23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


POLITIKA: Gratulace na všechny strany

24.4.2018

První gratulaci zasílám sociálním demokratům. Jejich schopnost popřít sama sebe, odvolat, co odvolali, a slíbit prakticky cokoli, co se zrovna hodí, je vskutku nadstandardní.

Před časem jsem napsal: „Socani jsou lidé, kteří vás vždycky podrazí. Po únoru 48 se sloučili s komunisty, teď za pár koryt potvrdí trestně stíhaného agenta StB s nekonečným střetem zájmů ve funkci premiéra.“ Pak z toho přátelé růže zdánlivě vycouvali a i já svůj ošklivý komentář odvolal a omluvil se. Nicméně jak to tak vypadá, je na čase zase odvolat, co jsem odvolal, a potvrdit to, co jsem původně napsal.

A propos, co myslíte? Pamatují si ještě naši oranžisté, že si kdysi v Bohumíně odhlasovali zákaz spolupráce s KSČM na vládní úrovni?

Ale i komunistům se sluší pogratulovat. Nadšení, s jakým na své rudé hrudi přivinuli velkokapitalistu Andreje, je dojemné a odzbrojující. I revoluční slza ukápne. Ještě zábavnější ovšem bude sledovat, kterak v objetí s multimiliardářem vykrvácejí. Koneckonců, v minulých volbách už to začalo, když jim Andrej vycucnul voliče.

Další gratulace míří za ODS. V okamžiku, kdy modří ptáci spolu s TOP 09, STAN a Zelenými nominují do senátu pravdoláskovního, neomarxistického rektora Masarykovy univerzity Mikuláše Beka, je přeměna ODS na Občanské hnutí dokonána. Nezbývá než dodat, že Občanské fórum se v tom případě nemuselo dělit, neb bylo dostatečně rozplizlé a politicky beztvaré již tenkrát.

Velkou gratulaci posílám členům hnutí ANO. Jejich práce na znovuvybudování totalitního státu s vedoucí úlohou jedné strany nese výsledky. Koneckonců, parťáky si k tomu vybrali dobře.

A tak v rámci spravedlivého a objektivního vyšetřování Babišovy zlodějny... ale fuj, co to píšu, pardon, takhle je to správně... A tak v rámci spravedlivého a objektivního vyšetřování Babišova ČERPÁNÍ na Čapáku je třeba, aby na ty policajty dohlížel Babišem jmenovaný šéf Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) a na GIBS aby dohlížel Babišův fámulus Mašek coby čerstvě zvolený předseda sněmovní komise pro dohled nad GIBS. Takže teď už zbývá jenom vyměnit policejního prezidenta za nějakého dalšího Babišova maňáska a spravedlnost nepochybně opět slavně zvítězí. Vítejte do nových časů! Vítejte v Babišistánu!

A teď gratulace největší! A to pravičákům, euroskeptikům a antiislamistům, co volili Miloše Zemana. Klobouk dolů před vaší prozíravostí a politickým fištrónem. Už máte, co jste chtěli?

Já jen, že díky Zemanovi budeme mít co nevidět komunistickou, EUROFILNÍ vládu koblihářů a socanů, vedenou trestně stíhaným „capo di tutti čápi“.

A to se vyplatí! Děkujeme! Vítejte v Blbákově!

Jo, a abych nezapomněl, poslední gratulace patří voličům ANO, kteří Andreje volili proto, že nechtěli socany. Tak teď budou mít nejen socany, ale jako bonus ještě komunisty.

Kupředu, levá, zpátky ni krok!

www.petrstepanek.cz