25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 19.3.2009 17:52

Re: Pane, kdyste rozuměl svému rezortu, tak byste se staral v prvé řadě o něj.

Jenže vy jste zemědělský odborník....

Vy jste zemědělský odborník, že si troufáte hodnotit práci ministra Gandaloviče. Co udělali pro tento rezort ministři "odborníci" Mládek, Zgraba, Pavlas, Fencl?

Hanuman 19.3.2009 15:15

Konstruktivní politika ČSSD

Jak můžeme čekat solidní spolupráci stran v parlamentu, když ČSSD řídí pan Proubek a sekunduje mu dr. Rath.

Tato strana už nepracuje pro dobro voličů, ale pro volební vítězství, politikům je jedno, že

utrpíme v mezinárodním názoru na solidnost našeho státu.

Radar podepsali politici ČSSD - nyní od toho ustupují. Jak mohou chtít referendum od občanů, když řadě lidí nedochází, k čemu je určen. To bychom mohli vyhlašovat referendum i v případě mobilizace? O takové věci musí rozhodovat odborníci a ne laici.

To se má radar stavět až to začne lítat, nejlepší je vždy prevence.Současná politika 'ČSSD je destruktivní, místo, aby se dohodli s koalicí a táhli za jeden provaz, házejí si klacky pod nohy. Stačí se podívat na interpelace v PS. Už věřím, že kdyby bylo v PS více žen, vypadala by zasedání jinak, ženy nemají potřebu si před kamerami honit trička, jako muži a nevydržely by sedět celý den a nic nedojednat. Poslanci jsou úplně odtrženi od reality. Současné výpady jsou určeny členům strany před víkendovým sjezdem, aby vedení strany získalo větší popularitu.

Beruška 19.3.2009 14:46

Haha

No od tohohle křivého strejce to sedí.Zrovna Gandalovič je tím pravým odborníkem na férovost????No to je drzost!

jirka.s. 19.3.2009 16:08

Re: Haha

8-o Beruško, bacha!!!  8-o http://www.snowboards.cz/media/images/738227365.jpg

fg 19.3.2009 16:47

Re: Haha

nepleteš si ho třeba s drátem?

gerontusinza 19.3.2009 14:18

Pane gandaloviči......

pokud si pod spojenectvím představujete to, že budou naši občané sloužit jako živé štíty pro USA podla představ USA, vašich a pana Topolánka, tak  se ČSSD nemohu divit.... spíš naopak vám......:-/. inu chce to mít žaludek co, zrazovat vlastní lidi, lhát jim, vymýšlet si a předpokládat že všechno sezobnou....... ne, ODS od dob Mirka Topolánka není pravicovou stranou.... je to jen prolhaná zlodějská elita, která zjistila, že to už přepískla a snaží se urvat před volbami ještě pár pitomců...... lituji... váš problém pane Gandaloviči,  i Klaus už se na vás nemůže dívat a odtahuje se aby se neušpinil...... jinak vás ještě Topolánek nepodtrhl? Inu, asi máte "štěstí"...... ale někdo za něj tu špinavou práci musí udělat.....na všechno nestačí....;-D ti tzv. "slušnější" jsou již pryč.......

miki 19.3.2009 15:06

Re: Pane gandaloviči......

to je zajímavé, že za Špidly to nevadilo, že naši občané budou sloužit jako živé štíty a že zrovna tobě vadí, že ODS není (podle tebe) pravicovou stranou 

gerontusinza 19.3.2009 15:17

To je zajímavé že to máte za zajímavé......Re: Pane gandaloviči......

pokud jste byl nucen svěřit mě něco tak podstatného tak vás mohu ubezpečit, že mě je váš názůrek tak říkajíc šuma fůček....... vysvětlovat vám tyto taje nemá cenu, já na na to nemám trpělivost a vy mozek..... sbohem;-D

jirka.s. 19.3.2009 16:20

Re: Pane gandaloviči......

R^ Výborně, miki, a je od vopruza pokoj!!!;-D;-D;-DR^

fg 19.3.2009 16:53

Re: Pane gandaloviči......

není. Tomu pomůže akorát rána krumpáčem do hlavy

JaS 19.3.2009 17:08

Re: Pane gandaloviči......

Anebo se na něj vy*rat a neodpovídat.

gerontusinza 19.3.2009 17:43

Chytrej kluk.....Re: Pane gandaloviči......

nebo aspoň takový že tak blbě nevypadá.....;-D

mu1 19.3.2009 17:41

Re: Pane gandaloviči......

