20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Falešní Zemanovi sponzoři

Jak Jan Fischer, tak Miloš Zeman skončili svou kampaň s dluhem a vše vyrovnali až dodatečně. Jan Fischer až v momentě, kdy bylo jasné, že se stane ministrem financí, po téměř půl roce od voleb. Miloš Zeman dostal sporný dar tři týdny poté, co by zvolen prezidentem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kalivoda 22.7.2013 23:26

Nenávistný článek o 150 tisících

Mynář má pravdu - firma X poslala příspěvek krytý darovací smlouvou. Ted dva měsíce po potopení Titaniku hlásí první důstojník, že utopený kapitán najel na ledovec schválně.

Teoreticky by bylo možné ten pakatel vrátit (Zeman by tři měsíce neposlal třetinu svého platu na  ten svůj fond), ale je otázka, zda na tvrzení toho přeživšího prvního důstojníka naskakovat.

A. Reček 22.7.2013 18:12

Je na tom dost pravdy.

Už dávno se mi nelíbilo, že třeba v USA  výsledek prezidentských voleb byl do značné míry závislý na výšce peněz, které kandidát mohl použít pro svou předvolební kampaň. K tomu u nás nedojde, říkal jsem si, ale ouha. Přímé volby tento trend u nás potvrdily.  Ano, mohutná a finančně náročná reklama dokáže na lidi masově zapůsobit. Kde se hrabaly se svou snahou takové kandidátky Fischerová či Roithová, na ty penězmi dobře zásobené kandidátské vlky naprosto šanci neměly. 

Z. Sohorova 22.7.2013 12:55

souhlas

Dobry clanek od pana autora

I. Pařízek 22.7.2013 11:48

Když dva dělají totéž,není to totéž

Socialisti a komunisti stále křičí "padni,komu padni",ale když padne někomu z jejich řad,tak s okamžitě od něho distancují a jich se to netýká."Trafiky" taky dávali,ale teď to už není pravda.Toto "seriozní" jednání si volič,který je schopem sám myslet určitě uvědomí a taky to,že ČSSD se už nemůže dočkat až se dostane k moci a občané nejsou jejich prioritou.

J. Schwarz 22.7.2013 11:39

Taky nevidím nikterak

propastný rozdíl ve srovnání s případy Singha a Bácse, kolem kterých se rozpoutal takový kravál. ale když oni levičáci jsou takoví nesobečtí a tak těm "svejm" nějakou tu levotu a ukradenej miliónek přejí. Ať si našinec taky nakrade, pravičáci budou mít vzteka!

J. Blažek 22.7.2013 10:39

A co Kódl .....

..... všechno čisté jak u Kalouska?! Cha, chá .... Po Kódlovi tzv "demokrat" Polanecký neplive, on to umí jen po lidech, kteří mu nevoní.

M. Starý 22.7.2013 9:36

Pane autore, odejte trestní oznámení

Pane autore, pokud takové informace máte, tak to oznamte na státní zastupitelství, nejlépe přímo panu Ištvánovi. A pak nás informujte o tom, co se děje. Jinak takový článek nemá žádný význam.

J. Svoboda 22.7.2013 10:27

Re: Pane autore, odejte trestní oznámení

Pane Starý, dobrá rada; jenže pro pana Planeckého asi nerealizovatelná. Pan Polanecký se určitě bojí, že mu začneme vytýkat, že napráskal jenom ty, kteří mu jsou nesympatičtí (navíc pravděpodobně informace má od jedné paní, která povídala). Přdpokládám totiž, že pan Polanecký ví, že velká část plzeňské ODS je zkorumpovaná a dokonce obviněna a dále že tzv. "pravicová vláda" si přidělila 243 milionů Kč na odměnách a že je to trojnásobně víc, než za loňské první pololetí. Všichni, od nejkarjnějšího leva do nejkranějšího prava řvou - padni komu padni, ale nikde to ve skutečnosti vidět není. Mslím si, že je třeba dosáhnout toho, aby se lidé jako pan Polanecký styděli psát takové zaujaté hanopisy.

J. Blažek 22.7.2013 10:41

Re: Pane autore, odejte trestní oznámení

Když on nic jiného neumí a zejména nechce umět. Vždyť kdo ho platí? Lid český to vysthl již dávno: "Čí chléb jíš, toho píseň zpívej".

P. Han 22.7.2013 21:38

Re: Pane autore, odejte trestní oznámení

Aha. Proto vy tu Internacionálu. Já myslel, že z přesvědčení, a ono za obživu.

