28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Hamáček jede podle not opozice

Předseda ČSSD Jan Hamáček vyhrožuje premiérovi tím, že by případné hlasování o konci nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana bylo „posledním hlasováním vlády“. Hamáček tak vzorně plní roli opozice.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Flener 24.4.2019 10:13

Zrádná ČSSD by měla vypadnout z politiky

Pokud zůstane prospěchářsky s Babišem až za hranu únosnosti, měli by jí to voliči spočítat. Jsem jen skeptický k tomu, co by se stalo, kdyby se dnešní opozice dostala k vládnutí. Třeba ODS byla u moci v minulých létech dlouhodobě a nezvládala to - byla odporně zkorumpovaná a prolhaná, dědictví podvodného a prolhaného narcise Klause jí zničilo.

Komunismus byl snad v ČR poražen, ale postkomunismus (reprezentovaný Zemanem a Babišem)dosud ne. Na Slovensku komunismus porazili také, ale navíc se už zčásti vypořádali i s postkomunismem -Kiska se stal prezidentem, Čaputová také, Fica dav z ulice donutil odstoupit..... Podle mne je už i v ČR situace zralá na to, aby lidé vyšli trvale do ulic a vynutili si odstoupení Babiše i Zemana !!!

F. Kusák 24.4.2019 13:24

Re: Zrádná ČSSD by měla vypadnout z politiky

Jen bych Vás poprosil, kdybyste mně nějak vysvětlil, co si představujete pod pojmem postkomunizmus. A jak jeho porážka souvisí s politickou situací na Slovensku. Nějak Vám nerozumím, ale třeba si jen stojím na vedení.