16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Žulový Aston 15.12.2006 18:30

Re: Re: Re: Re: Re: A už je to tady !

Tož si to strécu, srovnéte v kotrbě. 

jirka.s. 15.12.2006 18:58

Re: Re: Re: Re: Re: A už je to tady !

To nic! To se mu jenom ta dlažební kostka mlátí v palici, on už chudák ani neví kdo je! Dovedete si představit tu bolest? To byste pak taky nevěděl, co to plastně plácáte!

kNEDEL 17.12.2006 18:13

Re: Re: Re: Ž(K)ulový Astone . . .

¨začti se do literatury a pouč svůj mdlý rozum co je Levice a co pravice,jsi převlíknutý a děláš machra(Y)

kNEDEL 17.12.2006 18:11

Re: hele, Bubu

;-)VV

ICHoCVH 15.12.2006 12:47

Shit Tunelánek Talmánek má tedy šéfa. Borman-Dalík je sice odborníkem modrých bolševiků

na špinavou práci, ale zase je hodně ukecaný. Chudák Kořistka to odskákal.

jerry 15.12.2006 12:37

No nevím

já sám mám i podivné kamarády, dokonce si s něma tykám a nazýváme se přezdívkama ˇ.Rozhodně se ale nepotulují u mně v práci a nezasahují mi do chodu oddělení. Jenže Paroublb těžko může být důvěryhodným kritikem takových praktik. Podstatné je , abychom zbytečně nedoufali, že se v naší politice něco podstatného změní. Možná jenom jména šibalů... 

gerontusinza 15.12.2006 13:09

Ne vy nejste doktor a o atestaci si můžete pane nechat jen zdát. Re: No nevím

Víte pane, na medicínu ukecané samolibé hlupáky neberou, nebo hlavně neprojdou. K vám bych nešel ani s podebraným prstem.Jste maximálně medik s chybějícími zkouškami.:-/8-oNa doktožinu nemáte.(Y)

jirka.s. 15.12.2006 17:15

Re: Ne vy nejste doktor a o atestaci si můžete pane nechat jen zdát. Re: No nevím

Tak už mně je jasné, proč ty nejseš doktor! Ty skutečně na tu "doktožinu" nemáš, jenom nechápu, proč to tu zdůrazňuješ několikrát denně. Předpokládám, že jerry absolutně necítí potřebu ti předkládat ke kontrole svůj index. Jenom doufám, alespoň podle tvého tvrzení, že už nepracuješ v žádné nemocnici. To bychom se mohli dočkat dalšího Zelenky, jenže ty by jsi asi nejraději vraždil ze závisti doktory, viď?

P.S. Schválně, zkus to jednou bez růžového smajlíka!!!

jirka.s. 15.12.2006 11:57

"Pozoruhodné je, že „kamarád“ má na Úřadu vlády kancelář hned vedle premiérovy;"

A představte si, že si s ním pan Topolánek dokonce tyká!  To náš trojjediný, vyší mocí nám seslaný, měl v předpokoji jakési individuum, Doležel si říkalo, a náš duce vlastně ani netušil kdo mu to tam sedí. Nebo jsem se snad tehdy přeslechl, když se vyšetřovalo "pět v českých"? Ale v současnosti by nebylo marné, kdyby naopak seděl benito v "předpokoji" Doleželovi.

vita 15.12.2006 12:34

Re: "Pozoruhodné je, že „kamarád“ má na Úřadu vlády kancelář hned vedle premiérovy;"

A ve chvíli, kdy pět na stole v českých prasklo - bylo toto individuum vykopnuto. Bylo vykopnuto takovou rychlostí, že kdyby mělo čisté svědomí a zažalovalo, měl by zřejmě exzaměstnavatel a vykupnutel jisté problémy.

Zatímco Topolánek s Dalíkem "stojí a padá"...

