18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav 3.6.2009 10:13

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

No, pár našich studentů, co tam byli, sice nemetali vajíčka a spokojili se z transparentem, nicméně za tyhle Vaše kydy by Vám doporučeně aj expres střihli takovou přes hubu, že byste si to hodně dlouho pamatoval. Vám to asi musí hodně vadit, že jádro voličů pana Paroubka jsou lidé převážně s nižším vzděláním, co?

honza 3.6.2009 9:03

Vítězství ČSSD

ve volbách sice nejspíš povede ke kolapsu zdravotnictví, důchodového systému, obrovskému zadlužení a nechá-li je občan dostatečně dlouho u vesla, tak i ke státnímu bankrotu. Ale oni za to přece nebudou moct! Za prvé jen dají lidem, co chtějí. Za druhé za to bude moct ODS. Za třetí na vině bude světová krize. A letenky za Krejčířem mají možná rezervovány už teď.

Jirka 3.6.2009 9:07

Re: Vítězství ČSSD

Je zajímavé, že k ekonomickému kolapsu dochází v Česku výhradně za vlád ODS. Ať již měnová krize a balíčky na jaře 1997 (Klaus), kolaps bankovního socialismu (Klaus), nynější rekordní propady HDP a rekorní rozpočtový schodek  (Topolina a Kalousek).

Sunny 3.6.2009 9:34

Re: Vítězství ČSSD

Všiml jste si dobře. On totiž vždycky někdo musí udělat tu nepopulární práci a pokusit se dát to po sockách trošku do pořádku. Od socanů úsporné balíčky nečekejte, ti přeci tvrdí, že zdroje jsou a dluhy se neplatí.

Jirka 3.6.2009 9:41

Re: Vítězství ČSSD

myslím, že to bylo přesně naopak. Zeman (ten hlavně) se dost nadřel, než dal ten bordel po Klaunovi do pořádku. Od října 2009 čeká úklid na Paroubka.

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:15

Re: Vítězství ČSSD

V letech 2007 a 2008 za vlády ODS vzrostl státní dluh o 198 miliard. A to tehdy ještě u nás nebyla krize. Ta vypukla až letos.

Karel 22 3.6.2009 9:37

Re: Vítězství ČSSD

Ano - vzrostl díky mandatorním výdajům, které tvoří 80% rozpočtu. S těmi se hýbat nedá - jedině změnou zákona. Se sockomouši v oarlamentu samozřejmě nemožné.

Vítek 3.6.2009 9:20

Re: Vítězství ČSSD

Honzíku, být tebou, vezmu si uzlík s buchtama a jdu do světa, protože s Tvým myšlením to jinak ani nepůjde. Demagogické kecy Ti jdou, ale skutečnost je fakt jiná. problémy nastávají vždy, když se k moci dostane ODS a pak trvá několik let, než se to dostane do správných kolejí a vrátí se vše, co bylo rozkradeno.

yorik 3.6.2009 9:00

Co ten K.H. Borovský komu udělal,

že ho pánbůh trestá takto i po smrti.

lada.sal 3.6.2009 8:59

Pane bože!

Prokristapána, copak si to ten pupkáč nezaslouží??? V jednom kuse bude oblbovat lidi (a bohužel mu jich to hodně spolkne). Jak jinak toho gaunera donutit, aby se chyt za frňák, když se s ním diskutovat nedá, protože on - dle zásad svých ksčvzorů - k diskusi nikoho nepustí? 

čtenář zdrojů 3.6.2009 8:52

Oni to chtějí platit?

O.k., Doufám, že socani vyhrají na podzim volby a pak splní do puntíku přání naší hrdé pravicové mládeže. Nejlépe takto:

1. slevy na dani z příjmu budou moci rodiče nárokovat jen do 15 let dítěte

2. školné na středních školách a SOU bude minimálně 50 tisíc ročně, školné na VŠ bude minimálně 100 tisíc ročně

4. zdravotní pojištění nebude za studenty nad 15 let platit stát

Po zavedení těchto studentských požadavků stát ušetří nekolik desítek miliard ročně. A přitom naše pravicová mládež konečně dosáhne toho, co si přeje - bude si to platit sama. Jen mám pocit, že nám pak do roka naše mladá sebejistá pravicová mládež rychle zlevicovatí.;-D

Laco 3.6.2009 8:54

Re: Oni to chtějí platit?

Že Vy také patříte mezi ty blouznivce, kteří veří, že něco může být zadarmo?

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:11

Vážený Laco

nikoli. Jen narozdíl od té naší sebejisté pravicové mládeže vím, co všechno stát za mládež platí. Proto doufám, že v rámci úspor ve státním rozpočtu dopřejí socani naší mládeži to, po čem mládež volá, a zavedou výše uvedené poplatky.

