25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
realvirtual 4.9.2007 0:25

prohnilost pomeru jako vsude jinde

Jen si ty pomery v Akademii moc neidealizujte. Funguji tam - bohuzel - obdobne mechanismy jako v parlamentu ci politickych stranach.

Tomáš Jasný 3.9.2007 0:08

Na pěknou Janičku mi nešahejte

Poslankyni EP Janičku Babošíkovou sice osobně neznám, ale podle fotky vedle jejího článku vypadá jako pěkná ženská.  Co protí ní máte?  Když chce ženská dělat do politiky, tak ať je alespoň pohledná.  Kvůli něčemu pěknému přece Janičku čeští voliči museli vybrat do Evropského parlamentu.  Máte vůbec představu, jak v Americe mužští voliči trpí a ještě budou trpět při nejmenším další rok, že se musí dívat na současnou nejnaděnější prezidentskou kandidátku Hillary, která vypadá jako vymačkaný citron?   Do toho Evropského parlamentu jste Janičku zvolili a tak, i když se nezdá být blondýna,  má plné právo z Bruselu prosazovat kohokoliv  "for president" ČR jakož i psát jakákoliv jiná milostná vyznání ať už v českém, belgickém, nebo emerickém jazyce. Tak ještě jednou, ruce pryč od Janičky.           

hobbo 3.9.2007 8:31

Re: Na pěknou Janičku mi nešahejte

Ruce pryc od Janicky,a Tobe blbe nakopat poradne do (Y):-)

Tomáš Jasný 3.9.2007 22:15

Re: Re: Na pěknou Janičku mi nešahejte

Copak Tě, milý Hobbo, tak rozčílilo?  Na jednu stranu jakoby souhlasíš se mnou o tom, že

by se nemělo nadávat poslankyni Ep za její celkem nesmyslný článek,

kterým ale měla plné právo projevit svůj názor na volbu českého prozidenta.  Na straně druhé projevuješ svoji nezkrotitelnou potřebu nadávat lidem za něco, co Tebe dráždí.  Mám takové tušení, že jsi jeden z nemnohých českých exulantů v Emerice, kteři jsou vášnivými stoupenci kandidátky na prezidenta USA, protože Tvoje reakce na můj ironický komentář nelze vysvětlit nijak jinak.  Je v Tvé reakci nějaký citový či logický důvod nebo je to jen prachobyčejný obraz Tvého charakteru. 

mirek 2.9.2007 23:16

Kdybych byla v parlamentu.....

Naštěstí v parlamentu není a doufám, že nebude. Politické turisty a turistky už snad česká veřejnost nebude volit za své zástupce, a už vůbec snad lidi, co se kdy spojili s Železným. Nic na tom nemění, že se Bobošíková od Železného odtrhla. Věděla naprosto přesně, s kým spojila své jméno a proč.

hobbo 2.9.2007 17:31

kdo presidentem?

Nemaji nasi politikove dojem jakesi nepostradatelnosti?Jsou totiz uz hodne trapni s tim svym pleticharenim a za kazdou cenu prosazovanim kohokoliv,jenom aby to proboha zase nebyl Klaus.Co ne tom ze ho chce tri ctvrtiny naroda.Jsme tu proste my a podle nas bude to tupe a nemyslici stado piskat.Do (Y)s touto bandou.Jsem pro primou volbu presidenta tak jak to maji ve statech!!

čulibrk 2.9.2007 15:53

Hledání českého presidenta mi připomíná pohádku B.Němcové

CHYTRÁ HORÁKYNĚ.....prostě nikdo takový  není k disposici.A proto by to mohl být jistý Richard ze ZOO Praha.Navázal by úspěšně na období dělnických presidentů....na harmoniku se prý již učí hrát.:-D:-D:-D

68 2.9.2007 22:49

Re: Hledání českého presidenta mi připomíná pohádku B.Němcové

Je to ta samá autorka, která rovněž psala o jisté babičce a jejích dvou líných psech na zápraží? A jak se tam ti psi chovali? Fuj.

zdenek 2.9.2007 14:58

No nevím.

" Sázka na jistotu je ale vždycky důkazem myšlenkové impotence, nedostatku odvahy a vůle, a klapek na očích."  Tak tímhle se v lese při sběru hub neřiďte !!

Mecenáš opulentních rautů 2.9.2007 14:27

Bobo musí být zoufalá

Veřejnost ji ve volbách nereagovala ani na taková mediální esa jako je desetinásobná vítězka Týtý a ankety Ano Mirka Čejková, Martin Maxa či Topolánková. Tak chce ještě chytit příležitost za pačesy a ještě znectít nějakého chudáka vědce... 

