29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Richard III. 15.2.2008 23:37

Vítězný únor probíhá

Tentokrát v Bruselu.

Lála 15.2.2008 22:33

Kam Vás vede slepá vášeň? Autore probuď se!

Autorovi zjevně chybí rozlišovací schopnost, když zdejší rusifikaci pod vedením Klauna nazývá politickým kurzem "směrem k tradiční, konzervativní společnosti pevně zakotvené v moderní euroatlantické civilizaci 21. století".

Výsledek "volby" našich rusifikátorů zajistil na dalších pět let, že již nehrozí, že by náš český svět zamíří jinam, to je do svobodného demokratického světa. Jsme na další roky gubernií s gubernátorem, nositelem Puškinovy ceny. Hanba !

Richard III. 15.2.2008 23:38

Troubo!

k 15.2.2008 15:18

Ještě se dá hodně rozkrást

Bude se privatizovat dráha, pošta,budvar,lesy. :-(Jedná se o novou železnou oponu, kterou by chtěl klaus postavit. Jde o to být pod Bruselem nebo pod Moskvou. :-).

tosek 15.2.2008 15:20

Re: Ještě se dá hodně rozkrást

A kam jezdí častěji? - do Moskvy a ke středoasijským despotům.

xxx Kubeš 15.2.2008 11:43

Autorovi

R^>-

mik 15.2.2008 17:10

Re: Autorovi

Pripojuji se R^ >-

bouše 15.2.2008 11:21

nehrozí nic

jste pomatenej šílenec,i kdyby byl prezidentem zvolen třeba ivan mládek,tak to na život u nás bude mít minimální vliv

Rad 15.2.2008 12:07

Re: nehrozí nic

vy budete nějakej mladík. Zkušenost nás ale naučila, že stačí líbivá hesla a sliby a totalita je tu.

Sam Křepelka 15.2.2008 11:08

Bystrove, to snad nemyslíte vážně ? Znamená to snad, že Švejnara považujete za Gotwalda ?

Bystrove, to snad nemyslíte vážně ? Jestli ano, tak jste jeden z největších bolševiků v zemi. Ne svým přesvědčením, ale svým jednáním a vyjadřováním. Vždyť vlastně píšete, že když bude zvolen někdo jiný, než navrhuje ODS, tedy VK, tak přijde nový Velký únor. Znamená to snad, že Švejnara považujete za Gotwalda ? 

Možná si to neuvědomujete, ale Vaše názory a Váš přístup je to, co ohrožuje demokracii u nás. KSČM má nyní nějakých 14% podpory obyvatel, když jejich podpora bude odúmrtím slábnout. Jestliže však bude přežívat bolševismus v těch, kteří by měli demokracii podporovat a zachovávat, nepotřebujeme k likvidaci demokracie žádné bolševiky , protože stačí lidé s Vaším přístupem. Je tak zřejmé, že ČR se z morálního balastu dostane až tehdy, kdy vymřou všichni, kteří žili, byť krátce, před rokem 1989.

Takže čest práci soudruhu!

Sly 15.2.2008 15:33

Ne, Svejnar nebude v roli Gottwalda, ale Benese

O role Gottwalda a Fierlingera se popere predlistopadovy aparatcik Narodni fronty Paroubek s estebakem Filipem. Urvalka uz ma skoro jisteho Rath, Kopeckeho Hasek, ale jeste se to muze zmenit. Zdenka Nejedleho by mohl hrat Uhl. Role Slanskeho je zatim neobsazena...

Podporovat to , co je dobre pro tandem CSSD-KSCM je zakladni podminkou pro vymyceni bolsevismu. :-)

Von 15.2.2008 16:57

Re: Bystrove, to snad nemyslíte vážně ? Znamená to snad, že Švejnara považujete za Gotwalda ?

Křepelko - ono je to dilema. Něco pravdy máte, ale naopak pokud bude většina lidí uvažovat jako, Vy, tak je opravdu návrat totality možný!

Poloněmec 15.2.2008 22:26

Re: Bystrove, to snad nemyslíte vážně ? Znamená to snad, že Švejnara považujete za Gotwalda ?

Myslí to vážně, ale on už je takový.

Pytel 15.2.2008 10:29

reakcionář

Pan autor je typickým příkladem reakcionáře. Je zpátečníkem. Jemu prostě vadí vývoj a chtěl by ho zadržet. Otočit kolem dějin zpět. Toto své zpátečnictví nazývá velkolepě slovem "konzervatismus". Jenže na něco zapomněl. Už to bude za chvíli dvacet let, co se v této zemi obnovuje kapitalismus (a také feudalismus - vláda slíbila katolickým kněžourům, že za ně bude desítky let masivně oškubávat daňové poplatníky). Během těch dvaceti let si ten kapitál v této zemi pomaloučku vyrobil své vlastní hrobníky (ty masy lidí, které vítězná zhýralá menšina nutí k sebeodříkání a k životu v bídě).

Roman 15.2.2008 11:01

Re: reakcionář

Souhlas. Je otázkou času než režim dodýchá

Sly 15.2.2008 16:09

Spravne soudruhu

:-D je videt ze ti to politicky mysli. Nevahas videt veci v jejich tridnich souvislostech, tvorive uplatnujes dialekticky princip. Odhalujes lzi a pletichy burzoazni reakce, spravne kritizujes reakcni povahu nabozenstvi jako opia lidstva. Neschovavas se za oportunistickou masku tzv. "socialniho demokrata", jez podvadi delnickou tridu tim, ze za dilci ustupky burzoazie zachovava vykoristovatelsky kapitalisticky system. Jdes na to cestou leninskou, pres krvave reky, cestou lidi zvlastniho razeni, cestou, ktera smeruje do (Y)

Pinocheta na vas...

