24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karim 22.6.2007 19:18

VT bych veril vice, ze ma na srdci hlavne zajem volicu o nizsi dane, kdyby....

..kdybyl:1)si docetl clanek o Lafferove krivce, kde se rika, ze Lafferova krivka funguje v rychle rostoucich ekonomiich mnehem pomaleji, popriapde vubec, na rozdil od rozrvracenych statu, kde byla dan ze zisku 60% jako v Rusku 2)kdyby priznal svou chybu, ze reforma nejde realizovat uplne tak jak nalajnoval bez znacne brutalniho propadu vyberu dani 3)kdyby nehlasal blbosti, ze se ten propad dozene ideologicky spravnym zdanenim drobneho prodeje ovoce a kraliku a pdobnych prokotin 4)kdyby se na postu ministra financi nevenoval hlavne kseftum sve rodiny (drive jmt nyni VAL): 

Firma, v jejímž vedení působí manželka a otec ministra financí Tlustého, získává peníze od společností sázkového impéria rodiny Valentů. Právě o regulaci hazardu Tlustý coby ministr rozhoduje a minimálně jednou zasáhl ve prospěch Synotu. Sám Tlustý se nadto v minulosti angažoval ve prospěch Synotu při získání státní dotace na uherskohradišťský fotbalový stadion. A to v době, kdy holdingu ještě patřil prvoligový celek 1. FC Synot.

Jak před třemi lety informoval časopis vydávaný holdingem rodiny Valentů, Vlastimil Tlustý spolu se svým tehdejším kolegou z ODS Jaroslavem Plachým, pomohl na stadion přihrát stomiliónovou dotaci ze státního rozpočtu. 1. FC Synot - tehdy jeden z nejbohatších celků ligy - měl stadion pronajatý na deset let. Nájem? Symbolická koruna. Krátce poté manželka Vlastimila Tlustého podepsala smlouvy za firmu JMT CZ, která společnostem z holdigu Synot pronajala prostory ve svých budovách ve Slaném a Rakovníku.

Děkuji. A střet zájmů a peníze Vaší paní z firmy JMT CZ?  Tlustý: NIC nemůže být ve střetu s NIČÍM. V.T.A: Děkuji. A poslední dotaz: peníze Vaší paní od JMT CZ?  Tlustý: Tak to jsme určitě zveřejňovali opakovaně.A: Bohužel archivní služba tyto údaje nemá. Můžete mi, prosím odpovědět? Nejde mi o přesné částky měsíc co měsíc, ale alespoň řádově za loňský rok. Děkuji   Tlustý: Tak to máte špatný archiv a já Vám víc v útocích na mne pomáhat nemohu. V.T.

Karim 22.6.2007 19:31

VT bych veril vice........

...kdyby:  5)krome dojemne starosti o Synot nepatril VT tez k hlavnim 2 podporovatelum idiotskeho aquaparku bez vody na Bublave 6)kdyby firma VAL REAL a.s. (drive JMT CZ a.s.) nepripominala svou majetkovou strukturou (anonymni majitel - akcie na drzitele) tak trochu pracku na spinave penize 7)kdybych nevidel Tlusteho lhat v TV besede, kde rekl, ze kazdy se muze podivat, kdo mu pujcil na barak, a kdyz to mederator chtel precist, tak mu to VT vytrhl s tim, ze jde o vysoce duvernou informaci (byl to tatik a manzelka) 8)kdyby vedome nelhal ve vyse zminenem rozhovoru ze o firme JMT vsechno rekli - jedine co kdy Tlusty o firme rekl je to, co si muzete precist v OR.  

PetrH 22.6.2007 20:28

Re: VT bych veril vice........

Já tu TV debatu viděl taky, Tlustý od začátku říkal, že to nechce zveřejnit, protože těm lidem slíbil, že to nezveřejní. Dokonce se psalo, že si Moravec naběhl, když mu to slíbil, že se tím stal rukojmím. Záznam Otázek je třeba tady. Proč lžete, když se na to stejně přijde?