26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sunny 19.3.2009 12:49

Re: ČSSD potřebuje voliče za každou cenu.

Vystrašenému a frustrovanému stádu se přeci lépe vládne. To je Paroubkova technologie moci. Zatím ji naplno uplatňuje v ČSSD, ale má v úmyslu vykoupat nás v té břečce všechny. No, možná to po příštích volbách bude moci vyzkoušet. Soudě podle předběžných průzkumů by to mohl i vyhrát, nebo to zase bude nanejvýš plichta:-/ Nezdá se, že by nám v dohledné době hrozila změna k lepšímu...

pra 19.3.2009 14:18

Re: ČSSD potřebuje voliče za každou cenu.

PR agentura Paroubkovi postup absolutní negace všeho doporučila, ale vymyslel jí socialista Hitler. Ten, když se demokratickou cestou dostal k moci, protože neměl vetšinu v parlamentu nechal pozavírat komunistické a socialistické konkurenční poslance a získal dokonce ústavbí většinu, která ho ustanovila VŮDCEM. Myslím, že tento postup se Paroubkovi zamlouvá. Členové nejvyššího vedení ČSSD nápadně kopírují nejužší vedení NSDAP, Rath-Heydrich,Sobotka-Goebels,atd. 

hafusak2 19.3.2009 10:04

účel světí prostředky

Tím se ODS vždy řídila a řídí. Kdo vymyslel výraz "nulová tolerance"? Kdo jako první přestal používat vypárování poslanců, když se mu to nehodilo do krámu? Když dva činí totéž, není to totéž. Když se jedná o ODS je to správné, když ČSSD je to lumpárna. Pan Gandalovič by si měl některá přísloví a pořekadla připomenout, je v nich mnoho moudrosti. Co se radaru týče, je proti novým raketám platný asi jako husitský cep. Kdo sleduje třeba časopis ATM, tomu je to jasné. Technický pokrok pokračuje takovou rychlostí, že radar stihl zastarat ještě před instalací. Pokud však chce současná vláda mít na našem území cizí vojska ke své podpoře, ať to přizná rovnou, pošle zvací dopis /nebo ho také předá někde na WC?/, určitě jí rádi vyhoví.

Jan 19.3.2009 10:27

Re: účel světí prostředky

Milý hafusáku, počkej, až to udělá opozice. Bude ti líp. A snad by bylo dobré poněkud rozlišovat podstatné od nepodstatného.  Nulová tolerance je jistě bumerangem, ale nikdy neměla podobu , kteroiü předvádí ČSSD navzdory mezinárodním smlouvám a platným zákonům - poplatky. Patříš mezi příliš zaujaté s klapkou na očích....

strejda 19.3.2009 11:07

Re: účel světí prostředky

I vy jste stejně zaujatý, jen s opačným znaménkem. A tak vás musím parafrázovat. Počkejte až co udělá vláda, bude vám líp.

A navíc. V Afghánistánu se přiznává vojenský neúspěch a hledá domluva s TALIBANEM. A o radaru nechce americká vláda nic slyšet.

F.Čech 19.3.2009 11:41

Hafu husákovi

Milý soudruhu hafu Husáku. máte naprostou pravdu, že nulová tolerance i odmítnutí párování nemocných poslanců je vynálezem ODS a obraz miistra Svobody přivezeného na hlasování do poslanecké sněmovny na nemocniční posteli s korzetem kolem zraněné páteře mám dosud před očima. ČSSD, která aspiruje na vedení této země by ale přece neměla takové hnusné manýry předvádět také. A pokud jde o další část vašeho příspěvku, tak tam jste teda zcela mimo mísu. radar a 10 antiraket nemůže zastavit dokonce ani jednu ruskou balistickou raketu s 10ti multihlavicemi, na niž by muselo  být vypáleno všech 10 antiraket a musely by mít nepravděpodobný 100% úspěch při zasažení všech 10ti hlavic. a takových raket má Rusko přes 1000 s 10 000 hlavicemi. Tak nám tady nenaříkejte a nepodléhejte ruské propagandě, že 10 antiraket s radarem nějak omezuje jejich nepředstavitelnou přezbrojenost útočnými jadernými hlavicemi. Protiraketový systém je určen výhradně proti pár primitivním raketám darebáckých států na středním a dálném východě a na nic víc stačit nemůže a také na to ani neaspiruje. A jak se odvažujete vy bolševický zmetku, psát v souvislosti s nějakou stovkou amerických specialistů nutných pro provoz radaru o nějakých cizích vojscích "ke své podpoře ". Nesrovnávejte tady pár techniků, kteří sem přijdou až po schválení parlamentem a kteří nezastraší ani členy Mysliveckého sdružení v blízké vsi Trokavec s bolševickými hordami 600 000 ruských hrdlořezů, které jste si na nás  pozvali vy komunisté v roce 1968 a kteří nás tady vyžírali a hlídali dalších 22 let!!!!  Vaše sprostota a bezcharakternost nezná mezí!