Pytel 15.2.2008 16:41

Re: Spravne soudruhu

:-) Ale já nikam nejdu. Jde to tam samo.

Pinocheta na mě? Kulku do týla a zahrabat? Vy jste ale krutý!

jirka.s. 15.2.2008 17:37

Re: Re: Spravne soudruhu

Nikoliv, obale na brambory! Sly není krutý, Sly je ortodoxní zelený! Snaží se zlikvidovat veškerý toxický odpad, co tahle země za 40 let vyprodukovala! Způsob likvidace je nepodstatný! Pinochet nebo Mašínové, můžeš si vybrat! ;-D

Mejla 15.2.2008 10:26

Nepodceňujme to nebezpečí. Jakmile se levice rozjede, špatně se zastavuje.

.

Sam Křepelka 15.2.2008 11:09

Re: Nepodceňujme to nebezpečí. Jakmile se levice rozjede, špatně se zastavuje.

A co je u nás levice a co pravice?

vita 15.2.2008 9:44

Pro Gotta, co jsou zase kecy!

"Doleva - nebo s Klausem!"

"MOBILISACE!"

V minulé volbě prošel Klaus s odřeným hřbetem až ve třetí volbě - a to jen proto, že ČSSD pod Špidlou nedokázala dodat rozumné kandidáty a jediného, který měl šanci, zařízla (pod vedením Špidly) hned v prvním kole 2. volby. Prošel zřejmě i díky pár komunistům, pro které byl přijatelnější než Sokol, na němž jim vadilo, že je bývalý disident. A stalo se něco?

Klaus se předvedl jako především čestný předseda ODS, využívající svého presidentského vedlejšáku ve prospěch ODS a neostýchající se kroutit ústavu a zneužívat slušnosti výraziva ústavodárce za stejným účelem. Švejnar ještě nepředvedl nic, ale aspoň skýtá naději na nadstranickost. Že Bobo je mimo, to je snad jasné každému - včetně ní.

Žádný důvod pro bušení do bubnů válečných a děsících.

tosek 15.2.2008 12:59

Re: Pro Gotta, co jsou zase kecy!

Dojemné je taky strašení, že kdokoliv jiný než velký neomylný VK nás dovede kamsi na východ. Přitom právě tam si nečestný předseda ODS s oblibou jezdí ke středoasijským depostům pro čestné doktoráty a hlásá, jak že se s nimi máme pragameticky přátelit.

Bimbo 15.2.2008 16:44

Re: Pro Gotta, co jsou zase kecy!

Vzkaz pro pana či paní VITA. Nevíte, o čem píšete. Vy jste nezažil zavřeného příbuzného v padesátých letech, vy jste zřejmě v rodině neměl účastníka bojů v Anglii, který do 24 hodin se musel vystěhovat z Prahy, vy jste nezažil, co já na vlastní kůži, když jsem byla vyhozena ze školy, byť jsem měla vyznamenání. O potížích mých synů studovat ani nemluvě. Takže dávám plně za pravdu panu Bystrovovi a moc mu děkuji za jeho rozumná slova.

tosek 15.2.2008 16:55

Re: Re: Pro Gotta, co jsou zase kecy!

Opravdu nechápu, jak vaše životní osudy souvisejí s dnešní volbou prezidenta a jejich kvalitami.

vita 15.2.2008 18:22

Re: Re: Pro Gotta, co jsou zase kecy!

Jste si, Bimbo, jistá, že odpovídáte na můj příspěvek?

Nějak marně hledám souvislosti. Skoro mi připomínáte ty předválečné členy (a hlavně členky) Strany, které nám chodily vykládat do škol, že za 1. republiky nebyla demokracie, protože oni/y byli/y nezaměstnaní/é... Taky úplně mimo.

Roman 15.2.2008 9:24

Návrat ke komunismu?

To je zvláštní, že vždy při jakýchkoliv volbách ve kterých se jedná o zvolení Klause, se straší v případě jeho nezvolení návratem k nějaké formě komunismu. Nechápu jak tohle může někdo stále baštit.

Hnyk 15.2.2008 9:12

I když absolutně vyloučit zmobilizování davů na podporu pseudosociálních požadavků pochopitelně nelze

Vede se lidem v Čechách tak špatně, že by "davy" vytáhly zadek z hospody a šli demonstrovat za sociální požadavky? Jestli opravdu ano, tak to páni modroptáci pěkně pohnojili. 

F2 15.2.2008 9:21

Re: I když absolutně vyloučit zmobilizování davů na podporu pseudosociálních požadavků pochopitelně nelze

Ale vy víte velmi dobře, že se jedná o relativní pocit "mám se špatně". Jde přece o to, aby se soused neměl lépe než já ! Pokud se má lépe, je něco špatného v systému. Pro začátek alespoň uvalit milionářskou daň. Ale jen na toho souseda!

Roman 15.2.2008 9:33

Re: Re: I když absolutně vyloučit zmobilizování davů na podporu pseudosociálních požadavků pochopitelně nelze

Je jedno o jaké pocity se jedná. Převrat přijde z venku, tak jako v roce 89. Jsme mezi Německem a Ruskem. Politický vývoj v těchto zemích bude mít dopad i na nás.

F2 15.2.2008 9:39

Re: Re: Re: I když absolutně vyloučit zmobilizování davů na podporu pseudosociálních požadavků pochopitelně nelze

To jako, že bohatý soused bude nebo nebude v oblibě podle vývoje situace v okolních zemích ? A česká závist se bude podle té situace bude měnit ?