18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 5.9.2006 16:12

Andy

Milá  andy,

Když si někde namísto diskuze účastníci navzájem nadávají, vy se vždy radostně připojíte.

Mimochodem, národ není ani fyzická, ani právnická osoba, nemůže být ani účastníkem nějaké diskuze(na rozdíl od státu).

Kritizuje-li někdo nějaký národ, není to totéž, jako když napadá účastníka diskuze. To první je vyslovení názoru, to druhé tzv. argumentování ad hominem. Tím nechci tvrdit, že pokládám paušální hodnocení nějakých etnik za rozumné počínání.

Je ale třeba rozlišovat mezi blbým názorem a faulováním v diskuzi, kterým jsou úvahy o jejich účastnících.

Andy 5.9.2006 21:08

Karle

vaše hodnocení bylo sprosté, hloupé a nepravdivé. Je mi úplně jedno, co si myslíte vy, pro mne jste odpad. Takže si plácejte co chcete, nezájem.

Proc mu nadavate ? 4.9.2006 0:34

Havla si komunisti dlouho pripravovali tak jak Afrikaners Mendelu.

V tom velvetu - planu pokracovani vlivu komunistu v atmosfere trzniho hospodarstvi - mu byla sverena uloha -  kterou dokonale splnil.   Ziskat obdiv a sympatie zapadu.

To cinkani klici bylo jen divadelko. 

PM 3.9.2006 23:01

taky

Mně je Václava Havla taky líto. A to proto, že ho kritizují taková individua, která ho nikdy nepochopila a využívají možnosti otevřeně kritizovat až teď, zatímco on si to dovolil už v době, kdy se za to zavíralo. Samozřejmě, že nikdo není bez chyby, ani Václav Havel, ani Václav Klaus, ani Jiří Paroubek, ani Superman, ani Batman, ani já, ani ti kritizující. A jsem rád, že si někdo může dovolit kritizovat i takového člověka, jako je Václav Havel, protože poměry se změnily, hlavně díky takovým jako je on.

Franta 3.9.2006 21:49

čálek čaje

Václav Havel vždy vítězil nad pravdou a láskou,nikdy mi ho nebylo a nebude líto,protože dobře věděl, co činí.

Pospíšilová-Šteflová 3.9.2006 21:14

Ještě jednou ke Kulínskému

Jeden z psychologů píše , že oběti často svou výpověď mění.To řekl panu doktorovi Bůh.Zapomněl ale dodat, že si někdy příšerně vymýšlejí a své výmysly umí předložit svrchovaně věrohodně.Mají psychiatři hodnověrné statistiky , kolik nezletilých  je osahováno či dokonce zneužito nezletilými ve svém společenském okruhu a když se to prokecne, substituují pravého viníka některou známou osobností, aby se jaksi "zdůstojnily" ? Jeden psycholog obviňuje  matky takových dětí za chybnou výchovu dítěte, jeho směřování v morálce a správného vztahu k životním hodnotám. Ale patrně byste zjistili,že matky měly samy výchovu podivnou a psychické poruchy dítěte nejsou následkem jeho zneužití, nýbrž že zneužití či ochota k tomu je až vyústění prvotních poruch : psychické i výchovné.

Franco-Bohemian Princ 3.9.2006 21:03

Dobry vecer////

Here is my e-mail, if you wanne talk about me, a o Prazskem Hrade.  aclovis@wmconnect.com---, Duke of Prague.

