25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VL 4.4.2008 15:54

Re: Re: půjdete bručet....

Pokud národ zvolí levici, tak ukáže, že chce zpátky do otroctví, jediný problém je ten, jestli budeme otroky EU nebo Ruska.

Tx 4.4.2008 9:20

V rámci nezaujeaé pravdy:

Zaprvé, citát zní: Zabili jste NÁM strejčka, tady máte přes držku. Švejkovi žádného strejčka nazabili.  Zadruhé, hulvát je jak Topolánek, tak tandem Paroubek/Rath. Občas se najde i někdo další. Zdá se, že se tato metoda komunikace mezi politiky bohužel dost rozšířila, "napříč politickým spektrem"..

čtenář zdrojů 4.4.2008 10:43

milý Tx,

mohl byste nám tady laskavě citovat nějaký hulvátský výrok pánu Paroubka či Ratha?

whaler 4.4.2008 13:32

Re: milý Tx,

Několikrát jste byl různými přispěvateli žádán, abyste sdělil, jaké že to zdroje vlastně čtete. Sdělte nám to, ať víme kde berete svá moudra.

Jinak si občas pusťte přenos z Poslanecké sněmovny, když mluví dRath. To uslyšite věci!!

Kenavp 4.4.2008 14:09

Re: milý Tx,

Čtenáři, ty jsi dávno zralý na hospitalizaci. Vem si prášek, běž nakrmit drůbež na dvorku a nes/er se do věcí, kterým nerozumíš.

Budíš 4.4.2008 14:17

Re: milý Tx,

Pan Paroubek  srovnal  volby do parlamentu s rokem puče v roce 1948 - existuje větší hulvátství , sprosťárna a politická drzost než uvedený výrok. Při prezidentských volbách vyhlásil válku Klausovi, ale neudělal nic pro zvolení ŠVEJNARA a udělal si z národa a také sám ze sebe pouze srandu. Nemluvím o jeho napadání ODS při prezidentských volbách, místo, aby se  staral o hlasy pro ŠVEJANRA.Být Paroubka šéf, vyhodil bych ho a už nikdy ve státních službách a v žádné politické straně.

Pišta 4.4.2008 20:43

Re: Re: milý Tx,

No po pravdě řečeno, v roce 1948 se dostali komouši k moci po policejních intrikách. A jemu ta Kubiceho zpráva přišla jako něco podobného. Vzhledem k načasování a tomu co se zní DODNES dokázalo ,se mu nelze příliš divit. Paroubek šéfuje sám sobě. Že by se vyhodil, patrně nehrozí.

jirka.s. 4.4.2008 18:19

Re: milý Tx,

Tak  přesně o tomhle mluvil Tx, čtenáři hovadin! Vyber si !!!

http://domaci.ihned.cz/c1-22868000-snemovni-interpelace-vyplnilo-osocovani-ratha-s-topolankem

Pišta 4.4.2008 20:38

Re: V rámci nezaujeaé pravdy:

Jenomže Švejk nemluvi o sobě ale o císařpánovi, Ve staré češtině byl " strýčkem" každý příbuzný , pokud byl mužem. Baráčníci se tak oslovují dodnes. Když za stavovského povstání vyhazovali Slavatu s Martinicem z okna pražského Hradu, napsal kronikář , že "vyhazování se zůčastnil Slavatův vlastní bratr a několik strýčků". Pokud řekl Švejk "nám" tak jenom použil množné číslo obvyklé u panovníka. Dokonce i demokrat Klaus, když mu zavolal na mobil nějaký šťoural novinář, když sehnal jeho číslo se právem ohradil slovy: " Nám se nevolá".

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 9:00

Vidím dobře, podlý křivák Olšer moralizuje?

Ghost Dog 4.4.2008 8:11

bojovníci za politickou kulturu...

