28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Čunek kontra ČT

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jaroslav H. 4.11.2007 20:44

Souhlas

Děkuji za pěkný komentář. Je opravdu s podivem, jaká nenávist se může rozpoutat v diskuzních fórech -  toto níže nevyjímaje. Sám jsem u TV v pondělí nevěřil svám uším, natož v úterý, ale jak dny přibývají, člověk prozírá.

Uvědomte si všichni, kteří děkujete za únik informací v tomto případě, že zadávání PINU u bankomatu zakrýváte zbytečně, protože už druhý den můžou vaše výpisy z účtu komplet vidět lidé na obrazovkách. O zdravotní dokumentaci nemluvě. A pokud to dávala NOVA, tak mě to tak nebolelo, nějak se živit musí... Ale kde mají ve veřejnoprávní televizi, kterou si platíme, ten šuplík na úplatky vyšetřujícím policistům - to mi není jasné ... Co na to RADA PRO ROZHLASOVÉ A TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ, kydž už nic Syndikát novinářů?  8-o

František 4.11.2007 16:54

Bohužel, u hlupáků má televize pravdu

Když už jsem si za drahé peníze přístroj koupil,

tak zde přece slyším jen tu pravou pravdu - říká  V.I. Lenin

Maru 2.11.2007 17:40

Miliony a podvodnika pomineme, ale jak to, hrome, ze vysla pravda najevo?

Opet jeden z mnoha clanku, kde se podvodnik ve vlade a v cele (dokonce krestanske) strany prejde jedinou vetou, aby se pak nekolik odstavcu spilalo, jak to, ze vysla pravda najevo.Jsem rada, ze se to vyneslo - tak by mela vypadat spravna novinarska prace.

Chapu, ze se politikove boji, aby na ne take nedoslo a proto se venuji predevsim tzv. uniku informaci. Pritom by v demokratickem state mela u verejnych cinitelu platit pruhlednost a otevrenost jejich financnich operaci vuci jejich volicum.

Pokud toto nebude platit a misto podvodniku budeme stihat ty, kteri na podvod poukazi, pokud budeme v mediich poslouchat a cist jen servilni vyplody, slouzici statni moci, budeme nam tu politicko-mafianske prostredi jen vzkvetat.

Ladislav N. :-))) 2.11.2007 3:55

No tady to teda vypadá... Jako v Železného Vox Populi...

 ;-D

Milrena 1.11.2007 22:46

Odcházím, zapomeňte

Jiří Čunek odchází a s ním i možnost dovědět se něco o těch milionech, které sám přiznal na včerejší tiskové konferenci.  A už uzavřenou kauzu paní Vesecká znovu otevřela.

Ludva 2.11.2007 12:50

Re: Odcházím, zapomeňte

Bylo by zajímavé zjistit, kde jsou ty milióny dnes ? Že by někomu vrátil "svěřené" peníze anebo, nedej Bože, snad neskončily v jeho baráku. A paní Vesecká, ta má másla na hlavě, když dokázala zamítnout případ s takovými důkazy, (přece o nich věděla, když unikly z vyšetřovacího spisu) že znovuotevřením bojuje o svou funkci.

míša mýval 1.11.2007 21:27

v Bělehradě začali revoluci ve státní televizi

lidi tam vtrhli a dali všem do držky. U nás ještě revoluce nenastala, pouze prekabátenie

matěj 1.11.2007 19:26

Hod kamenem kdo nepobíráš sociální

dávky.

Zdenek 1.11.2007 19:26

Jestli tomu dobře rozumím

Tak je vrahem ten, kdo našel mrtvolu ???

Alfons ll 1.11.2007 19:03

Ve správnou dobu

 Ve správnou dobu byl lidem předhozen prostřednictvím novinářů případ "ˇˇCunek"  a tím okamžikem skončilo novinářské sledování případu "finance Paroubková - Paroubek" Divné, že?

Karim 1.11.2007 21:50

Nemyslim si, ze by pro Paroubka neco skoncilo......

...nicmene Paroubek si skutecne muze gratulovat k tomu, ze bojovnik proti zneuzivani socialnich davek je takovy pako ze je sam bere a pritom si uklada v bance 3.5 milionu.

Bezpochyby pokud nejaka kulisarna praskne na Paroubka ci nejakeho vyznacneho socdemaka, tisk je setrit nebude. Predstava, ze za Cunkovi problemy zkonstruoval paroubek aby odvratil pozornost od nadace je ponekud paranoidni. Parub dobre vi, ze se na nadaci nezapomene, jako se nezapomnelo na Kalouskuv byt atd atd.   

