18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zeměžluč 3.6.2009 6:32

Jen aby...

Jen jestli to vůbec byli nějací studenti ty troubo. Jestli pak to nebyli třeba mladí konzervatici a podobní modří svazáci a volnotrhaři(byla jich spousta identifikovaná na fotografiích tzv. davu). Nezapomeňte, že příklady táhnou a vyrůstá nám nová generace privatizátorů a odepisovačů daní, kteří si uvědomují, že přicházejí trochu pozdě, tak budou chtít zprivatizovat cokoliv, včetně základního školství.

zk 3.6.2009 7:54

Re: Jen aby...

:-D:-D To víš, nebyli to studenti, protože mladí konzervativci jistě nestudují a vůbec, "vyrůstá nám nová generace privatizátorů a odepisovačů daní" - vůbec bych se nedivil, kdybyste také nějakým vejcem dostal. Potřeboval byste to, možná by se vám v hlavě rozsvítilo. Jinak váš příspěvek jak vyšitý z dílny socanů a komunistůRv:-/

Antonín Hrbek 3.6.2009 6:29

Co brání panu Procházkovi

a jeho kamarádům aby platili školné na soukromých "liberálních" středních a vysokých školách (jistě lepších než veřejných) a nezabírali místa na školách veřejných?

Za peníze daňových poplatníků se to snadno kecá.

Pan Procházka je živým důkazem úpadku našeho školství.

H.K. 3.6.2009 7:00

Re: Co brání panu Procházkovi

Za peníze daňových poplatníků se to snadno kecá.

Taky se snadno rozdávají a snadno se za ně kupují voliči.

j 3.6.2009 7:19

Re: Co brání panu Procházkovi

To by měli všichni důchodci držet hubu;-D

zk 3.6.2009 8:00

Re: Co brání panu Procházkovi

No, pan Procházka mluví za sebe, ne za peníze daňových poplatníků. Za peníze daňových poplatníků si ale například socani kupují voliče. Vy jste živým důkazem produktu socialistického školstvíRv

Antonín Hrbek 3.6.2009 8:41

Re: Co brání panu Procházkovi

Pan Procházka si asi školy platil ze svého!  Doufám, že příslušný obnos zašle státu jako dobrovolný dar. Jinak máte pravdu, že za peníze daňových poplatníků se kupuje. Někdo voliče, někdo podnikatele, někdo tunely.

xyz 3.6.2009 6:20

Spravedlivý hněv a vajíčka

Ó ty svatá prostoto.

Koukolík 3.6.2009 6:11

Chyba je

nejen v proradných levičácích, ale především ve staré a střední generaci, která těmto levicovým šíbrům naslouchá s neobvyklým zájmem! Mladí se už podruhé pokoušejí tyto zlotřilce odstavit od politického vlivu. Jenže! Kolik mladých z roku 1989 má dnes vliv na politické dění v zemi, neřku-li na jeho změnu? Většina se znechuceně z politiky stáhla. Proto je nebezpečí, že současní mladí, vzhledem k levičáckému kvílení proti formě jejich protestu, dopadnou stejné. Za všechny minulé i nastalé ústrky a šikanování mohou tedy poděkovat především starší a staré generaci!:-/

Standa 3.6.2009 7:21

Re: Chyba je

Typický neofašistický názor - postavit mladé proti starým, ale mladým nedochází, že zestárnou. Jediná možnost nezestárnout, je zemřít mlád. Takový Afghánistán, to by bylo něco pro ně. Brzy může přijít na řadu i Pakistán.

zk 3.6.2009 8:02

Re: Chyba je

Stando, vy jste fakt magor v "hnědé košili s typicky neofašistickým názorem". Umíte používat také jiná slova? A to, že nechápete čtený text, je fakt jen váš problém, vy pakistáne:-/:-D

Eduard Vitásek 3.6.2009 5:59

Vážený pane autore,

ze skladby čtenářů NP a jejích komentářů usuzují, že zde málokdo horuje pro pana Paroubka. Jak ho ale zastavit? Vy jste přesvědšený, že házením vajíček?

Pan presiden si pana Paroubka jako premiera nepřeje. Už třeba jen vzhledem k Lisabonu. Ovšem jeho reakce musí být nestranná a proto nemohl pochválit házení vajíček na kohokoliv.

Kdo bude premiérem maji v rukách občané a ti se zamyslí, mám volit někoho kdo to s námi "myslí dobře" nebo exhibicistu, který běhá nahý po zahradě Berlusconiho? A zde máte odpověď, takže v tomto směru Váš článek je emotivní bez věcného argumentu!

