23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
me first 27.10.2009 3:43

Datpys

Říšský protektor drRáth má svůj fanklub, stejně jako Heidrich, Áda a jiní jim podobní.

MV 27.10.2009 7:07

ten Heidrich je obzvlášť nebezpečnej....

www racek 27.10.2009 2:05

hmm, autore, chápu

že nemáte rád ratha ani socany ... ale nějak jsem nepochopil z článku, proč ... tedy, na nerád mít ratha máte jistě právo. na druhé straně ... že jste správný občan a rád platíte poplatky, no prosím ... ale je to vaše věc. za ostatní důchodce nemluvte.

Hanka 27.10.2009 5:46

Re: hmm, autore, chápu

Zde je příklad- dokonalého  komunistického PRIMITIVA!  RvRvRvRvRv

jirka.s. 27.10.2009 9:48

Re: hmm, autore, chápu

Vždyť Vy, Hanko, ani netušíte, jaký je ten zwratek ubožácký bezdomovec, který si za ta léta těžké dřiny na EGAPu vysloužil tak malou penzičku, že každých třicet korun při zaražených prdech je pro něj těžká rána do rodinného rozpočtu!!! ;-(

gerontusinza 27.10.2009 10:13

madam nánu vašeho ražení aby pohledal.....Re: hmm, autore, chápu

vy se nezapřete.... a vaše ubožáctví jakbysmet...;-D

brabus 27.10.2009 10:43

Re: hmm, autore, chápu

ale já taky nechci dědku za Vás platit poplatky. Takže jestli nemáte na poplatky, tak si najděte sponzora;-)

Livie 27.10.2009 1:24

Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Vydržte to prosím až do voleb.Alespoň konečně potáhnete z parlamentu tam kam patříte.

David 27.10.2009 2:08

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Já jsem si naopak zcela jist, že do Parlamentu nepatří politik, který se pokouší kriminalizovat soudkyni za rozsudek, který je mu (politicky) nepříjemný. Je-li Sobotka či Škromach jenom hrozbou pro státní kasu, je to typický znak mnoha socialistů po celém Evropě a lze to nějak vydýchat. Ale Rath (a Paroubek, Zaorálek, ...) jsou hrozbou pro naši demokracii.

slava 27.10.2009 3:36

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Vidíte, a já nejdřív myslel, že mluvíte o Langerovi nebo Tluchořovi. ;-D

Ledažedol 27.10.2009 6:57

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Ale to jsou přece stejní halamové jako ty a všichni, komunisty zprznění, lidé! Tak dlouho jste lidem tloukli do hlav třídní nenávist, že dnes nenávidí jeden druhého, třída netřída! Jádrem všeho toho marastu tady u nás je komunistická strana, lépe řečeno, její členové! S tou pakáží se mělo po roce 89 zatočit a byl by tady dnes klid! ;-€

husitka 27.10.2009 20:52

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Taky si myslím,že do parlamentu nepatří  hanbatý Topolánek,velkohubý had Kalousek,ukecaný hezounek Vodrážka,sedicí  nulová politička  Talmanová  atd.

Petr1 27.10.2009 4:28

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Livie klídek, vydržíme. Těším se na to, až zde bude společná vláda socanů a zrůdné komunistické sebranky pod vedením agenta StB Filipa. Těším se na ministra zdravotnictví Ratha, v současné době poslance, hejtmana, majitele dvou manželek, špitálu, soukromé praxe, několika činžáků v Praze a nemoci, zvané -porucha osobnosti.

Poruchy osobnosti (dřívějším názvem psychopatie) jsou souborem trvalých povahových odchylek vytvářejícím nevyváženou a nenormální osobnost, u níž jsou některé její složky příliš zdůrazněny a jiné potlačeny. Porucha negativně ovlivňuje chování a prožívání i uvažování postiženého, ztěžuje jeho zařazení do společnosti a vytváření mezilidských vztahů. Rozvíjí se již od dospívání a trvá po celý život, byť se ve středním věku a stáří stává méně výraznou.[1][2]

