Neviditelný pes

POLITIKA: Farský a evropská federace

20.1.2022

Naprosto nechápu ten neustálý povyk kolem poslance Farského a jeho studijního pobytu v USA, jenž je v souladu s evolucí evropského spontánního řádu lidské interakce a přeměny zaostalé a vývojem lidstva překonané koncepce tzv. národního státu k evropské federaci. Neúprosný šíp času letí souběžně a zcela nezastavitelně s předmětem studijní látky, které se bude Farský věnovat a kterou pak naše vláda může s všeobecně očekávanou pílí a správně nasazeným tahem na branku začít aplikovat z amerických poměrů na poměry evropské.

Tuhle i tamhle jako třeba v nitru myšlenkového trustu IVK se dočítám apokalyptiky nejrůznějšího typu ve stylu: „Programové prohlášení Fialovy vlády potvrzuje, že půjde o vládu jen obtížně schopnou zvládnout vážná témata dneška a blízké budoucnosti, zato se bude koncentrovat na zvládání obsahově komunálně-detailních témat v kombinaci se servilitou k EU. A to vůbec není dobrá zpráva pro tuto zemi.“ Jímá mne z nich jen smutek a zmarem prosycená beznaděj. Vždyť to je naprostý omyl zastaralého a již dávno vývojem překonaného pojetí světa vycházející z totálního nepochopení lidské evoluce a dějinných souvislostí. Každý inteligentní občan Matičky národů EU dobrotivé přece ví, že té evoluční slepé cestě, tedy atavistickému konceptu tzv. národního státu, je třeba obrazně zakroutit krkem a vytvořit bohulibou evropskou federaci, zdroj míru a prosperity.

Proto i poslanec Farský, tak trochu coby Klement Gottwald, náš první prezident dělníků a rolníků, jenž však jezdil na školení jak zakroutit krkem kapitalistům do SSSR, odlétá na studijní pobyt do USA, aby se dozvěděl podrobnosti o fungování americké federace a mohl je pak s naší vládou a za přispění bratrské panevropské vlády německé a podobně aplikovat ve federalismem těhotných evropských podmínkách tak, aby nám ta naše společná Unie rozkvetla v pestrobarevnou a mnohonárodnostně košatou kytici federativní, jářku, nebo co. K tomu vám všem radostně v kuchyni zazpívám píseň veselou Funky Viking Attitude, kterou si můžete v klidu a pokoji poslechnout na mém YouTube muzikantském kanálu.

Jen z jednoho mám tak trochu obavy. Ten současný anglosaský svět ve svém běhu za co největší menšinovou rovnost a jiné cancel culture a další gender-zelená-rakovina-lidstva ptákoviny a podobné křížové cesty sebe utrpení a samo zničení civilizace heterosexuálních bílých mužů a žen se podle mne dostává až někam, kam to všichni ti přátelé pokroku snad ani nechtěli jako velikou a těžkou almaru postupně na čtyřech rozích došoupat, no a já se tak trochu bojím, aby tím vším pan poslanec nenasákl nad míru, řekl bych, tedy nad míru sebemrskačsky únosnou. Pokrok a evoluce jsou totiž zcela jistě výborná věc, nicméně nic se nemá přehánět, abych tuto krátkou filipiku definitivně uzavřel.

Skol!

Převzato z blogu autora s jeho souhlasem



zpět na článek