18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Důkaz jednoho prezidentova omylu

Hluboce se skláním nad statečností a odvahou Petra Langa, který při šíleném činu vraha v ostravské nemocnici v prosinci 2019 zachránil svoji dceru za cenu ztráty vlastního života. Tak vypadá skutečné hrdinství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Žůrek 31.10.2020 6:47

Je novinář a novinář. Mnozí novináři provádějí práci pouze pro kšeft, pro své peníze! Ale druzí zase z titulu své profese a pro občany!

A právě v tom je velký rozdíl!!!

V. Mokrý 31.10.2020 6:28

1* R^ :-) !!

J. Kopp 31.10.2020 5:29

Pan Nováček je původní profesí historik. A to co provozuje rozhodně není klasická novinařina. Vyznamenání si určitě zaslouží.

M. Hartmann 31.10.2020 3:48

Pěknou hovadinu jste vytvořil, pane autore Stejskale. Není třeba komentovat. Miloš Zeman se už tenkrát, coby neprezident, opět nemýlil. Až půjdete do koupelny, mrkněte na zrcadlo. Dneska se to páně prezidentovo zobecnění potvrdilo hned dvakrát. Jednou tady vámi, podruhé v úvodníku dnešních Lidovek, kde se nejmenovaný novinář (zapomněl se podepsat, asi věděl, proč) rozhorlil nad panem docentem Blatným, že podepsal petici pod toho bláznivého Mikuláše. Není o čem psát, že? A ten člověk, pan Blatný, nemá vůbec nárok na vlastní názor, že? Ale hlavně z toho udělám co nejrychleji z prdu kuličku a ať už je to na titulce! Tak takoví jste dnešní novináři většinou, fuj tajbl. Pan Petr Nováček je pán salónní, kterému nesahá smečka štěkajících pejsků ani po kotník. Jsem rád, že tu medaili dostal a taky za to, že jak dnes řekl v Interview ČT, že ji převzal rád. A panu prezidentovi děkuji i za medaili pro pana doktora Matýse, ostravského dětského psychiatra, kterého jeho vlastní kolegové dohnali za pomoci novinářů k abdikaci z významného postavení v profesní komoře. Jne připomenu: je to o málo více než rok a bylo to za jeho vyjádření se k nezodpovědnosti rodičů nemocné Gréty. Slušných novinářů, jako je pan Nováček, pan Stach, paní Tománková, těch abys dnes opravdu pohledal.

J. Brunner 31.10.2020 2:02

Rv

J. Brunner 31.10.2020 2:02

R^

I. Fencl 31.10.2020 0:42

neprostitující novinář v klasických novinách pohoří: musí držet basu. Skutečných volů je mezi novináři málo, ale málokterý si může dovolit nezávislost.

I. Štípek 31.10.2020 0:23

"Musel by to být přeborník v oboru analýzy mikroagrese, aby v projevu prezidenta Miloše Zemana odhalil nějaký zásadní kontroverzní osten", píše Aston v předminulém úvodníku. A hle, jeden pihňa co má ruku rychlejší než hlavu, se přeci jen našel.