Pro okolí bývají nejvíce patrné jejich zakořeněné, stereotypní a neměnné způsoby chování a reagování na široký okruh různých situací. Díky tomuto omezenému repertoáru reakcí mívají tito lidé často problémy vyrovnat se s obtížnými situacemi, nebo na ně (ve snaze to zvládnout) reagují způsobem, který ubližuje jim, nebo lidem v jejich okolí. Porucha osobnosti tedy ovlivňuje veškeré oblasti života daného člověka a jeho chování také často výrazně ovlivňuje životy lidí okolo něj...................

tom 27.10.2009 7:20

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Celý Topolánek, Langer, Macek ...

husitka 27.10.2009 21:16

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Milý  pane,rovněž se teším na společnou vládu ODS a TO9 a dle potřeby i komunistů. Milý pane Vy taky máte špatnou paměť.Vyhrožujete spojením  se zrůdnou komunistickou stranou sebrankou.Milý modrásku,nějak jste zapomněl,že  zrůdné komanče  jste nutně potřebovali u volby presidenta bez nich by  V.K. nebyl zvolen.Myslíte,že porýuchu osobnosti má pouze Rath ??? I v ODS se nějaký frajer najde co s tou  hlavičkou má taky  nějaké problémy.

Kolumbo 27.10.2009 4:53

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

Poplatky sem, poplatky tam, vsjo ravnó. Já bych chtěl,  Livie, mít hlavně PRÁVO z vašeho paroubko-ratho-škromachovského systému odejít a vy se můžete, zcela zdarma, léčit jitrocelem a studenými zábaly. Současný stav, kdy musíte být součástí systému a prát se v jeho rámci o moc, aby vás neokradli je stupidní. Kdo chce, ať se rve, kdo ne, ať může zůstat mimo. To by byla legrace, kdyby na vás, Livie, zbyla "zdarma" jen léčba  netopýřím lejnem nasbíraným za úplňku svařeným s provazem z šibenice! Rád bych vystoupil jak se zdravotního tak i sociálního systému, protože socani jsou horší než všechny choroby světa a sociálně nejjistěji se jeden cítí, když je z dosahu jejich nenechavých spárů.

j 27.10.2009 6:26

Re: Jen dál obhajujte poplatky, Odesáčci,

R^R^R^R^:-)

jihočech 27.10.2009 1:08

Slušní sociální demokraté, plačte!

Na celém poplatkovém běsnění je nejsmutnější to, že levice odmítla tu nejrozumnější část julínkovských reforem, a to slepě a zuřivě a nerozumně. Podřezali si však větev sami pod sebou, protože nějakou formu spoluúčasti bude nutné zavést, a po té bubnové protipoplatkové palbě jim to půjde velmi obtížně.

Nemylme se, naše zdravotnictví je velmi dobré, pravda dotované především sestrami a mladými lékaři, ale za celkem malé peníze poskytuje širokým vrstvám obyvatelstva vynikající komfort. Pokrok je za posledních dvacet let obrovský, stejně tak ovšem dramaticky vzrostla i finanční náročnost. Nemyslím, že to, co chystal Julínkův tým, bylo nějak zvlášť rozumné a poctivé, ovšem systém poplatků byl nastaven celkem umírněně a byť jistě byly možné korekce, dopadlo to, jak to dopadlo. Pohybujeme se v bludném trojúhelníku mezi cenou, dostupností a kvalitou, přičemž splnění dvou vylučuje bod třetí. Neboli je možné mít kvalitní a levné zdravotnictví, ovšem jen pro obyvatele Prahy, anebo budeme mít zdravotnictví kvalitní a dostupné všem, ale bude pěkně drahé. Poplatky měly a také dodaly do systému peníze a zároveń snížily počet pacientů s banalitami. Socialisté pak budou muset jít cestou limitů a restrikcí - pokud přijdete včas, máte štěstí, pokud pozdě, dostanete levnější a vesměs horší terapii, anebo si dlouho počkáte, pokud nenastoupí docela jiné "poplatky", totiž ty v obálce...

Každopádně ta nevěcnost, nerozumnost a bezbřehý populismus byly strašně smutné, a nejsmutnější je, že voliči levice, vesměs chudší a bez kontaktů, na to nakonec doplatí nejvíce.

Jirka 27.10.2009 1:18

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Každopádně ta nevěcnost,

nerozumnost a bezbřehý populismus byly strašně smutné, a nejsmutnější

je, že voliči levice, vesměs chudší a bez kontaktů, na to nakonec

doplatí nejvíce.

