20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 30.3.2009 9:54

Pěkný blábol

Zbabělý politik by do toho nešel, čekal by za bukem na volby. ČSSD v tom nenechala lidi trpět a na pátý pokus špatnou vládu sesadila. Normální demokratický proces. Na rozdíl od mafiánských praktik, kupčení s hlasy, jak to praktikovala ODS, jen aby se udržela u moci. .

Chalupa 30.3.2009 9:53

Re: S čím kdo zachází,.....

Nemáte paměť a informace čerpáte z nerelevantních zdrojů. Zkrátka "produkt" propagandy.

Emča 30.3.2009 9:49

Věrná pravda !

Socanům přece nikdy nešlo o blaho národa, ale jenom o moc za každou cenu ! Já, když je vidím v televizi tak vypínám, protože bych se poblil - fuj hnus !

Standa 30.3.2009 9:47

Re: nadávka = argument?

Perfektní charakteristika ODS. Gratuluji!

Standa 30.3.2009 9:47

O tom, že

zbabělost a podlost se i v politice snoubí s nezodpovědností u ODS - to nám předvedli přes Dalíka a Moravu skutečně názorně oba i ČT.

jirka.s. 30.3.2009 9:46

Re: Nevědomost hříchu nečiní ???

"že TO bude slušnější a ohleduplnější k lidem."

Mohl byste mi, prosím, ono TO specifikovat či dokonce personifikovat? ;-)

BTW:  Na 13. zasedání ÚV KSČM konaném v sobotu 24. února 2007 v Praze vystoupil s úvodním vystoupením předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip. :"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

Doporučuji zvláštní pozornosti, že na konci citátu NENÍ otazník! Zajímavé by zřejmě bylo i pátrání po smyslu a naplnění slova "VĚCNĚ". Neznamenají snad ty "věci" milicionářské mundury a AK 47 v rukou těch do nich navlečených? ;-(

Jirka 30.3.2009 9:42

Re: nadávka = argument?

Vážený, asi jste si nevšiml, že z ČSSD se již dávno stala strana tupého bolševismu

Harry 30.3.2009 9:37

Re: No, ještě, že tady stále máme stranu čestných hrdinů.

Fronta na maso. Jedna pani povida druhe: "vite, ze za 5 let už tady budemem mít komunismus?" Druha paní "mě je to jedno, ja mám rakovinu." 

hafusak2 30.3.2009 9:37

nadávka = argument?

Autorovi /není v tom ale sám/ došly argumenty a tak nastoupily nadávky: Zbabělci s bolševickým vedením, bez programu, atd. - to má být politická argumentace a tvrdá fakta dokazující, že ODS je lepší? Nebo: strana zbabělců a podlosti? Ještě lepší, ovšem ten videoklip suveréně vede. Jen tak dál a za chvíli uteče i ten poslední zbytek reálně uvažujících voličů a z ODS se stane skansen tupého pravicového fanatismu.

VP 30.3.2009 9:37

Bartoni, jste Sr?čka

PF 30.3.2009 9:37

Re: Svatá prostoto

To vidím, a podstatný!! Opozice je od toho, aby konrolovala vládu a ne od toho, aby všechno brzdila. Nebo se mílím? Má to ve světě obdobu? ODS sice vyhláila nulovou toleranci, ale zákony pro fungování státu podpořila. ČSSD dělá vše proto, aby ochromila toto fungování na př. nesmyslem o stažení vojáků z Iráku. Jak by jich chtěla z toho Iráku odvést už neřekla a taky to vyšumělo do ztracena, protože by musele přiznat, že jejich  bezpečný odchod by museli zajišťovat vojáci jiných sttátů. To je ta státotvornost Paroubkových tupců? Vy jste ten prosťáček.

jirka.s. 30.3.2009 9:36

Re: Autore, máte pravdu.

R^;-DR^

Jirka 30.3.2009 9:36

Bylo by to hezké

Bylo by hezké, kdyby lidé v předčasných volbách zmskému škůdci Paroubkovi a spol. vytřeli zrak. Nicméně vzpomeňte si na poslední volby: 

1.třetina lidí jen nadávala na poměry u piva a volit nešli (a to je 8 let socani rozmazlovali dávkami!)

2. třetina lidí volila bolševiky (jak se ukázalo - jestli rudé či oranžové je jedno, výsledek je stejný)

3. třetina lidí volila někoho ze zbytku tzv. demokratických stran

Opravdu si někdo myslí, že líní a neschopní, kteří královsky žijí z práce ostatních zvednou své pozadí od piva a půjdou volit ODS? Opravdu si někdo myslí, že se politikové shodnou na takové změně volebního zákona, aby příště nemohla z voleb opět vyjít "plichta"? Rád bych se mýlil.

emil 30.3.2009 9:34

Re: ŽASNU

R^R^R^ Ještě bych připomenul věcnost a odbornost oranžového stádečka, přesně vyjádřenou sprostotami a nadávkami. Ubohost v hlavě, ubohost v srdci.

emil 30.3.2009 9:31

Re: S čím kdo zachází,.....

Jestli si dobře pamatuji, nulovou toleranci vládě vyhlásila ˇCSSD, podrazem na voličích bylo programové vyhlášení ´ˇCSSD (slibovné výhody by bylo možné zaplatit jen díky dalšímu zadlužování), lhaní a zamlčování ČSSD velmi hodně využívala. Možná jen, že jste omylem změnil ODS místo ČSSD. Chybovat je lidské. Prasečina s odvoláním vlády v době předsednictví je jasná ukázka narcisismu generalissima Paroprasete. Teď  ale trouba neví, co dělat.

