29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 1.11.2006 23:02

Autor se špatným odhadem

Nic z toho není realita. V současné chvíli je to úplně jinak. Paroubek opět přebírá iniciativu s podporou KSČM. Všímejte si také změny v názorech KDU.

tich@dohoda 1.11.2006 22:49

soudruzko Lajdo, to me docela prekvapuje, ze jenom obcankou tretiho radu

to vam ti komousi docela fandili, asi jste mela u nich "tlacenku" . Podle urovne komentaru, si myslim, vy si se soudruhem BuBu'em u  docenta Chocholouska docela rozumite.

Cest modri komousi :-)

Kobylka Lajda 2.11.2006 12:40

Re: soudruzko Lajdo, to me docela prekvapuje, ze jenom obcankou tretiho radu

Něco vtipnějšího a chytřejšího bys na repertoáru neměl?  Pokud rozumíš rozdílu mezi repertoárem a pisoárem.  Vymyslet urážku jde velmi snadno, jako třeba vyhodit  jezdce ze sedla, rudý šourku! ;-D;-D;-D(Y)

Kvetla 1.11.2006 21:13

PT.p.Filipovi snad brzy dojde,že tak jak kdysi spolkli Socdem,

tak se jim to Duce snaží oplatitA chce-li tedy zachránit svou stranu před tímto fiaskem a nestat se jen pouhou okrajovou frakcí politické scény,musí se včas vzpamatovat , od Duceho a jeho party plné šibalů se jednoznačně distancovat a spolu s ostatními stranami poslat Duceho ke všem čertům.A jestli mu to je proti mysli,a´t se obrátí k p.Štrougalovi o radu,jak se má rozumě vést státní hospodářská politika.Jemu snad by mohl věřit..Určitě se nejedná o současnou sobotkovskou paroubštinu.!!!!!!

tich@dohoda 1.11.2006 17:44

drahy jirko.s. vase srdce to nevim, tipnul bych to spise na hlavu

tam problem evidentne ja, a to takovy, ze nemaly :-) . Jen si rikam modry soudruhu, ze vas ani mozkova prihoda potkat nemuze /velka ani mala/ jelikoz nemate zadny mozek. Co se tyka soudruha generala, jak jej tam citujete, ten bude podobne "inteligentni " jako vy. Cest :-)

BuBu 1.11.2006 19:19

Re: Napsat přívlastek "modrý soudruh" . . . .

. . . tak to může pouze a jen Kapitální kretén, kterému bych ze srdce přál, aby na vlastní kůži poznal, jak chutná pravá bolševická láska lágru 50-tých let ! Oni by mu už toho "modrýho soudruha" z držky vymlátili . . . i kdyby mu neměl zůstat (v tom lepším případě), v tlamě ani zub ! RvRvRv  

tich@dohoda 1.11.2006 20:53

BuBue' modrousku/komousku :-)

jsem moc rad soudruhu BuBu'e , ze se vam muj komentar tak libil, vytocit modreho komouse, co muze byt lepsiho :-) Cest Soudruhu

BuBu 1.11.2006 21:01

Re: A že jsem tak smělý . . . .

. . . že se tak ptám : A co rodiče,  jsou alespoň zdrávi . . . když jejich synek je nevyléčitelný, zarudlý blb k pohledání ?

P.S. Mám pro Vás velmi dobře míněnou radu, resp. doporučení. Zkuste : chocholousek@bohnice.cz    :-D;-D:-D 

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:13

Re: BuBue' modrousku/komousku :-)

Ty jsi drzý jak opice s olezlou (Y). Měli by tě strčit do klece a já bych ti nosila buráky, ty primáte! ačkoliv to je urážka tak inteligentních tvorů. Když jsi tichý, tož nekvákej. Když na tebe narazám, vždycky je to něco strašně blbého, cos vytvořil.(Y)(Y)

ICHoCH 1.11.2006 16:26

Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Modří bolševici z ODS používají komanče jako fackovací panáky za cokoliv a hlavně se všichni dušují, že s nimi nikdy. Nakonec s nimi vždycky, ale když de jim to hodí. Ono se jim to vrátí nedůvěrou voličů a účastí u volen menší než nízkou, jenom proto, že si ta hovada nevidí do huby a žvaní něco jiného, než co pak činí.

Kardiak 1.11.2006 18:57

Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Tedy,já nevím,kolik let jste prožil za bolševika,ale nevíte,o čem hovoříte.