I redakce NP se kloni proti volbě Paroubka, odmítá články vedoucí čtenáře k přemýšlení a spokojí se s Vaším říkejme "prostým" a přímým článkem, který ale neukazuje hloubu pomýlenosti tohoto člověka, ale pouze obhajuje prostý klackovský akt odporu, ovšem tím nepřispívá zásadním způsobem k odmínutí jeho volby.  

Nesmíte podceňovat inteligenci čtenářů. Ano ti prostější podvědomě cítí, jako všichni, že Paroubek není tím pravým a budou přitákat. Ti přemýšlovější nebudou-li mít proti němu argument, což není hozené vajíčko a proto si řeknou, on nemusí být horší než Topolánek, který ani v Ostravě si nedovolíi kandidovat do voleb, protože je zde znám. A spousta lidí si vzpomene na vytunelování Vítkovických staveb a další levárny a v nich pokračuje i nadále, nyní tuneluje ODS z čehož jsem zoufalý, ale proti tomu nelze nic udělat! Bohužel nikdo nedal na posudek presidenta, který prohlásil již dávno něco v tom smyslu, že Topolánek je prázdný tupec.  

Koukolík 3.6.2009 6:19

Re: Vážený pane autore,

Soudruhu, ty seš nemožný blb! Četl jsi vůbec ten příspěvek? Tady nejde pouze o Topolánka či Paroubka osobně. Tady jde především o zastavení rudého nebezpečí! Tak se tady nesnaž žvanit o Topolánkovi a neslintej bolševické hovadiny, troubo!:-( Vy nemít Topolánka, tak nevím, na koho byste svoji špinavost odpoutávali?;-€ Jste podprůměrní tupci s IQ tykve! A stejné "inteligenty" svými žvásty oslovujete;-(

Zeměžluč 3.6.2009 6:36

Re: Vážený pane autore,

Něco tak blbého a primitivního jsem ještě nečetl. Nápisy na záchodcích jsou proti tomuto duševnímu exkrementu úplným pohlazením. Jeden jediný argument tam není jenom slint debbila pro kterého jsou bolševici všichni kdo nemají stejný názor jako on.

katango 3.6.2009 7:53

Re: Vážený pane autore,

Nomen omen.

zk 3.6.2009 8:04

Re: Vážený pane autore,

Vy asi také nic jiného než ty nápisy na záchodcích nečtete, že? Podle vašeho vyjadřování....:-/

Henry 3.6.2009 8:04

Re: Vážený pane autore,

Jsem přesvědčený, že masivní vajíčková reakce dokázala víc, než plytké žvatlání a usilovné přemýšlení o tom, jak Pinďourka zastavit.

Nevím z čeho Vitásek usuzuje, že si Ješita I. nepřeje Pinďourka. V poslední době si přímo notují. Navíc prohlášení o Ješitově nestrannosti je naprosto legrační. 

Narozdíl od Vitáska tvrdím, že občané nemají absolutně žádnou moc ve volbách cokoli ovlivnit. Kdo říká opak ignoruje realitu. Masa jen dodá váhu partaji, která se postará o prosazení svých záměrů, naprosto ignorujíc potřeby lidí. Představa, že občané mají v rukách moc určit premiéra je opravdu stupidní. Exhibicista (zřejmě myšleno exhibicionista) je pro mne stále menší problém, než zruinování ekonomiky Pinďourkem a jeho nohsledy - můj věcný, neemotivní argument.

Závěr příspěvku je výslovně nevěcný a emotivní. Snadná rada - žalujte. Má-li jakýkoli Vitásek, či zmíněná spousta lidí podezření, či dokonce důkazy, je jeho občanskou povinností tomu zabránit. Protože jestli ne, jsou to jen prázdné kecy a tolik odsuzované házení vajíčkem. 

zk 3.6.2009 8:07

Re: Vážený pane autore,

No, zdá se že usuzujete pouze ze "zpráv" bulváru. :-/

:-: 3.6.2009 5:49

tlusťoch váleček procházka promluvil

a světe div se, dělá z obětí pachatele a z pachatelů oběti. Vyžraný procházko z institutu znesvějucící jméno KHB, dej si pozor ať se nezalkneš.

zk 3.6.2009 8:06

Re: tlusťoch váleček procházka promluvil

Nápodobně, tobě už nabíhají žilky na čele, pozor ať neexploduješ:-D:-D

bruner 3.6.2009 5:31

Základní hodnotou liberalismu je svoboda

a kolotočář i vekslák si dobrovolně vybrali svoji dráhu. A hlavně by tito lidé nebyli, kdyby jiní lidé o jejich služby nestáli. A propos. Jaký je rozdíl mezi naším vekslákem a např. Sorošem, majitelem peněžních fondů, který položil britskou libru?

zk 3.6.2009 8:29

Re: Základní hodnotou liberalismu je svoboda

Podle vaší teorie tak vlastně veksláci jsou neviňátka a viníkem jsou lidé, kteří "stáli o jejich služby". Jenže ti o "služby" veksláků stáli proto, že komunistický režim neumožňoval legální nákup valut, bezproblémový výjezd do ciziny, nemožnost nakupovat za československou korunu zboží, které bylo jen za bony ve vybraných prodejnách atd.

