16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hrouda 23.8.2007 21:23

Po mnoha a mnoha letech

máme v osobě  premiéra, erudovaného odborníka, trpělivého vyjednavače a schopného manažera. Konečně se někdo nedívá jen na svůj prospěch. Musím přiznat, že v těžkých chvílích, které mě potkaly, mi pan premiér svým entuziasmem, sebedůvěrou, trpělivostí a soucítěním dával novou chuť do života. Jsem rád, že takový člověk vede naši zem a plně mu důvěřuji, že myslí na naši budoucnost a budoucnost našich dětí.

Pat 24.8.2007 16:42

Re: Po mnoha a mnoha letech

Proboha, Hroudo, honem roztáhněte paže, ať tam nevklouznete celý..............

Hajný 24.8.2007 22:01

Re: Po mnoha a mnoha letech

Tak tedy, to je průjem jako hrom!A  mimochodem, ty těžké chvíle většinu našich obřčanů také čekají!Teď jde o to jestli a čím jim pan premiér také pomůže!Těšíme se , že nám to vysvětlíte,Tak neváhejte!

vlk nový 23.8.2007 20:34

aještě maličkost pane Kaiser

S tím slovenskem, no to je také moc pěkné! Moc pěkné! Veru naozaj.  Nevím,kde jste sehnal údaj, že  slovesnká ekonomikaměla k datu rozdělení 1/3výkonnosti české. Měla 40% výkonnosti České. Zcel aúsměvné je pak to,  slovesnká ekonomika stojí na zdravějších základech. Pokud ty nové základy mají představovat novíé investice, pak Slovesnko má daleko větší závislost na monokůltůře  automobilového průmyslu a je  tím pádem také daleko zranitelnější. Pokud má tímzákladem být charakteristika  nových investic, pak jde  zejména o montovny. Není znám, že by někdo na SLovesnsku ptevřel  podobnou kapacitu jakou je například  pražské centrumMicrosoftu  pro mobilní komunikace nebo vývojové středisku Mercedesu v Plzni. Ale  coje  pro vás Microsoft  neboMercedes,že?  A pokud jde o korupci, tak tady fakt za Slovenskem ještě dost zaostáváme. Zatím se v těchnemožných čechách ještě neobjevují případy jako bylo  třeba pozdvižení okolo smrti jistého Korce, Jána Korce,takto šéfa A1 v Jaslovských Bohunicích. Třeba vám to schází.

vlk nový 23.8.2007 20:27

Císařovi nové šaty aneb duševní naháč Kaiser

Ono je to s kaiserovými výplody přesně stejně jako s novýmai šaty jistého císaře. Prostě- císař byl nahý a Kaiser je nahý duševně.  Tak Paroubek vlastně může za kupčení s poslaneckými hlasy! On to způsobil! Jako by nebyl dobrý  příkladjistého Teplíka. ten  způsobil také. Ten kdo nemá zaptmění paměti si  prostě pamatuje. Podobně soc dem dala návod k justičnímu manipulování dvou  ctihodných policistů.No pokud srovnává náš duševní naháč kauzu obou policistů s naprosto neuvěřitelným zásahem Vesecké do vyšetřování Čunka, závidím mu jeho sebevědomí  aschopnost srovnávat nesrovnatelné.  Já bych  na jeho místě vzpomněl na případ komiseře Lásky.. No jo, ale jakbych tam dostal  soc dem?? Těžko... já vím.. No možná bych taky vzpomněl najiný trik jisté vlády,jak obelstít orgány  činné vtretním řízení.. Na jazykse mi dere  jméno.Kočárníík...a odmítnutí vydání ke stíhání parlamentem za velmi podivnou záruku ve prosěch jeho budoucího zaměstnavatele.. a sakra, zase špatně zqase by tamnějak  chyběli ti prokletí socani, kteří můžou úplně za všechno.

Ovšem  aby náš Kaiser pyšnící se zbrusu novými duševními  šaty nebyl zklamán,  budu s ním  souhlasit. Topolánek  má skutečně jako Niccola svůj den. Alespoň podle tvrzení jistého socanského poslance  Klase, že prý si počíná jak v padesátých létech.. No já  bych ovšem pochvale z úst nějakého  poslance za socany nevěřil , třeba má do Niccoly hrozně a hrozně daleko. jak by moh  demokratický předseda vlády  používat nátlak srovnatelný s padesátými léty?No řekněte? Ale je  onten Klas za  soc dem...jako by mi vrtalo hlavou, že.... no to snad není možné! A pokud náhodou ano, jistě na Klase a spol. netlačil  náš milý Niccola T. ale ten zatracenej Paroubek.Toto bude logické, přísně logické! Pro duševního naháče!