pan Topolánek je, nebo se tak jeví, silně emotivní typ..emoce do politiky zas tak moc nepatří, ale co s tím naděláme, že..mám články pana Olšera rád, ale takto tendenčně napsaný jsem od něj nečekal..snaha o manipulaci s námi čtenáři je tu zřejmá, polopravdy, překrucování a vytrhávání ze souvislostí..a jako na potvoru ani zmínka o opoziční "slušnosti" a provokacích..slušňák Jandák: kdo mě nebude volit, dostane přes držku..o exesech Ratha nemluvě..ale ono hulváctví není jen ve slovech, hulvátem je i člověk vyjadřující se navenek slušně..odposlech soukromého rozhovoru Langera a Bursíka je panem Olšerem prezentován s mimořádným gustem..pamatuji na rozhovor Paroubka se Sobotkou, rovněž zachycený ruchovým mikrofonem: "Bohouši, vyser se na to"..inu, objetivita mnohým lidem schází..mistrem v hulváctví byl nepochybně Miloš Zeman, jenže na toho si nikdo netroufnul, na to nikdo neměl..Topolánek je možná ve svém vyjadřování buran, ale zatím tato vláda pod jeho vedením a přes snahu opozice mu házet klacky pod nohy, udělala pro tuto zem víc, než za stracených osm let vlády ČSSD...   

Starý J. 4.4.2008 11:38

Re: bojovníci za politickou kulturu...

Přesně jste to popsal! Článek je naprosto jednostranný, divím se, že jste překvapený, od pana Olšera se to stává již pravidlem.

Je zajímavé, že všichni tito "bojovníci za politickou kulturu" sice zmiňují prohřešky pana Topolánka, ovšem ještě jsem si nevšimnul, že by někomu vadil vztyčený prostředníček soudruha Ratha směrem k prezidentu Klausovi při jeho volbě (ukazovali v TV, údajně to nebylo jen jednou), nebo nikomu z těchto bojovníků nevadí sprosté urážlivé výroky  Ratha na adresu presidenta, Paroubkovy trvalé ironické "diagnozy" o psychických poruchách nejen Topolánka (to nejčastěji), ale i dalších členů ODS atd.

A pokud Langer mluvil o tom, že někdo půjde "bručet", pak to byl jen mírný výraz adresovaný nikoli Bursíkovi (ale to jitě pan autor ví, jen to zneužívá, nemohl tím vyhrožovat Bursíkovi za to, že nehlasoval pro Kluse, to si může myslet jen člověk mdlého rozumu), ale příslušníkům tajných služeb, kteří se nezákonně zapojili do akce sledování a předání záznamů médiím ze schůzky Weigel-Šlouf. Zneužití tajných služeb je totiž závažný trestný čin a divím se, že o jeho šetření se nic nedozvíme. Je to totiž dáno tím, že se jedná o spojení tajné služby - Paroubek a o to autoři takových jednostranných blábolů, jakými nás v poslední době pan Olšer zásobuje, nemají zájem.

Navíc pan Olšer vysloveně překrucuje a lže: nepadlo žádné Půjdete bručet (jak je uvedeno v nadpisu), ale Něko půjde bručet! A to je v souvislosti s tím, komu to Langer říkal, velice důležité. Zdánlivá maličkost zcela mění význam události. Nevěřím, že si to pan Olšer neuvědomuje, spíše to pokládám za záměr a vysloveně zlý úmysl! Tím celý článek dostává punc účelovosti a vědomého lhaní!

ilik1 4.4.2008 11:48

Re: Re: bojovníci za politickou kulturu...

Díky, zrovna jsem se chtěla podivit nad manipulací p. Olšera s Langerovým výrokem. Podobná vytržení z kontextu mají v oblibě všechna česká media.

Standa 4.4.2008 7:24

Toplánek

je znám jako buran a koalice jako buranská, která převzala nacistické vidění světa.

Adolf 4.4.2008 8:28

Es kommt der Tag..............

Zase se tady sešla banda blbejch, zapšklejch, závistivejch a neschopnejch socanů a komoušů.....

JoJo 4.4.2008 8:53

Re: Es kommt der Tag..............

Máte pravdu, soudruhu.

mh od Labe 4.4.2008 13:51

Pravda pravdoucí

R^>-

Kenavp 4.4.2008 14:13

Re: Es kommt der Tag..............

Svatá pravda. Je to zaplevelené, končím.

Kenavp 4.4.2008 14:12

Re: Toplánek

Zalez ,fašoidní komunisto.

jiriff 4.4.2008 7:07

Hulváctví

Smim vedet, co autor mysli pojmem hulváctví? Ma to neco spolecneho s ostravskou ctvrti Hulváky?

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 9:02

On ten pán není tak úplně Čech, tak mu odpusťme neznalost českého jazyka.

Třeba umí lépe jidiš :-)

F..A.Kekule 4.4.2008 10:25

Re: On ten pán není tak úplně Čech, tak mu odpusťme neznalost českého jazyka.

Heleme se, Gluteus je tu zase, kde jste byl tak dlouho?

