17.4.2024 | Svátek má Rudolf


Diskuse k článku

POLITIKA: Huml zůstal komunistickým esenbákem

Poslanec Stanislav Huml, politický turista, který prošel KSČ a Bártovými Věcmi Veřejnými, nyní člen ČSSD, ukázal, že zůstal stále stejný komunistickým esenbákem, jakým byl za mlada.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 23.7.2014 22:10

Nejlepší na tom samozřejmě je, že ten "kritik"

huml po celý svůj život jen parazituje a žije z daní, odvedených jinými. Tomu se říká chucpe.

V. Váňa 23.7.2014 19:52

Pro Z. Baldova Datum: 23.7.2014 14:07

Vážená paní Baldová, zjišťuji, že mě ještě vždycky dokážete překvapit.

"Tak to teda neni totez Huml je pokrouceny cesky esembak a komunista a pan Becker je nemec Pletete to vsechno dohromady co je nam po Beckerovi?"

Nikdy by mě nenapadlo srovnávat Humla s Beckerem, proboha. Zato paralela Becker a Kvitová se nabízí, Nemyslíte?

Je vidět, že sousední Německo má zákonnou možnost stíhat ty osoby, které se snaží vyhnout daňové povinnosti přepisem svého bydliště do daňového ráje.

No, a tady (a to není o Humlovi, který se projevil jako pablb) se najdou dokonce vysocí státní úředníci, kteří za daný stav do značné míry odpovídají (Kalousek, Babiš), kteří útěk do daňového ráje schvalují. O tom byl můj příspěvek, který jste tak fatálně nepochopila.

J. Křivánek 23.7.2014 18:50

Nevěřím socanům, nikdy.

S autorem souhlasím skoro úplně ve všem, kromě jediného, nesdílím jeho optimismus ohledně socanů.

Cituji:  "Na této věci je pozitivní fakt, že mnoho socialistů jeho názor nesdílí."

Nevěřím. Socani jsou do jednoho pokrytecké oportunistické svině, které vždy obrátí jak je potřeba. Jejich aktuální názor se řídí sviní, která je ve předu u největšího koryta, jak je svině ve předu odtřelena, končí jejcih loajalita a ihned začnou adorovat přední svini novou.

V tomto případě s. Škromí, jinak velký blb, včas pochopil, že s. Huml moc hlasitě vyjadřuje jejich přizorené socialistické přání a touhy, a že by to mohlo nastrat velkou část obyvatel, kteří nejsou tak úplně socialisti a mají v sobě třeba i kousek morálky. A tak zcela pokrytecky odsoudil svého spolusoudruha.

J. Ptáček 23.7.2014 16:23

Huml je profláklou figurou.

Huml je, za ta léta v parlamentu a ve třech či čtyřech stranách, dosti profláklou figurou. Ale pokud se mu nelíbí, že sl. Kvitová změnila trvalé bydliště, tak ji nesmí nazývat "špínou" (úroveň českého poslance) ale musí coby zákonodárce napřít síly aby taková změna bydliště v rámci EU byla řešena zákonem. A taky se domáhat u min. financí a finančních úřadů aby zavedli evidenci firem a osob, které daní v daňových rájích. Dle LN tam o něčem takovém nemají ani páru - coby se obtěžovali? Jenže na to on nemá čas, teď už několik měsíců řeší takovou zákonnou úlevu pro poslance, aby jim policie nemohla odtahovat nesprávně zaparkovaná auta od parlamentu. Voliči procitněte prosím a takovou "špínu" už do parlamentu příště nevolte.

P. Kmoníček 23.7.2014 13:27

Škromach

mne překvapil a poprvé s ním souhlasím.To blbé Humlo lže,lže a lže a stovky,možná tisíce podobných Humel mu dá zase ve volbách hlasy.

S. Donát 23.7.2014 13:20

Zmr. Humla

nemusím už delší dobu, tento "dopravní expert" se nemalo měrou podílí na utahování šroubů v naší zemi. Teď se pěkně odkopal i před širokou veřejností. Je smutné, že něco takového patří do naší politické reprezentace.

