19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Fenomén Babiš na vlně antipolitiky

Do voleb v Čechii, jak se teď korektně říká, zbývají ještě dva dlouhé týdny (týden je před volbami obzvlášť dlouhý) a už je tu docela velké překvapení. Prezidentova aureola poněkud pohasla a jeho stranička příznivců, český světový unikát, se rozhádala a najednou záchranný pětiprocentní vstup do parlamentu už "zemanovci" jistý nemají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Malá 14.10.2013 18:06

A kde jsou Bakala, Tykač, Komárek, Koláček

a další miliardáři?Proč také nekandidují?Vždyť už tady snad není co ukrást!!! Že by jen Babiš ke všemu přišel vlastní pílí a pracovitostí???Komu z Vás se to povedlo?To jsme to dopracovali- a to jsme si mysleli, že hůře už být nemůže.Jen si ho zvolte- a přesvědčíte se o opaku.

M. Kosejk 14.10.2013 16:32

ANO 2011 - Potěmkinova vesnice

Celá ta Babišova skvadra je taková Potěmkinova vesnice - tváří se to jako moderní a pravicový projekt, ale jsou za tím skryti pouze bolševici a bolševické myšlenky.

J. David 14.10.2013 15:42

Asi budu diskutéry plísněn, ale nakonec budu Babiše volit

Právo volby. Koho ale volit z daného portfolia. Profláklé partaje a jejich guru, kteří si myslí, že jejich hýždě jsou opčně přirostlé k parlamentním seslím? Po jejich bývalých expozé již nikdy (a to jsem byl volič ODS). Na volby jdou jako na "čižbu", pak lapenému fóglovi patřičně přistřihnou letky. Již máme snad zkušenost, co slíbili a co pak splnili. Proč tedy nezkusit třeba nepolitika Babiše, může být lépe, ale i třeba to vyjde nastejno (zachová se, jako ty profláknuté partaje), hůře snad pro většinu ani být nemůže. A proto zkusím volit Babiše, tonoucí se i stébla chytá. Navíc zakvedlá klackem v termitišti, proto ten ryk. Prasce u koryta nejvíce ryčí, když jim tam přijde nový krmník. A o tom to asi je.

J. Dvořák 14.10.2013 15:18

Babiš hrabe,ani poledne nedrží !

Několik úspěchů Babiše : Odmítli jeho pečivo prodávat i řetězce,proč ? Nedalo se žrát !!!Kostelecké uzeniny které ovládl, ztratily certifikát na bio zpracování masa, přestaly vyrábět bio uherák oceněný zlatou medailí, jeho výrobny melou do buřtů kuřecí separát, taky to k jídlu není, ale hlavně že to je levný ! To je hospodář ! Doma na Slovensku by ho už oběsili, takhle podnikat Čech na Slovensku tak s ním rychle vyběhnou ! Je blázen jestli si myslí že si koupí voliče za koblihy ! Kolik zaplatil Váňovi za ten proslov při velké pardubické ? Ještě že mu taky na záda nedal konev od mlíka !!!

A. Bocek 14.10.2013 15:02

Pro demokrata je Babiš nepřijatelný,

vazba na KSČ, vazba na PZO, neprůhledné peníze za  jeho podnikáním, dotace do zemědělství, dotace do MEŘO a navíc demokracie do výrobního prostředí nepatří, stejně tak podnikatelský duch nepatří do politiky.

M. Hoblík 14.10.2013 12:13

Je nevyvratitelné, že bude dostatek

stejně schopných a inteligentních voličů, kteří půjdou vhodit svého jednookého krále do volební urny. I navzdory zdravému rozumu a vlastnímu přesvědčení. Ať žije král Babiš!

J. Chaloupka 14.10.2013 11:54

Babiš to dělá pro peníze, zatímco kultura se dělá zadarmo.

Tak to alespoň zvenku vypadá. Pak nechápu, proč je vždycky tolik křiku ohledně grantů tedy peněz na tzv. kulturu? Copak tam umělci netvoří také pro peníze? Jakpak to dělal Tyl a bratři Mrštíkové, že přežili v dobách, kdy dotace a granty neexistovaly? Jak to, že jejich hry hrajeme dodnes? Nebo právě proto? 

F. Eliáš 14.10.2013 9:23

Voliči Babiš a Okamury

jsou ti, kteří volili VV. Lidé prostí, důvěřiví, schopní každému naletět. Ve stáří se snimi můžete setkat, jak pláčí po prodejních akcích, že podepsali špatnou smlouvu.

M. Pechr 14.10.2013 11:00

Re: Voliči Babiš a Okamury

...s tím bych patrně nesouhlasil, znám pár takových, co je budou volit a na podepisovače hloupých smluv nevypadají, ani na vysedávače na těchto akcích... ...přikláním se k volbě Svobodných...

V. Hajková 14.10.2013 19:12

Re: Voliči Babiš a Okamury

Naprosto  nic  jiného  než  svobodní   se  volit   nedá!

T. Kočí 14.10.2013 8:59

Fenomén Babiš na vlně antipolitiky

Je načase slíbit DPH zápornou.

J. Mrázek 14.10.2013 8:37

Termín "čobolák" a predikce

Každý sedlák by měl pracovat na SVÉM políčku a necpat se na sousedovo....obvzlášť, když ten soused má trpké zkušenosti s jeho kolegou Mečiarem.....KomplexněGeniálníBabiš je sice dobrá protiváha pro před půl rokem 96% němci vlastněných novin v Čr, nicméně jako "prdel na hrnec" tady nesedí, nemluvě o následné činnosti té zadele na tom nočníku ....

R. Jonák 14.10.2013 8:25

Milý autore

řekl bych, že dosud jste psal docela rozumné příspěvky, proč najednou ta změna?

J. Kuka 14.10.2013 20:14

Re: Milý autore

za penize , v praze dum ....

Z. Jaromír 14.10.2013 4:36

Ba,

s bystrýma očkama pana Babiše, lehce hypnotizérsky přivřenýma, si leckterý demokrat neví rady.