Pospíšilová-Šteflová 3.9.2006 20:55

K e Kulínskému

Nevím, jak se vyjádřil pan expresident Havel, ¨ale k případu pana Kulínského se vyjadřují různí psychologové.Jeden říká, že slavným  projde u soudu leccos.Ne, prosím, že slavným projde všechno, ale že slavní nechtěně budí zájem o svou osobu právě pro tu veřejnou popularitu.Můj tatínek  byl v takových situacích nesčíslněkrát, o jedné devítileté holčičce, která se mu vnutila do rybářské loďky, prohlásil, že s tou potvorou už nechce nic mít společného, neb  mu na té loďce vlezla málem do puntu( promiňte). Kdyby ji býval plácnul přes ručičku a ona ho osočila, že naopak on lezl do kalhotek jí, měl na krku rovněž právníky.Ostatně on sám o tom psal ve své knize" Lékař hovoří se ženami", totiž o problému, proč že dívky , ženy, báby, mají slabost pro prominenti. Přečtěte si to. Ale s tím ženským pohlavím mají trampoty učitelé, lékaři, kněží, politici, populární zpěváci i sportovci-- a kolik  ctitelek se chlubí, že s nimi mají dítě nebo je z toho obžalují! Dnes stačí k žalobě dotknout se ženské--preboha, co já si mohla vyžalovat, nebýt to za  komunismu !!Tehdy byla kádrově neúnosná ta pracovnice, která na sebe sáhnout nenechala; ta která nechala,dostávala čtvrtletní odměny.Dámy si dnes vzpomínají na příkoří(sexuální)po  mnoha letech jak ti mušketýři-- inu slavná osobnost poskytuje šanci na finanční náhradu. Já mám smůlu; patřím  k ročníku, pro který už všichni provinilci mez;-)itím umřeli.

Franco-Bohemian Princ 3.9.2006 20:45

Duke of Prague

Bozi mlyny melou pomalu, ale melou presne!!!!!!!!  Pan Havel vi o cem tady mluvim. Napsal jsem mu parkrat. Zdravim Ceskej Narod, a modlim se za jeho lepsi budoucnost. Yours, Duke of Prague.

Franco-Bohemian Princ 3.9.2006 20:37

I like to...

I like to live in Prague Castle, v stylu byvaleho britskeho panovnika, ktery jse jmenoval ""Duke of Windsor""(KIng Edward VIII)---Chtel bych bydlet a zit v stylu, tak jak bydlel ve Francii Duke of Windsor, po sve abdikaci. I will work together with Czech Parlament for better Czech Republic. Vas, and Yours Duke of Prague.

Franco-Bohemian Princ 3.9.2006 20:00

I will...

I will bring new sunshine to Prague Castle. A dal bych znova respekt sveta ceskemu lidu, a ceske korune. Ma inagurace a korunovace by zarila opet v Chramu Sv. Vita, a celej svet by se dival na ceskou zem s velkym respektem. Duke of Bohemia.

hrobník 3.9.2006 20:32

Re: I will...

Přestaň kecat blbosti, a vrať se  honem rychle do hrobu.

Franco-Bohemian Princ 3.9.2006 19:34

dont forget

Dont forget historii ceskeho kralovstvi!!! Dokud Prazsky Hrad neudeli poctu potomkum ceske koruny--vlada nebude nikdy perfektna v Cechach, protoze neuznava moji kandidaci na titul co mi patri, a to titul Duke of Bohemia, and Duke of Prague. Chci reprezentovat ceskou  korunu na Prazskem Hrade, kde mi patri zamecke komnaty, a 20 pomocniku v mem prazskym kralovskem dvore. Proklinam lidi co mi popiraji muj titul. Zdravi Vas Duke of Prague, co zije v cizine, a nezapomina na historii ceske koruny.

Prosim 4.9.2006 0:20

Re: dont forget

Hodte na nej nekdo deku !

? 3.9.2006 18:15

Původem

jsem ze Zeměkoule a jsem špatným svědomím z*urveneho národa.

Alena 3.9.2006 17:33

Havel

Podle mého byl Havel nejhorší prezident. Já osobně mu nikdy nezapomenu tu rozsáhlou amnestii.

jarda O. 3.9.2006 22:37

Re: Havel

Jasně, Gottwald byl nejlepší, ten nechal lidi zavírat a vraždit.

"unaveny politik" 3.9.2006 17:31

...pan Havel?Pro nekoho dobre,pro jineho spatne,co kdo pamatuje a vi????

