvótované. Jeho názory sice úplně nesdílím, ale obdivuji ho za jeho i pro Brusel jasný a nekompromisní postoj.

K. Novák 11.1.2016 15:30

Re: Nemohu souhlasit

Re Š. Svobodová: Pan Fico se obrátil na soud. Co bude dělat, když se soud neodváží vzdorovat Merkelové a kvóty Slovensku odsouhlasí? Fico jako Slovák je poněkud razantnější než jsme my Češi. Má ale jednodušší situaci. Nemá na Slovensku (a už vůbec ne ve vrcholné politice, mezi svými poradci a dokonce ve vládě, kam jsme mu je zvolili) přisluhovače Sudetoněmeckého Landsmanschaftu, kteří by ho tlačili k jiné politice, než kterou chce dělat (momentálně k takové, jakou provádí Německo, ale to je jen současná shoda okolností) a kteří ovládají např. Českou televizi (což ale má minimální efekt).

J. Svoboda 11.1.2016 14:26

Re: Nemohu souhlasit

Pane Rameši, zastáváte názory předposraných čecháčků. To, že většinou je to na draka a někde ještě horší, neznamená, že s tím musíme souhlasit!

J. Kratochvíl 11.1.2016 10:51

Sobotka je slušný politik,

možná neříká co by někteří rádi slyšeli, ale pro mne je důležité, že v otázce imigrace zde žádní imigranti nejsou a zdaleka se naší republice vyhýbají bez ostnatých drátů na hranicích. A to je hlavně zásluha této vlády v čele s panem Sobotkou. Podstatě užitečnější politik než někteří jeho předchůdci s "kulema". Kéž by to vydrželo a proto je třeba ho podporovat.

P. Zeman 11.1.2016 11:58

Re: Sobotka je slušný politik,

Na tom, že se nám imigranti zatím vyhýbají má tahle naše přiblblá vláda nulovou zásluhu.

Ś. Svobodová 11.1.2016 12:05

Re: Sobotka je slušný politik,

Nejsou, ale budou. Vždyť už je kvótově přidělené máme. Jen hledají způsob, jak je udržet na našem území. To se povede hned, jak si zajistí Minischengen.

K. Vyšata 11.1.2016 13:43

Re: Sobotka je slušný politik,

Zásluhu na tom, že pro imigranty není Česko atraktivní jsou poměrně malé sociální dávky oproti jiným zemím. Potom se dá připočíst i veřejné prohlášení prezidenta a stále se zmenšující část obyvatelstva nakazená pravdoláskou.

Ale pozor, Německo a ostatní vstřícné země už jsou přetékající nádoby a vlna šplouchá už i u našich hranic. Zatím, místo rozhodného premiéra vládnoucího v zájmu vlastního národa máme roztřesený sulc držící pohromadě jen oblek a jeho lísání se Merkelové je na národu docela nechutný podraz.Snad mu tohle ubohé jednání voliči ČSSD spočítají při volbách.

J. Svoboda 11.1.2016 14:31

Re: Sobotka je slušný politik,

Pane Kratochvíle, dejte si obrovský pozor, abyste se z pana Sobotky nepotentočkoval. To, že tady imigranti nejsou, může Sobotka jen vzít na vědomí, ale namá a hlavně neměl na to nikdy pražádný vliv

J. Kratochvíl 12.1.2016 10:38

Re: Sobotka je slušný politik,

To, že tady zatím žádné imigranty zatím nemáme má dva důvody. 1) samozřejmě nižší sociální dávky, ale hlavně

2) okamžité zadržování a internace osob na hranicích a na nádražích, které neměli v pořádku doklady, což byli hlavně imigranti. Toto se okamžitě mezi příchozími do EU rozneslo a ti se našim hranicím vyhýbali. A na tom Sobotkova vláda zásluhu má. To je důležité a je třeba to podporovat.

Ś. Svobodová 11.1.2016 10:38

Sobotka dělá co může.

Nějak musí Angele tlumočit svou schizofrenní situaci. Doma musí vystupovat protiimigrantsky, neb lidé toto přání dávají hodně najevo a chovat se jinak znamená přijít o korýtko. Na druhou stranu ví, že česká ekonomika je v rukou Němců. Učí nás bát se Ruska. Ale ten, kdo by nás mohl zlikvidovat téměř během dne a jediným příkazem vyhlášení sankcí jsou Němci.

http://www.statistikaamy.cz/2015/03/kdo-taha-za-nitky-ceske-ekonomiky/