Walda 23.8.2007 17:31

nezaměstnanost

Nedivím že mají Slovácí stejnou nízkou nezaměstnanost jako zde,když půl Slovenska pracuje u nás.

jk-jiny 23.8.2007 15:44

Cetl jste nekdo onen zakon o tzv. reforme?

Je to poucne... mluvi se o danich ,ale je tam schovano dost malych domu pro firmy navazane na niceni prirody pod zaminkou jeji zachrany a tak... O tyhle "male domu" jde, ne o dluh a podobne...

Buvol 23.8.2007 13:26

Co můžete čkat od člověka, který sám maje celoživotní problémy se svým jménem

Mirek nebo Miroslav, dá synovi k obyčejnému českému příjmení cizokrajné jméno Nicholas ? Jenom blbosti !

gerontusinza 23.8.2007 15:31

On do toho nemá co kecat.Re: Co můžete čkat od člověka, který sám maje celoživotní problémy se svým jménem

Doma rozhoduje matka dítěte a v práci Dalík. Jen blb může něco takového odsouhlasit za premiera... Hezký den.

jirka.s. 23.8.2007 18:39

Re: Co můžete čkat od člověka, který sám maje celoživotní problémy se svým jménem

Pane, to je páreček! Kterýpak z vás je náruční?

www 23.8.2007 11:58

Totální marasmus

Tato vláda vstoupí opravdu do historie, ale jako nejhorší vláda minimálně od 30-leté války, protože její vládnutí na naši zemi budemí mít horší dopad než 30-letá válka.

jirka.s. 23.8.2007 18:42

Re: Totální marasmus

Komoušský kre/téne! Třicetiletou válku jsem nezažil (zrovna jako ty), ale zažil jsem tady 40- letou válku komoušů proti všemu rozumnému a lidskému a jsem přesvědčen, že ta 30-letá byla proti tomu procházka rajským sadem!

JAPA 23.8.2007 23:32

Re: Re: Totální marasmus

Odhady ztrát za 30 tileté války ve střední Evropě jsou mezi 25 - 85 % populace. Nejprve si opatřte fakty a zopakujte si počty z obecné školy abyste se vyhnul tvrzení nsemyslů.

la verite 23.8.2007 11:02

humus

Po slovech "kdyby premiérův poradce nesehnal dva dezertéry z ČSSD, kteří nám dodnes dluží vysvětlení svého přestupu", jsem přestal článek dále číst. Neuvěřené informace a neúmyslné či úmyslné lži - to je vizitka dnešní české žurnalistiky. Fujtajfl! :-(

František I. 23.8.2007 12:00

Re: humus

Když někdo o něčem krafe, má se přesvědčit, že má krytá záda. V Paroubkově případě jeho tlustou pr.. pardon, pozadí. A to on, soudružčík milý, nafoukaný, neměl.

Harry 23.8.2007 8:08

vernost sekretariatu

No pokud ja vim, tak poslanec sklada slib, ze se bude bude ridit ustavou a bude pracovat pro blaho a zajem obcanu (priblizne receno). O nejake vernosti Sekretariatu Sve Strany atd. tam neni rec. Cili pokud ti dva socdemaci hlasovali pro - jejich stranicti bafunari naridili proti - tak urcite neporusili svuj poslanecky slib. Ze je pote jejich partaj vystvala je jejich vec. 

čtenář zdrojů 23.8.2007 10:04

Harry

o tom není sporu. Problém nastane ve chvíli, když se zjistí, že pro blaho a zájem občanů Melčák s Pohankou sice hlasovali, ale ta množina občanů, pro jejichž blaho a zájem hlasovali, je zúžená pouze na jejich nejbližší rodinné příslušníky.;-D

nup 23.8.2007 10:11

Re: Harry

Kromě toho bude tuze zajímavé sledovat, jak zásadový bude postoj pravičáků stran svědomí a poslaneckého slibu, až dojde na Hovorku a ne jeho "vyštvání ze strany". Zatím nejmírnější označení bylo "ten nešťastný případ Hovorka" (mezi řádky bylo lze číst "s politováním k řešení Dalíkovi").