zeby 19.3.2009 13:17

Re: Hafu husákovi

Souhlasím s Vámi, že radar z vojenského hlediska nemůže mít proti Rusku žádný význam a oni to dobře vědí. Ten hlavní důvod, proč Rusáci tak ječí, je v jeho symbolickém významu. Znamená totéž, jako bychom na všechny naše hraniční sloupy rozvěsili tabulky s nápisem "Tady už není Putinovo".

hafusak2 19.3.2009 13:29

Re: Hafu husákovi

Chápu, že svaté politické rozhořčení je schopno vyplnit myšlení natolik, že už tam nezbývá místo pro zeměpis, fysiku, astronomii, logiku a další bolševické pavědy. Přitom si stačí vzít do ruky globus (to je takové to kulaté co je na něm mapa světa), roztočit jej ve směru točení Země a dívat se. Nastupují další astronomické záležitosti. Raketa vystřelená ze Severní Koreje by musela do USA urazit mnohem delší dráhu, než kdyby letěla opačným směrem, nejen ze zeměpisného hlediska, ale i proto, že by letěla po směru točení zeměkoule a ne proti. Prolétávala by nad územím Číny a Ruska. Těžko říci, jaká je čínská protiraketová obrana, ale ruskou bych nepodceňoval. Pochybuji, že by Číňané šli kvůli KLDR do rizika nové války a jejich raketu nechali přeletět. Rusové by ji sundali na 100%. Navíc: Ta raketa by musela být větší než Saturn 5 nebo Energia a pro své vypuštění by musela mít kosmodrom na úrovni Canaveralu nebo Bajkonuru. Irán je sice blíž, ale opět pohled na mapu: Monitoring by byl nejlepší z hor v Turecku, rovněž tak i protiraketová střelba, neboť rakety by ještě nebyla v patřičné výšce. Dalším vhodným místem by byl prostor u Rumunsko-Moldavských hranic, radar by navíc měl před sebou volné moře, případné zbytky sestřelené rakety by spadly do moře a ne do obydlených míst. A na závěr by se to chtělo zamyslet (tedy pokud to nebude moc bolet) kdo je pro koho nepřítel č. 1 a další v pořadí. Pro KLDR je to USA a tradičně i historicky Japonsko /to ovšem nic neznamená, protože u nás je to Německo a pro Francii Anglie/. Irán je proti Izraeli a potom až proti USA. Evropa do toho tak nějak nezapadá. Úplný závěr: i jeden trvale usídlený cizí voják na našem území je pro mne až moc. S těmi co tu byli jsem si toho užil až až, děkuji, nechci.

Kuchl 19.3.2009 11:56

Re: účel světí prostředky

Ale samozřejmě - radar nepotřebujeme ! Spolupráci s USA  ale  ANO ! Radar  neradar .>-

mu1 19.3.2009 17:23

Re: účel světí prostředky

Hafe, smekám před tvojí znalostí radarů. Zrovna včera se Amíci nad Havají trefili pefektně do cílové rakety. A to v té antiraketě mají parní stroj, síly zdroj. Co asi na to říká ten přiblblý penziovaný americký general, kterého si kdysi pozvala ČSSD. Pozveme hafíčku,  na tom WC , taky 2,5 tisíce tanků a čtvrt milionu vojáků a zavřeme vední státu do sklepů a do maringotek _ ? A budeme pak dvacet let hrát americkou hymnu při přísaze našich vojáků ? Jinak čest tvojí práci !

hafusak2 19.3.2009 21:20

Re: účel světí prostředky

Existuje u nás celá řada odborných časopisů s vojenskou tématikou, které se nezabývají politikou, ale technickými údaji. Kdo hledá - najde. Komu stačí politické řeči - ten nic odborného vědět nemusí, papouškování prázdných frází mu ke spokojenosti stačí. A co se týče počtu vojáků u nás: Jaká je jistota, že těch cca 100 v prvním kole nebude časem posíleno na ty tvé počty?

Wotan 19.3.2009 9:42

česká absurdita

V době válečné, voják, který přeběhl k nepříteli byl označen a odsouzen jako desertér a dostal odměnu za svůj hanebný čin--ke zdi a prach a olovo!!

   V době mírové, v parlamentu Č.R. dostane desertér (český výraz- přeběhlík) tučnou odměnu, jen  proto, aby se potápějící koaliční škuner, nazývající se vláda -- nepotopil!!