Mirek Šejna 15.12.2006 14:37

Re: "Pozoruhodné je, že „kamarád“ má na Úřadu vlády kancelář hned vedle premiérovy;"

Pozoruhodné je hlavně, že Doležel nebyl Paroubkův kámoš, ale podřízený. Takže Paroubek ho mohl okamžitě vyrazit, když se provalila korupce. Topolánkův kámoš se vyrazit nedá, protože pak by Topolánek vyrazil i sebe. Jak už napsal vita: "Topolánek stojí a padá s kámošem Dalíkem". Proto dnes existuje na úřadu vlády nová funkce "kámoš".

jirka.s. 15.12.2006 16:50

Re: Re: "Pozoruhodné je, že „kamarád“ má na Úřadu vlády kancelář hned vedle premiérovy;"

Předpokládejme, šejno, že máš tak "velikou" firmu, že v ní sedíte dva, ty a tvůj nejbližší spolupracovník, říkejme mu třeba jako benito Doleželovi, ředitel kanceláře "firmy"( tedy v případě duceho úřadu vlády). A ty by jsi v podstatě netušil, jaký ti tam sedí grázl, takový filantrop bys byl. Vzpamatoval by ses až by ti tu "firmu" vytuneloval. Ač mé mínění o tobě zajisté znáš, až za takového bl*ce, který by si nic o tom lumpovi předem nezjistil, tě tedy nemám.

vita 15.12.2006 11:54

Nejnovější nápad pana presidenta,

kterak očurat ústavu je, že by mu Topolánek mohl "vrátit" jmenování a běžel by dál druhý pokus.

No není dojemné, to snažení našeho Nejvyššího Vykladače Ústavy a jeho hradních právnitelů?

(Nebo prznitelů?...)

gerontusinza 15.12.2006 13:12

VITO je, a doufám že nebude zapomenuto. Nikdy.Re: Nejnovější nápad pana presidenta,

R^

PetrH 15.12.2006 15:44

Re: VITO je, a doufám že nebude zapomenuto. Nikdy.Re: Nejnovější nápad pana presidenta,

Do řiti, že se vás tu dnes sešlo! Kdyby bylo ve společnosti tolik bolševiků, jako se vás vyskytuje tady, tak máme vítěznej únor i několikrát do roka a Měsíc československo-sovětského přátelství by měl nejmíň 45 dnů. (Y)

jirka.s. 15.12.2006 17:22

Re: Re: VITO je, a doufám že nebude zapomenuto. Nikdy.Re: Nejnovější nápad pana presidenta,

No, Petře, uvědomte si, že důchodců jako já, kteří mají dost času a zároveň nenávidí bolševiky, je opravdu minimum. Na opruzování zde na Psu mají tudíž čas jenom existence, které celý den mají ho*no co na práci. No, a kdo má celý den ho*no co na práci, to asi zrovna Vám nemusím vysvětlovat, že?

F: Čech 15.12.2006 10:47

Autor má naprostou pravdu - bohužel

ODS se už dlouhodobě projevuje jako arogantní nesnášenlivá strana, která chce prosadit beze zbytku své představy i když na to nemá a ani nebude mít voličské hlasy. Jedinou výhodu ukončení rozhovorů s ČSSD vidím v tom, že se ministrem zahraničí se už snad nestane soudruh Zaorálek, který se poslední půlrok projevuje jako soudruh Grebeníček.

kamil 15.12.2006 10:30

Zlatá slova,

konečně to někdo vyslovil, už tady nevládnou politici, ale za nitky tahají jiní. Pupeční šňůra mezi premiérem a Dalíkem je zřejmě velmi silná. Copak naše horlivé investigativní novináře nezajímá, co za tím je ? Při honu na Grosse byli mnohem aktivnější.

Kylchap 15.12.2006 10:07

Koukám kolik

se tady objevilo uvědomělých modrých soudruhů

oakman 15.12.2006 9:22

Plané plácání teoretikovo

Pane Daneš, řeči sice vedete moudré a morální, leč jsou vám platny jako mrtvému koni do řiti hleděti. Stejně jako vaše morální litanie na adresu šibalů v rudé, budou tyto výkřiky oslyšeny. Pokud chcete bojovat s drakem politického grázlovství, můžete začít včerejším verdiktem soušky dsoudkyně Lastovecké, která všem místním "Majerům" vzkázala, že pokud mají les, mají vlastně h..vno. Pokud se divíte, že si ODS "odložila rukavice", já se divím, že nemá ještě v ruce samopal...

Pazúr 15.12.2006 9:39

Re: Plané plácání teoretikovo

soudružka Lastovecká byla primátorkou Brna za ODS :-P

oakman 15.12.2006 9:41

Re: Re: Plané plácání teoretikovo

Souška Lastovecká je z té správné generace kolem pana Klause, tam měli všichni blíže doleva

sváťa 15.12.2006 9:18

To je divení,že?