Mír 2.9.2007 14:12

Radši nám ji ukaž navostro a nemedituj, Bobo!

Zbožný přání jsou jen zbožný přání...(Y)

M.V. 2.9.2007 11:31

Josef Mašín for president !

Nebylo by lepšího kandidáta, než je Josef Mašín. Jak ho ale přemluvit, aby se mu chtělo této nšťastné republice presidentovat . . .

čulibrk 2.9.2007 13:29

Re: Josef Mašín for president !

R^R^R^ A o tom to je- lidi s vysokým morálním kreditem je třeba přemlouvat, ostatní se hlásí drze sami bez přemlouvání!!

Mecenáš opulentních rautů 2.9.2007 14:21

Re: Josef Mašín for president !

Co ho třeba ukecat tím, že tu nemáme rádi komunisty a slíbit mu, že od nich při prezidentské volbě nedostane ani jeden hlas? Nebo ho utáhnout na širokou podporu amerického radaru či jinak opít rohlíkem? Jo, a každý rok by mu Rakušáci zaplatili narozky. 

Historik 2.9.2007 14:22

Re: Josef Mašín for president or Somebody from Orlická family for czech president

To je nápad! To je geniální nápad, na to opravdu ještě nikdo nepřišel, gratuluji! A smekám! Lidí s tímto kreditem jsou plné Bory, Pankrác, Ruzyně, Valdice a podobně. Třeba z takové orlické skupiny by to určitě někdo taky vzal. Nebo ti co řezali ty nosníky v Kladně. Jen tak dál, dobrého nápadu nikdy není dost. Co třeba sáhnout mezi příslušníky bývalé Wehrmacht, aby pomohli této, jak se zde říká "nešťastné zemi", která tehdy jistě byla šťastná. Jen se nebát experimentu! Když se to správně posvětí, tak to možná dobře dopadne.

Mecenáš opulentních rautů 2.9.2007 14:31

Re: Re: Josef Mašín for president or Somebody from Orlická family for czech president

Jak správně říká Bobo, takový risk by byl důkazem myšlenkové potence. Co potence, to už je přímo ohňostroj nápadů! Navíc, pár vězňů jsme už prezidnetem měli, Husáka, Havla a teď je ještě celý nažhavený Jirka Služpivo

AeroKarel 2.9.2007 21:09

Re: Re: Josef Mašín for president or Somebody from Orlická family for czech president

Ne, teď už lidí s podobným kreditem ty Bory, Valdice etc. plné nejsou. Ale před pár desetiletími byly.

Malý Aston 2.9.2007 9:28

Je potřeba změnit Ústavu!

U nás v České republice máme tolik geniálních občanů počínaje vědeckým zázemím,tolik politologů kteří vědí ale nikdo je neposlouchá,vysloužilých politiků včetně alkoholiků,perspektivních starců a stařenek,emigrantů kteří se vrátili a kteří o tom uvažují,herců a odložených politických mrtvol no prostě stovky adeptů na obsazení Hradu,že je nutné udělat pořádek.Navrhuji funkční období na 3 měsíce,udělat seznam a každé 3 měsíce tahat z klobouku hradního pána.Seznam neustále doplňovat a tím zajistíme aby každý měl možnost.Jen tím zajistíme aby o hradním šéfovi nerozhodoval Paroubek,Bursík,Čunek,Filip a Topolánek.Oni dnes jsou,zítra je jejich parta zruší ale prezident tady bude stašit i když oni již budou lepit pitlíky.Jsem pro aby se dostalo na každého.:-D

MUDr Jiří Kilian 2.9.2007 10:11

Re: Je potřeba změnit Ústavu!

bych nezapomínal na Pitharta.

Kubeš 2.9.2007 10:58

Re: Re: Je potřeba změnit Ústavu!

Pithart? Ten je trapným trpaslíkem s myšlením komunisty-idealisty.

Malý Aston 2.9.2007 11:09

Re: Re: Je potřeba změnit Ústavu!

Dovoluji si poznamenat,Pithart .zařazen do vysloužilých politiků a politických mrtvol.:-D

MUDr Jiří Kilian 2.9.2007 12:15

Re: Re: Re: Je potřeba změnit Ústavu!

:-)) se mi zdá , že slyším tu trávu růst :-))

Historik 2.9.2007 13:09

Re: Je potřeba změnit Ústavu!

