20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Hrad skrývá sud se střelným prachem

Přestože je Miloš Zeman zkušený muž v letech, občas působí jako zralý nastoupit do školy. Přinejmenším znalost ústavy je u něj chatrná. Když ji má v ruce, umí se jen striktně držet psaného textu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Zahradníček 8.9.2013 14:27

A jakého jiného textu než psaného by se měl

Zeman držet? :)

L. Novák 8.9.2013 1:19

Jan Kysela: S prezidentem Zemanem míříme na Východ

Jan Kysela: S prezidentem Zemanem míříme na Východ

V. Bok 7.9.2013 15:16

No, Jelínek byl Zemanem

svýho času vyhozen ze stranický funkce pro lenost a neschonost. Za vším musíme hledat člověka, soudruzi.

J. Farda 7.9.2013 17:10

Re: No, Jelínek byl Zemanem

Nepochybně nemá lenochy, ten náš génius průměrnosti a prezident dolních 10ti milionů, lenochy rád. Však aj právě proto si kdysi nechal připravovat materiál Olovo! Je to prostě činorodý chlapík a jak tak figura v poslední době ukazuje, druhý všeználek. Ještě že ho máme! Tečka.

P. Kmoníček 7.9.2013 14:37

MF Dnes

V dnešní MF Dnes jsou snímky z návštěvy Zemana s dprovodem v uherskobrodské zbrojovce.Byla velká chyba,že zbraně půjčené potentátům nebyly nabité ostrým střelivem.Koukněte se co naši "bohové"na snímcích vyvádějí.A byl by klid.

K. Vážný 7.9.2013 12:22

Zeman?

Je jasné, že chce být prezidentem aktivistou, což ještě výrazněji kontrastuje s útlumem v období V.Klause, až na poslední cca rok.

Má své zásluhy, za očištěný (za naše prachy ovšem) bankovní systém především, díky tomu nedošlo k velkým krachům a okamžitému znehodnocení vkladů značné části národa - ztrátě důvěry v banky - podvázání ekonomiky.

Má některé dobré postoje - nadmíru rozumný přístup k zahraniční politice vůči arabským zemím především, což zdaleka není v souladu s možnou závislostí na Moskvě, dělá (aspoň rétoricky) prostor pro stíhání určité skupiny šíbrů (je jasné, že jiní jsou za ním, ale tam už je to stejně promlčené), strany to nebudou mít jednoduché, nebude to klidná bažina.

Určitě by bránil nějakým asociálním experimentům, stylu Drábek, ale to asi nebude při rudo-oranžové koalici třeba.

To píšu přesto, že jsem ho nevolil a že se mi v podstatě nelíbí. Ale i to nelíbí má svá ale.

Z. Sohorova 7.9.2013 10:52

P. Jansky

Pan Jelinek sice nekouse jako treba utocny pes,ale svojim zkutecnym prispevkem otevira oci vsem troubum co to Zemanivi papkaji a to je dobre   I kdyz vim ze nekteri fandove tohoto opilce a primitiva zustanou se zavrenyma ocima a nechteji nic o spatnostech Zemana vedet a slyset

P. Scheck 8.9.2013 2:42

Re: P. Jansky

V podstatě s vámi, paní Sohorová, souhlasím, jen si nejsem jist, zda příspěvek otevírá oči všem troubům, co žerou Zemana. Obávám se, že mají oči zavřené, ať už by se dozvěděli cokoliv...a ten parchant si to umí moc dobře spočítat a jeho velkohubost nezná mezí. Já jsem ale přesvědčen, že se časem pořádně přepočítá. On český národ je někdy pěkně prodejná holka...

Z. Sohorova 8.9.2013 6:59

Re: P. Jansky

Plne s Vami souhlasim

P. Jansky 7.9.2013 10:33

pane jelinku

vy jste takovy hlidaci pes demokracie ktery nekouse.. a pes ktery ma hlidat a nekouse ja na nic

M. Prokš 7.9.2013 9:42

Premiéra jmenuji na návrh vítěze voleb, slíbil Zeman

Sakra krátká paměť. No co chtít od prvního ožraly tohoto státu.

http://www.lidovky.cz/premiera-jmenuji-na-navrh-viteze-voleb-slibil-zeman-fh4-/zpravy-domov.aspx?c=A130825_184904_ln_domov_hm

T. Kočí 7.9.2013 9:04

Hrad skrývá sud se střelným prachem

Název příspěvku je přesný. Zeman působí ,zejména na pologramotné, jako sečtělý a vzdělaný muž. Ohání se citáty , často nepřesnými, při každé příležitosti, používá cizí slova . Nejraději by ovšem , kdyby mohl používat citáty vlastní a ty přejal lid obecný, nebo aspoň SPOZ. Je to prostě politik amatér. Může někdo zjistit, co v minulosti tento duševní gigant vytvořil ?

PS : Podobně u dalších politiků (Socbotka, Škromach - ten aspoň zabil krávy)

L. Novák 7.9.2013 3:33

Občas působí jako zralý nastoupit do školy?

Do protialkoholní léčebny pro starší a pokročilé... :-D

P. Pavlovský 7.9.2013 3:22

Možná finta

"Od Zemana též víme, že kdyby byla uzavřena koalice mezi ČSSD a TOP 09, jimi vybraného premiéra by nejmenoval."

A co kdyby se premiér napřed nechal jmenovat a teprve pak by sestavil vládní koalici?

J. Šimek 7.9.2013 8:21

Re: Možná finta

Jak, když prezident jmenuje ministry, hloubale.

J. Vozábalová 7.9.2013 1:20

nejde o omyl - respektive překlep?

Ta poslední věta: "Když neexistuje dostatečná ochota politických stran reagovat na toto nebezpečí před hrozbami, doufejme, že chvíle prozření přijde aspoň po nich." mi nedává smysl - nemělo být "před volbami"?

Jinak souhlas - v souvislosti s posledními kroky a požadavky pana presidenta (zajištění návštěvy Pardubického kraje) jsem se jen utvrdila v přesvědčení o naprosté a bohapusté nestoudnosti jeho počínání. Jeden by si myslel, že horší už to být nemůže - omyl - pan president nás každý den svými kroky přesvědčuje, že může - a konce nevidět!! 

J. Václavíková 7.9.2013 1:27

Re: nejde o omyl - respektive překlep?

Paní Vozábalová, měla jsem dojem, že Vy jste tu kdysi psala svou nepříjemnou zkušenost s exministrem Kubou, ale už si nepamatuju podrobnosti. Pokud jsem si to nespletla, mohla bych Vás poprosit, jestli byste to znovu připomněla?

V. Bok 7.9.2013 15:22

Re: nejde o omyl - respektive překlep?

No, Havel chodil na návštěvu pěšky a sám, Klaus jezdil na koloběžce s Jáklem na tandemu atd. Svýho času měl kdosi napsáno na střeše autobusu "dobrý let, Václave" Kdopak to tenkrát lítal na předvolební mýtingy vrtulníkem? A kdo jezdil autobusem?

Jo jo, co dělají naši, dobře dělají. Ale kdyby, proboha, Zeman...

L. Novák 8.9.2013 20:43

Re: nejde o omyl - respektive překlep?

No jo, pamatuju, Paroubek jako předseda vlády helikoptérou do Ostravy a jeho družina po silnici i s prázdným autem pro Paroubka na převoz zpět. A ještě ti pitomci způsobili po cestě dopravní nehodu...