25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kain 26.3.2010 12:04

Ekonomická bezpečnost republiky

S tím Ingolstdatem to bylo pokud se pamatuji jenom o chlup.Tenkrát byl silně proti Václav Klaus.Podívejte se dneska na Slovensko.To je plně závislé na Rusku.On se taky Fico snaží.

Mohli jsme tu mít bezpečnostní pojistku v radaru.Pro rusy by cesta do Česka byla uzavřena.Proto rusové a někteří naši postkomunističtí politici dělali všechno možné a nemožné jenom aby se radaru řeklo "NE".O těch primitivech jako Neoral,Tamáš a další sajrajt se nemá cenu ani zmiňovat.K tomu ruskému dobytkovi který hyzdí krajinu tou stupidní výstavbou u Karlových Varů řeknu jenom tolik,kdyby nebyla ta pakáž na radnici zkorumpovaná,tak by si tam ten ruský mužik nepostavil ani psí boudu bez povolení.Jak by to asi dopadlo,kdyby jsme něco podobného chtěli postavit např.u Moskvy.

K. Pořická 26.3.2010 11:31

Nějakej ďolík uprostřed Evropy,kde kromě trochy dřeva

žádné suroviny už ani nejsou, vodní zdroje prodané,anglicky se nedomluvíš,rusky také ne,tak koho to zajímá. Paběrkovat mohou jiní.,tady není nic pro velké hráče.

V. Kusý 26.3.2010 18:38

Re: Nějakej ďolík uprostřed Evropy,kde kromě trochy dřeva

Takže máme spáchat kolektivní sebevraždu? Ačkoliv, už se děje.

R. Kříž 26.3.2010 10:16

ach jo...

vsechny ty experty a vyslance by bylo potreba rozehnat... at si hrajou na reditele zemekoula za vlastni penize....

v rusku a na ukrajine plati jedno pravidlo - penize. mas penize? dostanes. nemas penize? nedostanes. nebo dostanes, kdyz....

kdybych byl pobozny, modlil bych se. modlil bych se za opetovne a velke zdrazeni plynu a ropy. to zajisti atraktivitu rozvoje alternativnich technologii (ne, nemyslim tim nejake demence typu dotovane vetrniky ci solarni panely) a snad i ja se jeste doziju toho, jak hovada, jejichz jedinou zasluhou je to, ze se narodili na kusu zeme, kde  jsou ropa a plyn, zalezou zase do zemljanek ci opet poridi velbloudy.

J. Měrka 26.3.2010 6:16

Trocha vzdělání by neuškodila...

Je tady spousta míst, které můžeme označit ... Česky:...která...

P.S. Člověk může dosáhnou vzdělání i posléze (bytˇbyl předtím odiplomován za...?)