28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Beldin 24.9.2006 20:59

Dukazy nelze zajistit

Lidi pochopte ze v tomhle state NENI mozne zjistit koho policie odposlouchava. Navic NENI problem si pro policisty zajistit odposlech KOHOKOLIV. Soudce zkouma pouze opravnenost zadosti, nikoli cisla v ni obsazena !! Na konci staci napsat zaznam ze nebylo zjisteno skutecnosti k tr. cinnosti a ze zaznamy byly zniceny a je hotovo.

herdekbabka 24.9.2006 17:06

no to je ten - pro ostatní malér , pro aktéry výmluva - totiž obecnost a nejasnost zákonů.

On s tím má Langer - ač dvojnásobný absolvent socialistických vysokých škol -problém - a to v rozdvojení osobnosti  - jako politik by se slušelo aby myslel a držel hubu dokud si vše neověří - jako občan - myslet nemusí a plácne cokoliv - jen aby se zaskvěl ... co má chudák dělat když jeho chéf nejvyšší udělal tak dokonalé zákony. - Nebo že by nepočítali  tvůrci zákonů s rozdvojením osobnosti u funkcionářů -- to by se mělo oopravit.....l

Luděk 24.9.2006 10:01

Není to jen politická hra?

Nejnovější akce Langera a ODS budí dojem nafouknuté bubliny,aby se Langer předvedl jako rázný ministr vnitra,člověk na svém místě,který bude neohroženě bojovat s teroristy.Langerovy předešlé kousky ho naprosto zdiskreditovaly před veřejností takovým způsobem,že veškerá jeho prohlášení a počínání budou brána jako politická špinavost.Pokud se ukáže,že učiněná opatření byla jen politickou hrou k oklamání veřejnosti,měl by Langer okamžitě odstoupit z funkce a odejít zcela z politiky.

Kvetla 24.9.2006 16:38

Re: Není to jen politická hra?

Souhlasím,že jestli se prokáže, že blufoval,nebo jen sedl někomu na špek, měl by pokorně abdikovat a zmizet funkcí placených z veřejných peňez.Jako soukroník ať se třeba podílí na politice uvnitř ODS,do toho nám nakonec nic není, ať píše a vydává třeba politické memoáry.Držet ho však ve funkcích, .teré pobírají plat z veřejných prostředků by bylo  pohrdání námi všemi.Snad se v řadách ODS najde někdo uvážlivější.!!!!!!

Pozorovatel 24.9.2006 8:10

Amatérismus naší nové vlády

Nevěřím tomu, že by u naší policie byli amatéři, kterým nějaký pisálek objeví odposlech. Je smutné, že ministr vnitra slyší na volání nějakého pisálka, který chce být zajímavým. Nebo je to všechno ministersky a vládně vymyšlené? Jenom tak mimochodem, proč pisálci jen řvou a nepředkládají důkazy? Přístup vlády je amatérský a ve svém důsledku pro veřejnost a zírající obecenstvo přímo děsivý.

Jan 24.9.2006 9:38

Re: Amatérismus naší nové vlády

Nanestesti tato vlada, snad s vyjimkou pp. ministra dopravy a ministra obrany, je slozena z neskutecnych amateru a lidi, kteri za sebou po profesni strance nemaji absolutne nic. Podle toho to taky vypada. Jsem skutecne zdesen ze skutecnosti, ze ryzi amateri jako je Langer a Tlusty mohou "ridit" tak vyznamne resory. O Topolankovi jako predsedovi vlady nemluve. V posledni dobe mi pripada, jako bych se probudil nekde na konci 80.let, zejmena kdyz slysim mluvit Topolanka (Jakes a "intelektualni uroven" jeho projevu).

lída 24.9.2006 10:08

Re: Re: Amatérismus naší nové vlády

A co amatér Sobotka - to Vám nevadilo, že sotva vystudovaný advokát říídí finance, kterým zhola nerozumí? To je jako mít firmu a mít tam začátečnici účetní, která absolvovala třitýdenní kurs, taky vás může zcela zahrabat, jako celou zemi amatér Sobotka. Rozumný podnikatel si jako účetní vybere zkušenou osobu a ne člověka /rychlokvašku/, což dle mého názoru Sobotka je. Jak mohla celá slavná ČSSD dosadit do tak závažného resortu člověka bez ekonomického vzdělání, tak to je tedy nad mé chápání - a může mi pan "skvělý" Paroubek i s tou jejich partají a potměšilým úsměvem Sobotky vykládat co chce. Langer zatím neukázal co umí. Líbí se mi, ale víc než připodělaný Bublan. Ovšem jsem zvědavá na další kroky. Jen maličkost, pokud např. vrátí zaměstnání  policajtce, která kradla o obchodě, tak si o něm budu myslet totéž co o Bublanovi.

NoName 24.9.2006 12:05

Re: Re: Re: Amatérismus naší nové vlády

Vadilo mi, že je Sobotka amatér, ale to ještě neznamená, že mi nebudou vadit amatéři z ODS. Dá se to pochopit, ne ? Prostě jsou lidi, kterým vadí amatéři jako takoví ...

