18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Chris Kelvin 17.6.2009 10:02

Re: nevím čím to je

Bohužel s Vámi musím v tomto případě souhlasit. Ale pobavil jste mě :-)

Chris Kelvin 17.6.2009 10:00

Takže Ferda mravenec....

...zaručeně nenosil motýlka, ale červený puntíkatý šátek. No, a zbytek páně Hamerského článku má asi tak stejnou úroveň :-)

Jinak osobnosti, jako je např. Schwarzemberg, se asi těžko vejdou do nějaké stranické škatulky. Ostatně, sám mám s podobnými škatulkami často potíže (ne že bych se k "panu knížeti" chtěl přirovnávat, to ne), některé segmenty stranické politiky jsou mi cizí, ať si strana říká jak si říká. A už proto mi ono stranické cestování v tomto případě ani zdaleka nevadí.

Chris Kelvin 17.6.2009 9:56

Re: KS - mediální bublina

Na Pospíšila by se nemělo zapomenout. Byl to nejužitečnější člen vlády od roku 1989 - vlády předtím samozřejmě za vlády nepovažuji, aby nedošlo k mýlce :-)

Jednou by z něj byl velmi dobrý premiér. Tak za deset let.

jirkammm 17.6.2009 9:32

můžeme se akorát modlit

aby nám Bůh pana knížete ještě dlouho zachovati ráčil

jirkammm 17.6.2009 9:27

Re: nevím čím to je

BoBo??? To raději toho Paroubka i s Drathem. A možná i starého Grebeníčka než tuhle dámu

Standa 17.6.2009 9:17

Se

zavěrem se dá souhlasit. Nutno přidat, že je to jen o penězích a moci, aby se na to nezapomělo.

Raul 17.6.2009 9:14

Jako ferda se jeví sám autor

 Hodně si zakládá na  pojmu liberální ve svém sdružení, ale místo autentické politiky pouze úskostlivě reaguje každou hloupost, která vypadne z dílny ČSSD a ODS

Chalupa 17.6.2009 8:58

KS - mediální bublina

Politika má dvě roviny, tu co se tváří, že udělá a tu kterou skutečně dělá.

KS nic zásadního nevykonal, pouze se přihřál na českém předsednictví. Naproti tomu Pospíšil byl nejlepším ministrem spravedlnosti jakého jsme kdy měli, opravdu konal a jakoby se po něm slehla zem. 

Co se Kalouska týče, tak když odsajete jeho kecy,  nezbude nic než klientelismus, který ho provází po celou domu jeho kariéry a KS mu dělá tu nejlepší zástěrku.

Kalousek uspěje, "dokončí obchody" a ostaní mu můžou (Y)

čmelda 17.6.2009 8:46

bejby tajemník a jeho vize

politických spolků :-D

M. Zima 17.6.2009 8:42

Vzhledem k

tvrdému jobu prostitutek, (flatrate, commitmenty, ... cenový propad, ..v domech lásky) se dopouštíte nespravedlivého útoku na příslušníky čestného povolání a měl byste se za to omluvit.

M. Zima 17.6.2009 8:37

Humor,

jo humor hrabě má. Jak jsme se nasmáli, když říkal, že by kvůli Čunkovi odstoupil, jak prohlašoval, ale brání mu v tom zájmy České republiky. Vůbec, celá ta unikátní posa  Hrabě a detektivové je dodnes v Evropě nepřekonána. Ale co se týká té noblesy, tak na tom poli nemají ti dva manekýni ze strašidelné dráhy žádnou šanci, na noblesu je Kulič-Hašek, ta v rámci předsednictví shrábla školením té pakáže na příboru, s ubrouskem, atd. co se dalo.

Cricket 17.6.2009 8:36

snad přinese

ale pidistraničce závistivce a tlachala Hamerského asi ne.

Malý Aston 17.6.2009 8:35

Re: nevím čím to je

Ona ta závist je ještě podložena obavou, že fakt Kalousek vyhraje volby a to sere nejvíce KDU a ČSSD. A tak budou plivat,pomlouvat a durdit se a přitom zapomínají, že vše je v rukou občanů-voličů. Když přijdou a lísteček Kalouskovi nedají, tak ten tu stranu rozpustí a vypustí a kníže odjede na své panství. Ale co udělá KDU když se nikam nedostane? Co udělá Paroubek až bude na pěkném pátém  místě za ODS pak TOP 09,pak BoBo,pak KSČM a na konci přítel Jiříček?:-P

JJ 17.6.2009 8:31

TOP09 ma sanci, diky neschopnosti lidi, jako je pan

Hamersky. Dnes znovu potvrdil, ze je radoby politik 4te cenove skupiny. Rv

JaS 17.6.2009 8:29

Re: Nevidím rozpor ve směru Karla Schvarzenberga

Plný souhlas s Magorem!

jouda joudovič 17.6.2009 8:26

nevím čím to je

ale cítím ve vzduchu obyčejnou závist...

ladislav 17.6.2009 8:17

Politická prostituce

Jinak se nedá nazvat cestovní plán pana knížete.A TOP 09 , neboli podprsenka číslo 9 ? Politické komando profesionálů, které bere politiku jako JOB, čti kšeft,byznys. Prostě i politika se tímto stala definitivním předmětem podnikání, už bez trapných ideových nálepek.

