25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Doprava s Václavem Klausem

Zdál se mi tuhle takový zvláštní sen. Exprezident Václav Klaus založil novou pravicovou stranu a s přehledem vyhrál předčasné sněmovní volby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Bouše 29.9.2015 11:47

Re: Ách jo,

Madam Baldová, taková drobná technická připomínka. Možná to bude pro Vás překvapení, ale SSSR se už před 25 lety rozpadl, KSSS byla dávno zrušena, Brežněv už umřel a komunisté v současném Rusku nejsou u moci 25 let. Současné Rusko prosazuje pravicovou a konzervativní vnitřní politiku.

Doporučuji, abyste se z Vaší přetažené hibernace ráčila probudit....

Z. Baldova 29.9.2015 0:54

Re: Ách jo,

zajimave u tech Klausovich pucfleku je,  ze zde radi oponentum nadavaji  do rudych bolseviku a pod pritom ten jejich guru VK  je kolaborant s rusama a leze komousum do rite jak se da  :):)  jste k smichu specialne cvok Bouse a Janyska o Mrazkovi a Donatu uz ani nepisi to jsou  Klausovi milenky

Z. Baldova 29.9.2015 0:48

J. Kanioková

Vy taky nezklamete suverene na urovni Janysky a nebo trotla Bouse

Z. Baldova 29.9.2015 0:47

Re: Ách jo,

S Vama trubicko diskutovat je jako s blbcem o tom neni sporu trotle

L. Bouše 28.9.2015 21:01

Re: Ách jo,

Vtip je totiž v tom, že mnou označené typy lidí se vyskytují ve všech diskusích na NP i v Lidovkách. Jsou to lidé bez argumentace, jen z nich srší nenávist a zloba, aby druhého urazili. Asi si léčí nějaký svůj mindrák.

Všimněte si, že já jsem schopen diskutovat s každým, kdo o rovnoprávnou diskusi má zájem.  Takových je nepochybně většina. A přiznám se, že každá kritika je pro mne výzvou, abych se s ní vypořádal.

Vy do té skupiny poctivě diskutujících patříte také, tak není třeba, abyste na sebe mou výše uvedenou kritiku vztahoval. Těším se na Vaši účast u dalších mých článků.

J. Slanina 28.9.2015 20:56

Re: ???

A zase. Tvé repliky jsou už skutečně na úrovni dvanáctiletého žaka.

J. Slanina 28.9.2015 20:51

Re: Ách jo,

Víte, pane Kusý, teď jste tohoto Blbouše jistojistě zaskočil. Takový, sice krátký, ale výstižný rozbor jeho pitomostí je nad síly jeho rozumového chápání. Ten svede maximálně cosi opsat z těch notiček, které dostává ví bůh odkud, i když já bych si dokázal docela přesně představit odkud asi.

K. Janyška 28.9.2015 20:43

Re: ???

Coprolální rudý supermamlasi  ? Dzp.

V. Kusý 28.9.2015 19:39

Re: Ách jo,

A tohle vše jste vyčetl z toho, že někdo nesouhlasí s panem Klausem? Já bych spíš vsadil na kávový logr, tady ssedlinu.Opravdu musíte takhle nedůstojně razítkovat? Nechtělo se mi do toho, ale musím Vám to napsat.Vše argumentace je, promiňte, jako z oka vypadlá Goebbelsovi, jen s opačným znaménkem."Kdo nejde s námi, jde proti nám". A přesně tohle, co zde předvádíte je sice služba pravici, ale medvědí.Vždyť o nás, kdo nesouhlasíme do písmene s dogmatem, víte čerta starého, nebo nám vidíte do hlavy?Přesně to, co jste vyjmenoval jako negativní mne také rozpaluje do červeného (ne rudého:-) žáru a přesto epocha Václava Klause mne nenaplnila pocity štěstí.Prostě mám představu odlišnou, kterou nelze vtěsnat do této diskuze.Vám to ovšem stačí k onálepkování a basta.Poněkud zjednodušený přístup od člověka, mávajícího praporem pravice...

L. Bouše 28.9.2015 18:56

Re: Ách jo,

Já bych se nebál tvrdit, že nejde o fóby ale o fily.

Především jde o příznivce neomarxistického multikulturalismu, potom o fanoušky homosexualismu, příznivce eurokomunistické totality a despocie, která se na nás valí z USA a evropského svazu. Příznivce rozdávání dotací z erárního, aby jako jejich vybraní příjemci nemuseli hnout ani prstem a prachy se jim jen sypaly.

