26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Důvěryhodnost médií klesá

Podle stále ještě seriózního Gallupova ústavu klesla důvěra Američanů v média asi o polovinu. Příčinou je podle všeho „posedlost médií Trumpem“. To známe, naše média jsou „posedlá Babišem“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 11.7.2018 9:05

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

Koukám, že vy jste stejně geniální vyšetřovatel jako bývalý ministr zahraničí Britského království Boris Johnson, který během několika hodin věděl, že Skripala otrávili Rusové. Mělo to malý nedostatek. Jediný důkaz bylo a dodnes je jeho prohlášení. Tedy podle známého: "Jsem to řekl a tím jsem to dokázal."

A k naší věci doporučuji si alespoň jednou přečíst v mém prvním příspěvku v 5:12 první odstavec.

A. Trick 11.7.2018 8:26

Poněkud Vám ušlo,

že státní zátupce zastavil stíhání Faltýnka. A v usnesení uvedl, že pokud policie nedodá relevantní důkazy nevylučuje, že zataví stíhání celé.

Kontrolní otázka: Jak to Babiš brzdí, pane Logiku?

J. Chaloupka 11.7.2018 8:24

Oprava: to byl souhlas s příspěvkem pana A. Tricka.

.

J. Chaloupka 11.7.2018 8:23

Souhlasím.

.

J. Chaloupka 11.7.2018 8:22

Zajímavé je, že jsme se nedozvěděli KDO tu dotaci vlastně

před cca 10 ti léty přiklepl a jak ji kontroloval. Ostatně myslím, že trestný čin poškozování EU se dostal do zákoníku cca před 8 léty, takže v r. 2008 to nebyl trestný čin. Myslím, že je to důvod pomalé činnosti naší spravedlnosti. Jako u Čunka. Nebo myslíte, že kdyby na něco přišli, že by nestál před soudcem? A to probírali jeho příjmy 20 let zpátky.

S. Sedlák 11.7.2018 8:15

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

A vy debil.

S. Sedlák 11.7.2018 8:01

Re: Patláte Vy

A proto to Babiš stále brzdí, jak může. Logika asi nebude vaší nejsilnější zbraní.

S. Sedlák 11.7.2018 8:00

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

Babiš toho nakrad daleko víc, než jen těch usmolených 50 Mega, dětino. Víc čtěte a míň pište. To platí ostatně i o tom dalším. To jen abyste nebyl za úplného v..a.

P. Dvořák 11.7.2018 7:53

Stále patlámo, patlámo.

Z vaší první věty je evidentní, že jste nečetla můj první odstavec.

Další dvě věty, které by odpovídaly na moje dvě otázky, jsem nenašel.

J. Karlík 11.7.2018 7:51

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

Odpověď od S. Sedláka, který ví, že státní zástupce nejde do věci razantně, protože ví, že by skončil někde na přechodu, ani nechtějte. Je to zarputilý magor.

M. Těhanová 11.7.2018 7:10

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

Vy to asi moc nesledujete a neumíte si dávat věci do souvislostí. Vy nevíte, jakým způsobem si ten pán získává firmy? Jak se pak chcete k něčemu vyjadřovat?

P. Dvořák 11.7.2018 5:12

Re: Patlámo, patlámo, patlámo.

Nijak moc nesleduji ty tanečky lidí, kteří od voleb nic nedělají a jejichž výplata má za číslem pět nul, přičemž jim to financují z daní občané tohoto státu. Jen základní platy poslanců a senátorů nás přijdou na 40 milionů měsíčně! Kolik že byla ta dotace?

Ale jinak jste mě tedy opravdu, ale opravdu pořádně vyděsil. Mám dvě skromné otázky:

1) Jak to dopadá s Babišovými oponenty, kteří pokud neskončí na přechodu nebo neuklouznou v koupelně, či si sami nevpálí kuli do hlavy, tak mají těžké existenční problémy?

2) A kteří Babišovi oponenti skončili na přechodu nebo uklouzli v koupelně, či si sami vpálili kuli do hlavy?

A. Trick 11.7.2018 5:09

Patláte Vy

Vyšetřování trvá tak dlouho, aby bylo stále možno o tom žvanit.

M. Vaněček 11.7.2018 2:30

Vrácení dotace

je jen trapný pokus IMOBy o vyvinění se. Když něco ukradnete, tak se to nesmázne tím, že ukradené milostivě vrátíte s tím, že jste to našel na ulici. Babiš a jeho ANOfert nejsou v centru pozornosti kvůli nějaké zlomyslnosti novinářů, ale prostě proto, že působí na naší společnost jako rakovina prolézající všechno. Bohužel, spoustě lidí ještě nedošlo, že Bureš není hodný strejda, který rozdává koblížky, ale pěkně žravý predátor. Boj proti korupci - pche, to byla jen taková vějička pro prosťáčky. Už se prokázalo i to, že ten slavný svěřenecký fond je jenom chabá zástěrka a ovládá ho Babiš sám. Tenhle člověk nemůže vládnout, aniž by byl ve střetu zájmů. To ostatní, jako najmenování nekompetentní ministryně spravedlnosti (tak já to teda vezmu sám, abystě blbě nekecali) jsou jen drobné lapálie.

S. Sedlák 11.7.2018 1:04

Patlámo, patlámo, patlámo

Bartoň tradičně dělá Babišovi užitečného i...a.

Vyšetřování čapáku trvá tak dlouho, protže ti, kterých se to týká sypou do koleček písek, aby se to co nejvíce oddálilo, vy Einsteine. Pochopitelně vyšetřovatelé a státní zástupci mají strach jít razantně do věci, protože vědí, jak to dopadá s Babišovými oponenty. Pokud neskončí na přechodu nebo neuklouznou v koupelně, či si sami nevpálí kuli do hlavy, tak mají těžké existenční problémy.

Babiš má tolik másla na hlavě, že by média musela být slepá a hluchá, tak jako tupější část voličů, aby přehlížela jeho průšvihy. Zaplať Pán Bůh za to. Kdyby ta nebyla, tak už by si tento podvodník dělal, co chce.

Ano Malá skončila. Dokonce ten podrazák chtěl být ministrem spravedlnosti. Teď se mu podařilo najít už osvědčenou podržtašku.

Dost to připomíná Mečiara na jeho vrcholu. Tenhle dopadne podobně a moc bych si přál, aby to nakonec v těch teplácích přece jen skončilo.