19.3.2024 | Svátek má Josef


Diskuse k článku

POLITIKA: Já neříkám tak, ani tak

Tak se dá dešifroval rozhodnutí hlavního prokurátora, totiž nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana, že zrušil rozhodnutí o zastavení trestního stíhání premiéra Babiše a někdejší členky představenstva společnosti Farma Čapí hnízdo Jany Mayerové. Případ se tak vrací policii do fáze vyšetřování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Nový 6.12.2019 22:20

Ano, článek popisuje realitu velmi dobře.

J. Pour 9.12.2019 22:56

Hyeny se vrhly na Babiše i za cenu, že má vracet miliony, které by mohly být použity pro platy zaměstnancům Agrofertu a zisky by byly zdaněny v Česku, což Babiš dělá. Vládne zde závist a blbost i za cenu, že třeba chcípnem. Babiš má peněz dost a z dotací si svůj chléb pro sebe více nenamaže!

D. Mach 6.12.2019 19:50

Pan Vlk je přesvědčený o tom, že když padne ÁBéčko, tak padne celá republika. Tolik naivity bych u tak starého člověka nečekal, ale nu což. Celé to vyšetřování má ve skutečnosti za cíl to, aby ÁBéčko dále republiku neokrádal. Dělá to už řadu let a je nutno tomu udělat konec navzdory těm, kteří se nechali opít koblížkem nevalné kvality. ;-(

A odkdy se tomu, když člověk nahlásí podvod či krádež, říká bonzování? Pan Vlk asi stále žije v socialistickém sladkém rozpoloření, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Ale dneska jsme už jinde a zlodějina je trestnou činností, proti které je potřeba se bránit. Takže když použiju slova pana Vlka st. "Sláva udavačům"!

K. Nový 6.12.2019 22:19

Ale houby.Tohle vyšetřování vytáhli, když chtěli Babiš vyhnat z ministerstva financí. Vzhledem k tomu, že ho nejsou schopni X let dostat k soudu, tak na něj nic nemají.

Jinak problém jsou samotné dotace - nejdříve musíte sebrat peníze někomu, kdo si je vydělal vlastní prací. Potom jich spoustu vyhodíte z okna za úředníky. A potom se za ně v lepší případě postaví něco, co vlastně nikdo nechce a co se nevyplatí (protože jinak by se to postavilo i bez dotací). Navíc zlikvidujete ostatní podnikatele v oboru, a to i když jsou lepší.

Zrušte dotace jako celek, a už nikdy takové případy nebudeme muset řešit.

M. Němec 6.12.2019 15:17

I kdyby Babiš zabil svýho vlastního spratka- vymaštěnce, nikdo ho nesmí udat.

Na to hleďte, udavači !!!;-O;-O;-O

V. Čermák 6.12.2019 17:58

Dobře MNěmče! Fiala vás má rádR^

J. Brunner 6.12.2019 15:10

R^R^R^

Š. Hašek 6.12.2019 20:50

U mě stejné ....

P. Pavel 6.12.2019 14:57

Jinými slovy, vlkovi by se, dle vlastní parafráze, aby všichni drželi hubu a krok a hlavně ti, kterým se nelíbí burešovy zlodějiny, přípradně ovarovo porušování ústavy, atd. atp.

V. Čermák 6.12.2019 17:44

Ále, jen si popovídejte a klidně i poskočte, Vy Mladí Oslíci;-D

P. Pavel 6.12.2019 18:15

To říkáš teď, a pak ti zas půjde pěna od huby, kvůli tomu, že ti někdo sáhl na tvého miláčka bureše, přiteplený čermáku.

V. Čermák 6.12.2019 18:45

Jen klid Oslí Studentíku Pavlíku, už jste z pastviska ve stáji? Venku už je tma a při tom obíhání ohrady byste si mohl zaplést nožiska a škobrtnout.Rv Mimochodem, nemáte nějaké problémy s tím Teplem? Že vy máte špatně zateplenou stáj? Zkuste kontaktovat Ochránce zvířat, ve vašem případě Oslů, třeba zjednají nápravu;-D;-D;-D

P. Pavel 6.12.2019 20:23

Vidíš, teplý čermáku, už to začíná. Jakmile se ti ty tvé srágory vrátí zpět, dostáváš hysterické záchvaty a ve snaze mít poslední slovo se pokoušíš o jakési křečovité rádoby vtipy doprovázené množstvím smajlíků.

