28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomfuk 14.8.2008 23:14

A tomu všemu...

A tomu všemu co jste popsala,jste chtěla dělat prezidenta.Buďte ráda ,že to nevyšlo.Jistě si oddychnete,když v příštím roce 2009 nebudete ani poslankyní v EU.

prostý volič 14.8.2008 21:59

mám představivost

ta je mi dána přírodou a docela si představuju zákon o poplatcích, než zraněné na cestě, při vlak. neštěstí a jiných tragediích záchranáři ošetří, prohledají kapsy nebožáků, aby dodrželi zákon, nebo počkají až se hejtman vyspí a řekne, že to zaplatí někdo jiný?? vysvětlete to mě takovému pitomci, který zákony ctí a nikomu nic nedluží...

Vogel 14.8.2008 21:35

Nemám Bobo, rád ale bohužel má pravdu ve spoustě věci,

které píše ! Tento článek je pravdivý od A až po Z !

Sumo 14.8.2008 21:33

Bobošíková se rozhodla...

Je to vypočítaný kalkul na blbé lidi. Bobošíková se rozhodla, že bude paní presidentkou. Ví jak na to, trpělivě sbírá body u prostých lidí. Vyčuraná ženská. Na cestě za svým cílem je schopná pomluvit kohokoliv, podrazit každého, jít přes mrtvoly.8-o

Vlad 14.8.2008 23:23

Re: Bobošíková se rozhodla...

Koho pomlouvá? Nebo snad sdílíte přístup příživníků Bralíků a Šouflů, že pravda je pomluva?

Psí veš 14.8.2008 19:58

neveřím jí ani jediný slovo!!!!

Tomuhle lidskýmu parazitovi nevěřím ani slovo. Patří přesně mezi ty komunistický mocichtivý primitivy, co ze sebe dělali filozofy a přitom jim šlo jen o to koryto pomejí co nakradli v JZD. Četli jste co o ní napsal Neff? Už přesně chápu, proč tady ty její články nechává otisknout, snad lidé nejsou uplně tupý...

Ve čtvrtek se v Lysé nad Labem zahajovala výstava květin, zahradnického umění, bonsají a přidružených radostí. Zahájení se odbývalo ve velkém stylu, v hlavním sále v prvním patře výstavního pavilonu se u mikrofonu za přítomnosti - těžko odhadnout - dvou, tří set občanů střídali papaláši a veličiny různorodého kalibru. A tak se dostalo na poslankyni europarlamentu Janu Bobošíkovou.

Nemám v hlavě magnetofon, takže rekonstruuji obsah sdělení, nikoli přesnou dikci: "Vážené dámy, vážení pánové. Zde na výstavě spatříte byliny a květiny. Když jsem se posledně vracela z Bruselu, četla jsem v novinách... (zachvění hlasu) ... jak se chováme ... (ještě větší zachvění) ... ke starým lidem. Kdy naposledy... (první vzlyk) ... jsme dali květinu starému člověku? Proto si myslím ... (velký vzlyk) ...promiňte... že by bylo dobré starým lidem dávat květiny ... (pláč)..." Kolem místa, kde jsem stál, šla nějaká seniorka a poznamenala: "Ta komediantka!" Sledoval jsem další vývoj s napětím. Když plačící Bobošíková odpadla zdrcena dojetím od mikrofonu, nastoupila malířka Iva Hüttnerová.

"Jestli se taky rozpláče," šeptal jsem Ljubě, která stála vedle mě, stejně užaslá jako já, do té míry, že jsme se vzájemně ujišťovali "slyšíš to taky". "Jestli se Iva taky rozpláče, je v tom nějaký nervový plyn . Prasklá trubka, nebo tak něco."

Iva se nerozplakala. Takže faktor nervového plynu mohu vyloučit.

Veteran 14.8.2008 18:25

Olympijská sláva

Ale moc se z úspěchů netěšte. S tím jak odjel Topolánek fandit do Pekingu budeme mít s medajlema utrum!  K čemu se ten jen přiblíží je okamžitě v háji!