M. Pechr 22.7.2013 11:04

...chytrá horákyně 2...

...a vy jste taky vševěd, co ? ...dokonce víte, čeho se Polanecký bojí...svěřil se vám ? ...nebo posloucháte za dveřmi jeho bytu, kde slyšíte úpění a obavy z levicových fanoušků ?

...a nejspíš ta jedna paní co povídala, to pověděla i vám, že to Pověděla Polaneckému...

...jak chcete dosáhnout, aby se lidi jako Polanecký styděli ?

...výčitkami ? ...obviňováním ?

...jestli to s těmi sympatiemi a antipatiemi nakonec neni tak, že je to vaše projekce na Polaneckém plátně...

M. Pechr 22.7.2013 10:55

...konečně Polanecký ví...

...hle...chytrá horákyně...vy jste to ale vymyslel...

...víte líp než Polanecký co má Polanecký dělat a jestli vás neposlechne, je jeho činnost nesmyslná...

...děkujeme za váš sofistikovaný příspěvek...

J. Holič 22.7.2013 15:15

Re: Pane autore, odejte trestní oznámení

To jste na omylu. Článek obsahuje spíše údaje, které již byly zveřejněné, takže k nim má policie i další lidé přístup. Autor text samozřejmě píše proto, že se snaží vysvětlit obdivovatelům MZ a JF, že podpora obou pánů je prosté sebepoškozování - tedy podporování někoho, kdo zemi = tedy i mě, rozhodně nepomůže. Samozřejmě, že tím může přesvědčit jen ty, co jsou ochotni nad jeho textem trochu přemýšlet, takže není žádnou záhadou, když ten cíl někdo jako vy, nepochopí.

M. Starý 22.7.2013 19:54

Re: Pane autore, odejte trestní oznámení

Promiňte, možná, že jsem omezený, ale bývá dobrým zvykem v seriozních článcích, když se někdo odkazuje na informaci uvést i zdroj, ze kterého ji čerpal. Jelikož se tam autor na nikoho neodkazuje, tak jsem předpokládal, že to jsou jeho vlastní zjištění a proto jsem vyslovil svůj názor. Tak proč tedy již Policie nekoná? Určitě bychom se o tom z medií dozvěděli.

P. Maleček 22.7.2013 7:49

Tak, tak pane Polanecký

Pan Polanecký to píše dobře. Polistopadová špína v horních patrech politiky byla nejdříve odzkoušena a poté zavedena Václavem Klausem a jeho "melodybois". Ti další, Zemana nevyjímaje se po otci české cesty demokracie už jen opičí.

O. Malstoka 22.7.2013 8:16

Re: Tak, tak pane Polanecký

... a proto to má a může být beztrestné???

V. Husák 22.7.2013 9:58

Re: Tak, tak pane Polanecký

... melodyboys !!!

J. Vyhnalík 22.7.2013 13:54

Re: Tak, tak pane Polanecký

Pan Maleček je Francouz ;-)

P. Han 22.7.2013 21:42

Re: Tak, tak pane Polanecký

Není. Ale možná má následky francouzské nemoci.

J. Svoboda 22.7.2013 10:30

Re: Tak, tak pane Polanecký

Pane Malečku, pan Polanecký by psal dobře, kdyby v mnoha svých článcích té špíně v horních patrech nepřisluhoval.

P. Kmoníček 22.7.2013 7:23

Daňový podvod

A levicoví fandové(nebo fanatici?)mlčí.

P. Lenc 22.7.2013 8:16

Re: Daňový podvod

To proto, že oni podvádí a kradou aby mohli lépe pracovat v zájmu "obyčejných lidí".A ti jim to radostně žerou.No není to sociální?

J. Začal 22.7.2013 10:21

Re: Daňový podvod

Bývalo to v demokracíích tak, že levice rozdávala to, co pravice nashromáždila. My máme tu smůlu, že u nás krade levice i pravice, tudíž nic se nevytvoří a není tedy z čeho rozdávat, výsledkem čehož je, že každá další vláda je horší té předchozí. Psst!! Levice to ještě neví....

P. Janáček 22.7.2013 14:01

Re: Daňový podvod

prosím kdy ta pravice něco nashromáždila, fakta a čísla určitě dodáte :)

V. Váňa 22.7.2013 11:22

Re: Daňový podvod

Vážený pane Kmoníčku,

napište mi, prosím, v čem spočívá daňový podvad a kdo se jej doustil.

Děkuji.