František 17.6.2009 8:08

Šikovný článek

Kalousek je opravdu kalousek a kníže se rozhodl jemu dělat loutku. Uvidíme, zda to lidé všechno pochopí. Zatím ale politickému cirkusu u nás mnoho nerozumíme.

Pišta 17.6.2009 7:55

Re: Mně se Karlík líbí

Karel Kryl to vyjádřil slovy , že naučil hradní pakáž jíst příborem.

Pišta 17.6.2009 7:52

Re: Zda se, ze Top lezi vice a vice ostatnim ...

No, oni nehulváti obvykle ve volbách moc nebodují. Český národ (alespoň jeho voličská menšina), je většinou označuje jako autisty. U nás platí spíše pořekadla drzé čelo lepší než poplužní dvůr, případně líná huba -holé neštěstí, než mluviti stříbro mlčeti zlato.

Pišta 17.6.2009 7:46

Zrádce!

A  ze všeho nejhorší byla jeho podpora disidentů a rozvracečů socialismu před listopadem 89! Na to by vlastenci neměli zapomínat.

Vinetou 17.6.2009 7:29

Hlavní viník objeven

Jsem rád, že po letech tápání, kdo je zodpovědný za volební výsledky Liberálů, se konečně podařilo nalézt viníka.

brána 17.6.2009 7:20

Jsem spokojen

s naší pravicovou strategií. Nabídnout partaje, které uspokojí jak liberální monarchisty, tak zelené či ortodoxní křesťany a poté vytvořit koalici s námi - ODS.

Mgr. Milda 17.6.2009 7:14

Nevidím rozpor ve směru Karla Schvarzenberga

jeho lesnictví, náchylnost k pravdolásce, dřívější účast v konservativních stranách bez velkých výkyvů pokračují. K té funkcedárné Straně KSČ měl vždy odtažitý postoj, proto jako kluk musel emigrovat. Jako člen velmi vlivné rodiny, sice první republikou zbavené šlechtictví, ne však etiky, patří ke stabilizujícím osobnostem celé republiky, nejenom Jižních Čech.

V Čechách to někdy vypadá tak, že v politice jde o soutěž krásy, bezvýznamná Bobošíková získává bez jakéhokoliv důvodu překvapivě mnoho hlasů, na to začnou strany verbovat do vedoucích funkcí blondýny. Jestli je třeba Paroubek trochu obézní, upocený atd. je jedno, důležité je jeho vystupování a charakter.Diskuze o tom, kdo má gule nebo jakékoliv tělesné vlastnosti je bezpředmětná, ani úlisným projevům pana Železného a našeho presidenta nelze věřit.

Frank 17.6.2009 7:00

Blbci z institutu opět vylézají a žvaní.

Hamerský, proč řešíte Karla a jeho novou stranu? Máte mindrák, že jste se svoji pidistranou z výtahu projel volby? Tak už si na tento fakt konečně zvykněte. Šašků máme v politice dost a proč k nim přibírat další. Nejhorší lidská vlastnost je závist, od které je už jenom krůček k nenávisti. Předpokládám, že poskok Procházka už má taky svoje pindy připravené k otištění. Takže nechejte Karla Karlem a raději řešte, čím se budete živit, až vám ten slavný institut /který k ničemu není/ zruší. Třeba byste mohl TOP 09 vylepovat plakáty.

Lichtnégl 17.6.2009 6:52

Re: Mně se Karlík líbí

Hele, vy jste spolu chodili do školy, že ho tak familiérně oslovujete?8-o

Lichtnégl 17.6.2009 6:45

Re: Většina veřejnosti mu definitivně odpustila jeho neplebejský původ, značný majetek a život v emigraci.

On ten Hamerský bude zřejmě levičák až za hrob! Proč nepíše o mašinfírovi nebo o hospodském? Ti se přišli do politiky jen napakovat, a pinglovi je to ještě málo, ten touží být dokonce nejvyšším. No zatím se jeví jako největší. Ale co, to raději nevyslovím, abych se nedopustil urážky vůdce!;-D

diviš 17.6.2009 6:39

nový směr

českém doliku se jeví jako zachrana všeho živeho a mrtveho  připada mi to jako v občanskem džiudžidsu kdy pan zaplatil firmě předem a firma pote nic neudělala je vidět že se českí honza  nechce  poučit ani když ví co to je za firmuR^:-)Rv

Tomas Pansky 17.6.2009 6:25

Zda se, ze Top lezi vice a vice ostatnim ...

... v zaludku.  Ja sam uz nemam pochyby, ze se do snemovny dostane.  Verejnost uz vi o nehulvatskem chovani jejich cinovniku.  Ti ostatni mali jim budou jako konkurenci okopavat kotniky.  Tovarisci nalevo budou drstit siru a ptaci napravo nevi kam skocit, ci si take kopnout nebo se poklonit (co kdyby jim TOP prerostli pres hlavu a oni si potrebovali uchranit sve).  To bude zajimave rozuzleni horkeho leta ...  top0625top@hotmail.com 

Blu Jay 17.6.2009 5:24

Autorem cloumaji nezvladnute vasne.

Ja knizeti svuj hlas dam.>-