  Pro přeběhlíky navrhuji tento trest( jsme přeci v humánní společnosti)--Zavřít do separace na týden a strava---POHANKOVOU nemaštěnou a nesolenou  KAŠI!!

mu1 19.3.2009 17:51

Re: česká absurdita

Wotane, jsi pevný jako ocel stejného jména na bitevní lodi Bismark. Nač ty ohledy s přeběhlíky Kotem, Pohankou.... ke zdi a hotovo !

Jiřík 19.3.2009 9:06

Nevadí,

 Úplně nám stačí férová politika ODS(Kubice,Melčák,Pohanka,Snítilý,Wolf získaní skvělým náborářem Dalíkem,přítelem Vašeho neomylného Velkého valacha s kulama)

miki 19.3.2009 9:26

Re: Nevadí,

máš to v té budce trochu popletené. Vlády se budou vždy hádat s opozicemi a navzájem se podrážet. Gandalovič mluví o zahraniční politice, kde by nějaké mezistranické vyřizování účtů nemělo ohrožovat naši důvěryhodnost v zahraničí.

Honza II 19.3.2009 8:58

Jéje.....

Gandalovič se už neudržel a přispěl troškou do mlýna. Když Francie před léty stáhla svá vojska z několika misií Nato,tak z toho nebylo tolik rámusu jako když ČSSD v rámci nevyhazování zbytečných milionů (nebo miliard ?)za něco,co vůbec nepřináší žádné výsledky.Ovšem v současné době se vládě hodí každý kopanec do opoziční strany a tak se musel zapojit už i Gandal.

hardcore devo 19.3.2009 8:40

?

ať si pán gandalovič založí svou ods v izraeli, tam jeho nápady jistě přivítají, ale proč parazituje na naší vlasti ?? a mohl by tam odtáhnout i se všemi komunisty, to by bylo v čr príma :))

MGM 19.3.2009 10:10

Re: ?

Vy máte opravdu pocit, že ČR je už jen vaší vlastí a členů ODS a jejich voličů už ne? A že mají tedy "táhnout" z vaší vlasti pryč?

jakub.tic 19.3.2009 8:33

povinnost

Jen malá oprava. Naší základní povinností není vysílání vojáků do zahraničních misí, ale zapojení do systému kolektivní obrany. Řekl bych, že obsazení cizí země je útok.

liberal shark 19.3.2009 8:36

Re: povinnost

Pro info: Stát, který na svém území nezabrání činnosti teroristů, namířených proti jinému státu, dopouští se tím válečného aktu. Teroristickými útoky proti USA a Španělsku začala válka proti NATO. Proto je činnost NATO v Iráku a Afghánistánu oprávněná a byla schválena RB OSN.

Berkowitz 19.3.2009 8:47

Re: povinnost

Hurá na Saudskou Arábii, hurá na Rijád, kolébku všech teroristů z 11. září, že ?

liberal shark 19.3.2009 8:51

Re: povinnost

Navrhněte to v radě bezpečnosti ...

jarda 19.3.2009 9:15

Re: povinnost

hoši tam ne co bychom pak lili do nádrže;-(;-(;-(

kritik 19.3.2009 9:46

Re: povinnost

že ty teroristé ve Španělsku byli z Afganistanu, jsem si nevšim, že z Maroka, to ano. Čili hr na Maroko. Jo a s tím schválením v OSN to tak není tak úplně  jednoznačné  jak si myslíte ...

ladik53 19.3.2009 10:06

Re: povinnost

A jak je to s USA a Kubou?

jakub.tic 19.3.2009 10:28

Re: povinnost

Zdůvodnit lze prakticky vše. Někdy to vypadá logicky a zdánlivě dává i smysl.  Zdůvodnit to co činí je hlavní náplní politiků směrem k veřejnosti. Opravdový cíl může být naprosto jiný.

Volič ODS 19.3.2009 10:36

Re: povinnost

R^ včetně kupování hlasů na sjezd ODS

:-: 19.3.2009 8:30

Gandaloviči, ty prolhanej a modrej křiváku

udělěj si pořádek u sebe (http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=631904) a pak teprve můžeš kvičet co se dějě u sousedů. A ještě jednu věc, myslíš gandaloviči, že je ODS fér podle tohoto článku http://www.topolanek.cz/vedeni-ods-doporuilo-opustit-praxi-parovani-chybjicich-poslanc.html?

liberal shark 19.3.2009 8:30

ČSSD už neexistuje

Všichni slušní členové už byli vyhozeni, nebo znechuceně odešli. ČSSD je jen odpuzující lumpenproletariatpartei.

Kolombo 19.3.2009 8:58

Re: ČSSD už neexistuje

ČSSD je jen klonem NSDAP. Volám 3x fuj!!!