B.B.Spinosa 24.9.2006 18:50

Re: Re: Re: Amatérismus naší nové vlády

Děvče, děvče máš to v té hlavě nějaké neurovnané. To co předvedl pan Langer nemá v dějinách obdoby. Dnes v otázkách pana Moravce z toho tak neprofesionálně couval, že si snad každý o něm musel udělat úsudek, že je to křivák a lhář.

DENAN 24.9.2006 4:48

Laik se diví, odborník žasne...

"Ministr vnitra Ivan Langer pustil do světa nepodloženou a neověřenou informaci"- na to si na naší politické scéně bohužel pomalu zvykáme.  Velice závažným počinem z jeho strany vidím skutečnost, která vyplouvá "mezi řádky" při současných bezpečnostních opatřeních v Praze. A civilní špionáž sbírá

potřebné informace zejména v zahraničí a hraje významnou roli v boji

proti terorismu.Zpravodajské služby totiž získaly informace o zvýšené hrozbě terorismu.

"Je to poprvé, co ČR čelí v tak konkrétní podobě tak konkrétnímu riziku

teroristického činu," prohlásil ministr vnitra Ivan Langer. Vláda o tom údajně ví už skoro 3 týdny. Přesto pan Langer dokázal v tak kritické situaci odvolat ředitele civilní rozvědky. To už není v této situaci realtivně neškodný úlet pana Langera, ale vážná systémová chyba ohražující bezpečnost našeho státu.

mik 24.9.2006 8:03

Re: Laik se diví, odborník žasne...

Jestli zvysene riziko nesouvi si prave s cinnosti rozyvedky. Typl bych si, ze za Pablba jak je u bolseviku a socanu zvykem mela za ukol hlidat politickou opozici, nikoli rizika pro stat. Rizikem pro stat je sama moc KSCSSM.

Kvetla 24.9.2006 9:43

Re: Laik se diví, odborník žasne...

Jetli to není třeba i  tak,že když si ředitelé předávali funkce,tak se přišlo na to,co vše si suší v šuplíku.....A nebylo tam vše v pořádku,když ,jak nás informoval v době ne zas tak dávno minulé náš tisk, sledovali se vzájemně. Takže,pokud to byla nezkreslená pravda, byl tam síše veliký bordel...Rv:-/!!

Jara London 24.9.2006 11:30

Re: Laik se diví, odborník žasne...

Znáte důvody odvolání ředitele civilní rozvědky? Byla to vážná systémová chyba nebo reakce na jeho nečinnost? Víte to jistě, že zpravodajské služby získaly informace o zvýšené hrozbě terorismu? Odkud a jak? Máte přesné informace? Podělte se, denane! Podle mě jde o klasický český bordel, na který jsme si už bohužel zvykli. Stát, v němž bez odporu parlamentu nějaký Gross s nějakým Tvrdíkem rozbili fungující struktury vojenské a civilní rozvědky jenom proto, že se začaly zajímat o jejich kontakty s nějakou Barkovou a o jejich časté telefonáty do jejího bordelu a že jedním ze zjištění byla sexuální úchylka Tvrdíka, který se občas vypravil do onoho podniku nechat si nařezat zadek oblíbenou dominou a vyplakat jí na mohutné poprsí pár státních tajemství, už unese fakt všechno. Odmítám těm hovadům platit na jejich krávoviny daně.

Kvetla 24.9.2006 1:51

Že se odposlouchává,je mi fuk....

Špiclovalo se, co svět světem stojí , technicky je to čím dál jednodušší a tím i levnější.Koupit se dá každý,jde jen o otázku ceny,pravil klasik.Pozastavovat se nad touto skutečností může tedy jen slabomyslný ,nezralý jedinec.Moudrý s tím počítá a podle toho se chová.Chytrý navíc mlčí a přemýšlí,jak takové skutečnosti pro svůj cíl co nejlépe využítvyužít.Nu a diplomat takovou skutečnost bez hnutí brvovyužije tím,že jedná tak,aby si původce téhle hrubé nemravnosti sám nabil hubu.:-D:-D:-DJak vidno a slyšno,bude potíž, kam zažadit tyhle hochy.Zřejmě si nevybrali ty správné poradce,  když ze společenských nauk zřejmě propadali.RvNebo my voliči,jsme měli kroužkovat a tím preferovat jiné osoby.:-/.Poučení pro nás pro všechny!!

li 24.9.2006 0:37

Porodí Paroubek Tlustého Zemana?

Porodí Paroubek Tlustého Zemana?

Starý J. 23.9.2006 18:58

Milaz

…Je úplně jedno, jestli ta informace je , nebo není ve výsledku pravdivá. Jedná se o to, že jen hovado, nebo tupoun může argumentovat pomocí ionformace odnikud a odnikoho. O to jde. ….

Ale proč tomu Paroubkovi tak nadáváte? Jen za to, že:

1.       Obvinil v TV přímo do očí Gandaloviče z trestného činu, že prošustroval v Americe 5 milionů. Zdroj: Anonymní udání! Důkazy žádné. A jak ten anonym policii znal?