Pokud jde o prostřídávání "osobností" z kulturního života na Pražském hradě, pak navrhuji lhůtu týdenní a prezidentovat ve trojicích. Naši geniální herci, zpěváci, režiséři, různí sepisovatelé, jichž knížky nikdo nečte, a různí podobní vždycky věděli jak na to a občan jen musel zírat. Tento duševní potenciál, gejzír a ložisko nejrůznějšího vědění, názorů a geniálních nápadů a přístupů k řízení české země je trestuhodné nevyužívat. Jen si vezměte, kolik herců je v televizních seriálech, v Četnických humoreskách, v různých dalších seriálech dnes již téměř o ničem, v divadlech a tito všichni herci musejí být ve svých nárocích na prezidentský stolec uspokojeni a čeští občané jsou povinni jim to umožnit. Dále si vezměte všelijaké osoby, které byly vídány v politických funkcích, těm také jsme povinni dát prezidentskou funkci. Potom všelijaké státní úřady, kde je také plno lidí se slavnými zásluhami, určitě se najde někdo, kdo nám sdělí a vysvětlí jejich věhlasnost. Již dříve nastal třináctiletý skluz úřadováním Václava Havla, kterého nemohli od Hradu utrhnout a který si osobuje i teď předepisovat, kdo by měl být českým prezidentem. Ten jistě bude vědět, kdo z ciziny musí být českým prezidentem, vždyť tam má plno svých kamarádů přátel a doporučuje nám je za českého prezidenta. Taky znám několik svých kámošů, kteří by měli být prezidentem. Třeba Karel, ten dovede v hospodě vyžahnout pivo za dvě a půl vteřiny, no ukažte mi v Evropě někoho, kdo to umí. Určitě by měl být prezidentem. Nebo třeba Boban, to je osobnost, ale o něm příště.

čulibrk 2.9.2007 13:55

Re: Není třeba nic měnit-máme v regnum Boheniae

již takovou tradici.My pašáci čeští,koumesové edukující jiné národy (patrně je považujíc  za barbarské), tož my jsme si již dávno volili i českého krále (jiří z Poděbrad). Tak proč nezavést místo jednoho presidenta hned tři najednou,ergo triumvirát.To zas budou čumět ti ostatní evropští hlupáčkové,jací jsme machři.Triumvirátem se přihlásíme ke kořenům demokracie říše římské a naplníme odkaz otce vlasti Karla iV.A tímto se současně demokraticky sám hlásím o jedno místečko.:-D:-D:-D

PROKOP BUBEN 2.9.2007 7:44

AČKOLIV

Bych svazákyni Bobo, nechtěl křivdit, stále na mne činí dojem PROFESIONÁLNÍ OBLBOVAČKY.......Prvním občanem našeho státu, může být kdokoliv, kdo je na určité úrovni v myšlení a vystupování a nevypadá odpudivě......Tatíčkovsko-císařské náhledy na tuto funkci svědčí o malém seběvědomí, většinou právně a občansky nesvéprávných jedinců....Prezident a mohla by jím být i vhodná ženská, by se v našem systému parlamentní demokracie, neměl příliš míchat do kompetencí vlády a netroubit do světa krávoviny.....

Právě jsem přejel Moravu a když jsem po nádražích viděl zarámované obří plakáty s kLausem a  reklamou na jeho populistické žvásty, bylo mě zle....Trapné budování kultu, vyvolá, jak věřím opačnou reakci......

PetrH 2.9.2007 11:09

Re: AČKOLIV

Pokud máte na presidenta takovéhle nároky, tak snad není důvod kvůli tomu pořádat speciální volby. Spojte to s Miss ČR a máte vystaráno;-D

Borek@exil 2.9.2007 6:39

Proč je článek o českém presidentovi nadepsán anglicky?

blumfeld 2.9.2007 11:46

Je to "in"

Borek@exil 4.9.2007 7:07

Re: Je to "in"

Aha, thanxxxxxxxxxxxxxxxxx.....!

Jan H. 2.9.2007 3:04

Dalsi blabol Europoslankyne..

Jakmile uslysin "Europoslankyne", zjezi se mi vlasy na hlave, a to nejen "diky" samozvane "expertce" na arabske a jakekoli jine zalezitosti pi Hybaskove. Po precteni "myslenkove perly" autorky, ze "Sázka na jistotu je ale vždycky důkazem myšlenkové impotence, nedostatku odvahy a vůle, a klapek na očích", ktere mile doklada "myslenkovou impotenci" autorky same, uz ani neni treba cist dal... ;-D;-D;-D