20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Hlasy z pravěku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petrkolik 8.2.2009 21:15

Proč tolik vášní?

 Když stejně spolek, který si říká EU nemá před sebou víc jak patnáct, maximálně dvacet, let existence. Jak se bude prohlubovat krize a přicházet další, bude se celá EU hrotit - Lisabon Nelisabon, ústava, neústava. Jak nám to už nyní předvádí honvédhusar Sarkozy se svým vnímáním volného trhu. 

Palivec 8.2.2009 20:48

EU byla v roce 1990 dobrá hospoda

ale časem v ní začínaj točit blbý pívo..............

František 8.2.2009 19:28

Pane Zaorálek, máte pravdu

Když jsme již vlezli do EU, tak bychom měli makat a nikoli švejkovat!

To by si měla opravdu ovědomit CELÁ  ODS! Také VK může mít názory různé, ale musíme táhnout za jeden provaz dopředu a ne "stávkovat".

Pravá Míra 8.2.2009 20:59

v EU dopředu s písní na rtech:

Z národů ač jsme různých, jedno přání teď v nás bude žít

po létech našich hrůzných, znovu za blaho všech jdem se bít.

Z rozdílných světa lánů, od moří, oceánů k nám všichni spějte,

nám ruku dejte, vpřed s námi máte jít !!!      Hudba http://www.budovatel.cz

Zdeněk 9.2.2009 1:46

Re: Pane Zaorálek, máte pravdu

Soudruhu, ač se snažíte moc a moc, tak na četnost stávek soudruhů, tvůrců komuniny a tvůrců nacizmu stále nestačíte! Přiznejme, soudruh soudruhovi jest! Co budeme zastírat? S kým se budete prát až žrát z čeho nebude? Kde na to vezmou soudruzi od Sarkoziho a Merkelové? Kde jsi drahá a milá Margareth? Kde je stará dobrá Anglie? Je už jen plná socek? Kde je jejich hrdost? Je rozpuštěnáv v čerstvé krvi? Je ta nová krev to pravé? Pro koho je dobrá? 

františek 8.2.2009 19:10

EU je špatně hospodařící kolos

Rozděluje peníze daňových poplatníků, aniž se stará o účelnost dělení. Způsob rozdělování je vyloženě socialistický. A lisabonská smlouva? Smlouva, která je rozsáhlejší než 2 stránky A4 je příliš, a zbytečně složitá.  Zbytečná, tak jako Zaorálek

V.Topinka 8.2.2009 18:52

Bože, Bože

do kohoś to duši vložil ?!?!

barbucha 8.2.2009 18:06

Nedejte na žvanily

EU je důležitá pro malě země. Říká pan Zaorálek. Jistě. Ale aby se zase nechaly komandovat díky neprůhlednosti Lisabonské smlouvy? Snad se dá ještě něco zachránit, i když si nedělám v té zlevičáčtělé Evropě iluze. Koukněte na : http://www.libertas.eu/czech-republic 

A doufejme že ústavní soud SRN podpoří žalobu pana Gauweilera. Ten se do Lisabonu opřel zgruntu. Pokud by dosáhl vítězství, muselo by se něco dít.

Jinak vítejte do EUSSR

Rasput 8.2.2009 18:07

Zvorálek chce být

asi v Bruselu tajemníkem............

Torro 8.2.2009 18:14

A president chce být Sarky-Farky

......ten se do toho hrne silně.

Trop 8.2.2009 18:05

Můžeme mít podepsané

smlouvy,ale pan Zaorálek nechápe,že Evropu,která nechce už pracovat-ale být "zaměstnána"-nic ekonomicky nezachrání!Ani LS.

tatík 8.2.2009 16:41

Také mi na p. Zaorálkovi něco nesedí

Na jedné straně , při otázce radaru, dokáže argumentovat věcně tak, že uvádí logické důvody a odborné věci a na druhé straně o LS mluví ve frázích, nic neříkajících a argumentuje jen domněnkami, a zapomíná, že smlouvy jsme již se západem měli před II. SV a jak to dopadlo ,to se ani nezmiňuje, nehledě, že má i stejnou zkušenost ze současnosti, kdy si evropské mocnosti vypomáhají finanční podporou státu podnikatelským subjektům, což dosavadní smlouva EU nedovoluje.Nám nedovolili poskytnout státní pomoc např. Kopřivnické Tatře a to byla naše malá krize.Kdežto nyní za této lrize ,oni mohou všechno a ani nehodlají se dohodnout o změně ve smlouvě.Pane Zaorálku ,jste vyčůránek proto, že z radaru vám asi nic neplyne, kdežto v případě eurokomisaře asi ano.

P 8.2.2009 16:17

Jednoduché pravidlo zní

nepodpisujte nesrozumitelné smlouvy, případně smlouvy, kterým nerozumíte. EU by měla mít jednoduchou srozumitelnou ústavu pro všechny, to lisabonská smlouva nesplňuje. Politikové všech zemí proto o ní nechtějí nechat hlasovat referendem. Může být takto schválená smlouva považována za platnou? Tato otázka určitě nastave v budoucnosti, tomu se nikdo nevyhne.

Nomen 8.2.2009 14:28

Zaorálek bechápe, že celá ODS jako jeden muž je proti LS.....

