20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Dalík a Pandury

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Franková 13.5.2011 23:03

Re: O tom, že za vším stojí Topolánek, ani vteřinu nikdy nepochyboval a nepochybuji... Dzp.

Jak průhledné.Nejsi prostě schopen na otázku odpovědět.Jen kolem sebe kopeš.

M. Franková 13.5.2011 22:55

Re: O tom, že za vším stojí Topolánek, ani vteřinu nikdy nepochyboval a nepochybuji... Dzp.

Jsi opravdu, ale opravdu ...........................

K. Janyška 13.5.2011 14:16

Re: O tom, že za vším stojí Topolánek, ani vteřinu nikdy nepochyboval a nepochybuji... Dzp.

ODS do kytek nejde ! Dzp.

S. Ševeček 13.5.2011 13:29

Re: Dalík a jemu podobní

Před několika lety jsem, pouhou náhodou, pana Dalíka viděl živého, když byl "v civilu" a doprovázel pěknou slečnu po muzeu. Vypadal jako obyčejný klidný, vážný až nudící se kluk, umění mu zřejmě nic neříkalo, měl evidentní pohled nudící se mysli, šoféra mladé dámy, žádnou démonickou jiskru šíbra a mafiózního pravoruka hlavního Kmotra v jeho pohledu jsem neviděl a nevěřím, že se v něho dokáže při "akci" proměnit ... docela k němu sedí, že z toho politsvěta vlastně nic nemá - jenom je nadosmrti profláklý ... ostatně - taková bývá "láska" mocných tohoto světa. I to ojeté porsche boxster tomu odpovídá - šoumen by měl 911; ne kvůli "lidem", ale kvůli sobě. Bílý kůň, Vašek z ledové revue.

V. Václav 13.5.2011 9:32

Dalík a jemu podobní

 Tohle je typický případ závažné problematiky, kterou by se měla vláda zabývat, jak vyřešit ekonomickou a morální krizi v tomto státě. Tohle by mělo být především předmětem reforem a ne okrádat občany, aby přisívali dále na neschopnost nebo nepoctivost politiků a jejich přisluhovačů. O Dalíkovi je dávno známo, že je gauner, ale není sám, mnoho miliardových podvodů se neřeší, policie v případu trestních oznámení je odkládá prý z nedostaku důkazů. Samozřejmě, že je nedostatek důkazů, když žádné neshánění.

BYl bych pro, aby v rámci reforem jsem se skutečně VŠICHNI na čas uskrovnili a dluhy vyrovnali, ale především musí být vyřízeny všechny podvody, potrestáni neschopníci nebo podvodníci, bohatě žijící z našich daní a musí být vytvořeny takové zákony, aby politici i úředníci věděli, že se poctivost vyplácí a nepoctivost bude patřičně a exemplárně potrestaná, jako byly zákony Rakouska Uherska. Pokud tohle nebude, nemá cenu dělat reformy a pokud to půjde touto cestou, tak dojde ke skutečné revoluci, ne sametové. Navíc nechápu, proč v ekonomické krizi musí takhle malý stát kupovat za miliardy drahou vojenskou techniku, navíc obrněné transportery, když naše Tatry byly vynikající a jsou neojeté v NZ, nebo za směšnou cenu prodávány civilistům.

M. Franková 13.5.2011 7:45

Re: O tom, že za vším stojí Topolánek, ani vteřinu nikdy nepochyboval a nepochybuji... Dzp.

Vážený kolego, sám Topolánek by byl jen kůlem v plotě.Co dělala celá ODS? Kulové. A vzpomeneš si ještě odkdy jde ODS do kytek?? Kde a kdy došlo k tomu zlomovému jednání a bodu??

K. Janyška 13.5.2011 7:39

O tom, že za vším stojí Topolánek, ani vteřinu nikdy nepochyboval a nepochybuji... Dzp.

P. Kalina 13.5.2011 7:15

Pane Hartmanne

článkem jste na otázku, zda je nákup transportérů zmanipulován, odpověděl dost jasně. Vysvětlení Dalíka, že přijel Rakušany informovat o pobouření české veřejnosti, je opravdu hodně směšný. Jak ale dál? Co na to nekompromisní FAÚ pana Kalouska? Atd. Nechutností přibývá, a my (česká veřejnost) musíme poslouchat stále ty samé kecy od stále těch samých lidí. Velmi smutné a únavné.

M. Franková 13.5.2011 6:53

Tento národ

toho snese a unese skutečně mnoho. Ukažte mi prosím jednu jedinou státní zakázku, na které by nelpěla skvrna podezření, většinou oprávněná, že se jednalo o nějakou nekalost. Vůle tyhle zlodějny vyšetřit a potrestat je nulová, tak proč by se přímo řetězovou řadou nemnožili další a další filutové, co to prostě zkusí.Dokud se zde bude jen prázdně tlachat o jakýchsi imaginárních protikorupčních opatřeních, nebude to bohužel jinak. A chybí- li eráru peníze?? Žádný problém, seškrtáme výdaje tam, kde není očekáván žádný masívní odpor.

A nazveme to reformou státních financí, ať to má zvuk!!