V. Čermák 6.12.2019 23:06

Oslí Studentíku Pavlíku, vy jedno malé Oslátko, vy máte opravdu, ale opravdu problém s tím Teplem. Ve stáji ho máte asi hodně málo, ouška se krabatí a omrzají.Rv Doporučuji: Stříhejte jimi, stříhejte, ale nedělejte u toho těma ušiskama přílišný vítr. Ať vám to neodnese tu děravou střechu. Ale Vy jste Oslík Mladý a bujarý, vy to Pavlíku zvládnete;-D;-D;-D

P. Pavel 6.12.2019 23:46

Máš svého osla, nebo hodláš nějakýho sebrat Zákopčaníkovi? Dobrovolně tě dovnitř nepustí. Víš, že se Čtvrtníčkem soudil, a to si jen pustil hubu na špacír.

P. Urban 6.12.2019 12:57

Pokud tomu dobře rozumím, co je dobré pro Babiše, je dobré pro Českou republiku. Je-li tomu tak, pak je definice sebevědomého státu snadná.

J. Paleček 6.12.2019 13:36

Pane Urbane, takhle to samozřejmě není, ale Čapí hnízdo ukazuje, že se z Babišem nehraje čistá hra a zároveň to vyvolává pochybnosti o auditu EU.

PS. to že Babiš je stejný jako ostatní zbohatlíci po roce 1989 o tom asi není spor. To, že však většinu majetku investoval tady je pro něho plus. Ostatní většinou využili možnosti a majetek převedli do daňových rájů. Dotace jsou takový prostředek jak umravnit nepohodlné osoby, ale i státy a vypadá to, že pro nás platí obojí.

P. Pavel 6.12.2019 15:10

Jeho voliči (včetně autora článku) si evidentně myslí, že to přesně tak je. Čapí hnízdo ukazuje jediné, a to, že agent bureš je podvodník a zloděj. Pochybnosti (o mentálním zdraví konkrétních jedinců) vyvolává leda tak hysterická obhajoba neobhajitelného, tedy burešových zlodějin a dalších svinstev. Zbohatlík je jedinec, který peníze dokázal vydělat, bureš je ukrad. Není tedy zbohatlík, je zloděj. A to máte odkud, že bureš nemá prachy v daňových rájích. To, že tady má fabriky, které prosperují díky evropským a českým dotacím opravdu ale opravdu neznamená, že zisk z nich neumísťuje v offshore společnostech.

V. Čermák 6.12.2019 17:42

Oslí Studentíku, dobře vám to šrotuje pod těma velkýma ušiskama. Ale jestlipak s tím vaším názorem souhlasí aspoń vaši Oslí kolegové? Což takhle založit nějaké Oslí hnutí, nebo aspoň stádečko? Třeba Mladí Oslíci?;-D

P. Pavel 6.12.2019 18:18

Nejsi ty, přiteplený čermáku, na ty osly trochu moc zatížený. Bureše můžeš milovat jen platonicky, takže to vypadá, že sis v oslech našel náhradu. Teď můžeš místo Zákopčaníka předpovídat počasí.

J. Schwarz 6.12.2019 18:45

A vám nevadí, přiteplený Šavle, že nějaké Čapí hnízdo ani korunové dluhopisy nikoho nezajímaly, dokud nešel Babiš do politiky. Kolik je tu dalších "Čapích hnízd" o kterých nikdo neví? Kdyby byl Babiš takový jak ho líčíte / a ke své škodě nebyl / tak udělal koalici s SPD, neschválil by zprávy ČT, odvolal rady a navolil nové, vyměnil by špičky státního zastupitelství a udělal další "reorganizaci Policie". Zrušil by dotace pro politické neziskovky, sluníčkářské veby by označil za producenty "fake news" a šiřitele nenávisti a podpořil vznik domobrany.

