18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Leos 15.2.2006 11:03

LUKÁŠ JELÍNEK

Autor je členem redakční rady Literárních novin a poradcem předsedy Poslanecké sněmovny.
Kvetla 14.2.2006 23:34

ČSSD+ naši "zelení"- raději rovnou bolševika, tam víme,o čem je řeč

Venkovan 14.2.2006 23:18

Oranžovorudá koalice funguje

tak proč by měla ČSSD zelenat?Grebeníčka nemůže brát nikdo vážně.Možná zezelená soudruh Zaorálek, až ho ve funkci vystřídá soudruh Filip, od závisti.
mod 14.2.2006 23:17

je to jen sen....

některých pisálků oživit po krachu pěšinky vyšlapané názvem "rudá stezka" pěšinku jinou jménem "zelená volba".snaha pana neffa o odlákaní části občanů za každou cenu kamkoliv mimo centrum účinného dění je více než patrná:-).antikomunistický blábol nemá žádoucí pozornost-vrhněme se tedy na blábol zelený.co na tom,že strana nějakých nově-zelených doposud zahnívala v nepatrnosti.teď,po selhání vykonstruovaných předpokladů o zmaru státu pod komunistickým jhem,je její zrod neodkladný:-).jinak by přece v naších myslích zelená nebyla ta pravá zelená:-)))
Meloun 14.2.2006 18:57

o

Meloun 14.2.2006 18:49

Bolševikovi

Nechápete, co je politika, co je pravda, moc kapitálu, snaha dosáhnout osobního prospěchu, morálka, slušnost, poctivost... Nejde o žádnou stranu, voliči budou vybírat podle toho, kolik lidí z té které strany budou moci podle těchto kritérií nějak posoudit. Strašit bolševikem je tak naivní jako strašit malé děti čertem. Modrá, červená, oranžová, zelená? Volič hledá bílou.
hodne neRath 14.2.2006 19:25

Re: Bolševikovi

ale kdepak... kazdy volic si vybira podle toho, co to prinese jemu... pokud tedy ma aspon spetku rozumu
Kantor 14.2.2006 16:58

Tak tak,

Kdysi se Topolánek nechal slyšet, že ve sněmovně hlasovali se socanama ve 40 procentech společně.A to prosím zavedli režim zvaný nulová tolerance.
zrusksc 14.2.2006 14:59

Dělá z nás hlupáky

To jsou zastírací kecy,socan a bolševik už to mají dávno domluvené.
Byg 14.2.2006 14:26

Asi autora zklamu

ODS ve volbách zvítězí a sestaví většinovou pravicovou vládu. Tahle vláda krade a lže (snad jenom to). Předvolební sliby nesplnila ani omylem, dluh je astronomický. Všichni, kdo máte zdravý rozum, JDĚTE k volbám a kopněte tuhle vládu konečně do prdele!
Sam Křepelka 14.2.2006 15:08

víra hory přenáší ...

Sice víra hory přenáší, ale obávám se, že pravicové voliče k volebním urnám nepřivede.
hodne neRath 14.2.2006 15:41

Re: víra hory přenáší ...

pravicovy volic by tam mel jit uz jenom v sebeobrane... pokud mu kejkle KSCSSD nevadi, asi moc pravicovy nebude
Sam Křepelka 14.2.2006 13:50

autor je poradce Zaorálka ?

Autor je poradce Zaorálka ? Dobrý. Minule tu Zaorálek příliš nezabral, tak poslal poradce. Jenže ten zapoměl uvést, že je to ČSSD, která nijak nedeklaruje svoji zjevnou ochotu prosadit společně s KSČM jakýkoli svůj zákon bez ohledu na své případné partnery, a to i vládní. ty má pouze jako demokratickou zástěrku. Podívejme se zejména na US. A teď si představte,  jak by postupovala strama zelených. Vždyť např.Petr Uhl je v mnohém daleko levicovější než komunisté. Takže by nás čekala menšinová vláda ČSSD + Zelení za parlamentní podpory KSČM.  Nic jiného nelze při zkušenostech z posledního půl roku ani očekávat. A kdo očekává něco jiného, je slušně řečeno naivní. 
Jara London 14.2.2006 12:44

Bolsevik

Zakladnim cilem bolsevika je ziskat absolutni kontrolu nad zdroji a tim i nad lidmi, bez ohledu na zajmy a potreby ostatnich. KSCSSD(b) v soucasne dobe poslapava bezprecedentnim zpusobem zakladni demokraticke principy v CR. Zneuziva pritom skutecnost, ze lide v CR nevedi, co je skutecna svoboda, pravo a demokracie, protoze je nikdy nepoznali . Nedokazi proto rozpoznat, co skutecne ohrozuje rozvoj CR a tim i jejich zivoty, co znamena svevole socanskych bossu v prijimani zakonu, co znamena soustredovani zdroju statu v rukach lidi jako je Slouf a jeho kamaradi. Skryte zestatnovani, plizive znovuprosazovani "vlady jedne strany", svevole v prijimani zakonu "podle potreby hochu co spolu mluvi", fakticka likvidace armady jenom proto, aby byly miliardy na nakupy zbytecnych letadel, obrnenych transporteru a dalsi techniky ve prospech lidi, jako pan Hava nebo Piga a jejich financnich skupin, zprofanovani a ovladnuti soudu a policie jejich programovym propojenim s organizovanym zlocinem z pozadi rizenym lidmi blizkymi vedeni KSCSSD(b) - to je realita soucasne garnitury velkozlodeju v cele tohoto statu.Oranzova barva je smesi cervene barvy, symbolizujici krev na rukou komunistickych vrahu a zlute barvy false, charakterizujici falesnou a prolhanou tvar soucasnych socialnich demokratu. Jak priznacne. Jejim vyberem za zakladni barvu sve volebni kampane protentokrat socani, byt mimodek, nelhali.
Švrk 14.2.2006 13:45

Re: Bolsevik

Při této příležitosti, s ohledem na nadpis článku páně Jelínka, nutno z vyššího principu mravního připomenoutm staré otřepané rčení - zelení jako melouny - zvenku zelení, vevnitř červení!
ludolf 14.2.2006 12:29

test

jen bych se rad podival na prispevky
http://stoparuv.blog.cz 14.2.2006 11:46

Jen aby jim to vydrželo i po volbách...