František I. 23.8.2007 11:58

Re: Harry

Zpozdilý negramota oj a jeho zlodějští soupotníci mají jistě velký vztek, že již potuším čtvrté dostal jeho otlemený guru Paroubek od vysmívaného Topolánka alespoň obrazně přes tlamičku. Když si vzpomenu na zájem o občany od socanských později sockomunistických vlád, řvu smíchy. Co také s těmito rudodutými makovičkami dělat jiného? Milý znoj nám tu vlastně hořekuje za blaho, které dostával z našich peněz a z našeho zadlužení. To Kaizer - jde to.

čtenář zdrojů 23.8.2007 13:22

"potušíte" správně?

no já si myslím, že touhle reformou dal Topolánek přes tlamičku hlavně pravicovým voličům ODS. Ovšem existuje určitá skupina voličů ODS, která bude jásat nad výhrou Topolánka nad Paroubkem, aniž by si uvědomila, že skutečná reforma je v nedohlednu. Téhle skupině se nedá říkat pravicoví voliči, ale vymaštěné modré mozky.

gerontusinza 23.8.2007 13:53

Samozřejmě. Re: "potušíte" správně?

R^R^ Ten kdo tohle nepochopil dosud, tak mu to dojde určitě co nevidět. Při placení.....;-D

jirka.s. 23.8.2007 18:35

Re: Re: Máte, Františku, na mysli tuhle tlamičku?

http://www.photo-base.biz/displayimage.php?pos=-404 Bufo Bufo!

Karel H. 23.8.2007 12:29

Re: Harry

R^;-(

egoist 23.8.2007 6:36

bezvadný:

U nás krádeže cizích poslanců jako metodu sestavování vlád

legitimizoval předseda ČSSD Jiří Paroubek. Přetažením několika vládních

poslanců strašil tak dlouho, až mu to znervóznělý Topolánek radši

udělal dřív....to nemá chybu ,jsem tak znervoznělý ze souseda , že mu rozflákám raděj držku dřív než on mně..ha ha ha ..neskutečně pokleslá žurnalistika..

chetgar 23.8.2007 8:13

Re: bezvadný:

to je právě ten Macchiaveli jak vyšitý. Když na to aplikujete normální morálku, není to nic moc k chlubení se. Jenže to funguje a zamezí to občas mnohem větším průšvihům. Kdyby FBI 11/9 2001 před nástupem do letadel střelnou ranou do hlavy zpacifikovala 19 pozdějších únosců, bylo by z toho pozdvižení, kecy o rasismu a podobně. Jenže by to zachránilo pomalu 3000 životů. Na druhou stranu, stejný postup Scotland Yardu pár let poté stál život jednoho ilegála z Brazilie, mylně považovaného za teroristu. Holt mu byla zima, byl na počasí toho dne zcela nebritsky zabalen v bundě, nezastavil na výzvu policie (nerozuměl, bál se vyhoštění ??) a skončil s kulkami v hlavě na podlaze vagonu metra...

Jiří K. 23.8.2007 11:23

Re: bezvadný: prolhaný pisálek

Paroubek totiž nic nelegitimizoval. Pan pisálek nějak pozapomněl (nebo vědomě zamlčel) na pány Wagnera a Teplíka.

Karel H. 23.8.2007 12:32

Re: Re: bezvadný: prolhaný pisálek

Bohužel spíš skutečně vědomě zamlčel. Takovýhle blafy, jako je tenhle článek, je utrpení číst.

Starý J. 23.8.2007 16:44

Re: bezvadný:

Máte bezvadn krátkou paměť! Paroubek nestrašil, ale konal. Sehnal Kalouska, Ambrozska a Šustra, co hlasovali proti první vládě! Přemlouval Zelené, kteří to otevřeně ventilovali jak v tisku, tak v TV! Proto od té doby nosili triko NEJSEM PAROUBKŮV HLAS. Přeběhlíky měl, sám to tvrdil, jen mu Klaus nedal příležitost. Proto ten neuvěřitelný vztek. AParoubek, který vždy otevřeně prohlašuje, že dotyčného, kdo mu něco provede, bude pronásledovat navždy (Pohanka, Melčák, Langer, Kubice a další), to nedaruje ani Klausovi. Hledá usilovně NEKLAUSE a je schopen na hrad dosadit raději i notorika!

kacir 23.8.2007 0:36

Článek dobrý

jen mě přijde trošku úsměvný....ten nejslavnější politolog 16. století ;-)

Ona už tehdy byla politologie  čili politická věda ?

chetgar 23.8.2007 8:15

Re: Článek dobrý

Mistr Sun napsal své dílo o vojenství a politice už před letopočtem