Hledej za vsim pravdu.Rekl kdysi kdosi moudry.U pana Havla je to tak,ze mluvil jak pravdu,tak pouzival i lez.Prezident s pocitem,ze je monarcha.To se neslucuje s principy humanity a filozofie,kterou pro sve "ja" pouzival.Doma mu lide verili ale prisla doba,ze ztratil vse za cim vlastne stal.Udelal spoustu nenapravitelnych chyb.Na strane druhe?Zahranici jej znalo jako cloveka,ktery byl symbolem navratu Ceskoslovenske republiky do Evropy.Dnes?Vse jde dal a nikdo nevi pomalu co kdysi pan prezident vlastne chtel sve zemi prinest.Zahranici vsak dobre vi,ze Ceska republika patri ke spolecenstvi zapadniho sveta,utocne Aliance NATO a take,ze je pouzitelna pro vse,treba pro jadernou zakladnu USA.

BIS 3.9.2006 17:19

O Kulinskem se bude tocit film

Bohumil Kulínský má po rozchodu s manželkou nový vztah. Sedmačtyřicetiletý sbormistr se již delší dobu ve společnosti ukazuje s dvaadvacetiletou dokumentaristkou Olgou Špátovou. Dcera známé režisérky Olgy Sommerové nechce o svém vztahu hovořit. Přiznala však, že se mají rádi.

Chudak Spata

? 3.9.2006 17:04

Havel

pro národ služek, kočích a zlodějů je každý jiný hrdina než Švejk pochopitelným

problémem.

Andy 3.9.2006 17:08

Re: Havel

váš původ není zajímavý, nemusíte se svěřovat, co jste.

? 3.9.2006 18:17

Původem

jsem ze Zeměkoule a jsem špatným svědomím zku*veneho národa.

Vlastimil 3.9.2006 18:47

Re: Původem

Podle Vašeho slovníku jste blbec.

Andy 3.9.2006 19:07

Re: Re: Původem

podle obsahu sdělení také

Karel 5.9.2006 16:00

Re: Re: Re: Původem

Milá  andy,

Když si někde namísto diskuze účastníci navzájem nadávají, vy se vždy radostně připojíte.

Mimochodem, národ není ani fyzická, ani právnická osoba, nemůže být ani účastníkem nějaké diskuze(na rozdíl od státu).

Kritizuje-li někdo nějaký národ, není to totéž, jako když napadá účastníka diskuze. To první je vyslovení názoru, to druhé tzv. argumentování ad hominem.

Pete 3.9.2006 21:09

Re: Havel

Naopak. Nejasné výroky pana exprezidenta může obdivovat jen názorově nevyzrálý jedinec či národ. Jsem rád, že v Česku už na takové rozbředlé moralizování moc neslyšíme. Samozřejmě na pár naivních spoluobčanů, to je ale ok.

Petr Brodský 3.9.2006 17:00

Jedině autentická pravda o revoluci z r.1989

Václav Havel a s ním celá Charta 77 byli od samého počátku připravováni a řízeni Světovou Radou Sionských Mudrců a Svobodnými zednáři a to vše na rozkaz ufonů ze zadních Plejád, konkrétně tajného a splnomocněného vyslance na naší planetě Aštara Hašara. Cílem tohoto zločinného spiknutí bylo zachovat komunistický režim v naší zemi tím způsobem, že bude svržen a tak učiněn neviditelným. Toto spiknutí se skutečně podařilo. Náš moudrý, rozvážný, ale historií vždy nespravedlivě pronásledovaný lid, lid, jehož intelektuální elitou jsou diskutéři na Neviditelném Psu, byl opět zrazen.

divana 3.9.2006 17:13

Re: Jedině autentická pravda o revoluci z r.1989

á tak proto paroubek povolával marťany...děkuji za vysvětlení.

grr 3.9.2006 18:45

Re: Re: Jedině autentická pravda o revoluci z r.1989

No jasně. To je to paroubovo pověření od vyšší moci, o kterém se mu zdá ve dne v noci :-)))).