L. Severa 23.7.2014 13:18

Duch starých časů.

Jako by si pan Vuml vzpomněl na komunistické časy. "Vystudoval za dělnické peníze " bylo oblíbeným argumentem soudruhů, když měli na někoho pifku (Pro "přehmaty" bylo omluvou, že "Když se kácí les lítají třísky".)

L. Severa 23.7.2014 13:19

Re: Duch starých časů.

Oprava: Huml ne Vuml.

R. Langer 23.7.2014 15:23

Re: Duch starých časů.

To nechte, to je pěkné přeřeknutí a k soudruhovi docela pasuje... :-)

J. Klepal 23.7.2014 9:20

danění v jiné zemi

Pan Rudolf Polanecký zapomněl ve svém příspěvku na podstatnou věc, totiž, že poslanec Stanislav Huml i přesto, že byl příslušníkem SNB či komunistou, má právo veřejně vyslovit svůj názor, s kterým sice málokdo souhlasí, není to však důvod k jeho tak razantní dehonestaci, jak je v textu prošpikovaném nenávistnou ideologií demonstrováno. Dovedu si totiž živě představit, jak by pan Polanecký utřel Gérarda Depardie za to, že se ze stejného důvodu stal z francouzského herce hercem ruským. Je to zcela nedávno, kdy naši novináři právě tohoto herce haněli ze stejného důvodu, totiž ze změny svého občanství kvůli vysokým daním ve své mateřské zemi.

J. Slanina 23.7.2014 9:24

Re: danění v jiné zemi

Správně, žijeme v demokratické zemi (zatím), tudíž každý má právo se veřejně zesměšnit. :-)))

V. Čermák 23.7.2014 9:35

Re: danění v jiné zemi

Ano, každý má také právo metat lejna, Polanecký je aspoň za to placený.

R. Langer 23.7.2014 11:26

Re: danění v jiné zemi

Přesně tak!

I. Schlägel 23.7.2014 11:31

Re: danění v jiné zemi

Promiňte, pane Klepale, když člověk placený z mých daní řekne opravdovou, ale opravdovou kravinu, jak přiměřená by měla být ona dehonestace? A na utírání Gerarda Depardie tu máme jiné ogary, než pana Polaneckého. A jsem si jist, že kritika tohoto poněkud výstředního, leč kvalitního herce, byla motivována podobným viděním světa, jakým disponuje pan soudruh bývalý esenbák. Tímto viděním dle mého názoru pan Polanecký evidentně netrpí. Ale třeba se pletu, pan Huml je pan moudrý a pan Polanecký levicový milovník kolektivismu a vysokých daní. Zasloužil by si od Humla botičku na auto.

V. Kain 23.7.2014 12:51

Re: danění v jiné zemi

Humlové tady nadělali paseky dost a dost.Dneska by měli mlčet a být zalezlí.Nikdo na ty jejich názory není zvědavý.Tento mazaný esenbák má tolik másla na hlavě,že by ani poslancem být neměl.

J. Fleiszner 23.7.2014 8:44

Děkuji

Kašlete na Kvitovou a na Humla a zaměřte se prosím při příštích volbách na výši našich daní. Děkuji

I. Schlägel 23.7.2014 11:25

Re: Děkuji

Jenom drobnost, o výši našich daní zhusta rozhodují podobní humlové. Tak že tu otázku daní prostě musíte personifikovat, ať už chcete či ne. A občas dobře poslouží i osvícený názor nějakého toho humla na praktickou věc, nejlépe z pozice ideologického bojovníka za "práva lidu". Ta směšnost onoho projevu je jenom hořký bonus.

P. Götze 23.7.2014 8:28

RE

By mne zajimalo, co by hodlal delat s lidmi, kteri pracuji pres hranice, samozrejme tam i dani svuj plat , ale napul ziji i doma v cesku. To je uplne to same. A taky by mne zajimalo, co by rekl treba polskym hornikum, nebo slovakum, kteri jezdi pracovat na Ostravsko, samozrejme dani u nas, ale prakticky ziji doma. To by jim asi rekl co?

