29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Hrátky s tajnými službami poškozují bezpečnost

Nejen otevřený spor nově zvoleného prezidenta Trumpa s některými americkými zpravodajskými službami, ale i jiné výroky politiků, včetně českých, na adresu špiónů vytvářejí nebezpečný precedens. Situaci, která může vést ke zhoršení bezpečnostní situace západního světa, Česko nevyjímaje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 25.1.2017 14:19

U nás si první tajnou službu pořídil

Leopold Habsbursko-Lotrinský, následník Josefa II.

S. Rehulka 25.1.2017 13:15

Možná, že....

...se v příštích dnech president Donald Trump soustředí na vyčištění "Aguiášova chléva", tedy současné CIA Barack HUSSEINA Obamy, který tam natahal tajně i veřejně množství amerických muslimů. Když k tomu připočteme levicová media, nedemokratické Democrats propojené s velkou částí velkokapitálu v zemi, pochopíme, kdo v Americe platí a potřebuje tak zvanou "Resistance", tedy gangy neamerických anarchistů. Ale jak Trump říká, věřím, že Bůh bude opatrovat Ameriku a ta bude zase veliká !

Č. Berka 25.1.2017 10:43

jen jsem nevěřícně koukal

co předvádělo "vedení" tajných služeb USA. Trumpův právník Cohen v Praze...pak je to JINÝ Cohen...a v ČR nevědí o ŽÁDNÉM Cohenovi. (Pan Janda z Evropských hodnot ale ví, s kým z Rusů se Cohen v Praze sešel).

Před lety u nás zase hledali kompro na Clintona- že prý je naverbován KGB :-D, Naši dodali Muhammada ATTu v Praze...

U nás sleduje BIS ekology jako extrémisty,... IVČRN je taky zařazena BIS mezi extrémistické organisace...a vypadá to, že tajní policisté ponoukali anarchisty k zapálení vlaku...

Kde jsou ty idylické časy Kubiceho zprávy, červené rtuti...

M. Valenta 25.1.2017 9:25

Pan Šándor pominul,

že do tajných služeb se pustil jako první Trump, poté co mu výstupy z tajných služeb nebyly po chuti.

J. Kombercová 25.1.2017 10:55

Re: Pan Šándor pominul,

A měl k tomu důvod, nebo to bylo napadení bezdůvodné?

J. Fridrich 25.1.2017 6:58

Ano, toto je špatné, citace - "Je smutné,

Ano, toto je špatné, citace - "Je smutné, že demokraté, v čele s Obamou, nejsou schopni se smířit s porážkou v prezidentských volbách a raději budou svůj stát takto hloupě a nezodpovědně poškozovat. Obama o této kritice musel vědět dopředu a schválit ji, jinak šéf CIA musel dostat na hodinu vyhazov."

A nyní ještě toto - nůž do zad od odcházejícího Obamy jedinému partnerovi v tom moři Arabsko-muslimského nepřátelství, tedy Izraeli, který sám stojí proti stonásobné arabské přesile od svého vzniku před 70 roky - poslal v posledních hodinách své špatné vlády Palestincům pár miliard na podporu terorismu vůči Izraeli a Evropě..

J. Kanioková 25.1.2017 1:12

Politická korektnost zničila sounáležitost lidí ve státech

Jaké slabiny amerických elit vidí veterán CIA - http://www.iir.cz/article/jake-slabiny-americkych-elit-vidi-veteran-cia

R. Morava 25.1.2017 12:03

Re: Politická korektnost zničila sounáležitost lidí ve státe

Je to tak, bohužel z této I jiných informací, z napadení Iráku, který nevyvíjel jaderné zbraně je vidět že jsou výsledky práce tajných služeb, ne-li práce jako taková zpolitizované.

Přesto možná tajné služby potřebujeme, pak je ale třeba dělat statistiku, jestli informace od nich byly Pravda:

jaderné zbraně v Iráku - nepravda - VelkáChyba1, hacknutí server demokratů - pravda, viník - pravděpodobně z Ruska ale nepotvrzeno MaláChyba1, kauza nesmyslně zpolitizována - VelkáChyba2. Věci, které tajné služby ignorovali = sponzorování Clintonové petrodolary = VelkáChyba3. Dopadení Bin Ladina - jeden z mála pozitivních výsledků CIA, varování před terorismem v Evropě = na to nepotřebují CIA, to ví každý...

J. Kraus 25.1.2017 20:20

Re: Díky za odkaz.

Naočkovaná korektnost násilní lidskou i boží přirozenost, nevědomí jedince. Ten pak nemá rád ani sebe, ani ostatní. Je vnitřně znetvořen. Buď rozdává na potkání přemrštěnou a kýčovitou „lásku“ nebo se topí v negaci. Projevuje se to též, jak říká známý geolog o svých amerických studentech, posedlostí sama sebou, svým egem. Podvědomě chtěli by z toho bahna vylézt, ale je jim vtloukáno do hlav, že topit se v bahně je žádoucí stav, a neví ani jak a kam by vylezli. Vnějším projevem potom, jak píše pan Holásek, jsou jejich nenávistí znetvořené tváře. Nenávidět, a tzv. „Pravda a Láska“, to je opravdová nenávist, může jen ten, kdo není srovnaný sám se sebou. Je to přímá cesta do pekla a pokud po ní chodívali jednotlivci, ostatních se to příliš netýkalo. Dnes se z násilnění lidské přirozenosti, božího řádu, udělal celospolečenský ideál. Celá západní civilisace je nahnána na tu cestu a ostatní svět, duchovnější lidé v něm, na to hledí stále zděšeněji a se stupňující se obavou až hrůzou. I v zasažených zemích někteří vidí, že přes všechny řeči jim vládne zlo, tedy ZLO. Poznávají, že kdo nemá rád sám sebe, svět svých předků, jejich dílo ať jakékoli, toho nemají ani jiní rádi, i když miliardy peněz tečou proudem. Pěkný příklad je současná Afrika, kterou Číňan za jásotu domorodců plundruje zcela bezostyšně, zatímco idealistická snaha koloniálních velmocí o pozvednutí nepozvednutelných je hanobena – a obecně už za hanebnou považována. Zdá se, že i v USA, odkud toto vše vzešlo, se v pudu sebezáchovy stále více lidí snaží plout proti proudu. Snowden, Assange, jejich spolupracovníci. Rozhodnutí jít proti vlastní zemi jistě nebylo lehké. Někdo říká, že Amerika už je zcela vnořená do tmy a není jí pomoci, ale poslední dobou jako by se i tam něco začalo obracet. Celé se to obrátí těžko, v mnoha věcech by se zřejmě muselo začít od nuly a většina nepochopí, co je k jejímu prospěchu. Ale i kdyby D.Trumpovi nebylo dopřáno dojít daleko, jeho positivní impuls jistě bude brán v ohled.