Vezmeme-li nazpět naše "slavné dějiny?Vyvraždění Vítkovců Přemyslovci.Boj na život a na smrt mezi Přemyslovci a tak to pokračuje až do "moderní kultivované doby"Ny ní se nepícháme kudličkami,ale slovními obraty,zesměšňováním ,korupcí a dalšími zbraněmi této moderní doby/mimochodem je moderní?/.Nic nového pod sluncem,že!Stranické zájmy jsou nadřazovány státním,prospěšným národu a národ se postupně přeměňuje v ovci a postupně spásá to co zbylo.Mimochodem již toho mnoho není! Nemusím však mít ve všem pravdu,od toho je diskuze,že?

Rudla 15.12.2006 9:17

komunisto Daneši

 zdá se,že v ČSSD to je jako za Husáka,který když prohlásil-vyližte  mi prd*l,tak se jeho soukmenovci se začli stavět do řady.

Jan 15.12.2006 9:07

Aspon se v prispevcich dole priznivci ODS

zcela JASNE vyjadrili: kazda svinarna, kazdy podraz, kazde zkorumpovani poslancu je dobre, jen kdyz se ODS dostane k lizu. Neco podobneho uz rikal i Lenin s Gottwaldem. Podobnost rudych a modrych komunistu neni jen ciste nahodna.

Jen tak dal, modri soudruzi, alespon si ostatni udelaji obrazek, ceho od vas mohou nadit.

huhu 15.12.2006 8:57

blábol

ano Dalík má informace a já osobně s postupem ODS plně souhlasím. Spolupráci ODS se šibaly a dle šibalských not bych jen tak nevydejchal.

Ale jinak autor zjevně neví jak dlouho se setavuje vláda např. v Rakousku či Holandsku, Švédsku a dalších demokratických zemích postižených tím ústavním  neštěstím - poměrným volebním systémem -  ti místo silné ksčm, mají různé Haidery

emil 15.12.2006 8:39

Soudruhu Daneši,

je rozdíl v Dalíkovi a Kočkových náštěvách Grosse a Paroubka v úřadu předsednictva vlády kdykoliv, kdy něco potřeboval? Rád bych aby konečně to stádo blbců jako jste i vy pochopilo, že žádného poslance nevolil ani Paroubek ani Topolánek, ale voliči. Poslanec je pak povinen plnit přání voličů, které zastupuje, a ne přání Paroubka a Topolánka. A to je o cti poslance. Označit popletou poslance, který nechce být členem Paroubkova stáda a tupě opakovat Paroubkovy egoistické bláboly (viz. přiblblý kývač Sobotka, nestoudný kariérista, který způsobil státu nevídaný dluh a dnes radí, co by měla nová vláda dělat), to je ubohost nadčlověka typu Paroubka. Myslím si, že už byste si měli všichni nechat naoperovat Paroubkův otlemený ksicht, aby byl soudruh diktátor spokojen.

Jan 15.12.2006 9:04

Re: Soudruhu Daneši,

Pochybuji, modry soudruhu, ze volici volili poslance CSSD Melcaka s umyslem, aby podporil vladu ODS.8-o

ladik53 15.12.2006 10:31

Re: Soudruhu Daneši,

Volič volí poslance pouze pokud ho zakroužkuje. Pokud ne, volí stranu.

DS 15.12.2006 8:35

Obvyklá podpásovka pana Daneše

Je zajímavé,že pana Daneše vůbec nezajímá důvod přerušení jadnání o vládě.Jemu je vše  jasné podle hesla účel světí prostředky.ČSSD si nárokuje předsedu sněmovny,předsednictví všech důležitých výborů ve sněmovně a paritní zastoupení ve vládě.Jinými slovy odpovědnost za všechny nepopulární kroky by Paroubek svým obvyklým způsobem hodil na ODS populisticky vyřvával jak jsou úžasní a čemu všemu zabránili v konání ODS a jak jen by to trochu šlo prohlasovali svoje populismy s komunisty tak jak to dělali v minulém volebním období.Já jsem moc rád,že do toho ODS nechce jít.A jestli KDU podpoří v třetím pokusu vládu KSČSSD bude to tragedie nejen pro všechny slušné lidi,ale i pro KDU