16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Hračka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zeolit 3.12.2008 12:11

Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

Jsem v důchodu, takže mám dost času. Bral jsem to hezky popořadě. Frýbort, Pyjus, Verner. U vás budu už hodně stručný.Doufám, že nová efektivní partaj, s názvem Pravá konzervativní strana, vznikne. Kvikot člověka, který už předem ji označuje za pouhou hračku, je významný. Od středu napravo tak vzniknou dva subjekty. Mají možnost v součtu získat ve volbách více hlasů než pouhá ODS. Petr Mach i Petr Havlík jsou lidé politicky zralí, inteligentní, mají čisté ruce. 

K té sázce, vsadím se o láhev dobrého vína, že do sněmovny se dostanou.>-R^R^ Kontakt: zeolit@seznam.cz

Josef 3.12.2008 14:07

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

Podivna to logika ! Cim vice stran na pravo, tim vice hlasu. Asi jako - cim vice bankovnich kont, tim budu bohatsi ! A propo - ta strana se ma jmenovat SKEPTICKA,  nikoliv Prava !!

Karel K 3.12.2008 15:20

Re: Oprava

Bude-li jí vést Klaus, pak navrhuju název Euro-sklerotická.

Václav 3.12.2008 20:42

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

Ono to má určitou logiku.Komunisté a ČSD jsou jasně nalevo,zelení i když jsou v koalici, jsou více méně levičáci,Lidovci ,ti se přikloní jednou k tomu,podruhé k jinému.Takže stran nalevo je více,než těch napravo.No a to se může odrazit při hlasování.To přirovnání k bankovnímu kontu poněkud pokulhává.

Niky 3.12.2008 14:42

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

R^>-R^

Jiří Heincl 3.12.2008 14:48

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

Souhlasím s Vámi.

Bořek 3.12.2008 20:44

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

Souhlas.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.12.2008 1:17

Re: Pavle Vernere, to už jste třetí, s kterým se rád vsadím.

já vidím ten problém hlavně v klasifikování levý-pravý. Komunisté jsou z hlediska české veřejnosti strana velmi konservativní, přáli by si obnovit pořádek, jaký tu vedli před dvaceti lety. A ty geronty nazýváte levicí? Ti chytřejší komunisté z dob před dvaceti lety včas zachytili vítr do plachet a přešli na novou cestu k lizu. Nejdříve do OF, kde očekávali funkce, současně však rozkrádali to, co jim bylo přístupné, socialistické podniky a organizace. Z OF pak šli po čichu, k lizu je vedl Václav Klaus, krásně privatizovali, dnes jsou už dávno z dosahu jakékoliv české spravedlnosti, kde je třeba, tam namažou. Jenom několik málo zlodějů úpí na Bahamách nebo studuje vína v Bruselu. Takže nové strany- nové lizy, ti, na které se dosud nedostalo, tam kvapí. Nejlepší místa jsou však už obsazená, soudružka Bobo už podala předběžnou přihlášku, bruselský Vovka následuje.

Pepino 3.12.2008 11:57

Ale pánové

každá sranda něo stojí.Když uzavřete se sousedem dohodu o společném užívaní zahrad tak můžete na jeho jablka a on na vaše,to je logické.Když čtu vaše příspěvky tak my do Evropy bez omezení ale Evropa k nán jen špičkou nohy.A to je podle vás taky taky logické?Když už jsme tam vstoupili ta se podle toho chovejme.Mimochodem,já byl proti vstupu ale většina rozhodla tak se demokraticy podřídím.

gerontusinza 3.12.2008 15:29

Taky jsem se podřídil ale......Re: Ale pánové

pravda je taková, že my špičkou nohy aj eště nás po nich bijou ..... už sice ne bejkovcem, ale klacek je taky nepříjemný.....;-) pravda je ovšem taková, že vstupní podmínky byly jiné než současné a že vytváří státy řídící a státy tř. podřízené....... a dát jen na dobrou vůli.....? to snad ani ne, to je trochu málo......  hezký den...

Pepin 3.12.2008 20:11

Re: Taky jsem se podřídil ale......Re: Ale pánové

Že jste täk nemyslel když jste byl pro vstup.

Bořek 3.12.2008 20:47

Re: Taky jsem se podřídil ale......Re: Ale pánové

Á pán je jasnovidec?Vy jste to samozřejmě věděl hned.

Jarin 3.12.2008 11:53

Nejhorsi je,

ze ten vul ma v podstate pravdu...

Niky 3.12.2008 11:04

Bývalý komunista a redaktor Rudého Práva soudruh Verner,

nemá ani potuchy o národních zájmech a vlastenectví,byl politicky vychován k pernamentní kolaboraci!

tosek 3.12.2008 13:52

Re: Bývalý komunista a redaktor Rudého Práva soudruh Verner,

Naproti tomu soudruh Klaus se v poklidu a závětří Státní banky československé a Prognostického ústavu ČSAV jistě mnoho naučil o demokratickém centralismu a o národních hodnotách.

Pája 45 3.12.2008 14:39

Re: NIKY

Typická reakce modrého demagoga, že "niky"! Není schopen věcné diskuse, ale na základě naklvaňování je schopen poplivat, nadávat a dávat nelichotivé nálepky, že? Asi jste spolu pásly kozy, že nebo jen chodili do školy?

Niky 3.12.2008 14:41

Re: NIKY

Nejsem modrý demagog a nenadávám,jenom jsem napsal pravdu.