2.       Obvinil v TV Topolánka, že se dopustil TRESNÉHO ČINU A ÚVĚROVÉHO PODVODU. Zdroj: Anonymní udání. Jak ho zná? Bylo zasláno jemu? Důkazy NEMŮŽE MÍT ŽÁDNÉ! Pokrač.

Starý J. 23.9.2006 18:58

Re: Milaz

3.       Přednesl v TV obvinění, že ODS vypracovala (nebo někdo s ní ve spojení) tzv. Kubiceho zprávu 2. Velice závažné obvinění. Zdroj: Nejdříve mu přišel e-meil, pak mu zprávu předal někdo, koho neprozradí, pak mu ji předal někdo, koho nezná. Důkazy žádné!

4.       O Rathových každodenních obviněních téměř všech ODS, která se neprokázala, nemá ani cenu psát. Např. Bendl chtěl rozkrást nemocnice! Závažné obvinění. Podané trestní oznámení od Bendla pro pomluvu doposud NIKDO NEŘEŠÍ!

Musel bych psát za desáté, za sté! Nemá to smyslu, lidé Vašeho typu nejsou schopni informace vůbec zpracovávat!

 

AeroKarel 23.9.2006 22:04

Re: Re: Milaz

Normální průběh. Smítka v oku bližního svého vida ...........

Starý J. 23.9.2006 18:57

Autor

Píše:

….Langer tu není od toho, aby vyslovoval domněnky a zahrával si s vážnými, pro tuto zemi smrtelně důležitými věcmi. Má podřízený policejní sbor motivovat k prověření všech podezřelých indicií…Langer a nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká slíbili, že do týdne předloží výsledky vyšetřování….

Ale autore, to jste zástupce šéfredaktora? Langer sám několikrát zdůraznil, že jako ministr vnitra nemůže v této věci NIC KONAT a NIKOHO NABÁDAT. To může jen státní zástupce pověřený ve věci, nebo jeho nadřízený. To jen Bublan a Paroubek vždy všechno věděli a o všem byli informování a dokonce to hlásili do TV.(viz Bublanovo vysvětlování, jak Kořistka na detektoru nelhal!)!

XXL 23.9.2006 17:11

Jenom výpisy

Pokud si policie vyžádá "jenom" výpis z mého telefonu,aby věděla kdy a komu volám,tak to nazývám hezky česky:FÍZLOVÁNÍ.Nic na tom nezmění to,že v policejním žargonu se tomu říká:Monitorování za účelem vyhodnocení.

jirka 23.9.2006 16:02

už 15 let sním

o slušné konzervativní straně, kterou bych mohl volit, aniž bych zvracel. Párkrát už jsem si myslel, že ji máme, ale byly to marné naděje. A teď tahle snůška populistů - Topol., Langer, Tlustý, Nečas, Říman,.... fujtajxl, to je tedy podívaná.

AeroKarel 23.9.2006 22:01

Re: už 15 let sním

Tak já zase sním o straně liberální a také kde nic, tu nic. Takže mi nezbývá než volit ODS jako nejmenší zlo. Určitě menší než Paroubek, Sobotka, DRáth, ........, taktéž populisté a ještě k tomu škodliví populisté!

Zebra 23.9.2006 23:33

Re: Re: už 15 let sním

Kdo vás proboha nutí volit zlo ?

lída 24.9.2006 10:16

Re: Re: Re: už 15 let sním

Nevybírejte si, jen co se Vám hodí do krámu. Pokud čtete vše a nevynecháváte písmenka, tak pisatel napsal "nejmenší zlo". Také tak volím, protože ČSSD je pro mne strana nepřijatelná. Nikdo rozumný tady není.Snad jen strana konzarvativní, ale ta je tak malá a navíc ani nekandiduje, Nicméně s jejími názory se osobně ztotožňuji. Možná se časem vyprofiluje strana Zelených. Líbí se mi Bursík, ne jako mužskej, ale svými postoji a názory - tak a můžete začít štěkat., pánové a dámy.

Zebra 24.9.2006 20:57

Re: Re: Re: Re: už 15 let sním

Malé zlo je jistě lepší než zlo velké a nejlepší ze zel je zlo nejmenší ovšem pořád je to zlo. Kdo volí dobrovolně zlo, byť nejmenší, je hlupák. Rozumný člověk volí dobro !

mik 24.9.2006 8:28

Re: už 15 let sním

http://www.konzervativnistrana.cz/

Jara London 24.9.2006 11:20

Re: Re: už 15 let sním

Pokud jsem dobře četl, Jirka mluvil o SLUŠNÉ konzervativní straně.

aa 23.9.2006 13:52

aa

rejpal tady & tam 23.9.2006 13:51

Důvod ke znepokojení

je dozajista pan Parpobek.  Pan Langer si možná naběhl, ale na rozdíl od Paroubka nelhal. Hlavně ale netvrdil, že o odposleších ví.

janoryna 23.9.2006 13:21

kritika kompetence ministra langra je

jako vždy levičácký blábol. srovnejte ho na př. s bublanem. nebe a dudy.