25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bertík 30.3.2009 8:12

Re: já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

Nevadí... Půjčíme si... :-P

hroch 30.3.2009 8:12

Demokracie

Vážený pane,

je vidět, že jste nepochopil základ demokracie ..... parlament vyslovil nedůvěru a tím to končí. Pan prezident bud nechá vládnout tuto vládu v demisi do voleb nebo jmenuje jinou. život běží dál, a když se podíváte po Evropě, je to situace poměrně častá, normální ... stejně jako jsou normálním jevem předčasné volby.

Rozhodne-li se pan prezident jmenovat bude s ním jednat Evropa dál, snad s vyjímkou kdyby se rozdodl jmenovat Vás nebo Milouše jakeše ;-)

Nevidím problém - ústava je dodržena, nikde nepochodují milicionáři s puškami na ramenou, úřady dál úřadují .... dokonce i Policie je vidět pouze tam, kde jí lidé nepotřebují .... situce je klidná a to je dobře :).

bh 30.3.2009 8:01

Re: Doufejme, že spočítají...

Mně vadí blbci......

MJ 30.3.2009 8:00

ŽASNU

Choromyslný autor se zase předvedl. Diskuse s nim a jemu podobnými je absolutně k ničemu - jeho paranoia je těžkotonážní a pán se už nezmůže na nic než zvratky prosycené modrou žlučí. Tyhle lidi se nepředělají - jejich modrá zimnice je neléčitelná. ODS slibovala sebereflexi a pokoru, tohle je výsledek - zášť a nesmiřitelnost pokračují. Absolutně děsné. A co to video připodobňující pád této děsné vlády k r. 1938, r. 1948 a r. 1968? S ním nepochybně také souhlasíte, což, mistře? Nepochopitelné, jak může část veřejnosti fandit takovýmto smrdutým exkrementům. Soudím však, že příští volby znovu rozhodnou v neprospěch ODS a že i v ní a mezi jejími příznivci se konečně najdou lidé, kteří budou nejen slušní, ale i ochotní jednat, ne jen diktovat a urážet, že u nich se nenávist k levici změní v konstruktivní postoje a že  konečně etablují pravici, jakou tahle země potřebuje, ne bandu arogantních hulvátů.   

30.3.2009 7:55

Re: No, ještě, že tady stále máme stranu čestných hrdinů.

Ano, bohužel, opět se skřípěním zubů budu volit ODS. Všechny ostantí alternativy jsou totiž ještě mnohem horší.   Soudružka učitelka na ZDŠ nám kdysi říkala, že my se dožijeme komunismu. To bych fakt nerad.

vlasta232 30.3.2009 7:54

Re: Ubožácký článek

áááááááááááááá další magor, bez argumentu!

vlasta232 30.3.2009 7:53

Pro značku VÍTEK

PROBOHA- PROČ LEZETE NA SLUŠNÝ SERVR??  I ten " pohunek""- jak jste soudruhu napsal o Vás hodně vypovídá!  Jak mužete bez argumentu odsuzovat něco, co jste si nepřečetl?? Probuh- proč ze sebe děláte - magora?

Diana 30.3.2009 7:53

Ubožácký článek

který nemá opravdu smysl číst. Už jenom nadpis varuje|! Takže přesnější by bylo - Jan Bartoň,  fanatický pisálek  modrých "hrdinů".

Vítek 30.3.2009 7:51

Re: Tak vás číst ani nebudu,

nejsem příznivce ani jedné z těchto stran,protože všecny politiky házím do jednoho pytle.Jde jen o pocity a ty mě říkají,že politik by měl dělat vše pro lidi,protože je volili kvůli nějakému programu.Všichni tyto sliby porušili a jde jim pouze o koryta.Mají ještě jeden problém a to,že jsou již mnoho let mimo realitu a neznají problém obyčejného občana.

chouan 30.3.2009 7:45

Re: Nespočítají. Tupé stádo dostane slíbeno o pastelku navíc a půjde s radostí volit opět ČSSD.