Stejně jako ODS včetně Topolánka stála při volbě prezidentem za Klausem, tak dnes stojí proti LS...

Veničan 8.2.2009 15:20

Re: Zaorálek bechápe, že celá ODS jako jeden muž je proti LS.....

On nemusí přece nic chápat, má svoje.

Dead Cat 8.2.2009 13:51

soudruh Zaorálek

je hrdým absolvetem marx leninismu. Proto si važme jeho názorů, soudruzi. Byl vždy dobrým soudruhem. čest jeho práci.;-€

PetrK 8.2.2009 13:11

Zvorálek je slovní exhibicionista,

ale na dratha nemá. Dříve existoval Dikobraz, teď by mohl vzniknout Rathbild.

Honza II 8.2.2009 15:30

Re: Zvorálek je slovní exhibicionista,

Hodně lidí Zaorálkovi závidí jeho výřečnost a politický rozhled,proto mu nadávají.Já ho naopak uznávám.

A- Z 8.2.2009 23:51

Re: Zvorálek je slovní exhibicionista,

Zaorálkovi dal Roko příkaz ať napiše článek do NP. Mimo jiné všechny zářicí hvězdy , také Zaorálek, Škromach co měli ambice nejvyšší padají a blednou , v mediálních reflektorech a populismu hejtamana Drhara, je třeba dát o sobě vědět. Hoši, začíná tam být u Vás dusno.  

zeolit 8.2.2009 12:50

Stojí 9 Kč za to?

http://www.bobosikova.cz/clanky-a-rozhovory/_zobraz=telefonicke-referendum-k-lisabonske-smlouve-na-908-09-02-02R^

Karel 8.2.2009 12:01

soudruh Zaorálek

už zase plive síru a oheň na ods.řekněte mi co tento soudruh vymyslel rozumného pro naši republiku.nikdy jsem nic neslyšel jenom samé napadání.

berg 8.2.2009 12:15

Re: soudruh Zaorálek

je to cvach české politiky, naštěstí se ještě k ničemu nedostal, jenže až se dostane, to bude prů..:-/

Komín 8.2.2009 11:57

Já nevim z jakého důvodu

jsou lidé tak konzervativní a nechápou tyto argumenty nových a světlých Zaorálkových zítřků.Vzdyť on se může dožít i důsledků své politiky.

Bokonon 8.2.2009 10:12

Soudruh profesor Zaorálek

Možná, když premier Topolanek není schopen poslancům ODS vysvvětlit ty klady LS, mohl by se o to v duchu proletářského internacionalismu pokusit soudruh Zaorálek. Lhát při výuce marxismu leninismu se nemůže příliš lišit od lhaní při výkladu Lisabonské smlouvy. Důležitě je jen nastudovat pozorně ruské podklady. Rv

Pospíchal 8.2.2009 10:15

Re: Soudruh profesor Zaorálek

-jasně ukazuje-z jakého důvodu se stále musí  v Evropě pospíchat:stohy nesmyslů-je neuvěřitelná agenda...

Malý Aston 8.2.2009 10:21

Re: Soudruh profesor Zaorálek

To je ten jeho problém,tedy Zaorálka.On nevysvětluje jen prská sliny. Když je to v poslanecké sněmovně tak to nevadí.Ten pultík je tak daleko že i první lavice jsou mimo dosah jeho plivanců.A mezi občany nemůže jít,nikdo nechce být poprskán ,případně nakažen bruseliozou.I v televizi kvůli němu museli instalovat velký stůl aby ostatní nebyli vystaveni jeho neukojené touze všechny poblít.Mám dojem,že by ho měl Rath prohlédnout zda již z té smlouvy načisto nezblbnul.A bez poplatků.:-D

mirda 8.2.2009 10:58

Re: Soudruh profesor Zaorálek

R^R^R^

xxxKubeš 8.2.2009 10:08

Zaorálek

se usvědčuje všemi svými bláboly že pracuje pro NKVD (nebo jak to dnes nazývají), má k tomu předpoklady svým vzděláním i svou mozkovnou.

Bodie Doyle 8.2.2009 9:29

Zaorálek je ten typ co naléhavě a překotně vrší argumenty

aby vás jimi utloukl, ale když ho posloucháte, za půl minuty je vám jasné, že je to ubohý lhář a blábolil, nic co řekne, nedrží pohromadě, forma je mizerná, obsah nestojí za řeč. Hodí se do party k nevolitelným  Rathov a Paroubkovi.                                                 

Malý Aston 8.2.2009 10:09

Re: Zaorálek je ten typ co naléhavě a překotně vrší argumenty

To máte těžké,ta hora agendy co se hrne na Brusel vyžaduje postavit velkou přehradu okolo bruselských jinak je smete a co pak? Já se musím socanů zastat oni to myslí " Upřímně". Podle pana Paroubka je 95% občanů pro Lisabonskou smlouvu.Tak ať se vykašle na ty zlé z ODS a prosadí společně s KSČM+Zelenými+části KDU+části ODS + 100% ČSSD referendum. Všechen lid touží po smlouvě a také ji odhlasuje. Já,Franta,Bořek,Jarek a Mařka jsme proti ale je nás málo.Tak Zaorálku bojuj za referendum všechny průzkumy veřejného mínění máte na stole u Tvrdíka.:-D