Miroslav Zikmund 3.6.2009 4:41

Degradujete význam slova liberál

Právní řád má svá pravidla a my je musíme chránit, jakkoliv jsou někdy nepohodlná a zdržující. Policista či soudce přece nemůže přemýšlet o tom, že obviněný je nepřizpůsobivý šmejd a nemusí tedy vůči němu dodržovat zákonný postup. Lpění na dodržování pravidel není pomoc šmejdům, ale především ochrana slušným. Naopak návyk na jejich porušování šmejdům vyhovuje, protože v konečném důsledku vytvoří prostředí jim ideální.

Stejně tak demokratický systém má svá pravidla a my nemůžeme přemýšlet, kdo si zaslouží jejich dodržování a kdo ne. Házení vajíček se do pravidel demokratického systému prostě nevejde, účel nemůže světit prostředky. Rozplácnuté vajíčko nemůže být jednou ohrožení demokracie, když je potřísněný kabát zrovna prezidenta Havla nebo když by ho třeba v budoucnu hodil člen Dělnické strany a podruhé pomoc demokracii, když teče po p.Paroubkovi.

Demokratická pravidla chrání především demokraty a svobodu. Že toto nechápe stádo je normální, ale Liberál by to pochopit měl. Pan Procházka svým textem jen potvrdil, že má svou podstatou ve skutečnosti blíže k paroubkismu než k liberalismu.

S.Š. 3.6.2009 6:54

Jist2. A tak byl potichu překvalifikován přestupek na TČ výtržnictví se sazbou až dvě léta.

Pan Pecina se činí :-)R^ Teď ještě zpřísnit ty sazby, dala bych pro jistotu 10 let, aby byli "liberálové" (haha) spokojeni ;-D Kdepak házet vajíčky na politické činitele!!;-€!!Příště by to mohly být granáty nebo kulky !!8-o

Apropos, říkal někdo něco o ohrožení demokracie, když potřísněn byl V. Havel ? Nefabulujte, pane Zikmunde ...:-) A až bude házet Dělnická strana, rozhodně to vajíčka nebudou. Co říkáte slovu DEMAGOGIE ?:-)

Miroslav Zikmund 3.6.2009 7:41

Re: Jist2. A tak byl potichu překvalifikován přestupek na TČ výtržnictví se sazbou až dvě léta.

1/ jestli někdo v Brně hodil vajíčkem a teď mu hrozí 2 roky, tak je to pochopitelně špatně, stejně jako je špatně, že z fackující protistrany nebyl obviněn nikdo. Že ale když dnes budeme tolerovat vajíčka, tak zítra hrozí třeba ty kameny je fakt. Ne každý, kdo dnes háže vajíčka to bere čistě jen jako recesi. A ten,kdo kamenem hodí bude nakonec mít stejnou (demagogickou) argumentaci - cíl si to přece zaslouží.

2/ Vajíčko na Václavu Havlovi - toho tehdy byly plné noviny a televize, že je to nebezpečí pro naši křehkou demokracii. Ale je to 18 let, tak si to asi nepamatujete.

Jirk13 3.6.2009 7:48

Re: Jist2. A tak byl potichu překvalifikován přestupek na TČ výtržnictví se sazbou až dvě léta.

Jirka13 3.6.2009 7:51

Re: Jist2. A tak byl potichu překvalifikován přestupek na TČ výtržnictví se sazbou až dvě léta.

Ale houby. Vajicko na Havlovi bylo brano jako legrace. Knize dokonce vybizel k dalsimu hazeni. Ani novinari to nebrali jinak. Nematte ty mladsi! Uz tak je tady dost lzi.

Miroslav Zikmund 3.6.2009 8:35

Re: Jist2. A tak byl potichu překvalifikován přestupek na TČ výtržnictví se sazbou až dvě léta.

Před (opravuji se) sedmnácti lety to rozhodně jako legrace bráno nebylo. Naopak se psalo a mluvilo o vyvrcholení extrémního slovenského nacionalismu. Nemyslím, že matu mladé. Ale možná že jste se spletl a máte na mysli jinou událost, když mluvíte o knížeti.

Prorok 3.6.2009 7:54

O jaké demokracii to mluvíte?

To, že jednou za čas jdete k volbám a pak máte držet hubu a krok, není žádná demokracie.

Prorok 3.6.2009 7:46

Nepoužívejte slovo demokracie, když nevíte, co to znamená, Zikmunde.