...to jejich zelenání.
PetrN 14.2.2006 10:49

10.45 a žádný komentář?

No, ani se nedivím - na takový blábol soudruha poradce soudruha předsedy PS PČR nemá cenu vůbec reagovat... Nejzajímavější na tom je, že svoji poradenskou funkci soudruh Jelínek pravidelně u svých příspěvků zapomíná uvádět - snad by ho v tom mohl nahradit editor NP...
Stredocech 14.2.2006 10:24

Těžko říci, kdo je horší

ale tito možní "koaliční" či "pseudokoaliční" partneři znevěrohoňují celou ČSSD.
Za něco může i ODS (zákoník práce) ale to až v druhé řadě.
 
I. Laengsfeld 14.2.2006 10:08

Radeji rudy, nez zeleny

Komunismus ve sve "realne socialisticke forme" se stacil zdiskreditovat na mnoho desetileti, a z jeho obnovy nejsou obavy. Je to vetsinou uz jen uzitecny strasak na zakryvani chyb tech, kteri nastoupili na jeho misto. Mnohem nebezpecnejsi je dnes ekologismus, prave proto, ze ten jeste prilezitost byt vladcem nad zivotem a smrti celych kontinentu nedostal. Zatim... jen nabyva vlivnych pozic v mediich, nejen nasich ;-) Nedejme mu ji! Byl by mozna jeste horsi, nez neboztik realny socialismus. Indikuje to dostatecne varovne i chovani a "erudice" soucasneho jeho "predvoje". Komunismus ve sve nejbyrokratictejsi a nejmene tolerantni forme nevymrel, pouze se pretransformoval - prave to toho ekologismu
Ignacius 14.2.2006 9:47

Zeleni estebaci

Vzhledem k tomu, ze nekdejsi lidr zelenych Patocka priznal, ze jeho stranu zalozila Statni bezpecnost, se mame na co tesit...
jasan 14.2.2006 8:57

jejda jejda

Jelinek je barvoslepy....
Kuba 14.2.2006 6:36

Bacha

na zelené. jsou jako melouni. zvenku zelení ale uvnitř ....
eTony 14.2.2006 6:26

pane Jelínku,

nechte těch mouder a tanečků. Přemýšliví voliči vědí, že tato "oranžová mazurka" skončí "rudým kvapíkem", tak tady neoblbujte. Ti vaši "přemýšliví voliči" už blbí jsou. "Akčnost" vlády socbolševiků se právě opírá o ty bolševiky z KSČ(M) a nikdy to jinak nebude. To, že ve sněmovně prochází zákony proti rozumu a svobodě je přesně zásluha spojení KSČSSD, protože přesně otroctví, ve smyslu maximální závislosti  na státu a maximální státní kontrole, je vaším cílem.
To jste také poradil Zvorálkovi tu krásnou větu ve smyslu - ...tím, že se nezisková zdravotnická zařízení dostanou pod ministerskou kontrolu znamená, že se odstátňují ....... ?
Nedělejte z lidí idioty, nemusíme být všichni stejní.
 
Ivan Nový 14.2.2006 5:02

Kde zůstala oranžová?

Zelená je barva Islámu.
Lucius Malfoy 14.2.2006 4:56

k titulku

Popravdě řečeno, je mi zcela jedno, jestli by ČSSD ráda vládla s krvavými, zeleně slizkými nebo marťanskými komunisty ... Volit ji nebudu ani v jednom případě.
Taraszátaras 14.2.2006 9:34

Re: k titulku

Neřekl jste to snad už mnohokrát? My s tím počítáme, dokonce na to spoléháme!
Petr Vileta, balík z Plzně :-) 14.2.2006 2:09

Potvrzeno

Kdzy nekdo dostatecne dlouho mluvi nebo pise, nakonec se podrekne.
"Lidový dům si počíná racionálně ... Zájem o enviromentální náměty a oslovování přemýšlivějších voličů mu ovšem sluší víc."
Uz dlouho jsem si myslel, ze CSSD se zajima predevsim o volice-blbce a ted jste mi to potvrdil. Mozna se zacnete zajimat i o ty premyslivejsi
kocour 14.2.2006 0:40

O ty Zelené je ale fackovačka,

ODS je chce dostat do Sněmovny (v úvodníku to psali, tak to musí být pravda), ČSSD je chce dostat do Sněmovny, chudáci, ti nebudou vědět, s kým mají jít do vlády dřív.
watabi 14.2.2006 0:17

Přemýšliví voliči???

Pane Jelínku, ČSSD nemá zájem oslovit přemýšlivé voliče, naopak, prahne po voličích hloupých, kteří uvěří jejím iracionálním slibům. Nebo si myslíte, že soudný člověk uvěří po osmi letech úřadování páně Škromacha, že po volbách ho osvítí duch svatý a on najednou najde lék na nezaměstnanost, když 8 let nedělal ( kromě opravdu pitomých nápadů) nic? To je jen malý příklad.
A zapomněl jste uvést, že jste poradce jedné z pomazaných hlav ve sněmovně :))