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:19

Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

40 let jsme byli fackovacími panáky my. Patřila jsem mezi občany třetího řádu, tak nekecej o čem nemáš ani páru.  Komančové jsou lidé zvláštního ražení, až mám někdy pocit, zda to jsou vůbec lidé? ??;-€;-€RvRv

www racek 1.11.2006 22:48

Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

ale nepovídej ... že by?

Herakleitos 1.11.2006 23:07

Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Podle tvých výlevů zůstaneš stále občanem třetího řádu. Chybí ti drobátko fištrónu (inteligence).

Kobylka Lajda 2.11.2006 12:44

Re: Re: Re: Panebože, co zase kdo co komančům vytýká. Ono je pořád před volbama.

Heraklite, ač sis přivlastnil nick moudrého filosofa, nejsem jediná, kdo vidí, že ten fištrón chybí především tobě. Ty tu nejsi od toho, abys rozhodoval o stupni inteligence druhého, když jsi sám nebetyčný vůl (vole, odpusť).;-D;-D;-D;-O(Y) 

Xaver X.X. 1.11.2006 15:32

Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

kdo má bejt ve vládě? Obecně lze říct, že vztah ostatních politických stran ke komančům je silně a dlouhodobě pokrytecký. Kupř. pro prosazení předčasných voleb bude komanč dobrý a jestli něco ústava pindá o třech pokusech, na to se... pes. Ne Neviditelný !!!;-(

ICHoCH 1.11.2006 16:21

Re: Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

Panebože, co zase komančové zavinili. Ono je zase před volbama, že se modří bolševici z ODS pokoušejí zesměšnit soupeře a toho nejslabšího, co do něj všichni kopou tak si také kopnu. Bože to jsou trapáci.

Xaver X.X. 1.11.2006 16:53

Rozumíte téhle větě?

Obecně lze říct, že vztah ostatních politických stran ke komančům je silně a dlouhodobě pokrytecký.

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:22

Re: Re: Nojo, ale kdopak to tu dlouho prskal, že nějakej cizák nám nebude diktovat,

Ty rudá předkožko! Komunisté zavinili veškerý úpadek a veškeré zlo na světě od r. 1917 do dnešních dnů. Dnešní švajneraj je důsledek jejich vlády, prorostli jako rakovina všude a léčení bude zdlouhavé. Měli viset na lucernách - žádný samet - tomu oni rozumí!!!;-€(Y) 

4ten85 1.11.2006 14:22

Komančové budou hlasovat s ODS

Filip nám sem chce nainstalovat komunizmus, ODS kapitalizmus. Paroubek hodlá ale nainstalovat jen sám sebe, proto vadí oběma a nakonec bude KSČM hlasovat s ODS proti Paroubkovi, což určitě vyvolá hrozně křiku. Křik vyvolala i prezidentská volba Klause pomocí komunistických hlasů. Klaus ale nemusel komančům ani moc slibovat. Měl při poslední volbě už lidovou podporu kolem 70% a kdyby došlo na přímou volbu, byl by téměř určitě zvolen. Přímá volba by ale komouše jako politickou stranu odstavila zcela mimo hru. KSČM tedy zvolila ze svého hlediska menší zlo a jestli jí Klaus za to ještě něco slíbil, to ví jen pan Mlejnek. Kdo si ale myslí, že to nedopadlo, jak mělo, ať si představí, jak by asi vypadala dnešní povolební situace, kdyby na Hradě místo Klause seděl třeba dvojdomek Pithart.

Ptica z Modrej 1.11.2006 13:47

Rezervace v Cíchách

Z hlediska historie je možná dobré,že jsou komunisti v Cíchách konzervování.Svědčí to i o úrovni ctěného voličstva.S nárustem elementárního rozumu jejich voličů se stanou raritou,kterou budeme muset hájit a hýčkat a naplní se starý vtip ,kdy bača v Tatrách hájí několik zbylých kusů komunistů.Zatím vydržať;-)!

Kobylka Lajda 1.11.2006 22:16

Re: Rezervace v Cíchách

Dík!;-D;-D;-DR^

Ron 1.11.2006 12:58

pěkný rozbor, líbil se mi

gerontusinza 1.11.2006 11:29

Pane dobře analyzujete. ALE .....