PF 30.3.2009 9:28

Re: já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

Vítězná trojice Rath, Paroubek Zaorálek po vítězství levice postaví v každém vesnici a městě kotel a budou vařit polévku pro chudé, Tlustý s Schwippel boudou řezat dřevo a zelemé babi budou ekologicky čistě přikládat pod kotel;-D;-D

PF 30.3.2009 9:22

Re: matematika

Šetřete síly, ještě dlouho budete muset obhajovat křivárny socialistů. Ale uvědomte si, že obhajovat neobhajitelné stojí daleko více sil, než trvat na svých zásadách. Socialisticelé roky lžou a dnes je nemožné, aby to nevyšlo najevo. Vše se odehrávápřed televizními kamerami a tak nelze úspěšně popřít jakoukoliv lež, protože když se lže na všech frontách tak se lhář nakonec usvědčí sám. A najivně upřímná Zaorálkva slova to dosvědčují. Vlastní lež, jako pracovní protředek jich doběhla.

Chalupa 30.3.2009 9:18

S čím kdo zachází,.....

Nevím proč se divíte: a)  když byla ODS v opozici, tak praktikovala politiku 0-ově tolerance. b) Volebné program ODS byl jasným podrazem na vlasní voliče. c) "Vládlo se" s pomocí  pozitivní a negativní motivace. d) Lhaní a zamlžování se stalo zcela běžným. e) atd.,atd.

Kdo si umí vydělat opravdu de lége artis, nemůže ODS považovat za autentickou pravicovou stranu ani náhodou a kdo ji obhajuje, patří do stejného hrnce.

Kdo nepochopí, že jediným východiskem bude jasná dohoda mezi největšími stranami, je jen pískající myš. A že jich je.

PS:  Topolánkův projev ve Strasburku ve středu, byl celosvětově komentovaným buranstvím lazebníka, který si hraje na "lékaře." Běda jeho pacientům.

dulcibelka 30.3.2009 9:17

Autore, máte pravdu.

Leč na voliče bych moc nesázela...Jyrka jim teď slíbí 31 korun...

dulcibelka 30.3.2009 9:15

Re: já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

;-DR^

Öman 30.3.2009 9:14

Re: já se na vítězství Jiřího Parpoubka těším.

Vždyť dluhy se přece neplatí (Ing. Jiří Paroubek) :-)

Öman 30.3.2009 9:12

Re: matematika

Vidíte. A přesto je spousta lidí, ktrý váš hysterický názor nesdílí. To je, co? ;-)

Öman 30.3.2009 9:09

Re: Ubožácký článek

Jo jo. Když nejsou argumenty, je třeba se projevit jako "ryzí levicový demokrat" a oponentovi nejlépa zavřít hubu, že, milá Diano?  ;-P

matů 30.3.2009 9:07

matematika

Voliči umí pčitat,určitě to spočitají,ale komu?P.Bartoni vy to jistě víte,jen se to bojíte napsat,že dopadnete špatně.Doporučuji křičet ještě víc,uleví se vám.

Volič 30.3.2009 8:51

Re: Nespočítají. Tupé stádo dostane slíbeno o pastelku navíc a půjde s radostí volit opět ČSSD.

Velmi se mýlíte, ČSSD budeme volit i bez pastelky, je nezbytně nutné držet ODS na velmi krátkém řetězu. A to si uvědomuje stále více lidí.

ludva 30.3.2009 8:25

omyl

Tak nespočítají omyl Češí jsou silně levicoví a levicově zpracovaní (50 let) k tomu krize.Jen si vzpomenout kdo dělal "sameťák" lidé, dělníci,? Ne študáci a všichni jenom čučeli a "česky " se báli co když to náhodou...?Paroubek to ví a Komunisti taky.

Vítek 30.3.2009 8:21

Re: Demokracie

myslím si tosamé a dojímá mně,jak mnoho lidí je vystrašeno hrozbami rudého proudu,návratu komunistů k moci a dalšími strašáky.Nic se vracet nebude,vše půjde dál,jan doufám,že to bude slušnější a ohleduplnější k lidem.

Malý Aston 30.3.2009 8:16

Re: Demokracie

Také s Vámi souhlasím.O žádný politický puč nejde.To jen tlustému Tlustému ukradli kolečko a Bursík přestal spát s Kuchtovou a začal spát s Kačenkou,jestli tomu někdo říká politický převrat tak nechápe nic.:-D

Jihočech 30.3.2009 8:14

Voliči nespočítají.

Bohužel dost velká většina jsou arogantní tupci, kterým postačí 30Kč nebo pastelka a budou v hospodě hrdě vykřikovat, jak to natřeli těm modrým ptákům.

Malý Aston 30.3.2009 8:13

Re: ŽASNU

Máte naprosto pravdu.Já také miluji Paroubka a jen čekám kdy převezme vládu.Má geniální ekonomické poradce a pomocí konstruktivních poslanců jistě dostane důvěru.A pan Zaorálek jistě ještě krásněji zakončí naše předsednictví v Evropské Unii. Máte pravdu,jen my ostatní nevíme proč je z toho náš přítel Paroubek celý posraný.:-P