D. Mach 6.12.2019 19:55

Chcete snad tvrdit, že do politiky by měli chodit pouze lidé podezřelí z trestní činnosti: Chcete víc Babišů? A co Kájínek jako ministr spravedlnosti? A nepovoláte si z Afriky pana Krejčíře na ministra obrany nebo průmyslu?

A či si pozvat z ciziny pana Assange, aby nám udělal trochu pořádek v tom, které neziskovky jsou politické a které apolitické.

P. Pavel 6.12.2019 20:20

Mně vadí, čermákův teplý brácho, že agent bureš, tedy jedinec zodpovědný za ukradení Agrofertu, vytunelování Lovochemie a ve spolupráci s ovarem prováděné špinavé kšefty kolem privatizace Unipetrolu, chodí po svobodě. Daňové úniky a dotační podvody jsou už jen třešničkou na dortu. Mimochodem, když, jak sám píšeš, o něčem nikdo neví, tak se to stěží může řešit. Mimochodem, kolik dotačních podvodníků, kromě Bureše, se v ČR nechalo jmenovat premiérem? Můžeš jmenovat aspoň jednoho.

V. Čermák 6.12.2019 23:12

Oslí Studentíku Pavlíku, roztomilé Oslátko. Přiznejte se jako Dospělý Osel. Že vy toužíte po tom Teple? Inu, tak se zkuste v té vaší nehostinné stáji Přitulit k nějakému Oslímu kolegovi. Třeba vás dokonce pohladí kopýtkem a hýkne vám na dobrou noc. Takové to táhlé ÍÍÍ-ÁÁÁ. To bude radosti v celé stáji, že?;-D;-D;-D;-D

P. Pavel 6.12.2019 23:48

Zase čtyři smajlíky, zoofile čermáku. Možná by bylo lepší, kdyby tě nějaký spoluchovanec vzal cihlou, pak se snad přestaneš trápit a riskovat paragraf za zoofilii.

V. Čermák 6.12.2019 18:53

No Ano, to Teplo se vám navaluje do té vaší velké, podlouhlé Oslí hlavy. To je vidět. Ale co Nohy? V chladnu, že? To jsem si mohl myslet. No ale to Není dobré. Kdepak, teploučká stáj to asi nebude, kde musíte nocovat na špinavé udusané nerovné zemi. No a to počasí vám taky dělá starost, ty předpovědi, hm. A ta Děravá střecha kterou zatéká rovnou do vaší kóje. Ale Vy jste Mladý Oslík, Vy to zvádnete.;-D;-D;-D

P. Pavel 6.12.2019 20:26

Dej pozor, aby Zákopčaník nežárlil, zoofile čermáku. Mimochodem neblbne ti nějak capslock, nebo to je jen projev blížícího ho se nervového zhroucení.

V. Čermák 6.12.2019 23:20

Oslí Studentíku Pavlíku, ještě jste nevyzrál, ale nevěšte tu svoji velkou hlavu, Zákopčaník, pokud si pamatuji je Sluníčkář a Slunce, to je přece Teplo, po kterém tak mocně toužíte, že vám pořád kmitá před těmi vašimi vyvalenými bulvami. Vždyť vy vlastně o ničem jiném ani neumíte vážně hýknout. Ale přece, zkuste to pomalu: Í---Á, Í---Á. No, takto cvičte každou hodinu a ono to nakonec půjde;-D;-D;-D;-D

P. Pavel 6.12.2019 23:43

Jenom čtyři smajlíky, zoofile čermáku? To je málo. Takhle ti to nikdo neuvěří. Zas budeš za hysterku v křeči, která se v lepším případě ztrapňuje a v horším zesírá držku.

P. Staronový 6.12.2019 15:53

Které z těch tvrzení u Burešovi a jeho majetku jste schopen dokázat, nebo alespoň dokumentovat?