Pokud vsak bude Paroubkova mit hodne silne nervy, podari se ji situaci ustat - tak jako Tlusty ustal  pujcku na vilu (od tatinka, potazmo fy Valreal) a Kalousek, kteremu se 10 let darilo zatajovat, ze mu byt za 6 mega koupil zbrojarsky magnat Hava....  (a "prodal" Kasakovi, respektive  propral pres zetacka, ktery je nestastnou nahodou zastrelen....)......

Exalted 1.11.2007 22:39

Re: Ve správnou dobu

a případ finance Paroubková-Paroubek se objevil v době,když se noviny začaly zajímat o případ Topolánek-Topolánková a golfová nadace Becario. Divné, že?

Richard III. 1.11.2007 17:54

"Hejbal nosem, hádej kdo jsem?"

Otázka "kdo za tím stojí, kdo to platí" je na místě. Nebude zodpovězena, dokud bude za těmito pochybnými exstencemi stát polovina sněmovny a dokud je budou novináři krýt. I novináři by si měli uvědomit, že některé informace získávají nezákonnými zůsoby a že tím podrážejí nohy demokracii a sami sobě.

Petr Q. 1.11.2007 17:29

Čunek a MY.

Tak jste se - všichni (čadští) "čunkobijci" všeho možného ražení - konečně dočkali. Teď, si tedy chvilku odpočiňte a nebojte se, neboť  "My" vás dlouho v klidu nenecháme, jakmile se "Nám" to bude hodit, přistrčíme vám nový (falešný) terč, na který si budete moci dle chuti beztrestně zaházet kamením nebo jen jedovatou slinou; jednak abyste se odreagovali a zejména proto, abyste ve svém zaujetí nestačili postřehnout Nás - (mnohem větší) terče pravé.

Při pročítání vašich diskusních příspěvků resp. vesměs zlostných výlevů na adresu Jiřího Čunka mě napadlo, kolik z vás "spravedlivých" diskutujících- výlevníků by se na těchto stránkách smělo projevit, když by kriteriem pro to byla vlastní bezúhonnost.

kurbet 1.11.2007 17:46

Re: Čunek a MY.

Vážený Petře Q,my diskutující-vvýlevníci se ale nes..ereme do vysoké politiky a nesnažíme se rozhodovat třeba i o Tobě.

Pavel 1.11.2007 22:50

Re: Re: Čunek a MY.

A pak jsme zde i My, kteří se nes.ereme do vysoké politiky a nekrademe ani nepodvádíme.

Majda 1.11.2007 17:50

Re: Čunek a MY.

Jak je vidfět, patříte mezi ty co nemají čisté svědomí . Podle mne by člověk, který je ve vedení státu neměl být podvodník.

strejda 1.11.2007 18:00

Re: Čunek a MY.

Škoda že mlčíte, když se podobně útočí na jiné politiky. Čunek je jen jeden z mnoha a metr by měl být stejný. Nebo ne? A ještě jedna otázka. Proč vám vadí čadští čunkobijci. To Čunka znají už i v Čadu?

Karim 1.11.2007 21:35

Čunek a volici v Cechach

...zda se ze i volici v Cechach (aspon cast) se prestavaji rozcilovat nad tim, jestli ma Politik takove ci onake auto, chatu, milenku atd atd, ale ze jim zacina opravnene vadit spise to, kdyz politik nehorazne LZE.

Ne ze by lhal jen Cunek, ale politika by byla podstatne cistsi, kdyby politici lhali podstatne mene. Nadeje na zlepseni pomeru v politice nespociva v tom, ze politici budou chraneni, aby na ne nic neprasklo, ale v tom, ze na vsechny pokud  mozno praskne vsechno. Pak bude volic mit pri volbach vetsi sanci ucinit racionelni volbu.

Preji si, aby lidovci meli priste stastnejsi ruku pri volbe sveho predsedy, nez s Kalouskem, ktery zije v byte za 6 mega koupenem zbrojarskym magnatem Havou, nebo s Cunkem, ktery tez nedokaze prijit s jakoukoliv trochu uveritelnou verzi, jak rodina prisel k majetku, ktery nema k 5-6 milionum az tak moc daleko.

Dale je klidne mozne, ze lidovci si Cunka jako predsedu nechaji, Cunek i tak zustane senatorem, jeste treba udela velikou karieru a bude to fer. Ale volici maji pravo o nem zakladni veci vedet.  Dtto plati pro Paroubka, Topola, Dalika, Janstu s Maldkem a kohokoliv v politice.

 

Karim 1.11.2007 15:59

Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

...ale prohlasovat, ze miliony ktere ulozil na sve jmeno "nebyly jeho" je padle na hlavu. Pokud byly jeho tchyne, mely byt ulozeny na jmeno jeho tchyne atd atd. 