Joska 14.8.2008 17:27

Ztráta paměti nebo otočení jemně do prava?

Uplně jste paní Bobošíková zapoměla nám všev říc,že za vším stojí Topolánek,Klaus,Dalík  a Vámi oblíbená ODS.Krásný den všem slušným lidem.Joska

Neti 14.8.2008 17:03

Bobo to je blébol

Bobo, to je skutečně blábol jako z nástěnky v padesátých letech. A o ničem. Vždyť ti lidé co zachraňovali, tedy ty na které jsme hrdí, zachraňovali proto, že někteří další hamtily milióny ve státní zakázce a šetřili materiálem na zajištění mostu. Ještě jsi bobíku hrdá ? 

Veteran 14.8.2008 18:19

Re: Bobo to je blébol

Pokud hodnotítě příspěvek, tak to není žádný blábol, jak se tady pokouší tvrdit jeden kolega. Pokud se zamyslíte nad naší politickou scénou, tak něco na tom co autorka říká bude. Nebo si třeba myslíte, že s Bursíkem je to jinak? Pokud nebude zvolen za předsedu strakatých, tak hravě přejde do nějaké jiné strany jako už několikrát. A tihle lidi vládnou naší politikou, včetně ODS a Topolánka, který je pimprle na nitích pana Dalíka, Bursíka, Zahradila a snad i Čunka. ,

Vogel 14.8.2008 21:38

Re: Re: Bobo to je blébol

souhlas..nemám Bobo rád a myslím si o ni své, ale vždy posuzuji co napsala a tento článek není blábol ale bohužel trpká pravda !

Jura Jurax 14.8.2008 16:34

Jojo,

ono asi fakt brzo budou volby ... jinak by Bobo přece nepoctila Psa tolika slohovými cvičeními ... 8-o;-D

Bibabu 14.8.2008 18:33

Re: sedavej panenko v koutě...

Jabka s hruškami. Co ještě Bobo nevyužije k popularitě. A propo, Bobo se ptá, proč takoví nejsou v politice, já odpovídám, protože tam jsou takoví jako je BObo. Naši politici jsou i ti evropští a ti si tam pěkně sedí, na ně nikdo neplive, a eurošky se jim sypou, blíží se volby, Bobo potřebiuje poplivat ostatí, aby ona byla lepší. Pro Bobo by bylo lepší, kdyby si vzpoměla na ...sedavej panenko v koutě.....To co provádí, kandidatka na prezintenský úřad za KSČM, nelze zapomenout ten rudý obleček, kde se objeví, vždycky konflikt,(ČT) Bobo ukliď si nejdříve svůj angiašův chlév. ,

JaS 14.8.2008 16:33

Paní Bobošíkovou nemusím,

ale tady má pravdu. A vy, vážení diskutující, co máte plnou hubu síly, do politiky určitě nepůjdete, ta se nedá dělat klikáním myši někde u piva, jako vy děláte diskusi o čemkoliv.

Jura Jurax 14.8.2008 16:35

Re: Paní Bobošíkovou nemusím,

hm ... ale slohovými cvičeními za účelem zviditelnění se před volbami se politika taky nedělá ;-D

JaS 14.8.2008 17:07

Re: Re: Paní Bobošíkovou nemusím,

Taky neříkám, že ji budu za ten článek volit! Říkám jen, že tentokrát má pravdu.

relative 14.8.2008 18:12

Re: Re: Re: Paní Bobošíkovou nemusím,

Ne že má pravdu,ale zneužívá pravdu ve  vlastním sobeckém zájmu.Jako ostatně většina politiků.