Geronto, že ti ve vašich slavných dobách hojnosti a krásy v normalizačním ČSSR nevadilo, že na  sovětské jaderné rakety umistěné v Brdech mířily podobné rakety NATO. Aha, to jsme nebyli lidský štít, ale záruka míru. Čest ! A pozdravujte s. generála Šejnu, že potřebuju taky nějaké travní semeno.

jirka.s. 19.3.2009 21:26

Re: Pane gandaloviči......

No do záhrobí mu to už asi nevyřídí, ale obraťe se s důvěrou na jeho synovečka, "čtenáře zdrojů" alias šejno-lejno! Ten sice kšeftuje v desetidoláčovém sekáči, ale určitě by při svých stycích nějaké to jetelové semínko taky někde vyšmelil!;-P

yorik 19.3.2009 14:13

pan ministr si to plete

koalici s opozicí. Vláda tím, že ratifikaci stopla vytáhla trn z paty zejména zeleným. Bursík a spol lavírují až běda. Spoléhají na to, že radar uloží ad acta pan Obama a oni nebudou muset přiznat u voličů barvu. Nedejbože, kdyby došlo na lámání chleba. 

KoBl 19.3.2009 13:25

Důvěryhodnost

Opoziční politika ČSSD nepoškozuje nejdůležitější prioritu české zahraniční politiky, nýbrž odmítá zahraniční politiku ODS a jejích koaličních kolaborantů. Nejde o důvěryhodnost Česka, ale o důvěryhodnost koaliční vlády, která si se svým spojencem jakousi smlouvu domluvila. Ať do toho neplete Česko, resp. české občany, kteří radar ve velké většině odmítají. Koalični vláda tak nemá důvěru ani většiny občanů, a to je vážný důvod aby coby radarový kůl v plotě odstoupila.

pra 19.3.2009 13:50

Re: Důvěryhodnost

ČSSD začala vyjednávat smlouvu o radaru spojenců (a to i Paroubek) a v první fázi i o raketové základně. To, jak se diktátor Paroubek teď chová, se nazývá v Česku sviňárna.

Tino 19.3.2009 14:04

Re: Důvěryhodnost

A to nezmiňujete ani aktivity opozice směrem k Sýrii, Iránu, Číně. Samostatné aktivity Paroubka v zahraničí světu signalizují nespolehlivost státu. Je to možná vnitřně účelový politický postoj opozice, ale navenek destruující i její budoucí odpovědnost za stát v případě jimi vyhraných voleb.

Paroubkovi tahle "sviňárna" sice vyhovuje, ale jeho voliči na ni doplatí tak či tak. Ikdyž omezenost jeho voličů jim umožňuje si to nikdy neuvědomovat.

Ivan 19.3.2009 15:42

Re: Důvěryhodnost

To jen hlupáci jako "pra" nerozeznávají mezi radarem pod velením české armády, obsluhovaným českými vojáky a začleněným do systému NATO a mezi špionážním radarem se související základnou, na které si USA žoldnéři mohou dělat co chtějí.

Takže radar (o kterém se začalo vyjednávat za ČSSD) ano, ale špionážní rada USA ne.

pra 19.3.2009 16:13

Re: Důvěryhodnost

Děkuji za vysvětlení, já hlupák jsem nepochopil, že soudruh Paroubek mluvil v televizi kódovanou řečí, když mluvil o jednání o umístění radaru USA a dříve i raketové základny USA v naší republice.

Dle vašeho vysvětlení je mi už jasné, že ČSSD pod kódovým označením "USA", myslela velení české lidové armády začleněné v obnovené Varšavské smlouvě vedené Ruskem - nástupcem SSSR. Obsluhou radaru by se pak podle smlouvy o dočasném pobytu ruských (sovětských) vojsk zybývali ruští vojáci.

mu1 19.3.2009 17:32

Re: Důvěryhodnost

Ivane, zase zlobíš. Neplýtvej tvým vysokoškolským přírodovědným intelektem na radary. A máš pravdu, jako vždy. Ten radar u nás bude špionážní a rakety v Polsku bude Kaczinski navádět polním telefonem. Až dráty z telefonu padnou na uzemí Medvěda, to bude tanec.Pak znovu na nás zamíří jejich rakety dávno již zamířené.

