25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Monte Christo 31.12.2006 12:53

Brante cechy zemi svou...

Co se deje v zemi ceske?To je otazka...Je to boj o zemi jenz dala svetu mnoho dobreho a hodne dobrych lidi...At ziji kdekoliv na svete ci v zili v dobach minulych...Vite je zde mnoho pol.vlivu jenz se zajimaji o stredni evropu z mnoha duvodu...Prvni duvod je znam jako Benesovy dekrety,ktere jsou pro urcite pol.skupiny prvoradym cilem.Druhy duvod je podmaneni si narodu slovanskeho typu jelikoz spojeni techto narodu by znamenalo pro urcite pol.skupiny urcite nebespeci...Tedy relativni protoze jak u nas stale pretrvava nazor na komunisty tak i v jinych zemich pretrvava nazor o nebespeci od slovanskych narodu...Nicmene inteligentni pol.skupiny si velmi dobre uvedomuji,ze globalizace je nevyhnutelny pol.smer na jehoz konci bude nejen spolecnost velmi vyspela ale take zacne obsazovat a vyuzivat vesmir ....Je az s podivem,ze mnoho pol.si vlastne neuvedomuje zakladni vec a to je boj o preziti ..Neni to boj preziti takovy jako zname z filmu.je to boj o preziti kulturniho a narodniho bohastvi pro nase dalsi generace...A cesi jsou stale slovany a patri tedy mezi slovanske narody...Je tedy treba si uvedomit  tuto skutecnost...A nepodrobovat se urcitym pol.skupinam,ktere nechteji v demokratickem duchu pokracovat ke globalizaci zeme....Jen vyuzit nekolik lidi ve svych pol.hrach k tomu aby mohly zneuzivat cele narody....A i nas prezident VACLAV KLAUS tuto pol.hru jiz rozpoznal a doufam,ze ji take v dobe budouci bude zabranovat v ujmuti moci pol.nad Ceskou republikou...Monte Christo Washington DC Illegality

jirka.s. 30.12.2006 17:29

S těmi pohádkami je to pěkný příměr!

Ale mám obavy, aby ta další, a pravděpodobně poslední, nebyla ta o Iljovi Paroubkoviči Muromci!

PRASI DENT 31.12.2006 10:47

Re: S těmi pohádkami je to pěkný příměr!

 Jedině Deux Klacek a vypráskat konečně ty zkamělé  partyzány z politického pralesa.....

drak 30.12.2006 13:00

Když už k tomu došlo, ačkoliv nemuselo...

Když už k tomu patu došlo, ačkoliv kdyby tvůrci ústavy svého času projevili dostatek rozumu (to by se ale museli nechat inspirovat podnikatelskou sférou), tak se to stát vůbec nemuselo, tak by hlavně bylo moudré v první řadě do dalších voleb změnit ústavu alespoň tak, aby už k takovýmhle trapnostem docházet nemohlo, např. snížit počet mandátů na 199, upřímně řečeno, já bych se spíše přimlouval za snížení na pouhých 99, aspoň by ty deficity rozpočtu nemusely být tak zbytečně obrovské. Takhle přirovnáváme-li se ke Kocourkovu, začínáme urážet Kocourkov, začínám mít pocit, že tam na rozdíl od nás, fungovalo alespoň něco...

Draku, 31.12.2006 1:15

Re: Když už k tomu došlo, ačkoliv nemuselo...

já bych šel ještě dál a těch židliček bych tam nechal jenom pět.

gebosch 30.12.2006 11:52

A kdo má být oním vrahem?

Na rozdíl od oněch chytrých, kteří nacházejí zalíbení v jinotajích, jsem zřejmě natvrdlý. Ať to rozebírám z kterékoliv strany, vychází mi, že vrahem je bývalé vedení ODS, které dopustilo, a mnozí dodnes tvrdí, že záměrně, takový nepřehledný "nelad" ve svém hospodaření, že mmoha voličům vyznávajícím vskutku konzervativní hodnoty naskakuje kopřivka při pouhém pomyšlení na odevzdání svého hlasu oné jediné  "strážkyni" zmíněných hodnot. A to navzdory "očistě" strany forenzním auditem a předhození viníka p. L. Nováka. Či, že by právě proto?   

drak 30.12.2006 13:04

Re: A kdo má být oním vrahem?

Nebuďme naivní a nesnažme si namluvit, že jedna strana má ruce špinavé a druhá čisté, máslo na hlavě mají v politice úplně všichni. Skutečně důležité je aby se čas od času u korýtek střídali zkrátka aby ta politická scéna nebyla příliš statická, tudíž příliš zatuchlá a to je asi tak jediné na čem záleží.

Draku, 31.12.2006 1:17

Re: Re: A kdo má být oním vrahem?

pokud by k tomu ještě bylo uzákoněno, že státní rozpočet musí být vyrovnaný, nemělo by to asi chybu.

Brmboš 30.12.2006 11:20

Švejkovina.

Libujeme si neustále v tom, že jsme považováni za Švejky. Vždyť ten Švejk byl nadmíru chytrý chlapík. Bojím se, že právě Topolánkovi do toho Švejka hodně chybí. Výsledkem je upachtěné snažení o obejití Ústavy, aby nedej Bože nemusel být třetí pokus. Jen ten by vedl k volbám a mohlo být už nastartováno. Strach, že by se to Paroubkovi podařilo však zaslepil Topolánka natolik, že se nechá vydírat od malých gengstrů. Inu není to Švejk proto dělá jen ubohé švejkoviny.

mirek 30.12.2006 11:00

Něco pro šachisty

Kdo to zavinil ? A co takhle divoká štvanice na Stanislava Grosse municí známou několik let, za to že si český premiér nemohl koupit byt za normální plat šéfa státu, ale musel si půjčit, když si kolem v pražských satelitech kdejaký poradce a lobista staví 50ti milionové vily. A že důsledek byl vzkříšení upadající strany a volební pat - to byl záměr té štvanice ? Prostě novinářští šachisté, puzeni touhou po maximalizaci svých špinavých peněz snížením daní to překombinovali.

zoch 30.12.2006 7:54

Překvapení

Než jsem kliknul,už jsem se naježil. A hle : nečekané se stalo skutečností. Žádné fanatické stranické výlevy. Na tomto článku je pro mne příjemné,že není modrý. On je neutrální a to se mi líbí a to,že má v sobě méně obsahu mi snad ani nevadí. Kdybych to uměl,asi bych to napsal stejně,pokud by mně šlo o stejnou myšlenku : vypíchnout  pozici bezmocného občana.

saša 30.12.2006 4:11

no ne,

k čemu tenhle potlach?