20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: David Rath se zničil sám

David Rath se tak dlouho nafukoval, až praskl. Sebestřednou bublinu ve finále propíchla špendlíkem spravedlnosti policie a nesmlouvavá státní zástupkyně. Uleví se kdekomu. Například Středočechům, byť zřejmě nějaký čas potrvá, než jim gubernátor zmizí z očí. Svými podobiznami za veřejné peníze zaneřádil celý kraj.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 18.5.2012 10:54

Re: Velice přesné

Lékaři jistě nemají vliv na to, kdo zvítězí ve volbách. Ovšem v těch volbách, kdy sami volili dopadly snad ještě hůř. Jen by jeden byl překvapený, že vysokoškoláci voli stejně hloupě jako průměrný volič (spíš podprůměrný).

Š. Hašek 18.5.2012 10:21

Ale že to trvalo.

Jeho voličům nikterak nevadilo: podpisy jeho podržtašek na listině zavazující je předem k nějakému hlasování. Viz Ústava ČR. Dále všichni socani obecně. A VV nakonec také.

Dvakrát nepodřízení se rozsudku soudu stran regulačních poplatků

Jeho politika "zadarmo", rozuměj používání veřejných peněz dle osobního rozmaru.

Jeho vládnutí s jasným krytím zad od bolševiků, názorové obrveletoče, atd, atd

Ve světle tohoto mi připadá až divné,  že teprve teď se někteří probudili. Díky bohu.

P. Boublíková 18.5.2012 9:55

Výstižné

Pokud se socani k této kauze postaví xichtem a nezačnou Ratha obhajovat, jejich preference by mohly opět stoupnout - zbavili se arcilotra ze svých řad.

J. Slanina 18.5.2012 16:36

Re: Výstižné

Zbavili??? Snad byli zbaveni, ne?

V. Ondys 18.5.2012 9:39

:)))))))) Špína ve špíně

Trefné, bavím se, když se v mém okolí někdo rozčiluje nad korupcí i poměry a na závěr potutelně dodá, že by nebyl jiný, kdyby měl možnost, snad aby se nemístně nepovýšil nad socialistický kolektiv. Rád bych jednou slyšel sebevědomého člověka, který si je jistý alespoň sám sebou v okolním bordelu.

V. Hajková 18.5.2012 10:46

Re: :)))))))) Špína ve špíně

Jmenuji   se  tak,  jak   jsem přihlášená.   Mohu   říci  ,  že  jsem   si   sama  sebou   jistá-   že  mne  ten  bordel   nikdy   nezasáhl! 

V. Ondys 18.5.2012 13:52

Re: :)))))))) Dyť taky vidíte

paní Hájková, že za :))))) arogantní povýšence jsme tu jen my dva. :))))) A co se tu mihne příkladných rozumbradů.

J. Urban 18.5.2012 9:27

Zaplaťbůh, že je ta krysa za katrem. Korupční

charakter mělo jeho jednání už léta. Když ministroval, Klimovičová vybírala "na inzerci" v "lékařském" časopise od půl mega výš a "plátcům" teprve pak dojednala přijetí u ministra. Když se stal hejtmanem, nechal si bianco od svých nablblých spolusocánků hned schválit 500 mega jako "fond hejtmana", o němž bez kontroly rozhodoval jen on. Na místa krajem zřizovaných neziskovek dosazoval výhradně svoje lidi, (ty staré i bez důvodu vykopl na hodinu), velmi často exempláře s vulvou.

Š. Hašek 18.5.2012 10:09

Re: Zaplaťbůh, že je ta krysa za katrem. Korupční

Vzorové vládnutí s bolševiky v zádech. Zatím pouze jako zkouška ve středních Čechách.

V. Hajková 18.5.2012 10:47

Re: Zaplaťbůh, že je ta krysa za katrem. Korupční

Záleží  na   nás   všech  -  aby  zustalo  jen  u  zkoušky!

J. Havelka 18.5.2012 12:33

Když ministroval, Klimovičová vybírala "na inzerci" v "lékařském"

Zajímalo by mě, jestli paní Klimovičová je nebo byla manželkou Igora Klimovče, který spolu s panem Vítězslavem Jandákem vedli kandidátky KAN do NS a ČNR. Pan Igor Klimovič tehdy za republikánskou unii.

J. Pšenička Ing. 18.5.2012 8:42

Výborně napsáno

Pan Cikrt to napsal naprosto dokonale. To, co jsme na základě informací z médií dlouho tušili, nebo spíše věděli, se nyní provalilo a svinstva všeho druhu zůstalo po Rathovi tolik, že čištění potrvá dlouho a na mysl mi přichází jméno jistého Augiáše. Svými nabubřelými žvásty z vězení jen víc rozšlapává tu kupku hnoje, kterou si s sebou vzal do vazby. Jeho svinská povaha by však mohla přinést jeden užitek. Z jeho vazebních prohlášení totiž již teď čiší pocit těžké křivdy, jaktože jsem stíhán jen já, když ostatní kradou taky. A až si uvědomí, že podělaní soukmenovci v čele se Socbotkou ho bez slzy v oku hodili přes palubu, tak mu to přijde ještě víc líto. A v té lítosti se krásně rozvine jeho krysí povaha a možná začne překrásně zpívat, aby spravedlnosti bylo učiněno zadost a ostatní šli taky do basy.