V. Kolman 23.7.2014 8:27

NIKDO Z NÁS.....co mi to jenom připomíná?

nikdo z nás......  nikdo z nás..... tolik nebere!!!......  třeba taková Zagorová - nic proti ní, je to milá holka......  berou půl milionu.....  milion...... dva miliony....... a víc....... 

      vzpomínáte si ještě na projev "kůlu v plotě" z Červeného Hrádku???

R. Langer 23.7.2014 15:25

Re: NIKDO Z NÁS.....co mi to jenom připomíná?

No Huml se evidentně pamatuje moc dobře... :-)

Z. Baldova 23.7.2014 7:01

Dobry clanek plny pravdu

Huml je parchant a chtel by zavadet komunisticky rezim  Ti kteri mu dali hlasy ti patri do sorty Janu z Rokycan - Sevratum- a dalsim komunistickym provokaterum a Vy pane Řežábek  se svojim odpornym pripsevkem patrite mezi  ne...;

V. Váňa 23.7.2014 11:18

Re: Dobry clanek plny pravdu

Vážená paní Baldová, co říkáte na následující zprávu?

Bývalý vítěz z Wimbledonu Boris Becker byl v říjnu 2002 odsouzen k podmínečnému vězení a k pokutě 500 tis EUR. Přiznal vinu, že se vyhnul placení daní ve výši 1,7 mil EUR tím, že tvrdil, že bydlí v daňovém ráji v Monte Carlo, přestože trvale pobýval v Mnichově.

Když dva dělají totéž, není to totéž.

R. Langer 23.7.2014 11:26

Re: Dobry clanek plny pravdu

Vám to připadá jako totéž? Tak to mně tedy ani omylem.

I. Schlägel 23.7.2014 11:33

Re: Dobry clanek plny pravdu

Vy jste prostě mimo.

V. Váňa 23.7.2014 20:02

Re: Dobry clanek plny pravdu

Vážený pane Schlägle! Můžete mi říci, v čem se oba případy tak ZÁSADNĚ liší?

Becker Monte Carlo, Kvitová Monako, Becker Německo, Kvitová Česko.

Možná, že nemáme tak dobré zákonné normy. Nebo je to vymahatelností práva?

Útěky do daňových rájů si mohou dovolit pouze bohatí. Nemá-li každý stejnou možnost, je mi líto, moc spravedlivé mi to nepřipadá.

A - ať už si myslíte cokoli - z mé strany to rozhodně není závist. Jen jsem chtěl ukázat, že na útěky do daňových rájů mohou být i jiné názory.

Z. Baldova 23.7.2014 14:07

Re: Dobry clanek plny pravdu

Tak to teda neni totez Huml je pokrouceny cesky esembak a  komunista a pan Becker je nemec Pletete to vsechno dohromady co je nam po Beckerovi?

Z. Baldova 23.7.2014 6:56

K. Řežábek

Hnusnej jste Vy a urcite zarytej komous   PAN AUTOR MA V CELEM CLANKU PRAVDU

J. Gogo 23.7.2014 6:46

Rudolf byl asi v sanatoriu nebo na dovolené.

Jinak si jeho pozdní zápal nedovedu vysvětlit. Chce to upravit předstih.

K. Řežábek 23.7.2014 5:21

Hnusný článek

Článek tak prošpikovaný haněním názorového protivníka jsem už dlouho nečetl.   "Bývalý komunista", "estébák", a další.

Myslím, že autor by se sám v bývalém komunistickém státě dobře uživil jako psavec hanlivých novinových sloupků. 

Na Psu bych očekával rozbor názorů či filosofických přístupů, ne nálepkování osob,

L. Černín 23.7.2014 6:31

Re: Hnusný článek

Nikoliv estébák, nýbrž esenbák...