19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Dva podpisy

S volbou prezidenta se vynořují mementa, která problikávají kandidaturou pana Drahoše (podpis na petici proti nenávisti) a kandidaturou expremiéra Topolánka (Lisabonská smlouva). Lze dát rovnítko mezi tyto dvě rozdílné události?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 11.1.2018 17:20

Tak mě napadlo .... mimo ty podpisy ...

Ti "hlavní, uhlazení, vychovaní, přátelští" kandidáti (jeden sice v politice chodí do 1.C, druhý zas v pětatřiceti aktivně v Africe zjistil, že na Bulovce umíme léčit trošku líp než v Keni (wirklich kolosal) - propásli několik možností, jak (na výši) odpovědět na "základní" otázku/špek redaktorů - na otázku: Jak se Vám jeví současný president? Mohli jednoduše odpovědět: Pane redaktore, všichni tady našeho presidenta už známe, Vy ne? Hodnocení provedou voliči, ztrácíme spolu čas.

Takhle by totiž odpověděla většina zkušených, vychovaných ..... . I u nás v hospodě, ale jen po jednom pivě ovšem, potom by začala tlačenice!

Prošvihli to, několik i pavlačově krafalo, prostě politpsychologů nasr ..... . Asi zapomněli, že i oni mají pouze jeden hlas do té bedny. Prostě ty reflektory a Moravec, to je droga!

Nebo měli strach, že za elegantní poukaz na množinu voličů dostanou na triko: vulgární, dělá si z našich (moudrých) otázek legraci, arogantní, bacha na něho, ...... ??

Zítra začne být veselo .....