J. Urban 18.5.2012 9:29

Re: Výborně napsáno

Myslím si to podobně. Jde ale o to, že různé mafie napříč polit. spektrem se ho budou snažit umlčet. Možná by měl být rád, že dostal tu vazbu :-)))

F. Matousek 18.5.2012 7:43

dobré, velmi dobré

Pane Cikrte, Vy krásne písete, vecne, ctive, slusne. Vás clánek je k veci, srozumitelný s trefnými prirovnáními, proste paráda.

Díky.

At Vás zde publikují casteji.

P. Lenc 18.5.2012 8:18

Re: dobré, velmi dobré

Připojuji se.

R. Urban 18.5.2012 9:50

Re: dobré, velmi dobré

Také se připojuji.

V. Hajková 18.5.2012 10:48

Re: dobré, velmi dobré

I  já se  připojuji. 

V. Vlach 18.5.2012 13:25

Re: dobré, velmi dobré

I mě se to líbilo.

O. Kadlec 18.5.2012 0:17

Bezva!

Pane Cikrt, právě na tuhle dohru ještě čekám. Patnáct let víme všichni co je to zač. Všichni, nikdo nemá výmluvu. A před lety čtrnácti jsem se obracel na svou rodinu "bílých plášťů" s otázkou jak je to možný. To víte - pár venkovských doktorů nesvede nic. Ale stále trvala otázka: jak je to tedy možný...

Léta se valí, Rath je konečně v bryndě, ale já se budu ptát dál, na potkání, doktorů i socialistů: proč jste dělali že to nevidíte?

V. Skalová 18.5.2012 1:02

Re: Bezva!

Houby, pane Kadleci, žádní "venkovští doktoři"! Mluvila jsem nezávisle na sobě s několika pražskýmí lékaři a přiznali se bez okolků - My to víme, co je zač, on nám ale ty peníze vymůže... Měli pravdu, jim vymohl pár tisíc, a sobě miliony. Holt platí už od antických dob, že peníze nesmrdí...

T. Šmilauer 18.5.2012 1:31

Re: Bezva!

Ne, paní Skalová!

Všichni lékaři mu na lep nesedli, jen ti, co méně přemýšleli a byli chtiví rychlého zbohatnutí. Většina z nich si o něm udělala svůj úsudek už při jeho náhlém kotrmelci z odpůrce povinného členství v lékařské komoře v jejího prezidenta.Vše,co kdy dělal, dělal jen s vidinou vlastního prospěchu. Ať už byl předsedou LOK, předsedou ĆLK, ministrem či poslancem a hejtmanem. Ti, co trochu přemýšleli, poznali záhy, že je to lhář, kariérista a arogantní povýšenec. Teď se jen provalilo, co věděli již dlouho, že je to jen prachsprostý zloděj.

P. Pavlovský 18.5.2012 2:13

Re: Bezva!

Netřeba se přít, je to objektivní: pro D. Ratha byla většina lékařů jinak by nemohl být opakovaně volen do jejich čela. Přitom žádná voličská skupina není tolik kvalifikovaná pro snadné diagnostikování jeho nestandardnosti - zjevná manická psychóza.

D. Rath byl výhodný pro lékaře a úplně stejně byl výhodný pro ČSSD - J. Paroubek je zručný oportunista. Přínos D. Ratha socdemáckému vítězství v krajských volbách před čtyřmi roky je přece nadevší pochybnost. Tak jako měl své voliče masově mezi lékaři, měl je i v občanstvu a ČSSD to dobře věděla, jinak by nebyl jejím středočeským lídrem pro podzimní volby.

Maniaci jsou v politice nebzpeční, když mají svou "fázi", působí přesvědčivě, autenticky. Srov. V. Mečiar nebo Dr.M- Slládek.

J. Urban 18.5.2012 9:32

Re: Bezva!

Jo, přesně. Tenhle typ fírerů se v dějinách osvědčuje pořád dokola. On nám to vymůže, on nám sežene práci, on se o nás postará, on se bude bít za nás - a ty konce jsou pak tragické. Lidi jsou nepoučitelní, a to i ti s VŠ vzděláním.

R. Langer 18.5.2012 10:59

Re: Bezva!

Nejúspěšnější takový byl naposledy myslím jistý A. Hitler... ;-)

V. Vlach 18.5.2012 13:27

Re: Bezva!

a a a také Julius Streicher...!

S. Sedlák 18.5.2012 10:57

Re: Bezva!

Sedli mu na lep co méně přemýšleli?

Ne houfně ho volili lékaři z nemocnic. Jeden by neřekl, že jsou tak .....