Penize na uctu v bance patri majiteli uctu - banky to tak musi vyzadovat. Pokud se deje opak, jde nejspise o prani spinavych penez.   S timto vsak mel potize uz jisty socdem velikan Egon Lansky a tez se mu nic nestalo.  Cosi uspesne vyridil pro svedskeho krajana na nejake PZO, pak se mu objevily na konte penize (vypadalo to jako provize)  a on prohlasil, ze "penize nebyly jeho".  Haha. Nicmene tehdy to PCR nejak "sezrala".   

Normalni obcan ma mit poravo na soukromi v maximalni vysi. U politika to plati mnohem mene. Specielne pokud si politik buduje karieru na "boji proti zneuzivani socialnich davek", tak ma preventivne vysvetlit,m jak je na tom on sam.

To ze na Cunka tato soukroma vec praskla neni az tak od veci. Obcane kteri chteji mit politika bojujiciho proti zneuzivani socialnich davek maji pravo vedet, ze politik bral socialni davky a (blbec) zaroven si ukladal do banky 3.5 mega. CCA jako v Idaho volice zajimalo, ze sen.Craig bojovnik proti homosexualum obtezoval na zachode na letisti policistu.  Proval do tisku byl tez poucny - u jinych obcanu by to volice az tak nezajimalo.   

Jen doufam, ze lidovci zase neoprasi Kalouska.  

Mell 1.11.2007 16:07

Re: Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

Pokud chci dostat v bance na termínovaném nebo spořícím účtu co největší úrok, tak se spojím s rodinou a uložíme společně vetší sumu, to poradí každý finanční poradce. To, že je účet psaný na jednoho majitele je normální, to, že se dají vztahy  mezi vložiteli peněz ošetřit  smlouvou, je také pravda. Jenom dezinformátoří a jejich oběti s tím mají dlouhodobý problém.

gerontusinza 1.11.2007 16:11

A blbci vašeho formátu.Re: Re: Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

Neposíláte děti (dcery) na ulici? Vaše pitomost je skutečně nebetyčná...........;-D:-/

strejda 1.11.2007 18:03

Re: Re: Cunek sice mohl vlastnit miliony a brat legalne prispevky......

Kupodivu, Čunek peníze neskládal na jeden účet, ale dělil na několik účtů. Asi chtěl mít menší úrok, filuta.

jk-jiny 1.11.2007 15:21

zakladni vec je ta,

ze ODS uz vi, ze pokud se nestane zazrak, bude po volbach v opozici. je tedy treba rozkrast co se da a udrzet se cele obdobi. Tomu se podridi vse.

Malý Aston 1.11.2007 15:50

Re: zakladni vec je ta,

Za jedno volební období se vždy rozkrade méně než za dvě volební období jak předvedli socky v čele se Standou,Krausem a Paroubkem.:-D

gerontusinza 1.11.2007 15:54

Optimisto. Re: Re: zakladni vec je ta,

Zdravotnictví je čím dál víc v (Y). Ods nic nevytvořila, jen "privatizovala", tunelovala a zneužívala fondy, Např VZP.....  Vy i jako agitátor začínáte být směšný......;-D

Malý Aston 1.11.2007 17:26

Re: Optimisto. Re: Re: zakladni vec je ta,

Ale to není pravda co tady píšete.Zatím žádný zákon z dílny ODS neplatí,všechno až od nového roku.Pořád jsme ještě řízeni zákony spojené bolševickosocanské skupiny.:-D

strejda 1.11.2007 18:04

Re: Re: Optimisto. Re: Re: zakladni vec je ta,

Na příklad důchodový systém, systém sociálního pojištění atd. atd. Máte krátkou paměť. Ty jsou z dílny ODS.

Atei 1.11.2007 14:55

myslel jsem si, že je Čunek chytřejší

Nehpozději po  vypuknutí aféry "Urbanová"  měl  Čunek pochopit, že  se  mu nepodaří utajit  jediný listinný doklad  z oficiálních  ústavů: banky,  sociálka, finančák, katstr nemovitostí, atd.  .......,  a  protože věděl, že  má máslo na  hlavě, tak se  měl   pokud  možno  nenápadně  stáhnout.

A ještě lépe: měl  zůstat v tom Vsetíně. Tam byl king a v pohodě! 

Kubeš 1.11.2007 15:20

Re: myslel jsem si, že je Čunek chytřejší

Prostě Čunek na to nemá. a z toho důvodu se neměl stát ani ministrem. I když ve vládě sedí podobní velikáni.