Pepin 3.12.2008 20:14

Re: NIKY

A plaču nad rozlitým mlékem.

venkovan 3.12.2008 20:57

Re: Bývalý komunista a redaktor Rudého Práva soudruh Verner,

Když někomu chybí argumenty (nebo i rozum?), sáhne k osvědčenému prostředku - začne psát o komunistech. Co budete dělat za 20 let?

franta 3.12.2008 9:36

Řeči sem, řeči tam,

no prostě to s tím hradním magorem budeme muset ještě 4 roky vydržet, když jsme si ho zvolili !

Beran 3.12.2008 14:29

Podporujte svého prezidenta

Podporujte svého prezidenta

V průběhu minulých týdnů i v současné době, probíhá na naší politické a mediální scéně nevybíravá skandalizující kampaň namířená proti prezidentu republiky v souvislosti s jeho kritickým postojem k ratifikaci tzv. Lisabonské smlouvy. Přední deníky nešetří urážlivými titulky, se zjevným zalíbením citují „proevropské“, většinou levicové, zahraniční listy a opoziční socialisté, ruku v ruce s koaličními zelenými „havlisty“, dokonce prezidentovi za jeho názorovou stálost otevřeně nadávají a vyhrožují tajuplnými „dalšími kroky“, jimiž bude nutno prezidentovu údajnou „nesoudnost“ korigovat.

Je jasné, že politická debata o tak závažných rozhodnutích se vede tvrdě, úroveň současných útoků na prezidenta republiky však již klesla na samé dno politické kultury.

Politická strana Právo a Spravedlnost (PaS) proto vyjadřuje svůj zásadní odpor proti těmto útokům a vyzývá všechny stoupence svobody a suverenity naší země, aby zachovali loajalitu svému prezidentovi a na všech úrovních otevřeně vyjadřovali podporu jeho postoji k tzv. Lisabonské smlouvě.

WWW.pas-strana.cz

gerontusinza 3.12.2008 15:39

Mám rád tvrdohlavé berany.....Re: Podporujte svého prezidenta

Klause nemusím ale nemohu mu vyčítat to co dělá....... má na to totiž právo, je to prezident. Pan Topolánek se k prezidentovi i ostatním občanům chová naprosto stejně..... jako drzý, nabubřelý ignorant bez jakékoli  vlastní invence systémem, já si udělám co chci s podvraťáky jakéhokoli druhu a nikdo, povídám, nikdo mě do toho mluvit nebude. a občané ? no dovolte abych se zasmál (jim).....:-/ a že se začíná mluvit o jiné skutečně občanské straně je zcela nabíledni.... tahle mafiozní sebranka je totiž něco nad čím občan jen kroutí hlavou a mluví o bezmezném sprosťáctví...... :-/

čtenář 3.12.2008 9:03

Klaus není vázán

koaliční smlouvou, tak může o Lisabonské smlouvě říkat to, co si opravdu myslí, což si Topolánek nemůže dovolit. Skutečností je, že L. smlouva dává mnichovské čtyřce přes změnu hlasovacího systému do ruky klacek, kterým mohou bývalé ruské vazaly nahnat zpátky do náruče sílícího Ruska. To se snaží obnovit svou bývalou sféru vlivu ze všech sil a má k tomu báječnou možnost, protože Evropa visí na jeho plynovodu jako na pupeční šňůře, mj. kvůli své idiotské "zelené" politice, kterou nám taky vnucuje.  Není nejmenší pochyby o tom, že "stará" Evropa se pokusí vyřešit své potíže na náš účet. Nedávno to, ostatně, předvedla v případě Gruzie.

Štváč 3.12.2008 9:06

Re: Klaus není vázán

ten nejhorší klacek od LS je pořád o mnoho a mnoho lepší, než ruská náruč. věřte mi.

yx 3.12.2008 10:45

Re: Klaus není vázán

Jenže vás do té ruské náruče ten klacek od LS zažene, víme?;-€

Ludva 3.12.2008 9:08

Re: Klaus není vázán

Odhad HDP pro rok 2008: EU 19,2 biliónů dolarů (USA 14,3), Rusko 1,78 (Německo 3,82). Rusko sílí jedině v jaderných raketách, v ekonomice ani náhodou.

Niky 3.12.2008 11:11

Re: Klaus není vázán

proč myslíte,že pravou rukou soudruha Bursíka je na ministerstu životního prostředí bývalý vysoký důstojník STB!Bursík a strana zelených vyzvala europarlament,aby zakázala na půdě europarlamentu vystoupit presidentu České republiky Václavu Klausovi!Tento požadavek zelených je cenzurován!

belice lydie 3.12.2008 8:56

klus je směšný

ale    fascinující  idely  trapné.  Tento  starý   svět   již  působí  d neska  jako  skanzen   čehosi  smrdutého  a  odporného.  

   Klaus   možná   nemá  jasné  argumenty, které  by  oslnily.  Ani  komunisté  je  neměli.   Přesto  an  ně  lidé  emočně  zareagovali.   Možná  se  brzo  najde   někdo,  kdo    vysloví   myšlenky  jasněji  a  srozumitelněji  i  pro  tzv.  elitu.

yx 3.12.2008 10:46

Re: klus je směšný

co to je za výtvor?8-o8-o8-o

Snowy White 3.12.2008 18:45

Re: klus je směšný

Tak formálně kouzelný příspěvek jsem tu nečetl už hodně dlouho. Z celého srdce gratuluji k neuvěřitelně vynalézavému a působivém přístupu k tvaroslovím, slovosledu, větné stavbě, diakritice i interpunkci, předvedenému na tak malé ploše. Přeji mnoho dalších podobně průrazných tvůrčích počinů.