19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Tauš 1.2.2011 17:21

Neuvěřitelné

Autor textu je padlý na hlavu.

Když se podívam, čeho že je autor výkonným redaktorem, tak se jeho fantasmagoriím o politické likvidaci členů ODS kvůli ekologocké superzakázce vůbec nedivím. Hádám, že autor  své výplody průběžně konzultuje s Ivanem Langerem alias Íčkem.  

Z. Novák 1.2.2011 16:00

ODS

Jestli to vy modrý kluci nezahrajete na tlustou čáru za minulostí, tak jste nahraný. I když komouši tu tlustou čáru propagují již 20 let a neubližují, tak nikdy jim neodpustíme co tady napáchali za 50 let a jaké to má následky. To samé by dopadlo z ODS - to co tady napáchali za posledních 20 let a jaké to má následky a nebudou již škodit, to jim již neprojde a nikdy jim to neodpustíme.

J. Šimek 1.2.2011 15:07

Propagandistické centrum se snaží pomocí drbů

hledat vnějšího nepřítele ODS a odvést tak pozornost od poodkrytého systému mafiánského systému financování ODS.

S. Ševeček 1.2.2011 13:59

Tak pravděpodobné, že

hraničící s jistotou.

L. Kalina 1.2.2011 11:27

Plivnou jedovatou slinu nic není jednodušší.

Media po tom rádi skočí a nepřemýšliví a občané také.  Panu Michálkovi a spol. se zdá, že případ Drobil úž vyšuměl a proto přišel s tím, že pražská čistička se dá pořídit za polovinu částky cca z 20 miliard na  10 miliard. To je tedy gol.   A media místo, aby po něm žádali vysvětlení, vždyť pořád tvrdí, že na každou informaci prověřují ze dvou zdrojů. Tak to tam vláknou.  Toto všechno mně utvrzuje v názoru, že pisatel článku má pravdu.   

 

F. Eliáš 1.2.2011 9:55

No, nevím

Rozhodně už nikdy ODS volit nebudu

J. Urban 1.2.2011 8:47

Má babička říkávala:

Hadr onuci kárá.

R. Houška 1.2.2011 7:30

Vy si tak máte s Kalouskem co vyčítat. Každý z vás je

už léta u jednoho struku z téže krávy. A na dalším struku jsou přisátí oranžoví paraziti! Problém je ten, že některému z vás občas tím cucáním tak nateče hlava, že se pod tu krávu, která už místy dojí místo mlíka krev,nevejdete. To se pak dějí vámi popisované věci.

A jen tak na okraj. Když se nechá vyhodit bílý kůň Drobil pouze díky neschopnosti vybrat si k sobě lidi, kteří alespoň dokáží držet hubu, a když si Vondra nechá nějakým podvodníkem nakukat, že ozvučit párkrát Pakul stojí 766 mega, tak jsou to oba pitomci, kteří se na svá místa neměli nikdy dostat. Ale i když z vlády odejdou, tak jejich místa zůstanou ODS, takže si při hlasování o ekotendru může Kalousek klidně vykloubit ruku, a bude mu to prd platné. Tedy pokud platí teze, že ODS chce šetřit, a ten neskutečně předražený tendr nepodporuje.

V. Skalová 1.2.2011 1:40

Bingo!

Cui bono? - je třeba se ptát. Kauzu Promopro vyšetřit, kauza Michálek byla bohužel vedena tak šikovně, že se nevyšetří nic, neb evidentním účelem bylo vrhnout bláto na Drobila a zbavit se ho.

T. Šmilauer 1.2.2011 13:24

Re: Bingo!

Paní Skalová!

Z vás ,stejně jako z autora článku, čiší neobjektivní obdiv k modré straně. VV,TOP,SZ a ČSSD s KSČM kradou jako straky, jen ODS je čistá jako lilie.

Přečtěte si obdivná slova E.F.Buriana, M.Sedloně,S.Neumanna,K. Biebla,I.Barta či P.Kohouta k jisté straně. Ale vy stejně nepochopíte.....Každá liška chválí svůj ocas, říkali již staří Římané.

J. Schwarz 1.2.2011 21:59

Re: Bingo!

Bohužel v "nezkorumpované" TOP09 je až příliš mnoho bývalých členů superzkorumpované KDU-ČSL. Mně se zdá článek věrohodný - krade se tam všude, a tyhle "kauzy" silně zavánějí účelovostí. Pochybuju, že v jejich pozadí je snaha odhalit a omezit korupci. Spíš zlikvidovat lidi, kteří se konečně rozhoupali něco s korupční praxí ve svých resortech udělat. Vondra je zatím jediný co vypadá, že chce zavést pořádek v armádě a na ministerstvu obrany. Komu a čemu má sloužit náhlé vytahování jakýchsi "přehmatů"?

T. Pansky 1.2.2011 1:28

Modra propaganda v primem prenosu ... Ze by autor mohl dodat fakta, s tim ...

... si neni treba lamat hlavu.  Duvodem clanku neni dodat informace.  Duvodem clanku je boj proti TOP.  Je treba odvest pozornost od vseobecne prijimaneho presvedceni, ze verejni reprezentanti ODS jsou v podstate trpaslici ovladani kmotry.  A o to se staraji lide jako autor tohoto clanku (nebo pan Dolezal, a jini ...).  Staci si vytahnout autorovo jmeno a seznam napsanych clanky.   Nic proti tomu.   Propagandu dela kazde politicke uskupeni.  Ze by to delal dobre?  To ani ne.  Ono se ale nic lepsiho delat neda.  ODS nereaguje na realitu, respektive kmotri dal doji ODS, ktera se uz neni schopna branit.  top0625top@hotmail.com

K. Filek 1.2.2011 7:18

Re: Modra propaganda v primem prenosu ... Ze by autor mohl dodat fakta, s tim ...

p.Pansky jaka fakta jste napsal vy.Nic,jen hloupé tlachani proti ODS.Kým jste ovládán,že píšete takové nesmysly.Mi se článek líbil.Kalousek je určitě čistý jak lilie.

J. Urban 1.2.2011 8:52

Re: Modra propaganda v primem prenosu ... Ze by autor mohl dodat fakta, s tim ...

Určitě. Stejně čistý, jako Gross, Vondra, Drobil, Chalupa, Srba,  Šulc, Bendl, Rath, Doležel, Svoboda, Benda, Oulický, Vlček, Novák - ježiš, to by byl dlouhatánskej seznam těch čistejch, ani do večera bych ho nedopsal.