jirka.s. 19.3.2009 16:29

Re: Důvěryhodnost

Čím to je, že se mi vybavují ve spojení se sviňárnami svině? ;-)

jitka 19.3.2009 16:53

Re: Důvěryhodnost

Máte můj velký souhlas, ta socanská pakáž je neuvěřitelná!!!;-€:-(

Mozek 19.3.2009 13:23

Silné pouto s USA

Já být Vámi, tak se k silnému poutu k agresorovi raději nehlásím. ČSSD se musím zastat, protože ona chtěla hlasování o každé misi samostatně, což ODS odmítla. Bylo to hlavně kvůli Afgánistánu, který ČSSD nechtěla podpořit protože tam tato mise nemá žádné účinky. Tato situace mohla být dávno vyřešena v době, kdy tam proti teroristům bojoval SSSR. V té době místo pomoci v boji proti terorismu USA naopak talibánce cvičily a vyzbrojovaly proti SSSR. Dnes je USA nazývají teroristy, protože se obrátili proti nim. Z toho plyne, že kdo bojuje proti Rusku je spojencem USA, když obrátí zbraně proti USA je rázem teroristou. Rovněž nesouhlasím s činností našich vojáků v Iráku, protože je to podpora USA, jakožto agresoru bez podpory rozhodnutí RB OSN, v jejich zištných a imperiálních zájmech. Jelikož ODS s touto agresí souhlasí a slouží ji, je stejným darebákem jako ten, kdo tuto agresi provedl.

Dobi 19.3.2009 13:43

Re: Silné pouto s USA

Obavam se, ze Sovetsky svaz nebojoval v Afganistanu proti teroristum, ale jen a pouze tam sytil sve imperialni choutky.

Ladislav N :-))) 19.3.2009 18:09

Re: Silné pouto s USA

A teroristi bojovali proti komunistům... ;-P

Mozek 19.3.2009 19:13

Re: Silné pouto s USA

Takže oni se ti teroristé narodili až později proti USA. Do té doby tam SSSR bojoval s pastevci a kozími bobky? Koho tedy CIA v Afganistánu cvičila? Snad pastevce koz učila dojit podle amerického vzoru. Abych se nemusel unavovat odpovědí každému debilovi, tak to napíši jen jednou pro všechny: Váš velký mozek je malý a místo malého máte velké hovno!(Y)(Y)(Y)

Tino 19.3.2009 13:46

Re: Silné pouto s USA

Takže patrně podporuješ naprostou neutralitu a ve vojenských otázkách obvzlášť. Moc populární myšlenka, jenže tak strašně drahá, že s naší zaostalostí v hospodářství nebudeme schopni ji nikdy naplnit. Pro neutralitu je především nutné její uznání celého světa, nebo aspoň největšími mocnostmi. Jinak je to jen zbožné přání.

Ve vojenskoobranných opatřeních funguje nejvíc odstrašující vojenská síla. Především technicky na špici a technologicky stále zdokonalovaná. Tedy jednoznačně drahá neustále a ne že se na ni dá našetřit do prasátka. Taky hospodářská soběstačnost v případě nepřátelského útoku je důležitá. Je to jako v obléhané pevnosti, když docházejí zásoby. A piš si, že v případě neutrality se stále bude nacházet někdo, který má zájem vytěžit ekonomiku neutrálního subjektu. Takže neustálý tlak hegemonů světa na neutrální stát. Neutrální stát musí defakto nějak svět držet pod krkem, jako třeba Švýcarsko bankovnictvím, nebo se neutralita změní ve fiktivní a neutrální stát se stane prakticky otrokem pro zájmy některého hegemona.

Daleko na výši je spolupráce s hegemonem, kdy vazalský stát požívá ochrany a může si být v mnoha hospodářských oblastech i samostaně jednající jako rovnocený partner. Jako neutrální by byl jen vydírán.

Asi to nebudeš schopen pochopit. Chtělo by to daleko větší přehled o dějinách blízké i dávné minulosti. V historii je spousta paralelních dějů, z kterých si lze vzít poučení o nutné existenci států. Tedy v zásadě je na výběr - přítel spojenec, nebo neutrální soběstačný v každém ohledu a tím i nesmírně bohatý a potom už jen konkurent potažmo nepřítel.

Na co myslíš že má naše republika? Na samostatnou zahraniční politiku i proti zájmům hegemona? Máš vůbec mozek?

jirka.s. 19.3.2009 16:18

Re: Silné pouto s USA

Milý Tino! Přečetl jste si to po sobě? Zjistil jste vůbec jak dlouhý příspěvek jste napsal? A to si opravdu myslíte, že to to v lihu naložené ganglium pochopí? ;-)

Wili 19.3.2009 16:05

Re: Silné pouto s USA

Mozku! Jsou podle mne rozhodnutí ,která  musí udělat někdo kdo za ně bude ručit.Ne ulice v referendu.Pak je dotyčný znám a nese plnou zodpovědnost.