Adolf 4.4.2008 9:20

Re: Hulváctví

Treba to ma urcitou spojitost MH+H, nebo s pani senatorkou tohoto okrsku???

Netřeba 4.4.2008 7:07

Vedle slov Komenského

lépe vynikne chlapogulové humpoláctví.

Kdyby se takto choval vedoucí kolektivu, který opravdu musí pracovat, tak by hned první den v poledne dostal lopatou po hubě.

Esmerald 4.4.2008 5:22

Dobrý článek.

Já ku příkladu vidím kladnou stránku věci ve srovnání volby " naší Hlavy " s fotbalem. V obou případech jde o gaunery, ztrátu rozumu, morálky, charakteru či nadhledu ( noblesy ) a ptám se, copak zbývá těmto lidem z kladných lidských vlastností či přínosu pro obyvatelstvo nebo "fanoušky" ? Nic, vůbec nic. Je tasen ten nejsprostší prostředek. Dříve se lidé v soubojích vraždili, ale i to podle pravidel. Pokud jde o fotbal, mám možnost, které využívám bohatě, odmítám chodit na stadion a ještě platit za svoje možné zmrzačení. Pokud jde o Parlament, tam jde o lidi, kteří mají za povinnost TVOŘIT normy, ( zákony ), chování. Jak tato banda nevychovanců může vytvořit fungující zákon o potírání vandalizmu ?

Ohledně toho Parlamentního odchodu, no do určité míry to byl " ústřel ", ale vidím i jinou stránku. Šlo tam o zvýšení důchodů. Snadné " jo ", NIKDO ani nemohl být proti, jelikož se jedná o socialisticko - komunistické hrací karty, ale co tyto skupiny nakvákaly nesmyslů na tema " budeme sice pro, ale jste darebáci.....". To byla ne komedie, ale perverze. ( Bohužel mi televize ustřihla Ratha, na kterého jsem se těšil. ). Panu Škromachovi bych nechal k mikrofonu přimontovat řídítka od byciklu i s brzdou aby se chytil a přestal nervozně posouvat mikrofon nahoru a dolu a znoha tam a zpátky celou dobu žvanění. Kde se ti řečníci učili řečnit ? UBIL tak naprázdno se svými kumpány ( a snad schválně ) tolik času, že se Topolánkovi téměř přestávám divit, i když měl ukázat morální převahu, ale kde ji vzít, že ? 

Lála 4.4.2008 7:43

Re: Dobrý článek.

Odbory jsou jen pro zlost. Všude, kde je jim dán prostor, tak jen prudí. Jejich bosové si žijí jak prasata v žitě, užiteční idioti jim věří, že za ně bojují, a oni zatím situaci jenom zhoršují. Bez odborů by nám všem bylo o mnoho líp.(viz zpatlaný zákoník práce ). Tohle všechno ten Topolánek ví o hodně líp, než my ostatní a má se udržet a chovat se k nim slušně. Na jeho místě by jiný (např. já) už dávno rozdával přinejmenším facky. Nevidím modře, vidím jenom dobře.

JoJo 4.4.2008 7:53

Re: Re: Dobrý článek.

Aktuálně však odbory prudí kvůli stravenkám. Bez ohledu na to, jestli pracují pro stravenkovou lobby brání Topolánkovi ve snížení reálné životní úrovně každého pracujícího o 500-1000 Kč měsíčně. Zkuste znovu prostudovat modrou šanci a zamyslet se nad tím, co vlastně velkohubý obrbluebird se svým hejnem splnil.

Přemysl Vavroušek 4.4.2008 1:20

pravda

Moc hezky napsáno - škoda, že tak povedený článek je o takových - pro naši zem - nelichotivých událostech...Rv>-;-(

Trochu jinak 4.4.2008 1:14

Nesmysl

I z mimiky je jasné, že Langr už má dost Bursíkových podrazů a říká mu to jasně do očí. A Bursík dobře ví o čem je řeč http://aktualne.centrum.cz/video/?id=123839  Navíc Langer neříká Bursíkovi "půjdete bručet", ale trochu nesrozumitelně mu říká: "Dobře víš, jaká špinavá hra kolem toho byla, a kolik lidí kvůli tomu půjde bručet". Což se dá vyložit všelijak...

Dan 4.4.2008 0:51

Že je Langer idiot

Že je Langer idiot a Topolánek buran ani nemusel psát, to vědi všichni.