Prostě zkráceně, jde o příznivce starých pořádků.

V. Kusý 28.9.2015 18:53

Re: Ách jo,

Ale kdež, já třeba podle titulku myslel, že to bude o transportu, tedy dopravě, a ona je to politika.Ach jo....

J. Slanina 28.9.2015 18:43

Re: Ách jo,

Že vy už máte legitimaci SOPO? Nejspíš s pořadovým číslem 002, že?

J. Slanina 28.9.2015 18:41

Re: ???

Zase jsi nevěděl, mamlasi, co plácnout? Psp.

J. Kanioková 28.9.2015 18:16

Ách jo,

diskuze "nezklamala", slet Klausofobů..

I. Mertl 28.9.2015 18:15

Re: No toto!

Děkuji, ne.

J. Šimek 28.9.2015 17:40

Aha, tak my máme v záloze mesiáše. Opsáno z Protiproudu.

K. Janyška 28.9.2015 17:29

Re: Naše vlast musí v první řadě vyčkat až se samovolně

Je k úplnému zahození. Tudy vývoj nevede. Jde skrze národní státy, coby prvky spontánního řádu lidského světa.  A je jich na Zemi čím dále, tím více a teprve jich bude přibývat.  Musejí být spolu svázány negativními smlouvami, ne pozitivistickými, tedy příkaznickými... Dzp.

K. Janyška 28.9.2015 17:24

Re: To klesl Neviditelný Pes

Netzer je chlap z Václaváku... Dzp.

K. Janyška 28.9.2015 17:23

Re: ???

Také jste v jejich péči ? Dzp.

V. Kusý 28.9.2015 16:52

Re: Krásná představa,

Tak co, byl, nebo nebyl? Setkal jste se s nějakým Rusem na ruské půdě? Děkuji za jednoznačnou odpověď.

L. Bouše 28.9.2015 16:51

Re: Pro někoho

Pane Slanino, v zákoně č. 1/2003 Sb. o vyhlášení amnestie prezidenta republiky žádné jméno richter ani jiné uvedeno není. Tento zákon jako každý jiný platí tedy pro každého, kdo jeho podmínky splní, ať se jmenuje jakkoliv.

Zajímalo by mne, kam na ty fantasmagorie chodíte ? Chlapče, že ty ve dne v noci nasáváš ?

J. Slanina 28.9.2015 16:08

Re: ???

Pozor, tohle není záležitost jednoho večera. To je dlouhodobý problém několika psychiatrů.

J. Slanina 28.9.2015 16:06

Re: Pro někoho

Tak po lopatě, blbouši. Nesouhlasím s tím, že amnestoval takové smrady jako je richter, který nejen že lidi okrádal, ale ještě se jim chechtal do ksichtu. Pokud ovšem tvé úchopové instrumentárium je natolik nedostatečné tento fakt pochopit, už se s tím raději dále nezabývej. Fakt, že v odkazech citované jména jsou ti neznámá tuto možnost velmi podporuje.

L. Bouše 28.9.2015 16:01

Re: Já si, byť se zpoždením, uvědomil jednu věc:

Pane Stirský, dáváte příliš váhu formě namísto obsahu. Porovnejte si politické programy našich stran se stranami v Německu, Británii, Francii a všude naleznete obdobnou terminologii.

Ideologie Vámi citované jako homosexualismus, NGOismus, alarmismus, humenrightismus a mnoho dalších jsou přeci jasnou pravicovou kritikou současného levičáckého neomarxistického šílenství v celé západní Evropě a USA. Osobně věřím, že se s těmi zrůdnými ideologiemi neztotožňujete.

Podezírat VK z chamtivosti ? To už docela dost popouštíte uzdu své fantazii, protože kvůli komu by nějakou chamtivost vykonával ? Kvůli sobě, Lívii, dětem, sestře ? Prosím, vraťte se na zem.

L. Bouše 28.9.2015 15:44

Re: Pro někoho

Pane Slanino, děkuji, že se zajímáte o můj článek a problémy v něm předestřené. Rád bych reagoval na Váš příspěvek, ale neumím pochopit, na co se tážete. Nevím, co jste zamýšlel citací příspěvků p. Erata. Jména ve Vašem příspěvku mi jsou neznámá.