R^R^R^R^R^

kik 30.3.2009 7:35

Re: Svatá prostoto

Vidíte nějaký zásadní rozdíl v tom, že někdo - údajně - program nemá, ten druhý s ním sice vyhraje volby, ale hned poo nich ho odpíská a nic z něj neuskuteční? Soc.dem. své poslance vyhání, ODS také, jedni jsou konstruktivní, druzí nejsou, jedni jsou KSČSSD, druzí ODSS, v čele jednich Paroprase, druhých Topoprase, jedno stádo oranžové, druhé modré. Tohle by se za císaře pána nestalo.   

honzak 30.3.2009 7:33

Re: já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

s tím porodným to ale bude cesta do pekel. Cikáni se toho chytnou a to už opravdu nezaplatíme:-P!

honzak 30.3.2009 7:31

Re: Tak vás číst ani nebudu,

zato na tebe mohou být soudruzi v lihovém domě patřičně hrdí! Jistě jsi neposkvrnil ústa ni hruď  falešnou řečí. A tokvé oni tam potřebují jako prase drbání.

ascari 30.3.2009 7:31

já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

Poplatky budou zrušeny.Potraviny zlevní.Zastaví se zdražování.Justice bude spravedlivá, nikoho bez důkazů nezavře,leda Langra.Děti budou vzdělanější,neboť učitelé dostanou přidáno, takže je škola začne bavit.Zdravotní sestry se dočkají trvalého růstu platů,stejně jako tomu bylo za předešlých vlád ČSSD.Nájemné zregulujeme na minimum.Rusko nám začne dodávat plyn ze slevou.Hamás se předělá na charitativní organizaci.Ládin dostane nobelovku za mír a Rath za medicínu.Zemědělci dostanou dotace a finanční pomoc v případě,že udeří sucho,mokro,slunečno,větrno či deštivo.Šrotovné se vztáhne i na obuv.Porodné bude 300 000 a v případě,že sešrotujete použité dítě tak dvojnásobek.

Vítek 30.3.2009 7:28

Tak vás číst ani nebudu,

protže již ten nadpis mi říká,že tohle může napsat poze ODSácký pohunek a hlupák.Nic jiného mě nenapadá a tenhle styl je právě příčinou pádu ODS a doufám,že se lidé poučili.Vy jste takový psavý Dalík této strany.

emil 30.3.2009 7:17

Svatá prostoto

ty jsi ale trouba. Věta o tom, že ODS doslova vyhnala své poslance, je opravdu strašně pitomá. Když ČSSD díky svému narcisovi vyhnala své poslance (Melčák, Pohanka), byli to kriminálníci, přeběhlíci, lidská spodina, když to samé po diskuzích s Paroprasetem předvedou Tlustý se Schwiplem, tak je ČSSD chválí (a to musí být člověk velmi pozorný, protože když Paroprase chválí, kouká z toho jen prasárna). A ještě jedna pitomina, když někoho budu kritizovat, že to dělá špatně, tak musím mít variantu, jak to dělat dobře, když ho odvolám. To ale Paroprase nemá a v tom je ta ubohost oranžového stáda.

Forsmeister 30.3.2009 7:14

Re: Nespočítají. Tupé stádo dostane slíbeno o pastelku navíc a půjde s radostí volit opět ČSSD.

Halt již to bylo v jistém díle kdysi řečeno: "Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej".

arlon 30.3.2009 7:10

Re: ČSSD je obyčejná bolševická partaj živá díky mase bolševických voličů

správně,žádné překvapení;-DR^

sKoba 30.3.2009 6:43

Má ty prostoto! Váš jednoduchý svět Vám závidím ...

sKoba 30.3.2009 6:40

Nespočítají. Tupé stádo dostane slíbeno o pastelku navíc a půjde s radostí volit opět ČSSD.

Vsadíte se? ;-)

Suchoř 30.3.2009 6:27

ODS - strana zbabělců a podlostí

do názvu úvodního článku se vloudila chybička správně má být ODS. Vůči této straně jsou článek i jeho záměry zcela vystihující a nikdo o tom nemůže pochybovat. Včetně násilnických bolševických metod a neotesaných projevů, kterých si naše země i zahraničí od ní vrchovatě užívá, sabotování procesu evropské integrace a vytunelování všeho, co se ve státě dá, pod záminkou privatizace.

ODS se projevuje jako typická strana bolševického a nacistického násilí.

Ladislav N 30.3.2009 5:37

ČSSD je obyčejná bolševická partaj živá díky mase bolševických voličů

A podle toho se taky chová Paroubei i celá partaj. Tak jaképak překvapení...?:-/

Hubený 30.3.2009 5:26

Re: Jo !!

Ne !!Rv

Hubený 30.3.2009 5:25

Re: Doufejme, že spočítají...