emersonskej 14.8.2008 23:17

Re: Re: Re: Re: Paní Bobošíkovou nemusím,

R^

Vilda 14.8.2008 16:21

Volič chce víc než populistické komentování

Bobo je opět mimo mísu. Volič očekává od svého vloleného zástupce návrhy a prosazování i třeba nepopulárních zákonů. Vy Bobo jen plácáte své populistické komentáře s úrovní B-čkového komentátora. Ruku na srdce, nezdá se vám to samotné málo?:-/

emersonskej 14.8.2008 23:18

Re: Volič chce víc než populistické komentování

Když ona se holka na víc nezmůže...:-/

Abraham 14.8.2008 14:27

Lepší paličáci, než kejvalové

Děkuji paní Bobošíková za Vaše občasné vybočení z řady, což se našim politikům nedostává. Ale jak  řekl F.Halas : Lepší být paličákem, než kejvalem.. A kejvalů těch umím i s příspěvků vydedukovat mnoho. Můj případ to po celý život zaplať pánbůh není. 

Jura Jurax 14.8.2008 16:38

Re: Lepší paličáci, než kejvalové

Bobo už vybočila z řady - a to tak, že fest - když kandidovala za komanče na prezidenta. Je dobře, že tohoto typu bočení se naším politikům nedostává - kupodivu na to přece jen nemají pajšl ;-)

markr 14.8.2008 14:26

Obstáli jsme?

Člověk by Vám to skoro věřil. Jen nevím, kde berete tu smělost napsat "Obstáli jsme". Obstáli hasiči a záchranáři, obstál i strojvůdce v případě prvním. Obstáli také dva střelci v případě druhém. Bohužel, neobstála jste ani Vy, ani já, ani drtivá většina čtenářů. Byli jsme jen pasivními diváky, přečetli jsme si pár odstavců, shlédli pár fotek, tu a tam nějaké video. V obou případech.

Cítit soudržnost je jistě krásná věc. Cítit soudržnost s dobrými a úspěšnými je navíc velmi snadné a někdy to pomáhá posílit pošramocené sebevědomí. Pokud ho má někdo pošramocené příliš a jeho vlastní činy jsou odsouzeníhodné, asi mu nic jiného nezbývá. Proto tedy chápu, když se vaše nádherná hruď dme pýchou nad hasiči, záchranáři, doktory a sportovci. Nad Vašimi politickými výkony se dmout nemůže, neboť způsob, jakým jste si zadala s KSČM spíš připomíná chování děvčat na E55. Možná se za vaši politickou prostituci budou stydět ještě vaše děti.

Přeji Vám proto, abyste o vynikajících lidech mohla číst co nejčastěji. Třeba Vám to pomůže kompenzovat pocit studu, který Vás musí sžírat, pokud máte ještě nějaké zbytky svědomí. Odchod z politiky a konec sebezviditelňování by však byl mnohem lepší, než vědomí jakési imaginární sounáležitosti s lidmi, kteří jsou (bohužel momentálně) oslavováni.

Ja 14.8.2008 15:12

Re: Obstáli jsme?

R^

Kamjdu 14.8.2008 16:43

Re: Obstáli jsme?

R^ Velmi trefné.

dědek 14.8.2008 22:52

Re: Obstáli jsme?

R^V

emersonskej 14.8.2008 23:20

Re: Obstáli jsme?

Není co dodat !!!R^

Kamjdu 14.8.2008 14:20

Paní Bobošíková mě neoklame.

Ani zdaleka bych neuměl tak výstižně a poměrně stručně jako paní Bobošíková, vyjádřit to, co si o vládě, parlamentech a stání správě opravdu myslím. Přesto ji jako člověku hluboce nevěřím a spatřuji ji jako ďábelsky prohnanou osůbku. Jde o to, že jednoduše převzala argumentaci od někoho ze svých odpůrců z těch věčných politických diskusí a vydává ji za svou. 

Kajan 14.8.2008 14:01

Jděte do pr dele krávo nebeská Bobošíková nebo za komunisty, to je jedno ! Dzp.

Veteran 14.8.2008 18:21

Re: Jděte do pr dele krávo nebeská Bobošíková nebo za komunisty, to je jedno ! Dzp.

Ale pane Kajane, nechlastejte tolik!