Ale to jim nevysvětlíte.Jejich mozečky to nejsou sto pochopit.

art 27.10.2009 1:42

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Ve slušné zemi se prostě poplatky neplatí. A pokud chtěla ODS vyrýžovat z lidí ještě nějaké peníze, měla prostě zvýšit o půl procenta zdravotní a sociální pojištění, které si všichni povinně platíme z platů a příjmů. Takhle to udělala primitivně a hloupě a vrací se jí to.

Každý normální člověk chápe, že je slušnější a morálnější za zadravotní péči neplatit, že poplatky jsou jen kšeft pro vyvolené, který by mohl v důsledku znamenat, že na ty, kteří poctivě pracují, už žádná veřejná péče nezbude - a ti leniví a neschopní, které svou prací živíme (podnikatelé, manažeři a jejich paničky) by dostávali péči exkluzivní.

Existence poplatků v ČR je morální ostudou nás všech. (A otázka: proč se čeští podnikatelé nepokoušejí, jako podnikatelé v Německu, vymoci na vládě zvýšení svých daní? Vždyť ve srovnání s Německem platí na daních třetinu či čtvrtinu. Platí prakticky nejnižší daně na světě. Kdyby se dobrovolně rozhodli své daně zvýšit na německou úroveň, nebylo by třeba poplatků a důchody a mzdy vědců, policistů, lékařů v nemocnicích, učitelů atd. by se mohly rázem zvýšit o 30-40%. 

vlasta 27.10.2009 2:08

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Ještě slušnější a morálnější je neplatit vůbec za nic. A všechno si ukrást, jak to dělali komunisti celých 40 let. Když něco trvá tak dlouho, tak to jednomu přejde do krve. Pak ho i třicetikačka rozčílí tak, že to s ním může seknout.

slava 27.10.2009 3:37

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Tohle je ubohá demagogie, jakkoliv od vás nepřekvapuje.

Ledažedol 27.10.2009 7:02

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Že ty zrovna mluvíš o demagogii, rudý demagogu!

realista 27.10.2009 3:01

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

díky za potvrzení, že balkán začíná už u Dolního Dvořiště a Rakousko není slušnou zemí!!!

Ono 10€ poplatku je oproti našim třiceti Kč velmi slušné - pardon !! neslušné!

Jste blb!

důchodce 30 27.10.2009 3:33

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Já myslím, že je to spíše ironik... Pokud čtu tedy jeho příspěvek dobře .

Bereniké 27.10.2009 6:49

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Obávám se, že to není ironik, ale jen obyčejný blb. Ovšem ta část se slušnými zeměmi je opravdu dobrá, tak se povedla.

ascari 27.10.2009 6:45

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Čili opět fakticky zvýšit daňovou zátěž.A jak by to vyřešilo rozumbrado ten hlavní cíl poplatků-t.j.omezit nadužívání lékařské péče a nadužívání nákupu léků na recept, když je lze volně koupit?

Ledažedol 27.10.2009 7:04

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Největší ostudou této krásné země jsou rudí levicoví magoři jako jsi ty!;-(

stepans 27.10.2009 8:27

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

Ano ve slušné zemi se poplatky neplatí, všichni chodí k lékaři pro vějíře receptů a potom nastoupí s igelitkami do lékárny, které plné zdarma odnášejí domů. Prošlé léky pa splachují do záchodu aby se vrátily do potravinového řetězce všech i zdravých lidí. Takže po několika letech již nebudeme potřebovat léky, protože jich bude již dost ve vodě, chlebu (ten by měl být ve slušné zemi taky zadarmo ?), mase, zelenině. A to bude zřejmě ten ráj o kterém sníte.

Nebo věříte tomu, že lidé tím, co je zadarmo neplýtvají ?

jirka.s. 27.10.2009 9:06

Re: Slušní sociální demokraté, plačte!

"...a ti leniví a neschopní, které svou prací živíme (podnikatelé, manažeři a jejich paničky)..."

Kurňa, kde já jenom tohle už zaslechl???  Ha, už vím, naposledy na PŠM od kapitána Greguša !!! ;-(