 "Vojtěch Filip ale začíná „vysílat signály“, které svědčí o tom, že se jeho cesty s těmi Paroubkovými pomalu rozcházejí." Říkáte A, ale neříkáte B. Totiž ke komu ty signály vysílá a nesdělujete odezvu na tyto signály. Není vám to jako politologovi divné? Vždyť vy zamlčujete evidentní sdělení, že ti tak zvaní "antikomunisté" (nebál bych se říci dříve komunisté či kolaborující) již jsou k těm "zlým" komunistům vztřícnější než sám pan Paroubek, jen když jim to půjde do krámu a budou moci ČSSD potopit (tedy odstavit od možnosti legálně vládnout v tomto volebním období).  Ano, jen o to jim jde. Opřít se o komunisty ve svém svatém antikomunistickém osvícení. Je to šílený ale je to tak. A pokud Filip je natolik trouba, že si to neuvědomuje a neunese tvrdší zacházení a hází jediného možného slušného spojence za hlavu ........ Tito politici, v tomto státě, jsou jen horda hlupáků , zločinců, podvraťáků a "vlezdoprdelistů". Lituji, nemám a nebudu mít již koho volit. Jsem znechucen i tzv.politology (vás ještě akceptuji, vaše sdělení mají hlavu i patu, i když se nepouštíte na tenký led, aby vás nějaký trouba nemohl nařknout, že někomu fandíte) Takže hezký den.

Jaara 1.11.2006 12:26

Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

"neunese tvrdší zacházení a hází jediného možného slušného spojence" Jen dotaz: Jak jste přišel na to, že ČSSD je slušný spojenec? ;-D

hodne neRath 1.11.2006 12:55

Re: Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

geronte Vy jste srandista.... KSCM dela jen a jen to, co ji pripada vyhodne... a jeji ucast v Paroubkove projektu KSCSSD ji proste prestala vyhovovat. Predcasne volby ji davaji sanci prsunout volice KSCSSD na stranu KSCM... tot vse.

gerontusinza 1.11.2006 13:37

Myslíte? Re: Re: Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

Víte, možná že je výhodnější, když s ní (tedy KSČM) jedná zjevně ten, který tvrdil, že s komunisty se zásadně nevyjednává. To ovšem nemluví nic o hlasování ve sněmovně, ale jen o drzosti a sprostotě "antikomunistického" rétorika. Vy si to neuvědomujete? Váš problém.

vašek3 1.11.2006 14:32

Re: Pane dobře analyzujete. ALE .....

Píšete, že ČSSD je pro KSČM jediný slušný spojenec a komunisté že jej házejí za hlavu. No nevím, jak je to se slušností v tom spojenecví. Vím ale, že ve druhém kole senátních voleb šli komunističtí voliči ukázněně k volbám podpořit sociálně demokratické kandidáty, kteří se tak v mnoha případech stali nakonec senátory a ČSSD v senátu posílila, jak si pochvaluje předseda Paroubek. Bohužel ale sociálně demokratický volič se tam, kde do druhého kola postoupili komunističtí kandidáti, na ně vykašlal a pomoc neoplatil. Tak se přihodilo, že se do senátu nedostal žádný ze tří postoupivších komunistů. Jistě uznáte, že taková spolupráce není to pravé ořechové, je to spíš vyčůranost  a rozladění komunisty Filipa se ani nedivím.

jirka.s. 1.11.2006 14:40

Re: Speciálně pro gerontosaura!

Z rozhovoru s generálem Antonínem Husníkem v Reflexu č. 43:

Jak vidíte dnešek? Co říkáte komunistům v Parlamentu?

My voliči jim to dovolujeme! Jsem z toho zoufalý, jak je to vůbec možné. A děsí mně, že i někteří naši podnikatelé jsou socialisté Když se představitelé KSČM producírují na politické scéně a v médiích, hrubě mě to uráží. Kážou přesně totéž jako po válce. Bolševikům se daří tam, kde není pořádek. Jejich hlavním způsobem jednání je rozeštvávat a pak oběma stranám něco naslibovat, aby je drželi proti sobě. Děsí mě i mladí neonacisté a ambiciózní socanové.

gerontusinza 1.11.2006 15:48

Nezoufejte, bude hůř.Re: Re: Speciálně pro gerontosaura!

Až Filip se začne společně producírovat s Tlustým, Topolánkem a Klausem. Ale toho se asi nedožijete a raní vás mrtvice. Hezký pořeb a spoustu spokojených pozůstalých.