18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Díra po Tejcovi

Konec Jeronýma Tejce ve vysoké politice přišel znenadání. Ještě pár dní před ním prý vyjednával o podobě jihomoravské kandidátní listiny ČSSD.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 5.4.2017 12:31

Tejc aby voněl Babišovi zbavil se sobotkovského smradu.

Tejc vsadil na totální "dištanc" od sobotkovštiny. Čímž zmnohonásobil svou cenu pro ty, kteří budou stavět Babišo-Zemanovou vládu. Až pak zazní, že do vlády s ČSSD, ale jen té vedené Tejcem (když se teď svým u koryta mlaskáním odepsal Zimola), pak teprve mnozí pochopí Tejcovo ádié Sobotkovi.

F. Doušek 5.4.2017 10:43

Tejc se objeví

ve SPOZu.

P. Rudolf 5.4.2017 9:14

Tejc vsadil

na prozemanovskou, čili protisobotkovskou kartu, a prohrál. Sám se za ta léta umí v zákulisí politiky pohybovat a tak svou momentálně beznadějnou situaci v ČSSD vyhodnotil správně.

O tom, že Sobotka podzimní volby prohraje, snad už nepochybuje nikdo, natož zkušení politici v ČSSD. A co když Tejc (jehož odchodu z politiky vůbec není škoda) kalkuluje s tím, že Sobotka bude pak muset na funkci předsedy strany rezignovat a chrabrý Tejc se za znění oranžových fanfár vrátí?!

Š. Hašek 5.4.2017 8:50

Ta díra,

pane Jelínku, má rozměr od Děčína po Hodonín??

Jinak máte u mě jedničku za to, jak jste popsal "život" v naší již zcela nedělnické (viz sociální dávkařství a gender starosti) socdem partaji. Mají vůbec ti socialisté čas se věnovat občanstvu/republice/debatám o programu vlastní strany? Nebo mají problémy se stavbou domu (Tejc, jak píšete)? On musí o sobotě uklízet po zednících, nebo co?

Zkráceno.