Antonín I. 3.6.2009 19:14

Re: Vážený Laco

Čtenáři zdrojů (mimochodem - které zdroje čtete?) prosím Vás, můžete mi vysvětlit odkud STÁT bere ty peníze, "které za mládež platí"? Já si totiž, zřejmě naivně, myslím, že jsou to peníze vybrané od občanů, říká se tomu daně, tedy nejdou od "státu", nýbrž ode všech občanů. A zvolení zástupci potom rozhodují, zda se daní použije třeba na údržbu silnic anebo se peníze dají na bezplatná studia. Podle mého názoru co je zadarmo, toho se snadno zneužívá. Třeba se nestuduje tak intenzivně jak by se mohlo a p. Je samozřejmé, že zdravotní péče musí být univerzální. Ale studium je volba jednotlivce a tudíž ten podle svého rozhodnutí musí být připraven nést alespoň část nákladů. A  jak jsem napsal nahoře, když student bude platit, možná bude studovat s větší odpovědností.

občan 3.6.2009 9:05

Re: Oni to chtějí platit?

no,je to drsné,ale celkem přiměřené.Myslí,že tak či onak k tomu stejně jednoho dne dojde.Ty částky jsou ještě poměrně malé a nepokrývají skutečné náklady.Spoluúčast státu je minimálně ve stejné výši.

Kočka 3.6.2009 9:12

Re: Oni to chtějí platit?

Každý stát by si měl uvědomit, že v dnešní době ho drží inteligence, ne kopáči ani zbohatlíci . Proto raději školné nezavádět. Když můžeme živit různé zloděje a lenochy, proč nedopřát mladým vzdělání. Kdo si myslí, že vystudovat je jen tak, ať si to sám vyzkouší.

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:17

Re: Oni to chtějí platit?

Ale oni to platit chtějí.;-)

Ivan 3.6.2009 9:29

Re: Oni to chtějí platit?

Kdo "oni"?  Myslíte těch pár ubožáků zfanatizovaných žvásty ODS? Ať si to ti rádoby studenti soukromých škol vychovávajících nezaměstnatelné trouby zaplatí, když po tom touží. Možná jim to tatíček privatizér zacvakne.

Pavla B. 3.6.2009 9:08

Re: Oni to chtějí platit?

Socani bohužel tohle nikdy nesplní, i když by to bylo docela potřeba.....

glos 3.6.2009 10:37

Re: Oni to chtějí platit?

Fakt, myslíte si, že potom bude mít MUNI cca 40 000 studentů? Že si polepšíte?

lada.sal 3.6.2009 9:09

Re: Oni to chtějí platit?

Patrně vám nedochází, že je úplně fuk, kdo tady rozkrade ještě to, co tu zbylo. A že k tomu mají ODS i ČSSD nesporné vlohy, o tom není pochyb. A volit lidovcové korouhvičky nebo Filipovy stalinisty by byl už naprostý konec! Pak je třeba mít na paměti, že musíme myslet na budoucnost. Kdo zaplatí naše dluhy. KSČSSD jede v jasné linii: "po nás potopa", hlavně když budeme u koryta. Hned a teď. A babo raď.

drew 3.6.2009 9:32

Re: Oni to chtějí platit?

Nikdo přece neřekl, že musíte volit některou ze 4 (či 5) největších stran, možností je přece celá řadaR^

honza 3.6.2009 8:48

Bohužel

je pravda, že kdyby v této zemi byla pravice a chovala se pravicově (tedy především slušně v každém ohledu! - Topolánkova "jednička" je tím absolutně nejmenším prohřeškem - ovšem zase dobře viditelným), nemohla by se ani levice chovat, tak jak se nyní chová, protože by jí to prostě lidi nepapali. Ovšem tzv. pravice tu dost lidí nakrkla a chtějí si zchladit žáhu - a kočkopingl je jejich krysařem. Zemi to neprospěje, ale za vzniklý "třídní boj" (možná by se mělo už zase psát bez uvozovek) nesou odpovědnost všichni naši "politici" (zde jsou uvozovky zcela na místě).

Laco 3.6.2009 8:53

Re: Bohužel

V našich neutěšených politických poměrech máme jedinou volbu a to mezi menším a větším zlem. Pro Vás osobně je tím menším zlem Paroubkova ČSSD?

honza 3.6.2009 8:59

Re: Bohužel

určitě ne. Je jasné, proč nevolit čssd. Ale není jasné, proč volit např. ods.

lada.sal 3.6.2009 9:00

Re: Bohužel

Ono je totiž jasné, že není koho volit!!!

Laco 3.6.2009 9:08

Re: Bohužel

Protože nevolitelný Paroubek má za zády nerozbornou základnu komunistických hlasů a patrně komplet odbory (dříve ROH), které provádějí takové kousky jako byla demonstrace proti minulé vládě. Pokud volím ODS, tak ani ne tak pro ODS jako proti Paroubkovi (a neříkám, že proti ČSSD)

Vítek 3.6.2009 8:42

Demagogie novinářů

nechápu,jak je možné takto ve sdělovacích prostředcích klamat veřejnost. Je načase, aby byl zpuštěn náhubkový zákon.

eTony 3.6.2009 8:43

Re: Demagogie novinářů

jako umlčet občany jiného názoru ?

Vítek 3.6.2009 9:14

Re: Demagogie novinářů

občany? Snad ulhané novináře, kteří se za úplatu přidávají na stranu vítězných politiků a tu druhou stranu vždy poserou.