Jo,jó..ti voliči ?? Ti nám nejvíc vadí  !! Co s tím ?? Vyměnit ? Postřílet ? Převychovat v pracovních táborech ??? Babo / Topolánku/ raď .....!! :-D:-D:-D:-D

unh 30.3.2009 5:08

Ale CSSD nema za cil potesit Vas nebo ODS

CSSD (aniz bych ji chtel propagovat) ma za cil potesit sve volice a priznivce. Kdyz tito maji pocit ze ODS to dela spatne, ze se deji podrazy a korumpuje, ze nechteji radar, ze je poplatky ozebracuji, atd. Tak to CSSD nemuze ignorovat. A kdyz Topolanek s Bursikem doslova vyzenou sve vlastni poslance (opravdu si mysleli ze je kazdy bude automaticky volit?) tak CSSD musela reagovat. Volici by ji nicnedelani spocitali presunem ke KSCM. Jina vec je, ze Paroubkovi a spol se to moc nehodi. Nejradeji by byli aby problemy vyresil nekdo jiny a oni pak mohli, i v obdobi hospodarskeho rustu, utracet a zadluzovat.

Jirka 30.3.2009 1:23

Re: Příliž brzo (pozdě)

Obávám se,že máte pravdu.;-(

Dědek 30.3.2009 1:01

Příliž brzo (pozdě)

Voliči nic nespočítají. Setkal jsem se v poslední době s takovou velkou mírou paroubkovství, že mě to zaskočilo. Téměř se dá říct až nenávisti k současné době a dnes již odvolané vládě. Čím to je, že i poměrně mladí lidé volají po starých časech a přejímají hulvátské výroky odposlechnuté ze sněmovny ? Asi jim chybí pocit , že můžou něco ovlivnit, Alespoň ve svém okolí. Jestliže od roku 1990 pracují v zahraničí,žijí si nadstandartně, vlastní svůj byt či dům,děti studují kde chtějí a přesto stále na vše nadávají, obdivují  jak to té vládě nandali... Něco jim musí chybět.

Chybí jim moc. A to moc ovlivnit  něco, spíše  někoho. Kam se dnes obrátit ? Dříve přeci stačilo mít soudruha po ruce a všemocná partaj si to za mne s tím dotyčným vyřídila, často vyřídila i toho dotyčného. A najednou dnes slyší, jak opět partaj ovládá své členy a jediný správný názor je jen jeden. A když ne, tak pryč od nás PŘEBĚHLÍKU. A chová se tak zcela veřejně a bez  zábran. Proč tedy ne já. A tak čím víc nadávám a odpověď na nesouhlas s mým názorem řeším podle vzoru " tak podívejte, ten člověk co to pronesl je kdovíkdo. Co dokázal? Zřejmě to nemá v hlavě v pořádku , podle posledního průzkumu jsou všichni na mé(naší) straně..." A zapálím si vítězný doutník a vyfouknu dým... Vždyť je přeci kapitalismus , dýmka už je pasé.

Takže ještě jednou - nespočítají pane, nespočítají. Něco přeci opět vytáhnem.....

jihočech 30.3.2009 0:52

taky jsem mel naivni predstavy,

ze levice ma trosku uslechtilejsi program, nez jen rozhazovat ani ne tak uloupene jako vypujcene penize. Rozum jsem bral v dobe, kdy Klausova privatizace a styl vladnuti moralne krachovaly a coby dite z ucitelske rodiny jsem doufal, ze se zacne doopravdy investovat do skolstvi a vzdelavani, oprav pamatek, zdravotnictvi... Ale hlavne do toho skolstvi. Jak se ukazalo, i levicasy se skamaradili s uspesnymi spekulanty (nikoli podnikateli), miliardy mizely v luftu a skolstvi zase utrelo hubu...

mmm 30.3.2009 0:46

Re: No, ještě, že tady stále máme stranu čestných hrdinů.

"jinak to nejde" - chachacha, no to me rozesmalo - "holt si porad musime nechat s.... na hlavu, jinak to nejde, zase nam neco naslibuji jako ve smlouve s volici, jinak to nejde, musime volit ODS, jinak to nejde..."

mmm 30.3.2009 0:43

jsem rad, ze vlada padla

vlada mafiana Icka a dalsich spolu s modrou SZ, co propaguje cizi vojenske zakladny, ktere lidi nechteji, uf, bes....

samozrejme "svrhavaci" nejsou vyrazne lepsi - minimalne 3 ze 4 poslancu, co rozhodli, jsou "Klausov lide" a CSSD ala p. Dimun, skoda mluvit....

Kazdopadne volby budou alespon na podzim a horsi to byt proste uz nemuze