VK vyhlásil 1.1.2013 částečnou amnestii. S kterým jejím článkem nesouhlasíte a proč ?

J. Lehký 28.9.2015 15:43

???

Copak jste to večer bumbal, pane?

L. Bouše 28.9.2015 15:32

Re: Pro někoho

Pane Kusý, tady s Vámi zčásti souhlasím. Skutečně VK byl premiérem dvou vlád od r. 1992 do 1997 a ODS zastávala důležité ministerstvo spravedlnosti. Souhlasím, že na reformu zbytnělé a zakonzervované postkomunistické justice mohl nasadit lepší stranické figury. Nicméně je to historie dnes už 18 letá, kdy resty se od té doby jenom navršily.

Ani Topolánek ani Nečas poté nebyli bohužel právnicky tak zběhlí, aby dokázali význam tohoto resortu na životy prakticky všem našich občanů docenit. Odstrašujícím příkladem naprosto nekompetentního právnického diletanta byl Jiří Pospíšil, který zpackal jak trestní zákoník tak občanský zákoník a paralyzoval vězeňství. Ale na to už VK neměl žádný přímý vliv.

Jako prezident republiky se VK snažil resort justice zachránit v roce 2006 odvoláním předsedkyně Nejvyššího soudu Ivy Brožové. Vzpomenete si, jak celá kausa nakonec dopadla ?

Doufejme, že poctivá pravice si s tímto zásadním resortem poradí lépe, protože kořen řešení tkví v parlamentu a ve znalosti problémů šéfem justice.

J. Slanina 28.9.2015 15:27

Re: Krásná představa,

Ano, odpověděl jsi, Blbouši, naprosto standartně. Zatímco pan Kusý, se tě, Blbouši, jednoznačně ptal, byl-li jsi v tom CCCP či v rusistánu, napindal jsi toho na jedenáct řádků a při tom na odpověď stačí jedno ze slovíček ANO - NE.

J. Slanina 28.9.2015 15:14

Re: Pro někoho

Výborně,, Blbouši. To by mne docela zajímalo, co bylo tím Klausovým nejblbějším počinem, když považuješ amnestování třeba takového sesráta-richtera za nejlepší státnický počin. Autor: E. Erat Datum: 29.5.2015 16:48 Ale,kde jsem napsal že mi imponuje ? Ano,tykám si s ním (se smetkou) jako stovky dalších lidí.Ale můj přítel to není,obchodní partner,slušný,vždy platil včas a velkoryse Ano,zval mě na večírky H-systému,na svoje narozky atd. Skvělá záležitost.Dokonce jsem prožil i špičkovou dovolenou na Grand Canarii v jeho hotelu v Puertu Ricu (bohužel už ho nemá).Skvělé a zcela zdarma pro obchodní přátele atd.A jestli někomu uškodil je otázka.Ano,uškodil ovečkám na stříhání.Normálně uvažujicí jedinec se selským rozumem nedá nikomu milion předem,to udělá pouze hlupák.A za hloupost se vždy platilo.

Autor: E. Erat Datum: 31.5.2015 8:31 Svědomí,to je jenom muška zlatá.A svědomí mám čisté.Ovšem daleko důležitější je,že mám křišťálově (jak říkal nebožtík S.Gross) čistý trestní rejstřík.A za svědomí si nekoupíš ani rohlík,natož dům,auto atd.

Autor: E. Erat Datum: 19.6.2015 17:04 Vzpomínat si může kdejaký trouba když se večer nudí,důležité je,že vše je již promlčeno, a můj trestní rejstřík je křišťalově čistý jak by řekl nebožtík Gross.

Autor: E. Erat Datum: 21.6.2015 9:46 Zásada je neodrbat ovečky nikdy zcela dohola.Můj vzor je Calvera z filmu Sedm statečných.Chytrej a schopnej člověk,bohužel doplatil na svou velkorysost.

Autor: E. Erat Datum: 26.6.2015 9:25 Člověk prodělává od dětství jistý vývoj.Tenkrát byl můj vzor Mirek Dušín.Dnes v kapitalismu jsem pochopil,že lepší vzor je Calvera.

V. Kusý 28.9.2015 14:49

Re: Pro někoho

Pane učiteli, Klaus prosím chyběl celou tu dobu, kdy justice nefungovala tak jak má, on si tu špatnou známku nezaslouží :-)))